evil_smith Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 evil_smith и DON_CHEFO вие двамата сте толкова зле че нямам думи!!!!Как може да говорите такива глупости бе?!?!?!?!?! Никой не можел да го забрани и тва го решават двама диши който разбират толкова от ф1 колкото чукче от ракетостроене!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!По вашта логика ФИА няма право на думата...ми да кой я пита нея...Ферари си били у дома...Божеееееееееееееееееееееееееее Вие двамата норочно ли дразните всички в тоя форум!!!!!!Абе моля ви мислете преди да пишете по вашата логика другите отбои могат да си направят 1 партийка така да се каже и да тестват на някоя писта в САЩ...просто ще си плащат наем!!!ФИА не можели да кажат кой колко да тества...Ако искате да правите смях не е това темата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 <{POST_SNAPBACK}> Т`ва ми звучи като заяждане ама карай да върви!!!! Аз предлагам да изчакаме 1 седмеца и ще разберем кой крив кой прав. а за това че Ферари пускат булида 1 месец по-рано - няма нищо лошо!!! П.С.Само не се оплаквай защо кончетата правели тестове - ще правят и нека ФИА да ги накаже, ако заслужават!!! П.С.2 K_Pax защо си против Ферари и М.Шумахер??? С какво са те обидили??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K_Pax Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Т`ва ми звучи като заяждане ама карай да върви!!!! Аз предлагам да изчакаме 1 седмеца и ще разберем кой крив кой прав. а за това че Ферари пускат булида 1 месец по-рано - няма нищо лошо!!! П.С.Само не се оплаквай защо кончетата правели тестове - ще правят и нека ФИА да ги накаже, ако заслужават!!! П.С.2 K_Pax защо си против Ферари и М.Шумахер??? С какво са те обидили??? На бас че не може да бъде написано нещо по тъпо!И защо чакаме 1 седмица за да разберем кой крив и кой прав?!Това ще е 3то състезание...какво ако ферари спечелят значи са излезли от кризата и пак ще мачкат?! Видяхме кой какво е направил!Рено показаха че са свършили перфектна работа,МакЛарън загатнаха за барзината си и показаха че могат да се движат с темпото на 1вия(все пак никой не подобри времето на Кими)но и 2мата пилоти на отбора нямаха късмет!Видяхме невероятния прогрес на Тойота в сравнвние с миналата година и се нагледахме на "Великия" и неговата безпомощност!!! Не знам какво има да гледаме това за което говорихме преди 1вото ГП вече стана ясно или ти не разбра!!!??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Хахахахаха Макларън загатнали за бързината си ми само с тва загатване ще си останат а за Тойота че имат прогрес имат и той много се забави за тим който има най-много кинти във Ф1. За Ферари ще видим не барзай К ПАХ да ги изхвърляш от борбата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K_Pax Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 На бас че не може да бъде написано нещо по тъпо!И защо чакаме 1 седмица за да разберем кой крив и кой прав?!Това ще е 3то състезание...какво ако ферари спечелят значи са излезли от кризата и пак ще мачкат?! Видяхме кой какво е направил!Рено показаха че са свършили перфектна работа,МакЛарън загатнаха за барзината си и показаха че могат да се движат с темпото на 1вия(все пак никой не подобри времето на Кими)но и 2мата пилоти на отбора нямаха късмет!Видяхме невероятния прогрес на Тойота в сравнвние с миналата година и се нагледахме на "Великия" и неговата безпомощност!!!Не знам какво има да гледаме това за което говорихме преди 1вото ГП вече стана ясно или ти не разбра!!!??? <{POST_SNAPBACK}> MaкЛарън загатнаха за бързината си ,а ферари НИЩО а аз не съм ги изхвърлил просто за да спечелят ще се иска много работа ,а от психическа гледна точно Михаел е далеч от по-младите пилоти!Нервите му не са това което бяха а сега когато всичко е равностоино те ще имат голямо значение! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 E да ама тези нерви за които гоовориш мисли6 ли че на Шуми няма да издържат Аз пък си мисля че неговите са много по калени от тези на младоците а и двубоите му са повече а това значи повече ОПИТ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 (edited) E да ама тези нерви за които гоовориш мисли6 ли че на Шуми няма да издържат Аз пък си мисля че неговите са много по калени от тези на младоците а и двубоите му са повече а това значи повече ОПИТ <{POST_SNAPBACK}> ама пък върху шумахер има повече натиск. уж шампион уж туй-онуй, а не успява да се представи добре в състезанията дотук. представи си къв зор му е и тогава съпоставяй калените му нерви спрямо тези на младоците. от високо се пада най-болезнено...... Edited March 25, 2005 by mobo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Мобо Прав си че от високо се пада най-кофти ама има и втори вариант:подобравя си класирането и става световен шампион за 8 път Помисли и върху тва като вариант Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K_Pax Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 (edited) пак се изказа "калени" нерви!Ами нали тези нерви през 10 год.са се хабяли...да не си мислиш че е лесно повече от 10 год. да си под наблюдението на медиите и да бачкаш като идиот за отбора си за да може да има повече напрежение!Ти що мислиш че пилотите над 30 год. са рядкост!? подобравя си класирането и става световен шампион за 8 път Помисли и върху тва като вариант Ти си за Бродлей бе да ти кажа ли в момента колко такива варианта са възможни Edited March 25, 2005 by K_Pax Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 (edited) Добре ве майна ще видим дали са калени или не тези нерви и дали новото Ферари Ф2005 струва.Другата седмица и може би още едно две състезание и ще се разбере за кво става въпрос П.С К ПАК тва "БРОДЛЕЙ не го разбирам Бродуеи ли имаш предвид Edited March 25, 2005 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K_Pax Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 (edited) Добре ве майна ще видим аз ви казах дали са калени или не тези нерви Опита му му дава предимство!"Калените" нерви му взимат от предимството! А и като не можеш да си защитиш мнението не пиши! .С К ПАК тва "БРОДЛЕЙ не го разбирам Бродуеи ли имаш предвид НЕ!!! Edited March 25, 2005 by K_Pax Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 (edited) пак се изказа "калени" нерви!Ами нали тези нерви през 10 год.са се хабяли...да не си мислиш че е лесно повече от 10 год. да си под наблюдението на медиите и да бачкаш като идиот за отбора си за да може да има повече напрежение!Ти що мислиш че пилотите над 30 год. са рядкост!?Ти си за Бродлей бе да ти кажа ли в момента колко такива варианта са възможни <{POST_SNAPBACK}> Моя пост бил тъп я четете този !!! Edited March 25, 2005 by evil_smith Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 (edited) Евил смит освен да те похваля друго не мога да кажа и последното ти изказване К ПАХ малко куца сори пич не го приемай лично Искам да ви попитам някои разбра ли кво става с РИНГ ТВ ще гледаме ли Формула 1 или не Edited March 26, 2005 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Колкото и да не харесвам Шумахер смятам, че нервите са му не толкова лабилни колкото на младите пилоти. Причините за лошото каране може да са доста, но нервите са малко вероятно. Според мен вече годинките си казват своето, пък и другите отбори направиха страхотни и конкурентноспособни болиди. Това забива Шумахер надоло в класацията и смятам, че направи грешка, че не се отказа докато е на върха. Ако тази година не се представи добре ще отнесе доста критики и няма да бъде запомнен с толкова велико име. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 26, 2005 Author Share Posted March 26, 2005 (edited) Аве Фераристчета ко толкова се кефите на новата кола а??? Тва че червените ще имате нова кола не значи че моя лубим отбор Рено и сответно другите тимове просто ще седят и ще гледат ко става на пистата!!Много ясну че и те ще вкарат новости и за тва може и като се появи новата кола на Ферари всичко да си е пак същото!!!С една дума Рено да продължава да си побеждава!! Няма никва гаранция че новата им кола ще е по-добра от старата колкото и да говорят!!Като доиде на пистата ще я видим А колкото до калените нерви на пилето тва вече е отживелица!!Тои е доказвал че има силни нерви преди ама последнито години вече загуби тва качество! Edited March 26, 2005 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 (edited) В момента всички говорите пълни глупости относно Шуми.Не знам що така,може би щото вашите любимци не притежават и една стотна от неговите качества.Джозо я ми кажи освен новите коли на Макларън има ли други които да са се издънили.А щом говорим за Ферари и щом те казват че новата има кола е по добра значи е така колкото и да не ви се ще да го вервате. Edited March 26, 2005 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 А щом говорим за Ферари и щом те казват че новата има кола е по добра значи е така колкото и да не ви се ще да го вервате. <{POST_SNAPBACK}> Представяш ли си пък да не им беше по-добър новия болид от миналогодишния? Направо трябваше да се откажат от този спорт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ico_manekena Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Аве Фераристчета ко толкова се кефите на новата кола а??? Тва че червените ще имате нова кола не значи че моя лубим отбор Рено и сответно другите тимове просто ще седят и ще гледат ко става на пистата!!Много ясну че и те ще вкарат новости и за тва може и като се появи новата кола на Ферари всичко да си е пак същото!!!С една дума Рено да продължава да си побеждава!! Няма никва гаранция че новата им кола ще е по-добра от старата колкото и да говорят!!Като доиде на пистата ще я видим А колкото до калените нерви на пилето тва вече е отживелица!!Тои е доказвал че има силни нерви преди ама последнито години вече загуби тва качество! <{POST_SNAPBACK}> to4no kazano joze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 26, 2005 Author Share Posted March 26, 2005 (edited) Ами Дон_Чефо има да издъниха се и то яко!!!Великите Ферари ся са опашкари!!! На стари лаври не се лежи!!Рено има почти три пъти повече точки от тях за тва не ми казвай ся че Ферари не са се издънили!Както толкова време ни убеждавате че пред фактите и боговете мълчат е ся пи пред този факт трябва се примирите!!Да и ся знам много добре че ще кажете сички Шумахеристи че новата им кола щяла да бъде незнам си там колко бърза!!Е и подобренията на Рено ще дадат голяма бързина и Ферари може пак да си опашкари колкото и да не се харесва на някои хора!! Edited March 26, 2005 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 (edited) Моля ви хора не ме разсмивайте така Шоуто на Слави е в 10 и половина.Ферари щели да бъдат опашкари. Това може да го каже само пиян човек.Наистина ли смятате всички анти фераристи че Ферари ще се борят с Джордан и Минарди на опашката ХАХАХАХАХАХА. Edited March 26, 2005 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Моля ви хора не ме разсмивайте така Шоуто на Слави е в 10 и половина.Ферари щели да бъдат опашкари. Това може да го каже само пиян човек.Наистина ли смятате всички анти фераристи че Ферари ще се борят с Джордан и Минарди на опашката ХАХАХАХАХАХА. <{POST_SNAPBACK}> С Джордан и МИнарди може и да се справят, но със сателита си Заубер ще падне голяма борба Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 (edited) С Джордан и МИнарди може и да се справят, но със сателита си Заубер ще падне голяма борба <{POST_SNAPBACK}> И с Макларън Edited March 26, 2005 by evil_smith Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 (edited) Нека изчкаме още 1 семица и ще видим... Edited March 27, 2005 by NightWolf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K_Pax Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 (edited) И с Макларън <{POST_SNAPBACK}> Каква беше разликата м/у най-бързата обиколка на Кими Райконен и М.Шумахер!!!Не отговаряи защото разликата е ГОЛЯМА:):) Голяма работа че нищо не разбираш от Ф1 продължавай да пишеш защото правиш голям смях с тия глупости които пишеш:)Даже ме кефишна моменти се чудя дали нарочно не се правиш на толкова некомпететенсигорен съм че е така защото човек като теб , който разбира толкова много от Ф1 не може да пише такива глупости Edited March 27, 2005 by K_Pax Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agop4o Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 nedejte batza da ne se sramuvate kogato po4na da kara za ferrari 6umi be6e s kofti kola i pak be6e v trojkata imat si problemi 6te si gi re6at o6te e rano za smetki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 (edited) Защо пък смятате, че както е първите две състезания, така ще бъде и докрая Сезонът теперва започва!!! Въпреки отличните резултати на Рено, големите фаворити си остават Ферари и Макларън Естествено, колкото повече конкурентно способни отбори има, толкова по-добре Стига сте се заяждали и се наслаждаваите на хубавите състезания! Edited March 27, 2005 by 4efo_88 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts