shadowhand Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Какво стана с Кими? Защо пак е 11ти? Ще се гръмна, честно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Може да се примирите с това че докато не МКЛ не направят надежна кола няма да има много радост Май пак двигател не съм сигурен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 1во двигателя няма нищо общо с МАКЛАРЪН а е дело на не безизвестните МЕРЦЕДЕС 2ро ПИШЕТЕ В ДРУГИЯ ФОРУМ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 2ро ПИШЕТЕ В ДРУГИЯ ФОРУМ <{POST_SNAPBACK}> А ти кой си, че ще нареждаш другите къде да пишат? Мислех да ви осигуря свястен хостинг в България, където да се качи ipb 2.1.0 beta 3 (в пъти по-добър от phpBB)... Не заслужава такъв вид агитация да получи това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 А ти кой си, че ще нареждаш другите къде да пишат? Мислех да ви осигуря свястен хостинг в България, където да се качи ipb 2.1.0 beta 3 (в пъти по-добър от phpBB)... Не заслужава такъв вид агитация да получи това. <{POST_SNAPBACK}> Ами като не искаш пиши си тук и си отговаряй сам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Що всеки си предава важност аз ще пиша и в двата форума къв е проблема Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 МЕРЦЕДЕС ПАК ИЗДАДЕ БАГАЖА и с това може би направи Галфонсо Шампион <{POST_SNAPBACK}> Ами за съжаление си прав ( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Ами за съжаление си прав ( <{POST_SNAPBACK}> To тва си е за радост ВИВА ФЕРАРИ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Що,къде я виждаш тази радост? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 След като е за Ферари и най малкия неуспех на мкл е голяма радост за него!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Mnого скучно състезание. Накрая само можеше да стане интересно с проблема на Монтоя с гумата. Само аз ли не видях нито един отпаднал? А Ферари имам чувството, че стават все по-зле и по-зле. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Mnого скучно състезание. Накрая само можеше да стане интересно с проблема на Монтоя с гумата. Само аз ли не видях нито един отпаднал?А Ферари имам чувството, че стават все по-зле и по-зле. <{POST_SNAPBACK}> До догодина Б са гадми гуми ама заради М за малко още сега Алонсито да стане световен а Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 11, 2005 Author Share Posted September 11, 2005 Честито на Кими Пак разочарование за Макларън!!Тази година май двойна победа за сребърните няма да има ама кво да се прави Горкия Шуми как го бутнаха изодзадзе.Ами това е Сато се пак Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Честито на Кими Пак разочарование за Макларън!!Тази година май двойна победа за сребърните няма да има ама кво да се прави Горкия Шуми как го бутнаха изодзадзе.Ами това е Сато се пак <{POST_SNAPBACK}> Поздравявям и САТО И МАЙКА МУ Японския педал прецака 2-то място на Шуми А за МКЛ кво да кажа бати трагиката са тия или колата им е крива или пилотите шматки Алонсо тая година няма да получава подаръци от дядо коледа щото вече получи достатъчно Яд ме за Рубиньо щото не смениха гумите му Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 11, 2005 Author Share Posted September 11, 2005 Поздравявям и САТО И МАЙКА МУ Японския педал прецака 2-то място на Шуми А за МКЛ кво да кажа бати трагиката са тия или колата им е крива или пилотите шматки Алонсо тая година няма да получава подаръци от дядо коледа щото вече получи достатъчно Яд ме за Рубиньо щото не смениха гумите му <{POST_SNAPBACK}> Хахаха.Ти сериозно ли си мислеше че Шуми щеше да стане втори?? Ми на Алонсо не му и трябват повече подаръци и без това е почти сигурен шампион и ще остане в историята като най-младия шампион с което Шумахер никога няма да може се похвали нито пък Райконен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Алонсо пак извади късмет Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Ми на Алонсо не му и трябват повече подаръци и без това е почти сигурен шампион и ще остане в историята като най-младия шампион с което Шумахер никога няма да може се похвали нито пък Райконен <{POST_SNAPBACK}> Джозо, не стига че човека ти ще стане шампион по толкова мизерен начин, ами ти май си горд с тая работа.... То с толкова вересия не само от Макларън ами и от Ферари имаше и от Тойота, абе само МИнарди не са им давали май... Поздравявям и САТО И МАЙКА МУ Японския педал прецака 2-то място на Шуми А за МКЛ кво да кажа бати трагиката са тия или колата им е крива или пилотите шматки Алонсо тая година няма да получава подаръци от дядо коледа щото вече получи достатъчно Яд ме за Рубиньо щото не смениха гумите му <{POST_SNAPBACK}> Чефо, стегни се бе пич. Да не си въобразяваш, че пилето можеше да стане втори? Е, при така стеклите се обстоятелсва можеше и да стане. но ако не бяха отпаднали Трули и МОнтоя....забрави. Кво имаш против Макларън бе? Размазаха всички, не е ли така? Само Монтоя и Пицония оплескаха работата накрая Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 11, 2005 Author Share Posted September 11, 2005 Джозо, не стига че човека ти ще стане шампион по толкова мизерен начин, ами ти май си горд с тая работа.... То с толкова вересия не само от Макларън ами и от Ферари имаше и от Тойота, абе само МИнарди не са им давали май... <{POST_SNAPBACK}> Ами радвам се все пак така се получиха нещата!!Нито аз нито ти сме ги нагласяли какво да се прави Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Ами Пилето видя ли как се беше лепнал зад Алонсо и с тия патаклами дето станаха нищо чудно да беше го духнал Алонсо да не е Бог нито пък колата му е супер Фисико пък показа какво е да си не опитен щото само той допусна грешка на "Червената вода"-един доста техничен завой Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Честито на Кими. Браво, това е пътя ако иска да стане шампион. Честито и на Алонсо. Японско лайно. Баричелооо, се едно си ми тръгнал на почивка... Шуми (големия) - Що не го зарита с шамарите тоя жълт пед ? Споко, сезона свършва, а с него и мъките . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Ами Пилето видя ли как се беше лепнал зад Алонсо и с тия патаклами дето станаха нищо чудно да беше го духнал Алонсо да не е Бог нито пък колата му е супер <{POST_SNAPBACK}> Ти вярваш ли си или пак приказваш на изуст? Шуми се мъчеше бая време зад Алонсо и одържаше на темпото му единствено защото беше по-лек. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Ти вярваш ли си или пак приказваш на изуст? Шуми се мъчеше бая време зад Алонсо и одържаше на темпото му единствено защото беше по-лек. <{POST_SNAPBACK}> Tи как разбра че е по лек нали го видях Галфона колата му е нищо А бе важното е че колумбийската свиня направи същата простотия както и в Турция Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 DON_CHEFO,остави намира Монтоя,а ми кажи защо прецакахте Баричело заради оня Шушахер ,да си направо смешните 7 титли,от които поне 2 му бяха ама супер скалъпени.Спомняш ли си ГП на Австралия,когато ,,уж,, ,,без да иска,, ,,щото не го видял в огледалото,, блъсна Д.Хил?Спомняш ли си го това? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 (edited) DON_CHEFO,остави намира Монтоя,а ми кажи защо прецакахте Баричело заради оня Шушахер ,да си направо смешните 7 титли,от които поне 2 му бяха ама супер скалъпени.Спомняш ли си ГП на Австралия,когато ,,уж,, ,,без да иска,, ,,щото не го видял в огледалото,, блъсна Д.Хил?Спомняш ли си го това? <{POST_SNAPBACK}> Kак винаги ще има хора като теб А бе пич целия шибан свят е признал Шуми а ти ся ми говориш за катастрофи Ми да сещам се за тва ама щом е донесла световна титла не ми пука КАПИШ Най-славната загуба е по-лоша от най-гадната победата разбираш ли THE WIN IS WIN Edited September 12, 2005 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Kак винаги ще има хора като теб А бе пич целия шибан свят е признал Шуми а ти ся ми говориш за катастрофи Ми да сещам се за тва ама щом е донесла световна титла не ми пука КАПИШ Най-славната загуба е по-лоша от най-гадната победата разбираш ли THE WIN IS WIN <{POST_SNAPBACK}> Дали е целият свят това ти го твърдиш,и то точно заради такива титли .И не реазбирам,и явно няма и да разбера,щом не ти пука за някакви си катастрофи,какво си взел да се оплакваш от японеца вчера Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts