jozo Posted July 31, 2005 Author Share Posted July 31, 2005 (edited) Много поздрави за майката на Ралф Шумахер!! Алонсо нестига че влезна в тревата заради него ами след това зари шчупения спойлер от ралф отпадна и култарт!! Хайде Шуми изяде дръвцето и ся е зад Кими!!Въпреки че погледнато с цял борбата за титлата беше по-добре Шуми да е по напред!!ВЪпреки обаче развитието на състезанието мисля че ще спечели Монтоя с по-различната му стратегия!! Едит:Е тея Макларън няма да се научат да правят издражливи коли в близките няколко години!! Много жалко за Монтоя!! Edited July 31, 2005 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Какъв ли ще е проблема на Монтоя?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 (edited) Голяма загуба за Макларън! Поздравления за хубавото каране на Райконен, но как можа така да изпуши двигателя на Монтоя? В това състезание има нещо нередно... Рено се борят да останат в състезанието и М. Шумахер успява да задържи позиция... ПС: Сега е момента Райконен да не си дава зор на болида. От това, което съм видял до сега много ме е страх... Edited July 31, 2005 by shadowhand Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 (edited) Отново... Монтоя щеше да спечели, но... Edited July 31, 2005 by 4efo_88 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 jozo, Ралф беше първи в завоя ;-) Май правилника му дава право да си влиза както си иска, ама някой бързаше доста. Да не говорим че и Барикело си изпати от цялата работа. Еййй много бърз тоз макларън бе!!! Или пак гумите ни издъниха? 20 секунди за отрицателно време натрупа Кими... Страх ме е да помисля ако беше и толкова издръжлив кво щеше да става.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 31, 2005 Author Share Posted July 31, 2005 (edited) jozo, Ралф беше първи в завоя ;-) Май правилника му дава право да си влиза както си иска, ама някой бързаше доста. Да не говорим че и Барикело си изпати от цялата работа. <{POST_SNAPBACK}> Те влизаха двамата в завоя само Ралф беше малко по напред!!По правилник обаче трябва да му остави място а не да го бута в тревата!!!Никаде в правилника не пише че трябва да караш както си искаш и да не се съобразяваш с другите!!! Ай много поздрави за майката на Ралф и съответно защото са братя с Михаел значи и за неговата майка!!! Edited July 31, 2005 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 (edited) Аве не беше май двигателя щтот Хуан им каза да го спрат но Рено се прее....ха мнооооого брутално! Сори Джозо ама си е ФАКТ! Edited July 31, 2005 by MazataBG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 (edited) Айде честита победа на Кими.Идеален Перфектен бе и Мишо и Ралф. РЕНО НА 0 КЕФФ а сега изчисление на прогнозите Edited July 31, 2005 by MazataBG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Аве не беше май двигателя щтот Хуан им каза да го спрат <{POST_SNAPBACK}> Не не беше двигателя. Нямаше пушек зад него. По РИНГ казаха, че още нямат информация каква е била повредата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Механиката на монтоя:по ринг казаха задвижващ ВАЛ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 (edited) Абе вие цял ферман сте изписали бе. Състезание не гледате ли??? Както и да е. Вместо коментар само изводи. 1. МКЛ правят само паянтови коли. Това се отнася и до физика и до двигател, хидравлика и всичко останало което иам потенциал да се счупи 30 обиколки преди края. 2. Клийн можел да лети 3. Ферари се завръща но явно няма да стане за един ден тва завръщане. 4. Алонсо показа че можел и да губи ( при тва позорно ). 5. Ралф и Тойота ще почерпят. Отдавна не са имали такъв забележителен подиум. 6. Както винаги Унгария се оказа едно от най-интересните състезания в календара. 7. Учуди ме огромният брой отпаднали. Ъммм тва е. Edited July 31, 2005 by Blitz_krieg_1941 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 (edited) Много поздрави за майката на Ралф Шумахер!! Алонсо нестига че влезна в тревата заради него ами след това зари шчупения спойлер от ралф отпадна и култарт!! Хайде Шуми изяде дръвцето и ся е зад Кими!!Въпреки че погледнато с цял борбата за титлата беше по-добре Шуми да е по напред!!ВЪпреки обаче развитието на състезанието мисля че ще спечели Монтоя с по-различната му стратегия!! Едит:Е тея Макларън няма да се научат да правят издражливи коли в близките няколко години!! Много жалко за Монтоя!! <{POST_SNAPBACK}> Я пак поздрави за кой Ми Алонсо нали е супер добър нали колата им е невероятна а дори "смотаното" ФЕРАРИ го мина с една обиколка Ето ти еволюзия Джозо ЗА пореден път МКЛ показаха че нямат издържлива кола или някой от отбора не иска световната титла На мен обаче не ми пука дано това им представяне се задържи но и за двете коли да има отпадания Прекрасни първи 30 обиколко за Шуми и после тия гуми ли бяха кво беше не знам. Абе и 2-то място е утеха на фона на кризата и още повече че ГАЛФОНСО БЕ изпреварен с 1 обиколка от Пилето ДОВОЛЕН СЪМ яд ме е единствено за Рубенс Edited July 31, 2005 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Айде честито на Кими, дано настигне Алонсо за тилтата. Евил смит, Чефо, ааааайде честито майна. Днес наистина кара хубаво Мишо, и колата беше добра (е не колкото Кими и Макларън ). Пожелавам ви, Ферари само трети и четвърти да завършват (след стрелите) и да вземем титлата. ПЪк ние с MazataBG ша черпим ако трябва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 31, 2005 Author Share Posted July 31, 2005 (edited) Я пак поздрави за кой Ми Алонсо нали е супер добър нали колата им е невероятна а дори "смотаното" ФЕРАРИ го мина с една обиколка Ето ти еволюзия Джозо <{POST_SNAPBACK}> Еволюция дрън дрън!!! В Унгария никога колата не е било толкова важна колкото качествата на пилота и ето за това Михаел беше напред иначе нямаше никав шанс виждаше се че е супер бавен!!Пък и все пак ако шчупят спойлера на Шуми и той влезе в бокса съм убеден че и Алонсо може да го изпревари с обиколка така че не се надъхваи много. А @Евил_Смит ти кво ми разправяше преди няколко състезания за Алонсо от пъви втори!!Я ми обясни моля ти се сега Шуми не направи ли същото?? Edited July 31, 2005 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 3. Ферари се завръща но явно няма да стане за един ден тва завръщане. Абе не знам дали се завръщат на тази писта не може да се прецени...Кими до средата на състезанието караше зад Шуми и не можеше да го изпревари,но след 2рия бокс...за 35обиколки 40 сек...това е прекалено много... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 (edited) Айде честито на Кими, дано настигне Алонсо за тилтата.Евил смит, Чефо, ааааайде честито майна. Днес наистина кара хубаво Мишо, и колата беше добра (е не колкото Кими и Макларън ). Пожелавам ви, Ферари само трети и четвърти да завършват (след стрелите) и да вземем титлата. ПЪк ние с MazataBG ша черпим ако трябва <{POST_SNAPBACK}> Бе да ти кажа по-сам надъхан аз да черпя и Ферари да са тези със титлата при конструктерите ама не знам И сега когато Евил ви говореше за новата пратка гуми убедихте ли се че има напредък но има още какво да се желае И още нещо къде бяха ПРЪСТИТТЕ НА ГАЛФОНСО КЪДЕ беше усмивката на оня дъртак Бриаторе ДЖОЗО колкото и да не ми се ще и на мен ама МКЛ ще ви приплъзнат и тогава ще си спомниш за думите ми и за сълзите на ФЛАВИО Айде честито на Алонсо +1LAP Фисико +1LAP Ей на тва викам аз "шампионски" болид А и за малко да забравя кой влезна пръвв ПИТ-а май Кими а беше на 1 сек зад Шуми в квалиф.Това говори че работата на гумите в една обиколка е значително подобрена Edited July 31, 2005 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 (edited) Еволюция дрън дрън!!! В Унгария никога колата не е било толкова важна колкото качествата на пилота и ето за това Михаел беше напред иначе нямаше никав шанс виждаше се че е супер бавен!!Пък и все пак ако шчупят спойлера на Шуми и той влезе в бокса съм убеден че и Алонсо може да го изпревари с обиколка така че не се надъхваи много. А @Евил_Смит ти кво ми разправяше преди няколко състезания за Алонсо от пъви втори!!Я ми обясни моля ти се сега Шуми не направи ли същото?? <{POST_SNAPBACK}> Току що обяви Алонсо за по слаб пилот от Михаел. ЧЕСТИТО! ИЗвинявай ама аз доколкото забелязах Алонсо имаше също няква вина за сблъсъка. Жалко обаче за Ред Бул. Очаквах много повече. Не съм казал такова нещо!!Видяхме ли да са двамата в пряк сблъсък в това състезание??НЕ!!!Тогава кво ми обесняваш кой бил по-слаб и кой по-добър!! Прочети тва с червеното и се замисли за смисъла му. Edited July 31, 2005 by Blitz_krieg_1941 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 31, 2005 Author Share Posted July 31, 2005 (edited) Току що обяви Алонсо за по слаб пилот от Михаел. ЧЕСТИТО! ИЗвинявай ама аз доколкото забелязах Алонсо имаше също няква вина за сблъсъка. Жалко обаче за Ред Бул. Очаквах много повече. <{POST_SNAPBACK}> Не съм казал такова нещо!!Видяхме ли да са двамата в пряк сблъсък в това състезание??НЕ!!!Тогава кво ми обесняваш кой бил по-слаб и кой по-добър!! Едит:Blitz_krieg_1941 да много добре знам какво съм написал!!Кой е по-добр пилот се решава в пряк сблъсък!!Алонсо беше назад защото беше избутан брутално от оная мастия Ралф Шумахер!!Имах предвид че Шумахер постигна този успех в състезанието защото има някакви качества който има всеки добър пилот!!Ама в никакаъв случай тва незначи че съм казал ей на виж той е по-добър от Алонсо!!Ти си го талкуваш така защото така искаш да изглежда ама не е !! Edited July 31, 2005 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 (edited) Джозо преди да беше казал че Рено са традиционно силни трябвашя да разбереш че центъра на тежестта на колите им е изменен и сега е в предната част на колата а преди беше по-назад и за тва бяха добри ХАХАХА Ами Алонсо и Барикело караха цялото състезание един зад друг и дори оня малчуган не го притесни с нищо Добре че Рубенс изтърва последниа завой за да се доближи Алонсо до него иначе ....... Edited July 31, 2005 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 (edited) @Джозо - За качествата на пилота - протеворечиш си много яко. Нали уж победите на Шуми били подарени, и с такава кола всеки можел да победи. @Джозо - Ами по-добре от първи - втори, отколкото от шести - единайсти. Май пръстите на Алсонсо са били завряти накъде под него. @Чефо, има още работа по колата, но ще се борим за второто място. @Лепер - Монтоя -Макларън - болид - завършване. Говори ли ти нещо? Поздравления видя се, че гумите ви издържат повече, но това няма да важи за сезон 2006. ЕДИТ: ЗАБРАВИХ НАЙ-ВАЖНОТО Честита победа на феновете, на Макларън, напълно заслужена. Edited July 31, 2005 by evil_smith Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Бе да ти кажа по-сам надъхан аз да черпя и Ферари да са тези със титлата при конструктерите ама не знам И сега когато Евил ви говореше за новата пратка гуми убедихте ли се че има напредък но има още какво да се желае И още нещо къде бяха ПРЪСТИТТЕ НА ГАЛФОНСО КЪДЕ беше усмивката на оня дъртак Бриаторе ДЖОЗО колкото и да не ми се ще и на мен ама МКЛ ще ви приплъзнат и тогава ще си спомниш за думите ми и за сълзите на ФЛАВИО Айде честито на Алонсо +1LAP Фисико +1LAP Ей на тва викам аз "шампионски" болид А и за малко да забравя кой влезна пръвв ПИТ-а май Кими а беше на 1 сек зад Шуми в квалиф.Това говори че работата на гумите в една обиколка е значително подобрена <{POST_SNAPBACK}> Много злоба има в теб. Забелязвам, че плюеш с срещу който ти падне само и само за да подкрепяш Ферари. До преди няколко дни разправяше, че по-добре Рено, а сега само и само за да се докажеш скачаш срещу тези, които си подкрепял. И не бързай да правиш ранни преценки, защото ако новите гуми бяха оказали толкова голямо значение тогава защо Барикело не знаеше какво изобщо прави на пистата? Моето обяснение е факта, че на тази писта нямаш ли пилотски умения не може да се очаква много. С цялото ми уважение към jozo и любимия му отбор искам да кажа, че си пролича, че те са повече добри болиди от колкото добри пилоти. Както си пролича Алонсо една обиколка се бори с Картекиян докато успее да го надмине, дори и с толкова по-добър болид. За световна титла не мога да си мисля, но надеждата за победа при конструкторите е много силна и май това ще се решава до последното състезание. Нека по-добрият да победи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 (edited) @Джозо - За качествата на пилота - протеворечиш си много яко. Нали уж победите на Шуми били подарени, и с такава кола всеки можел да победи.@Джозо - Ами по-добре от първи - втори, отколкото от шести - единайсти. Май пръстите на Алсонсо са били завряти накъде под него. @Чефо, има още работа по колата, но ще се борим за второто място. @Лепер - Монтоя -Макларън - болид - завършване. Говори ли ти нещо? Поздравления видя се, че гумите ви издържат повече, но това няма да важи за сезон 2006. <{POST_SNAPBACK}> Виж Евил много си прав че има още много работа но ако това състезание е измерител за тази работа то ние се движим в правилната посока Джозо сега ти ми кажи колкото си спомням Фисико нямаше нито счупен спойлер нито нищо колите са им с 1,5сек "по-бързи" от Ферари и кво стана КУРА МУ ЯНКО ей тва стана съжалявам ама тва Рено го направихте златно Виж по принцим и аз не искам МКЛ да са така добри ама не мога да направя нищо по въпроса Edited July 31, 2005 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Много злоба има в теб. Забелязвам, че плюеш с срещу който ти падне само и само за да подкрепяш Ферари. До преди няколко дни разправяше, че по-добре Рено, а сега само и само за да се докажеш скачаш срещу тези, които си подкрепял. И не бързай да правиш ранни преценки, защото ако новите гуми бяха оказали толкова голямо значение тогава защо Барикело не знаеше какво изобщо прави на пистата? <{POST_SNAPBACK}> Явно не си гледал цялото състезание. Още на първия завой.... @МазатаБГ абе нали викаше Макларън с 50 литра, а пък Ферари с 5 ама финландчето влезна преди Шуми. Не се плашете.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Много злоба има в теб. Забелязвам, че плюеш с срещу който ти падне само и само за да подкрепяш Ферари. До преди няколко дни разправяше, че по-добре Рено, а сега само и само за да се докажеш скачаш срещу тези, които си подкрепял. И не бързай да правиш ранни преценки, защото ако новите гуми бяха оказали толкова голямо значение тогава защо Барикело не знаеше какво изобщо прави на пистата? Моето обяснение е факта, че на тази писта нямаш ли пилотски умения не може да се очаква много. С цялото ми уважение към jozo и любимия му отбор искам да кажа, че си пролича, че те са повече добри болиди от колкото добри пилоти. Както си пролича Алонсо една обиколка се бори с Картекиян докато успее да го надмине, дори и с толкова по-добър болид. За световна титла не мога да си мисля, но надеждата за победа при конструкторите е много силна и май това ще се решава до последното състезание. Нека по-добрият да победи. <{POST_SNAPBACK}> Виж ся аз казах и пак го твърдя Рено са по-малкото ЗЛО ама никои тим или пилот или каквото и ще да е не заменя ФЕРАРИ и М.Шумахер Виж за злобата си прав изпитвам злоба към всеки тим и неистова любов към ФЕРАРИ Никой ама никой тим не заслужава да бъде харесван от мен освен ФЕРАРИ И да много се изговори за тунджата в колата на Шуми ама Кими беше на "ремонт" първи а Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 31, 2005 Author Share Posted July 31, 2005 (edited) @Джозо - За качествата на пилота - протеворечиш си много яко. Нали уж победите на Шуми били подарени, и с такава кола всеки можел да победи.@Джозо - Ами по-добре от първи - втори, отколкото от шести - единайсти. Май пръстите на Алсонсо са били завряти накъде под него. <{POST_SNAPBACK}> Хайде хайде аз съм си противоречил!!И ти с ДОН_ЧЕФО си противоречите и даже и да сте в грешка и да се усещата пак не си го признавате!!Винаги вие сте светата вода ненапита и все някой ви е виновен!!Поне аз си признавам че не съм безгрешен пък вие явно тва още не сте ли го усъзнали що ли незнам!! Моето обяснение е факта, че на тази писта нямаш ли пилотски умения не може да се очаква много. С цялото ми уважение към jozo и любимия му отбор искам да кажа, че си пролича, че те са повече добри болиди от колкото добри пилоти. Както си пролича Алонсо една обиколка се бори с Картекиян докато успее да го надмине, дори и с толкова по-добър болид. <{POST_SNAPBACK}> Ами и цялото ми уважение и към теб адаш но същото може да се каже и зад Райконен!!!В това състезание имаше много по-бърза кола от тази на Шумахер но се влачише сумати обиколки зад гърба му защото неможе да го изпревари!! Относно тунджата!!Вие от къде пък знаете че нарточно Райконен не е влезнал по-рано в бокса за да не се влачи за ПИЛЕШКИЯ!!!Може да е имал достаъчно бензин но така да са решили от бокса!!След като има свободна писта може да се движи много по-добре и както се видя след второ влизане в бокса излезна преди него така че това може да е било част от тактиката!! Edited July 31, 2005 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts