Jump to content
BulForum.com

Formula 1 - Обща дискусия

Recommended Posts

evil_smith и DON_CHEFO вие двамата сте толкова зле че нямам думи!!!!Как може да говорите такива глупости бе?!?!?!?!?! :confused  :confused  :confused Никой не можел да го забрани и тва го решават двама диши който разбират толкова от ф1 колкото чукче от ракетостроене!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!По вашта логика ФИА няма право на думата...ми да кой я пита нея...Ферари си били у дома...Божеееееееееееееееееееееееееее Вие двамата норочно ли дразните всички в тоя форум!!!!!!Абе моля ви мислете преди да пишете по вашата логика другите отбои могат да си направят 1 партийка така да се каже и да тестват на някоя писта в САЩ...просто ще си плащат наем!!!ФИА не можели да кажат кой колко да тества...Ако искате да правите смях не е това темата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Т`ва ми звучи като заяждане ама карай да върви!!!! :huh: Аз предлагам да изчакаме 1 седмеца и ще разберем кой крив кой прав. :devil а за това че Ферари пускат булида 1 месец по-рано - :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: няма нищо лошо!!! П.С.Само не се оплаквай защо кончетата правели тестове - ще правят :devil и нека ФИА да ги накаже, ако заслужават!!! П.С.2 K_Pax защо си против Ферари и М.Шумахер??? С какво са те обидили??? :laughing1: :lol:

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Т`ва ми звучи като заяждане ама карай да върви!!!!  Аз предлагам да изчакаме 1 седмеца и ще разберем кой крив кой прав.  а за това че Ферари пускат булида 1 месец по-рано -            няма нищо лошо!!! П.С.Само не се оплаквай защо кончетата правели тестове - ще правят  и нека ФИА да ги накаже, ако заслужават!!! П.С.2 K_Pax защо си против Ферари и М.Шумахер??? С какво са те обидили??? 

На бас че не може да бъде написано нещо по тъпо!И защо чакаме 1 седмица за да разберем кой крив и кой прав?!Това ще е 3то състезание...какво ако ферари спечелят значи са излезли от кризата и пак ще мачкат?! ;) Видяхме кой какво е направил!Рено показаха че са свършили перфектна работа,МакЛарън загатнаха за барзината си и показаха че могат да се движат с темпото на 1вия(все пак никой не подобри времето на Кими)но и 2мата пилоти на отбора нямаха късмет!Видяхме невероятния прогрес на Тойота в сравнвние с миналата година и се нагледахме на "Великия" и неговата безпомощност!!!

Не знам какво има да гледаме това за което говорихме преди 1вото ГП вече стана ясно или ти не разбра!!!??? :confused

Хахахахаха Макларън загатнали за бързината си ми само с тва загатване ще си останат а за Тойота че имат прогрес имат и той много се забави за тим който има най-много кинти във Ф1. За Ферари ще видим не барзай К ПАХ да ги изхвърляш от борбата :sayjin

На бас че не може да бъде написано нещо по тъпо!И защо чакаме 1 седмица за да разберем кой крив и кой прав?!Това ще е 3то състезание...какво ако ферари спечелят значи са излезли от кризата и пак ще мачкат?! ;) Видяхме кой какво е направил!Рено показаха че са свършили перфектна работа,МакЛарън загатнаха за барзината си и показаха че могат да се движат с темпото на 1вия(все пак никой не подобри времето на Кими)но и 2мата пилоти на отбора нямаха късмет!Видяхме невероятния прогрес на Тойота в сравнвние с миналата година и се нагледахме на  "Великия" и неговата безпомощност!!!

Не знам какво има да гледаме това за което говорихме преди 1вото ГП вече стана ясно или ти не разбра!!!??? :confused

MaкЛарън загатнаха за бързината си ,а ферари НИЩО а аз не съм ги изхвърлил просто за да спечелят ще се иска много работа ,а от психическа гледна точно Михаел е далеч от по-младите пилоти!Нервите му не са това което бяха а сега когато всичко е равностоино те ще имат голямо значение!

E да ама тези нерви за които гоовориш мисли6 ли че на Шуми няма да издържат Аз пък си мисля че неговите са много по калени от тези на младоците а и двубоите му са повече а това значи повече ОПИТ :sayjin

E да ама тези нерви за които гоовориш мисли6 ли че на Шуми няма да издържат Аз пък си мисля че неговите са много по калени от тези на младоците а и двубоите му са повече а това значи повече ОПИТ  :sayjin

ама пък върху шумахер има повече натиск. уж шампион уж туй-онуй, а не успява да се представи добре в състезанията дотук. представи си къв зор му е и тогава съпоставяй калените му нерви спрямо тези на младоците. от високо се пада най-болезнено......

Edited by mobo

Мобо Прав си че от високо се пада най-кофти ама има и втори вариант:подобравя си класирането и става световен шампион за 8 път :sayjin

Помисли и върху тва като вариант :sayjin

:)пак се изказа "калени" нерви!:)Ами нали тези нерви през 10 год.са се хабяли...да не си мислиш че е лесно повече от 10 год. да си под наблюдението на медиите и да бачкаш като идиот за отбора си за да може да има повече напрежение!Ти що мислиш че пилотите над 30 год. са рядкост!?

подобравя си класирането и става световен шампион за 8 път 

Помисли и върху тва като вариант

Ти си за Бродлей бе:) да ти кажа ли в момента колко такива варианта са възможни:)

Edited by K_Pax

Добре ве майна ще видим дали са калени или не тези нерви и дали новото Ферари Ф2005 струва.Другата седмица и може би още едно две състезание и ще се разбере за кво става въпрос :sayjin

П.С К ПАК тва "БРОДЛЕЙ не го разбирам Бродуеи ли имаш предвид

Edited by DON_CHEFO

Добре ве майна ще видим аз ви казах дали са калени или не тези нерви

Опита му му дава предимство!"Калените" нерви му взимат от предимството!

А и като не можеш да си защитиш мнението не пиши!

.С К ПАК тва "БРОДЛЕЙ не го разбирам Бродуеи ли имаш предвид

НЕ!!!

Edited by K_Pax

:)пак се изказа "калени" нерви!:)Ами нали тези нерви през 10 год.са се хабяли...да не си мислиш че е лесно повече от 10 год. да си под наблюдението на медиите и да бачкаш като идиот за отбора си за да може да има повече напрежение!Ти що мислиш че пилотите над 30 год. са рядкост!?

Ти си за Бродлей бе:) да ти кажа ли в момента колко такива варианта са възможни:)

Моя пост бил тъп :lol: :lol: :lol: я четете този !!!

Edited by evil_smith

:sayjin Евил смит освен да те похваля друго не мога да кажа и последното ти изказване К ПАХ малко куца сори пич не го приемай лично

Искам да ви попитам някои разбра ли кво става с РИНГ ТВ ще гледаме ли Формула 1 или не :sayjin

Edited by DON_CHEFO

Колкото и да не харесвам Шумахер смятам, че нервите са му не толкова лабилни колкото на младите пилоти. Причините за лошото каране може да са доста, но нервите са малко вероятно. Според мен вече годинките си казват своето, пък и другите отбори направиха страхотни и конкурентноспособни болиди. Това забива Шумахер надоло в класацията и смятам, че направи грешка, че не се отказа докато е на върха. Ако тази година не се представи добре ще отнесе доста критики и няма да бъде запомнен с толкова велико име.

Аве Фераристчета ко толкова се кефите на новата кола а??? :confused Тва че червените ще имате нова кола не значи че моя лубим отбор Рено и сответно другите тимове просто ще седят и ще гледат ко става на пистата!!Много ясну че и те ще вкарат новости и за тва може и като се появи новата кола на Ферари всичко да си е пак същото!!!С една дума Рено да продължава да си побеждава!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P Няма никва гаранция че новата им кола ще е по-добра от старата колкото и да говорят!!Като доиде на пистата ще я видим :punk

А колкото до калените нерви на пилето тва вече е отживелица!!Тои е доказвал че има силни нерви преди ама последнито години вече загуби тва качество! :devil

Edited by jozo

В момента всички говорите пълни глупости относно Шуми.Не знам що така,може би щото вашите любимци не притежават и една стотна от неговите качества.Джозо я ми кажи освен новите коли на Макларън има ли други които да са се издънили.А щом говорим за Ферари и щом те казват че новата има кола е по добра значи е така колкото и да не ви се ще да го вервате. :sayjin

Edited by DON_CHEFO

А щом говорим за Ферари и щом те казват че новата има кола е по добра значи е така колкото и да не ви се ще да го вервате. :sayjin

Представяш ли си пък да не им беше по-добър новия болид от миналогодишния? Направо трябваше да се откажат от този спорт.

Аве Фераристчета ко толкова се кефите на новата кола а??? :confused Тва че червените ще имате нова кола не значи че моя лубим отбор Рено и сответно другите тимове просто ще седят и ще гледат ко става на пистата!!Много ясну че и те ще вкарат новости и за тва може и като се появи новата кола на Ферари всичко да си е пак същото!!!С една дума Рено да продължава да си побеждава!! :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P Няма никва гаранция че новата им кола ще е по-добра от старата колкото и да говорят!!Като доиде на пистата ще я видим  :punk

А колкото до калените нерви на пилето тва вече е отживелица!!Тои е доказвал че има силни нерви преди ама последнито години вече загуби тва качество! :devil

:punk :punk :punk :punk to4no kazano joze

Ами Дон_Чефо има да издъниха се и то яко!!!Великите Ферари ся са опашкари!!! :P На стари лаври не се лежи!!Рено има почти три пъти повече точки от тях за тва не ми казвай ся че Ферари не са се издънили!Както толкова време ни убеждавате че пред фактите и боговете мълчат е ся пи пред този факт трябва се примирите!!Да и ся знам много добре че ще кажете сички Шумахеристи че новата им кола щяла да бъде незнам си там колко бърза!!Е и подобренията на Рено ще дадат голяма бързина и Ферари може пак да си опашкари колкото и да не се харесва на някои хора!! :punk

Edited by jozo

Моля ви хора не ме разсмивайте така Шоуто на Слави е в 10 и половина.Ферари щели да бъдат опашкари. Това може да го каже само пиян човек.Наистина ли смятате всички анти фераристи че Ферари ще се борят с Джордан и Минарди на опашката

ХАХАХАХАХАХА. :sayjin

Edited by DON_CHEFO

Моля ви хора не ме разсмивайте така Шоуто на Слави е в 10 и половина.Ферари щели да бъдат опашкари.  Това може да го каже само пиян човек.Наистина ли смятате всички анти фераристи че Ферари ще се борят с Джордан и Минарди на опашката

ХАХАХАХАХАХА. :sayjin

С Джордан и МИнарди може и да се справят, но със сателита си Заубер ще падне голяма борба :laughing:

И с Макларън  :D  :D  :D  :P

Каква беше разликата м/у най-бързата обиколка на Кими Райконен и М.Шумахер!!!:)Не отговаряи защото разликата е ГОЛЯМА:):):):):)

Голяма работа че нищо не разбираш от Ф1 продължавай да пишеш защото правиш голям смях с тия глупости които пишеш:):):)Даже ме кефиш:)на моменти се чудя дали нарочно не се правиш на толкова некомпететен:)сигорен съм че е така защото човек като теб , който разбира толкова много от Ф1 не може да пише такива глупости :D :D :D :D :D

Edited by K_Pax

Защо пък смятате, че както е първите две състезания, така ще бъде и докрая :confused Сезонът теперва започва!!! Въпреки отличните резултати на Рено, големите фаворити си остават Ферари и Макларън ;) Естествено, колкото повече конкурентно способни отбори има, толкова по-добре :inqn Стига сте се заяждали и се наслаждаваите на хубавите състезания! :P

Edited by 4efo_88