Jump to content
BulForum.com

Продавам газова бутилка

Recommended Posts

Продавам газова бутилка за "Пропан бутан" - 10 кг, синя. Използвана е за готварска газова печка и става за ползване също за отоплителна печка. Намира се в Пловдив. Цена 60 лв.

• 2 weeks later...

Не,няма вентил към нея. Вентилът остана на газовата печка. Бутилката се предлага така,както ги продават по бензиностанциите или в складовете на "Топливо".

Колко годишна е? (долу на тенекиената табела пише дата на производство) и ако е над 5г. кога последно е минала преглед?

• 10 months later...

Извинявам се за голямото закъснение в отговора по тази тема,но я бях забравил и вчера правейки основно разчистване в старата ми къща се оказа, че имам две излишни бутилки за продаване, останали от готварската ми печка, като едната е светло синя, а другата тъмно синя. Опитах се,да разгадая някакви дати на проверка,но освен щамповани номерации и надпис,че едната е произведена във ВМЗ, а на другата пише - Топливо, други актуални дати не открих... За заинтересованите мога да кажа,че до последно ги заменях в бензиностанциите на "Петрол" и ОМВ, пълно за празно.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...