Jump to content
BulForum.com

Лаптоп 17" MSI ex700x MS-1719 - употребяван

Recommended Posts

MSI ex700x MS-1719 - УПОТРЕБЯВАН

CPU - DUALCORE INTEL CORE 2 DUO T5450 1666 MHz

Chipset - Intel® PM965 Express Chipset

Memory - 2GB (2X1GB) DDR2 667 SODIMM CL5 TRANSCEND

LCD Size - 17" WXGA ACV(1400x900) Display

Graphics - NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB DDR2 - ВЪНШНА НА СЛОТ (Оригинално е с NVIDIA Geforce 8400M GS 128MB)

HDD - 250GB WD

Audio - Theater Class 5 Speakers with One Subwoofer - МНОГО ДОБРА и СИЛНА ЗВУКОВА СИСТЕМА 4+1

WI-FI - Intel® PRO Wireless 3945ABG Network Connection

BLUETOOTH

1.3 mega pixel webcam

USB 2.0 port – 3 броя (единият не работи)

D-Sub (VGA) port

HDMI port

Батерия – държи час и половина , „щракалките” и за закрепване не държат, но прилагам нов механизъм към комплекта!

Лаптопа е обслужен - почистен и сменени термопасти, тестван и в отлично техническо състояние. Външно е в добро състояние с нормални следи от употреба.

Цена – 399 379 369 лв. (възможен разумен коментар), от Пловдив съм, пращам за сметка на купувача с Еконт - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С OПЦИЯ за 15 мин. тест и затраховка на пратката– на лаптопа съм инсталирал EVEREST, GPU-Z, CPU-Z, OCCT (софт за тест на системата).

Имам и снимки, но не можах да разбера как да ги кача тук директно от компа ми , затова ето линк към обявата ми и тук - http://prodavalnik.com/laptop-17-msi-ex700x-ms-1719---upotrebyavan---nova-tsena-i4990543

скайп: inetdeals

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Може ли някакви снимки ,аз поне не мога да отворя

Modedit (към продавача):

Имам и снимки, но не можах да разбера как да ги кача тук директно от компа ми , затова ето линк към обявата ми и тук...

Има си специален анонс на видно място за незнаещите - само трябва някой да го прочете.

Може ли някакви снимки ,аз поне не мога да отворя

Modedit (към продавача):

Има си специален анонс на видно място за незнаещите - само трябва някой да го прочете.

Пишете ми в скайп-а , който съм дал, ще ви дам снимки и повече инфо ако желаете.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...