DON_CHEFO Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 (edited) K_pax пич би лими казал на колко години си щото аз сам на 19 и колкото и репортажа да съм гледал никога няма да изгледам всички ама така наречените от теб "техници" не сам видиал или чул да се говори за тях от ерата на М.Шумахер така че моляте не ми говори глупости и тези "цифри" мой не са постигнати със седене от мен да го знаеш а този лозунг който си оствил малко е смешен щото не само Сена е велик е и 27те пилота печелили световната титла така че много те моля ама нито сам мадама нито Сена е по велик от Шуми щото поне втория издържа вече 10 години постоянна битка за световната титла аиде моля ти се стига А за малко да забравя искам да ми кажеш какво не ти харесва в стила на каране на Шуми и ми кажи съшо така в момента някой може ли по чисто пилотски показатели да му ступне на малкия пръст Edited March 18, 2005 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Поредната забележка - @DON_CHEFO, като ти чета писанията имам чувството, че се опитвам да разчета китайско писмо. Слагай от време на време някоя друга точка и запетая. Иска ми се да подканя другите, които пишат в темата да игнорират Дон Чефо, в случай че продължи да бръщолеви едно и също. Иначе по темата... Това, че не си чувал за Сена или Прост говори за речника ти и понятията за Формула1. Защо Шумахер имал толкова много титли? - Ами естествено, че ще има след като в момента болида върши всичко. Ако сега тръгне да се състезава без канали на гумите и тракшън контрол срещу пилоти от класата на Джаки Стюърт, Ники Лауда, Аертон Сена(мир на прахта му и дълбок поклон), Ален Прост и тн. няма да успее да направи нищо. Защо като отвориш залата на славата не погледнеш информация за Ален Прост? Има 4 световни титли, три от които са през 80те години. Едва ли ще ми се наложи да ти обеснявам тогава колко трудно се е взимата световна титла, имайки предвит нестабилноста и несигурноста на болида и трудното му оправляване - все пак ти си всезнаещ. Помисли си за останалите пилоти сам . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 (edited) Ако сега тръгне да се състезава без канали на гумите и тракшън контрол срещу пилоти от класата на Джаки Стюърт, Ники Лауда, Аертон Сена(мир на прахта му и дълбок поклон), Ален Прост и тн. няма да успее да направи нищо. <{POST_SNAPBACK}> e тук вече не мога да се съглася с теб.Първо всеизвестно е че каналите по гумите влошават сцеплението т.е правят колата по нестабилна и второ тракшън контрола беше забранен до преди две години а липсата му преди това май затрудняваше доста хора но не и Пилето.И накрая съжалявам че Сена не е между живите защото едва ли щеше да е такава легенда сега при положение че Шуми беше почнал да го мачка още през 1994(и той май се депресира и просто не взе завоя ) Не си мислете че съм поредния фанатик на тема Шуми(верно е че съм му фен) ама истината си е истина.верно че си има и кофти страни (за случея с Хайфелд 100% той беше виновен) ама и Сена имаше кусури-беше супер нервен и все налиташе на тези който не му правеха път.То бяха едни ръкомахания то бяха едни средни пръсти да не забравяме и за знаменателния шамар който отнесе Еди Ървайн,а също и за идиотската катастрофа с Ален Прост. Edited March 18, 2005 by lukather Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emirates stadion Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Ako Sena be6e jiv Shumi 6te6e da se sboguva s mn ot rekordite si Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 K_pax пич би лими казал на колко години си щото аз сам на 19 <{POST_SNAPBACK}> Е тук вече съвсем ми падна в очите. Аз си мислех че си на 10ина и затова говориш такива глупости, обаче сега...... Пък и не смяташ ли че вече сме във възраст, в която годините в повече или по-малко нямат толкова голямо значение. (това се отнася и за The_Ufo) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Ako Sena be6e jiv Shumi 6te6e da se sboguva s mn ot rekordite si <{POST_SNAPBACK}> може би а може би не.можеше и да е доста по интересно ако беше жив а можеше и да плаче по храстите като един друг двукратен шампион Както и да е просто се изумявам как хора които са били в детската градина по времето в което караше Сена и едва ли са гледали и едно състезание на живо с него си позволяват да правят такива крайни коментари(да не говорим че не са се научили да пишат на български и ги мързи да пишат целите думи-изобщо що ли си правите труда)!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Kakvoto 6tete govorete az znam koi pilot za men e nai-dobar taka 4e nito vie bihte mi promenili mnenieto nito az va6eto taka 4e ne mi puka za glupostite po adres na 6umi aide begaite ......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Kakvoto 6tete govorete az znam koi pilot za men e nai-dobar taka 4e nito vie bihte mi promenili mnenieto nito az va6eto taka 4e ne mi puka za glupostite po adres na 6umi aide begaite ......... <{POST_SNAPBACK}> Тъкмо се пребирам от сутрешен крос... Ти как оценяваш представянето на Михаел Шумахер на двете квалификации и какво според теб му попречи да заеме по-добро място, даже пол? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 може би а може би не.можеше и да е доста по интересно ако беше жив а можеше и да плаче по храстите като един друг двукратен шампион <{POST_SNAPBACK}> Абе да ти кажа по-добре в храстите поради очевидна причина, отколкото на пресконференция поради неясна причина. Относно състезанието: Опа-а-а-а-а, ко стана уе? Щяхме да видим нещо, ама.....нъцки! Седми с триста зора. Ами ако не бяха отпаднали двата БАР-а? POOR SCHUMI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emirates stadion Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Alonso kokurent nomer1 za titlata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Абе да ти кажа по-добре в храстите поради очевидна причина, отколкото на пресконференция поради неясна причина. <{POST_SNAPBACK}> Единия рева от зор, другия рева от радост. Ако нов рекорд при победите е "неясна причина", незнам какво трябва да е причина за рев от радост. Иначе днешното представяне жив таш*к... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 1.Фернандо Алонсо (Рено) 2.Ярно Трули (Тойота) 3.Ник Хайдфелд (Уилямс) 4.Хуан Пабло Монтоя (Макларън) 5.Ралф Шумахер (Тойота) 6.Дейвид Култард (Ред Бул) 7.Михаел Шумахер (Ферари) 8.Кристиян Клийн (Ред Бул) Това са пилотите, които взимат точки Добро състезание стана Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 20, 2005 Author Share Posted March 20, 2005 (edited) Ko stana s velikiq Schumaher ve ferarirst4eta?? XAXAXAXA 6tql i toq sezon da ma4ka nared!!Taka ma4ka6e ta 4ak skromniq tim na Red Bull go pritiskaha i go izprevariha!!Kade vi otidoha sq nadyhanite repliki ve fen4eta na pileto!! DON_CHEFO ti deto tolkova govore6e s men po adres na Toyota sega kakvo se okaza 4e te vi pobediha!!Az kakvo kazvah 4e Gaskoin 6te izvadi strahotna kola ama koi da mi vqrva!!I kakvo stana sy6to priqtelu moi nali ne6tata na tva systezanie 6tqha si doidat na mqstoto!!E doidoha si Vidqhte li koi e nai dobriq otbor a mom4eta !!Tva e RENO i koito iska da zima titlata tazi godina 6te trqbva da se syobrazqva s tqh!!Velikolepno systezanie i s netyrpenie 4akam sledva6toto da vidq kak 6te se predstavi lubimiq mi tim!! Edited March 20, 2005 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 \ Vidqhte li koi e nai dobriq otbor a mom4eta !!Tva e RENO i koito iska da zima titlata tazi godina 6te trqbva da se syobrazqva s tqh!!Velikolepno systezanie i s netyrpenie 4akam sledva6toto da vidq kak 6te se predstavi lubimiq mi tim!! <{POST_SNAPBACK}> Toва е така. Честито. И аз чакам с нетърпение следващото състезание, обаче доколкото тазбрах ще могат да го гледат на живо само тези, които са абонати на ITV Partner Bulgaria. КОето е кофти! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 20, 2005 Author Share Posted March 20, 2005 (edited) Toва е така. Честито. И аз чакам с нетърпение следващото състезание, обаче доколкото тазбрах ще могат да го гледат на живо само тези, които са абонати на ITV Partner Bulgaria. КОето е кофти! <{POST_SNAPBACK}> Ami sled kato si pla6tame na EK mislq 4e i nie 6te mojem da go nabludavame ili se lyja?? Dano taq godina EK sa se razbrali s Ring za pravata da ne stane kato predi nqkolko godini P.S Edno uto4nenie za tezi koito sa abonati na gigabit 6toto za tqh neznam kakva kabelna televiziq polzvat i za tqh moje tova da ne vaji!! Edited March 20, 2005 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emirates stadion Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Nali ima i RTL za taq rabota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K_Pax Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 (edited) M.Shcumacher-The Wizard of speed!!! Vidqhte li go kak izprevari Jordana i Minardito!!!Toq pi4 e nai-dobriq taq godina 6te ma4ka vsi4ko jivo nared!!!! (sorry za 6lokovicata imam problem s Flex.type-a) Edited March 20, 2005 by K_Pax Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 parvo leper mesiah ako baba mi be6e s drajka 6te6e da e s drajka taka 4e ne mi govori za ako i vtoro gre6no mai si se informiral gledai ring tv i 6te razvere6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 (edited) ei pi4 tva Reno kvo e iade li se pii li se aide molia ti si gledai celia sezon i sastezaniqta s novata kola na ferrari i molia te v negovia krai ne pla4ete da go na......... na vsi4ki koito si misliat 4e batko 6umi ne e dobar Edited March 20, 2005 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Верпятно за първи път в живота си DON_CHEFO има право за нещо: все пак Ферари не са искарали новия болид и не се знае с него какво ще успеят да направят. Нека дойде и това време, пък се смейте тогава. PS: Осъзнаваш ли, че като казваш тази псувня променяш целия тон на разговор? Някой теб напсува ли те тук? С какво право ти ще ми говориш така? Или просто няма на кой друг и айде юруш на потребителите от форума... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coyote Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 (edited) ei pi4 tva Reno kvo e iade li se pii li se da go na......... na vsi4ki koito si misliat 4e batko 6umi ne e dobar <{POST_SNAPBACK}> Абе DON_CHEFO,ти смотан ли си какъв си? Или просто си шести клас втория срок и плюеш от миналата година? По повод какво е това Рено.Ами едно време,когато си си дърпал камиончето по пясъка,твоя любимец Мишу направи скандал за това че видиш ли от Рено му давали по-скапан двигател от колкото на Деиман Хил.А на края на шампионата направи една по часовник преценена катастрофа за да отпадне Хил. Същата катастрофа направи и когато Вилньов стана шмпион. Защо ти е да си чувал,че Рено и Бенетон са тези които направиха Шумахер от пилот втора ръка-първа,а после и световен шампион. Немогат да му се отрекът качествата на карач,но не е нищо кой знае какво. А ТИ СИ ОТ ХОРАТА ДЕТО СИ СМЕНЯТ ЛЮБИМЕЦА ЗА ПЕТ МИНУТИ,САМО ДА НЕ Е ПЪРВИ ПЕТ МИНУТИ Най-кофтито е, че е пълно със смешници.Ония дето е писал,че е невъзможно да му променим мнението-Абе пич, ти наясно ли си каква е целта на форумите бе???????????????????????? ОООООООООООО сега погледнах,това си тиииии!!! Кефиш ме ш'ти звънна! Edited March 21, 2005 by coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 (edited) Shadowhand niamam teb predvit a vsi4ki tezi koito kazvat kakvo li ne.Naprimer 4e Ekelston napravil 6umi svetoven 6ampion ili puk reno go bili napravili ot vtora raka pilot parva ili pak 4e vzimal doping i vse vazmojni gluposti no vinagi otri4at pilotskite mu ka4estva a men tva me drazni nai mnogo Tova 4e Ferrari stapiha na krivo ne tolkova zle zle 6te e ako tva prodalji i sled iskarvaneto na novia bolid.Kato pluete 6umaher kajete mi pilot koito ne samo 4e e dobar ami moje i daje da se sravnqvq s nega az bih vi poso4il edin ama toi ne e o6te 6lifovan i kolkoto i da ne mi se 6te tva e edinstveno Monti-Montoya i nikoi drug aide stiga ste mi prikazvali i za katastrogite kato po u4ebnik ama na vas samo tva vi e v ustata. A ima6e edin otvorko Coyota pi4 kaji mi ti da ne bi Vilniov ili pak Hill sa niakvi veli4ia osobeno parvia.Vazduh pod nalqgane.Pak vi kazvam 6te vidim dali taka 6te se smeete v kraia na sezona ako e taka moite uvajeniq no dalboko se samniavam v tova Coyote ti ne me kefi6 i nema da ti zvanna a i da si 4uval 4e 6umi ima pove4e spe4eleni to4ki kato pilot ot kolkoto tima na reno za vsi4kite si mizerni sastezania v koito sa u4astvali Edited March 21, 2005 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 (edited) Формула 1 не гледам много.Мене ме кефят повече ралитата,ама ще се обадя. DON_CHEFO ti deto tolkova govore6e s men po adres na Toyota sega kakvo se okaza 4e te vi pobediha!!Az kakvo kazvah 4e Gaskoin 6te izvadi strahotna kola ama koi da mi vqrva!!I kakvo stana sy6to priqtelu moi nali ne6tata na tva systezanie 6tqha si doidat na mqstoto!!E doidoha si Батка,ти ми кажи как да не ги бият Тойота.Аз се хващам на бас,че японските констуктури не са спали,докато не изкарат колата.За това ги биха. DON_CHEFO:Имам един като тебе в моя клас.Тоя всеки бижи ден ме кара да се пукам от смях.Казва,че от Михаел няма по-велик,а след двата провала гледа като "насрано дете майка си"(извинете ме за израза).Михаел е добър,много добър,ама не е само той.Мене ме радва Ралф.Алонсо пък печели и е в Рено,а не е във Ферари,Макларън или пък БМВ.Истината е,че има и по-добри пилоти от него.Няма да споменавам хората от Ранните ери на Ф1.Аз мисля,че е по-трудно да караш на 4 гуми дебели колкото писалка и без право на презареждане на автомобила.Много ме радва,че ти харесва Михаел,но признай,че има и други пилоти. За Ферари мога да каже,че като нищо може да извадят страхотна кола и да смачкат останалите.Имат и добри шофьори.Ама е интересно и други да бият чат пат. Само Ферари направиха Формулата безинтерсна.Аз за това спрях да я гледам. Аз чакам на някое състезание пак да завали.Тогава мисля,че ще разбера кой е добър и кой не е. П.П.На колко години си?Интересно ми е. Edited March 21, 2005 by Alex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Alex 6tom tolkova iska6 da razbere6 na kolko sam emi na 19 tova ne e ot zna4enie no vij sia az mnogo dobre znam 4e osven 6UMI ima i drugi svetovni 6ampioni no ako si poigraia da iz4islia spe4eleno to ot tiah v smisal na to4ki moje i da go nastignat mnogo molia ima mnogo dobri i talantlivi piloti kakto predi taka i sega i edin ot tiah naistina e Alonso no ima o6te hliab da iade a za sega prosto ne se e rodil 4oveka koito kato 4isto pilotski umeniq da e po dobar VELIKIA MICHAEL SCHUMACHER.Tova prosto e fakt i ako 6tete izpi6ete kilometri s gluposti tova si e taka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 (edited) Казах при дъжд ще разберем.А относно другите пилоти с по-малко точки:Всеки е поставял рекорд за титли,а някой после го е подобрявал.Ще има и някой след Михаел Шумахер.За Алонсо мога да кажа,че няма опит,колкото Шумахер. Обаче си е твое право да си от Михаел Шумахер и аз не мога да те карам да си от друг.Просто исках(пък сигурно и другите) да кажеш,че той не е единственият на света. Edited March 21, 2005 by Alex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts