Jump to content
BulForum.com

Formula 1 - Обща дискусия

Recommended Posts

Хора има ли смисъл само да се караме и да си пишем какво ли не.Само след 7 дена ще видим дали има напредък във Скудерията или не.Ако и тогава не постигнат нищо съществено горко им през този сезон но ако разкрият потенцяла на колата си тогава: РЕНО ПАЗETE СЕ МНОГО. :sayjin

Edited by DON_CHEFO

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ехххххх.Оптимисти.Абе не бъдете толкоз алчни бе хора.Не ви стигат 5 поредни титли ми и още искате.Ферари да не са богове.Секи си има край.За жалост на Фераристчетата края на Ферари дойде. :D :D McLaren, Renault,Red Bull,Williams,Toyta Rulzzzzz!!! :P :P :P

Ехххххх.Оптимисти.Абе не бъдете толкоз алчни бе хора.Не ви стигат 5 поредни титли ми и още искате.Ферари да не са богове.Секи си има край.За жалост на Фераристчетата края на Ферари дойде. :D  :D McLaren, Renault,Red Bull,Williams,Toyta  Rulzzzzz!!! :P  :P  :P

Напълно си прав, с едно малко учточнение.....McLaren RULZ, без останалите :D Нямам против другите, но просто съм си от Стрелите. Колкото до Ферари......май се задават още 20г. без титла,а? :laughing:

Eто една-две интересни снимки...

1

2

3

Edited by Leper_Messiah

Leper_Messiah когато търсих в гугъл снимки за катастрофи на mclaren_logo.gif за резултат ми показа на страница №2 Ferrari F2004????? :D Не искам да се заяждам и спирам с нападките към теб и K_Pax, срешу вас нямам нищо против просто не харесвам "Стрелите"!!! Каквото и да кажете "ЗА" Макларън и "Против" Ферари аз ще съм си пак за Скудерията и това е!!! - Въпрос на вкус :) :) :) :)

П.С. - Снимките са яки!!! :) Фотомонтажа на 1 е супер !!! :) :) :) :bgrin:

Edited by evil_smith

Защо пък смятате, че както е първите две състезания, така ще бъде и докрая :confused  Сезонът теперва започва!!! Въпреки отличните резултати на Рено, големите фаворити си остават Ферари и Макларън  ;)  Естествено, колкото повече конкурентно способни отбори има, толкова по-добре :inqn  Стига сте се заяждали и се наслаждаваите на хубавите състезания! :P

Аз се държа точно така защото всички фенове на Шуми така се гавриха с мен че Рено не струали незнам си там кво!!Е сварши вече Фераристчета ся аз ще ви се подигравам по същия начин както вие преди! :P :P :P :P Няма само на мен да ми е гадну нека и на вас и е малко кофти :devil :devil :devil :devil А Дон_Чефо колкото и да се смееш ферари ся са накрая а пък ко може да стане не се знае и както пак ще се повторя може Ферари да са си пак опашкари квито са си сега! :P :P :P :P

Edited by jozo

А така !

jozo, кво се нервиш ? Пък и не съм видял някой да плюе по Рено. Моето лично мнение е, че се справят повече от добре. Както винаги Бриаторе си разбира от работата. От както се върна в тима, вървят нагоре и нищо чудно да вземат титлата. Май забравихте, че преди няколко седмици 'опашкарите' взеха подиум със старата кола. Т.е. автомобил който не е правен за НОВИТЕ ПРАВИЛА. Но явно това са доста сложни неща за осмисляне.

Мен лично ме дразнят Макларън...само дандания вдигат, все някой им е виновен, то не беше Ферари, ФИА и кой ли не. Ми да вземат да поработят най-накрая де ;-)

А така !

jozo, кво се нервиш ? Пък и не съм видял някой да плюе по Рено. Моето лично мнение е, че се справят повече от добре. Както винаги Бриаторе си разбира от работата. От както се върна в тима, вървят нагоре и нищо чудно да вземат титлата. Май забравихте, че преди няколко седмици 'опашкарите' взеха подиум със старата кола. Т.е. автомобил който не е правен за НОВИТЕ ПРАВИЛА. Но явно това са доста сложни неща за осмисляне.

Мен лично ме дразнят Макларън...само дандания вдигат, все някой им е виновен, то не беше Ферари, ФИА и кой ли не. Ми да вземат да поработят най-накрая де ;-)

Ми точно по адрес на Рено не се плюеше ама по адрес на другите отбори освен Ферари ДА!!Тоест пак са се заяждали с Рено!!Щото много хора разправяха че Ферари щяли и тоя сезон да мачкат ама като гледам как мачкат Ред Бул са даже по напред от тях в класирането :laughing: :tongue :tongue

Edited by jozo

А ве да му таковам м......та що не спрете да си бръщолевите врели не кипели за Ферари и Шуми.Взех много да се изнервям и още малко ми остава и онези то4ки в парвите думи ще ги заместя с букви.С глупостите които показвате можете да изкарате човек извън релси.Вие да не сте пияни за да ми говорите на "край" на живот на скудерията тва да не е някакъв биологичен вид на изчезване.По-скоро ако Тойота или пък Рено не се предсавят добре биха изчезнали от Ф1 щото май само те имаха ултиматум А.Направо ще се изкъртя от густо ако на Бахрейн нещата се преобърнат.

П.С НИЩО против ЛЕПЕР и другите фенове които не са за Ферари а против отборите които харесват :sayjin

TОВА е за всички фенове на Уилямс и Макларън:Before Michael, Williams and McLaren had always been the winning teams. He didn't join them. He beat them :sayjin

Edited by DON_CHEFO

А така !

взеха подиум със старата кола. Т.е. автомобил който не е правен за НОВИТЕ ПРАВИЛА.

Точно Вова се опитвам да обясня. Че за Ферари правила не важат. Правят каквото си искат. Пък и точно един ферарист - Дон Чефо каза, че те са сложили само нови спойлери по колата от миналата година. Всички ще тестват по 30 дни в годината, обаче Ферари пак най-хитри и си въртят обиколки нон-стоп. Еми не може така. Тая формула заприлича на футболното ни първенство. :sayjin

Искам да кажа че и аз съм голям фен на ФЕРАРИ :punk

САМО ФЕРАРИ :sayjin

Браво ве голям си!!!Аз пък съм от Рено и кво от тва?:confused Само Рено :angry1 Да беше написал нещо по различно от многото такива дето се изказаха по същия начин!! :angry1 Съжелявам за офа!

Edited by jozo

Искам да кажа че и аз съм голям фен на ФЕРАРИ  
САМО ФЕРАРИ

Абе тука няма ли админи?! :confused Тия фераристи пускат 1 и същи постове!!!Той бил от Ферари разбираш ли...

Ферари срещу Макларън - "Ферари опашкари :lol: :lol: :lol: "

1 Рено - 26 pts

2 Тойота -12 pts

3 Ред Бул Рейсинг 11 pts

4 Ферари 10 pts

4= Уилямс БМВ 10 pts

6 Макларън 9 pts :bgrin: :bgrin: :wacko: :wacko:

Ферари опашкари :) :) :) :) :) :) :)

Весело!!!

Ферари срещу Макларън - "Ферари опашкари  :lol:  :lol:  :lol: "

1 Рено - 26 pts

2 Тойота -12 pts

3 Ред Бул Рейсинг 11 pts

4 Ферари 10 pts

4= Уилямс БМВ 10 pts

6 Макларън 9 pts  :bgrin:  :bgrin:  :wacko:  :wacko:

Ферари опашкари  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :) 

Весело!!!

Ся като вече нямаш каква статистика да изцитираш вече и почна да се сравняваш с по-слабите (засега). Ако не се лъжа Ферари са със шампионски амбиции и ти разправяше че "Ще мачкат наред" :sick БЛААААААА. Ама не става. МАкларън са 5и в подреждането от миналия сезон а крантите са 5 пъти подред шампиони....... разлика 1 точка.....сам си прави изводите

Евил не се ядосвай който казва че ферари са опашкари сигурно е пиян.Остават само някакви си 3 дена до истината дали рено са толкова добри или ферари просто не бяха във форма

Евил не се ядосвай който казва че ферари са опашкари сигурно е пиян.Остават само някакви си 3 дена до истината дали рено са толкова добри или ферари просто не бяха във форма

Какво искаш да кажеш че съм пиян ли?? :confused Ама ако Ферари са пак назад да не вземете се оправдавате пак с нещо друго!!Осещам че ако стане такъв провал я новата кола ще кажете че не е готова или пък някои ще е виновен на пилето я времето ще е изиграло лоша шега!! :angry1 Много ми е интересно да попитам Фераристите ако Рено пак спечелят ще ги признаете ли за конкурен за титлата при коснтрукторите?? :confused За титлата при пилотите не съм сигурен че някой от пилотите на Рено ще може да се прибори ама мисля че са сериозен конкурент за титлата при коснтрукторите!!Някой да не го изтълкува сега това грешно и да каже че аз съм сигурен че ще станат шампиони просто мисля че са РЕАЛЕН конкурент! :punk

Че аз пропуснал ли съм да ги призная :bgrin: съжалавам ама тая година синьо-жълтие наистина имат много голяма вероятност да спечелят титлата. Това неможе да се отрече :dry: , но има още 17 старта и нищо се незнай! :excl: :excl:

Че аз пропуснал ли съм да ги призная  :bgrin:  съжалавам ама тая година синьо-жълтие наистина имат много голяма вероятност да спечелят титлата. Това неможе да се отрече :dry: , но има още 17 старта и нищо се незнай! :excl:  :excl:

Ами честно казано не съм видял някаде да го признаеш :unsure: Пък и аз пак ще се повторя знам че има 17 старта!!Само смятам че имат вазможност да вземат титлата а не казвам че съм абсолютно сигурен!! :sayjin За сега Ферари са никав конкурент за титлата ама в неделя нещата могат да се променят знае ли се ;) ;) ;)

Джозо чети:Before Michael, Williams and McLaren had always been the winning teams. He didn't join them. He beat them аз също се повтарям с тва ама въпреки всички незгоди вярвам че двете титли ще отпътуват за ИТАЛИЯ. Дори и да не се получи аз съм длъжен да го мисля щото съм твърде голям фен на тази марка и на този пилот :sayjin

He didn't join them. He beat them

Ами аз ще ти припомня ,че се пак пилето победи тези два тима и с БенетонРЕНО и с Бриаторе и значи тима има потенциал да побеждава особенно със сегашната им кола!! :P :P След като Бриаторе и Рено са в един тим какъв е проблема тая мисъл да стане сега така :Before Renault Team,Schumaher had always been the winning driver.Renault and Briatore beat him!! :P :P :P :P

Edited by jozo

Абе тука няма ли админи?! :confused Тия фераристи пускат 1 и същи постове!!!Той бил от Ферари разбираш ли...

Prav si

Ama az ne razbiram 6to e taq tema kato napravixa otdelno forum za F1 :confused