alex66 Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Продавам газова бутилка за "Пропан бутан" - 10 кг, синя. Използвана е за готварска газова печка и става за ползване също за отоплителна печка. Намира се в Пловдив. Цена 60 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex66 Posted March 28, 2012 Author Share Posted March 28, 2012 Нова цена - 55 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex66 Posted April 6, 2012 Author Share Posted April 6, 2012 Нова цена - 50 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassy Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Има ли вентил към бутилката? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex66 Posted April 8, 2012 Author Share Posted April 8, 2012 Не,няма вентил към нея. Вентилът остана на газовата печка. Бутилката се предлага така,както ги продават по бензиностанциите или в складовете на "Топливо". Link to comment Share on other sites More sharing options...
zero Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Колко годишна е? (долу на тенекиената табела пише дата на производство) и ако е над 5г. кога последно е минала преглед? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex66 Posted March 1, 2013 Author Share Posted March 1, 2013 Извинявам се за голямото закъснение в отговора по тази тема,но я бях забравил и вчера правейки основно разчистване в старата ми къща се оказа, че имам две излишни бутилки за продаване, останали от готварската ми печка, като едната е светло синя, а другата тъмно синя. Опитах се,да разгадая някакви дати на проверка,но освен щамповани номерации и надпис,че едната е произведена във ВМЗ, а на другата пише - Топливо, други актуални дати не открих... За заинтересованите мога да кажа,че до последно ги заменях в бензиностанциите на "Петрол" и ОМВ, пълно за празно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.