Jump to content
BulForum.com

Formula 1 - Обща дискусия

Recommended Posts

посочи ми една лъжа или небивалица

Ами освен да ти цитирам постовете или по-добре:

НЕБИВАЛИЦИ и ГЛУПОСТИ!!!!!!

Хахахах, доста истина има в линка ти :).

Иначе моя стар "колега" lukather добре каза, че не трябва да се принизявате до феновете на футбола.

@DON_CHEFO, сега разбрах - като си фен на даден отбор от много време и той става много велик. Аз като една година бях фен на Йос Верстапен и той горкия явно за това нямаше много успехи. :D

За допинга... Явно не сте чели както трябва. Никой не е визирал точно М.Шумахер, а се спомена, че вероятноста и във Форумла1 да има допинг е голяма и бих се съгласил с това. Едно хапче за по-изострени реакции или пък за по-малко телесно натоварване би дошло перфектно за даден отбор.

@smith & @chefo, вижде NightWolf & lukather и разберете какво е истински фен на даден отбор. Те не са като кон с капаци да плямпат предупедено каквото им скимне, а използват изрази като "надявам се" и "все още не може да се знае". Може би и вие трябва да започнете да гледате обективно на нещата, защото от високо най-лошо се пада.

ПП: Използването на латиница, в писането на Български език показва неуважение към собствения Ви език. Помислете и по това.

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

пичове що само аз и Евил смит сме ви на уста нямам нищо против вас а против отботие.Мир щото верно че спорта е над всичко ама вие вартите и сучете и приказвате какво ли не но не искате да си признаете едно едничко нещо което няма смисал пак да казвам и моля за това че вашите отбори не успяват до момента сори.Нека седнем на една маса в края на сезона за да обсадим кой прав кой крив :sayjin

пичове що само аз и Евил смит сме ви на уста нямам нищо против вас а против отботие.Мир щото верно че спорта е над всичко ама вие вартите и сучете и приказвате какво ли не но не искате да си признаете едно едничко нещо което няма смисал пак да казвам и моля за това че вашите отбори не успяват до момента сори.Нека седнем на една маса в края на сезона за да обсадим кой прав кой крив :sayjin

Аз съм направо изумен от цялата тая работа !!Вече има напредък!! :lol: :laughing: Почнахме да говорим за края на годината,а не кои щял да мачка и кой не!!Похвално :)

Edited by jozo

Абе че си лайкаме за нищо така си е,но какво да се прави.Съгласен съм,че трябва да гледаме Формула само заради любовта към спорта.Аз си гледах Рали Хеброс това лято и супер много се изкефих.Викам да спрем да мрънкаме и да се караме,че ще вземат да ни лепнат по един уарн :busted2:. :D

Ето ви малко четиво за да се успокоите.

Перфектният ден на една жена  *******************************    08.15 Събуждане с гушкане и целуване  08.30 Кантара показва 2кг по-малко от вчера  08.45 Закуска в леглото: Фреш и кроасан. Отваряне на подаръци - скъпо бижу, внимателно избрано от галантен обожател.    09.15 Гореща вана с благоуханни масла  10.00 Малко гимнастика във фитнеса с красив и забавен личен треньор.  10.30 Маска за лице, маникюр, педикюр, миене на косата, балсам, сешоар.  12.00 Обяд с най-добрата приятелка в модно заведение.  12.45 Случайна среща с бившата приятелка на партньра - надебеляла е с 7 кг.  01.00 По магазините с приятелки и неограничен кредит.  03.00 Следобеден сън.  04.00 Пристига огромен букет рози от таен обожател.  04.15 Малко стречинг в фитнеса, следвант от масаж от млад симпатичен здравеняк, които твърди, че не е масажирал толкова перфектно тяло.  05.30 Пробване на скъпи дизайнерски дрехи пред огледалото.  07.30 Вечеря на свещи, танци със завързани очи, комплименти.  10.00 Горещ душ (сама)  10:50 Занасяне на ръце до току що оправеното и изгладено легло.  11.00 Гушкане.  11.15 Сладък сън в неговите силни ръце.      Перфектният ден на един мъж:  *******************************    06.00 Будилникът звъни.  06.15 Свирка.  06.30 Мощно и задоволително сутрешно сране. Четене на спорта и последната страница на вестника.  07.00 Закуска: пържола и яйца, кафе и тост, приготвени от гола прислужница.  07.30 Лимузината пристига  07.45 1-2 малцови уискита по пътя към летището.  08.00 Полет в частен самолет. Свирка от стюардесата.  09.30 Лимузина с шофиор. Благи дръпки от холандска трева.  09.45 Голф с Робърт де Ниро и Пъф Деди  11.45 Обяд: Fast food, 3 бири, бутилка Дом Периньон.  12.15 Свирка.  12.30 Малко баскет. Игра на вързано с Джордан и Леброн. Победа след забивка през Майкъл.  02.15 1-2 уискита в лимузината по път към летището.  02.30 Полет към Монте Карло.  03.30 Следобеден излет в морето. Риболов. Всички придружителки са голи.  05.00 Полет към къщи. Масаж от Анджелина Джоли.  06.45 Сране, душ, бръснене  07.00 Новините по тв: Майкъл Джексън екзекутиран, Царя заминава за Мадрид (и няма да се връща повече), Марихуаната, Кокаина и белите робини са легализирани.  07.30 Вечеря: Омари за предястие, Дом Периньон (реколта 1953), голяма сочна пържола, сладолед сервиран върху голите цици на Памела.  09.00 Коняк и кубинска пура пред телевизора. България бие Англия с 4:0.  09.30 Секс с 3 жени (всичките и с лесбийски наклонности)  11.00 Масаж. Вкусна пица и студена бира в жакузито.  11.30 Свирка за лека нощ.  11.45 Сам в леглото  11.50 10 секундна пръдня, която сменя 4 пъти звученето, разтърсва прозореца и кара кучето да излезе от стаята. 

Аре със здраве. :beerchug

Edited by Alex

тоти барабата сори ама не се сещам кой си в момнета

а относно творбата на К ПАХ ако и аз знаех щчх да извадя на показ щуротиите на горе посочения аиде сега наспете се добре и утре пак започваме старата песен на нов глас

Хахахах, доста истина има в линка ти .

Бих казал че до този момент на този линк има 60 поста истина и тези "творения" продължават да нарастват!!!

Alex 6tom tolkova iska6 da razbere6 na kolko sam emi na 19 tova ne e ot zna4enie no vij sia az mnogo dobre znam 4e osven 6UMI ima i drugi svetovni 6ampioni no ako si poigraia da iz4islia spe4eleno to ot tiah v smisal na to4ki moje i da go nastignat mnogo molia ima mnogo dobri i talantlivi piloti kakto predi taka i sega i edin ot tiah naistina e Alonso no ima o6te hliab da iade a za sega prosto ne se e rodil 4oveka koito kato  4isto pilotski umeniq da e po dobar VELIKIA MICHAEL SCHUMACHER.Tova prosto e fakt i ako 6tete izpi6ete kilometri s gluposti tova si e taka

Ако на тоя свят има по-дълго изречение - здраве му кажи!

Извинявам се за off

както си искам така ще пиша ако искам и на суахили ще поствам ако искам няма да слагам препинателни занци мой раиш ли

Разбра ли КОЙОТЧЕТО МИ :sayjin

Edited by DON_CHEFO

както си искам така ще пиша ако искам и на суахили ще поствам ако искам няма да слагам препинателни занци мой раиш ли

Разбра ли КОЙОТЧЕТО МИ

Ти да не би да си участвал в "Кой е по-по-най неадекватен" и да не би случайно да си спечелил?! :confused

Edited by K_Pax

а уе кво спорим тука майна.

аз съм фен на ФЕРАРИ още от малък и много се кефих на първите

няколко титли на НАЙ-ВЕЛИКИЯ пилот в историята на ФОРМУЛА1

ама след 3-тата с ферари и пета в неговата кариера нещо загубих

интерес да го гледам тоя спорт.Егледах повечето състезания ама не

всичките.Тази година първите две ги пропуснах поради ранния час

ама сега след като моя човек почна да губи ще почна да го следя.

чудно ми е къде са всичките фенове на ФЕРАРИ в този форум.

Пичове кво става май има малко затишие преди старта в БАХРЕЙН К ПАХ стана ли водещ на олигофренското шоу което беше написал.Да ти кажа там приемат без изпит само Макларенисти :sayjin

Edited by DON_CHEFO

Пичове кво става май има малко затишие преди старта в БАХРЕЙН К ПАХ стана ли водещ на олигофренското шоу което беше написал.Да ти кажа там приемат без изпит само Макларенисти :sayjin

абе ти наистина си неадекватен...каза му да пише по темата ,а цитирания от мен пост е 100000000х по-непотемата (офф топик(спам))

Извинявам се че и аз ще пиша извън темата но прелагам всички да спрете с личните напатки!!!Ако ще го правите тази тема не ви е мястото!! :angry1 Не че искам да плаша някои но ако това нещо продължи темата просто ще бъде затворена а аз лично ще предложа някой хора да получат уарн!!И още един път извиняваите за офа :punk

Edited by jozo

Директора на Ферари, Жан Тод обяви че Ферари няма да променя начина си на тестване, и независимо от протестите на останалите осем тима който остро разкритикуваха Скудерията. Според Тод, метода който са избрали Ферари е по - ефективен в намаляне на разходите, като се намалят не толкова тестовите дни, а персонала използван за тази цел.

Междувременно вчера на тестовете присъства и Баричело, който замени единия от тест пилотите на тима. Бразилеца смята, че настоящият болид на тима е по-добър от миналогодишния

"Много съм щастлив, че разполагам с тази кола. Той без никакво съмнение е по-добър от "Ферари"-2004. Освен това новият болид е крачка напред по всички направления на техническата мисъл" - заяви Баричело

Представянето на Ферари от началото на сезона обаче може да се окачестви като пълен провал. Тимът, който диктуваше събитията във Формула 1 през последните години опита горчивия вкус на загубата и във второто състезание – за Гран При на Малайзия.

Германският ас Михаел Шумахер завъртя първите си обиколки с новия болид F-2005, съобщи италианската агенция АНСА. Седемкратният световен шампион започна работа на “Муджело”. След като направи един тур по трасето, първият пилот на Ферари се прибра в бокса, за да види резултатите. Малко след това той отново излезе на пистата.

Днес е третият ден от тестовете, които отборът на Ферари прави с новия болид F-2005. В понеделник в колата се качи тест-пилотът Лука Бадоер. Вчера работата продължи бразилецът Рубенс Баричело, който след 95 обиколки и близо 500 навъртяни километра определи болида като: “По-добър от F-2004М във всяко отношение и значително по-бърз”. В края на днешния ден спациалистите във Ферари ще решат дали в следващото състезание от световния шампионат – за Гран при на Бахрейн на 3 април, да излязат с новия болид.

от http://www.formula1central.com/ :huh:

Edited by evil_smith

АЗ също съм чел за новия болид на ФЕРАРИ и твъдро заставам зад думите на бразилския пилот на ФЕРАРИ поради причината че до сега те никога не са лъгали и смятам че потенциала на колата ще се види още с п :sayjin ървия и старт

Световните шампиони Ферари възобновиха работа само ден след Гран При на Малайзия, стартирайки две тестови сесии по едно и също време.

Италианският отбор, под натиск след като техните съперници написаха още едно писмо, настоявайки да сменят тестовата си политика, не показаха никакво намерение да променят техните планове и работиха днес на пистите Муджело и Фиорано.

На Фиорано испанецът Марк Жене бе зад волана на F2004, като се концентрира върху тестване на гуми, завъртя общо 173 обиколки. Най-доброто му време за дена беше 57.796.

През това време на Муджело, Лука Бадоер продължи работата по развитието на F2005, като покри общо 85 обиколки снай-добро време 1:21.380.

Кажете ми фенаве на формула 1 това не е ли една гдана и проклета завист за това че другите тимчета си нямат писти на които да тестват и даваи всички пак срещу ферари за да им забранят тестовите

За мен тва са пълни глупости като са толкова отворени да си построят писта и да си вартят обиколки.

Edited by DON_CHEFO

Кажете ми фенаве на формула 1 това не е ли една гдана и проклета завист за това че другите тимчета си нямат писти на които да тестват и даваи всички пак срещу ферари за да им забранят тестовите

За мен тва са пълни глупости като са толкова отворени да си построят писта и да си вартят обиколки.

По принцип си прав, не може никой да ти забрани какво да правиш "вкъщи" :rulez:

Дори и ФИА

evil_smith и DON_CHEFO вие двамата сте толкова зле че нямам думи!!!!Как може да говорите такива глупости бе?!?!?!?!?! :confused :confused :confused Никой не можел да го забрани и тва го решават двама диши който разбират толкова от ф1 колкото чукче от ракетостроене!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!По вашта логика ФИА няма право на думата...ми да кой я пита нея...Ферари си били у дома...Божеееееееееееееееееееееееееее Вие двамата норочно ли дразните всички в тоя форум!!!!!!Абе моля ви мислете преди да пишете по вашата логика другите отбои могат да си направят 1 партийка така да се каже и да тестват на някоя писта в САЩ...просто ще си плащат наем!!!ФИА не можели да кажат кой колко да тества...Ако искате да правите смях не е това темата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Edited by K_Pax

Хахахахахах случайно да си разбрал че Ферари си продалжават тестовите въпреки сълзите които изплакаха другите бабирици

Ферари ще използват новата си кола F2005 в Бахрейн следващата седмица, трети кръг от шампионата на Формула 1. Това бе оповестено официално днес. След разочароващото представяне в Малайзия и очевидната липса на скорост в сравнение с конкуренцията, Скудерията реши да използва по-рано новия болид, който се очакваше за 5-тия кръг от шампионата.

Сега ще видим как конкуренцията на Ферари ще се справи с Ф2005 дано новия болид да е толкова дабър колкото казват пилотите на Ферари и Жан Тод

К ПАХ за малко да збравя под думата "всички" себе си ли имаш предвид :sayjin

Edited by DON_CHEFO

К ПАХ за малко да збравя под термина "всички" себе си ли имаш предвид

Под всички имам предвид всички!!!А за болида...какво да ти кажа...какво ли прави зора!В началото на сезона обявиха 5 кръг сега я пускат на 3ти заради слабо представяне...демек 1 месец по-рано!Мислиш ли че всичко е така както трябва да бъде?!