DON_CHEFO Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Не знам какво трябва да се случи, старите хегемони - Макларън и Уилямс, да се върнат?За Уилямс не знам дали е възможно да се случи... Изобщо. Преди 2021-ва на 100 процента няма да се случи Новината е че Макларън се бориха с рвдбул! Определено е огромна крачка напред.И ХААС и те. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Тия кога почнАха бре!?!?! Интересът вече е толкова умрял, че изпускам старт на сезона - показателно... Аха. Мислех, че е идната неделя, то беше вчера. Случайно го хванах сутринта... Общо взето нямаше голяма интрига... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biodesign Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 (edited) Аха. Мислех, че е идната неделя, то беше вчера. Случайно го хванах сутринта... Общо взето нямаше голяма интрига... Обаче подведе некои хора... та го гледахме на запис Важното е, че Ферари дръпнаха сериозно тази година и швабите ще им дишат праха перманентно Edited March 28, 2018 by biodesign Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 Сега изгледах записа - победата на Ферари е чиста случайност и късмет. Имат много да черпят нещастниците от Хаас, които изпотрошиха порцелана - такова чудо не бях виждал... Та без тоя цирк щяха да са първи га ма няма. Кими кара отлично, но това му стигна колкото едва да удържи бастуна зад себе си, а Себастиан просто изпълни един отлично сработил план, който изненада Мангала здраво. Като гледам обаче той си е точно толкова опасен, колкото и преди и отпред ли е, само куриози и късметски изпълнения могат го бутна. Ферстапен от първия старт напомня, че е дебил. А Лимонсио докара първи точки на нещастниците, които ще затворят другия път 100 (СТО) старта без победа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 Обаче подведе некои хора... та го гледахме на запис Важното е, че Ферари дръпнаха сериозно тази година и швабите ще им дишат праха перманентно това опит за шега ли беше? Сега изгледах записа - победата на Ферари е чиста случайност и късмет. Имат много да черпят нещастниците от Хаас, които изпотрошиха порцелана - такова чудо не бях виждал... Та без тоя цирк щяха да са първи га ма няма. Кими кара отлично, но това му стигна колкото едва да удържи бастуна зад себе си, а Себастиан просто изпълни един отлично сработил план, който изненада Мангала здраво. Като гледам обаче той си е точно толкова опасен, колкото и преди и отпред ли е, само куриози и късметски изпълнения могат го бутна. Ферстапен от първия старт напомня, че е дебил. А Лимонсио докара първи точки на нещастниците, които ще затворят другия пър 100 (СТО) старта без победа. Нормално. 90 на 10 бях сигутен, че какъвто и режим на задвижващата система да ползва Хамилтън, няма да изпревари Фетел. На друга писта - да, не и на тази. Кими също го спаси пистата... И тая година температура, налягане и вид гуми ще имат по-голямо значение... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 Другия кръг също е на Ферари. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biodesign Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 това опит за шега ли беше? На въпроси от тип "американски" се въздържам да отговарям. Считам се за маалко по-интелигентен от североамериканците и преселниците на континента. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 Мисля си, че скоро чинела ще се строши като порцеланова мивка... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 На въпроси от тип "американски" се въздържам да отговарям. Считам се за маалко по-интелигентен от североамериканците и преселниците на континента.продължавай да се считаш. . РазрешавамДругия кръг също е на Ферари.Скоро ще разберем... Ама с тоя квалификационен режим няма да ни бъде. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 Те сребърните стрели винаги са били по-добре в квала, още от последната ера на МШ, тогава също бяха бързи, сега вече с парти режима, който между другото го имат и ферари, са доста по-напред. Но с оглед на трасето и колата, може да сложа един десетак, че черно конче, ще е по средата на подиума. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 Крайно време е да си спретнем залози! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 От доста време не следя шампионата, но да попитам все пак - наистина ли вече карат с тия рамки? https://www.youtube.com/watch?v=ilthLILXC1U Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 Съвсем да и е пълен смях. Очаквам скоро някой да се претрепе. На първия старт се видя какви ефекти създават - Ферстапен мааа кат стрелочник на Алонсо да го изпревари и да си върне позицията, оня нищо не вижда от тия гнусни винкели... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 Това хало щеше да спаси няколко живота. Няма значение как изглежда. И на мен не ми харесва, но човешкия живот е по-ценен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 Съвсем да и е пълен смях. Очаквам скоро някой да се претрепе. На първия старт се видя какви ефекти създават - Ферстапен мааа кат стрелочник на Алонсо да го изпревари и да си върне позицията, оня нищо не вижда от тия гнусни винкели... Мисир, ако този "винкел" го имаше през 1994, Сена все още щеше да е жив. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 Мисир, ако този "винкел" го имаше през 1994, Сена все още щеше да е жив. Силно се съмнявам. От това, което съм изчел...халото нямаше да помогне. Но сина на Джон Съртиис щеше да е жив, може би и Бианки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 Как пък не! Аре стига глупости. Има един филм дето трябва да гледаш много внимателно и той винкели не съдържа. Просто мисъл, смесена със смисъл, баш от най-големия. Ако го бяха слушали тогава, поне двама още щяха да са живи, а кой знае - може би и той. Между другото, Стефче, батьовата, преди една сума години, когато аз казвах,че промените дори да ни дразнят са ужким в името на сигурността на пилотите, не беше ли баш ти човека, дето джафкаше срещу тях? Не си ли говорехме, че който го е страх от мечки не трябва да ходи в гората? Нещо си поомекнАл ми се струва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 И двамата не сте наясно със законите на физиката. Този "винкел" определено щеше да промени съшествено ситуацията при катастрофата на Сена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 2, 2018 Share Posted April 2, 2018 Ама естествено че не сме! Има си хас! Да ти припомня само, че акото мирише и нека да не ровим дето не ни е работа. Изчадието е факт и е монтирано на колите, ние можем да си плямпаме на воля. Да видим сега оттук насетне колко точно "животоспасяващо" ще бъде и колко катастрофи ще предизвика. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted April 2, 2018 Share Posted April 2, 2018 Кой е въпросният филм? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 2, 2018 Share Posted April 2, 2018 Кой е въпросният филм? Признавам, че беше доста отдавна, но мисля че е този https://www.youtube.com/watch?v=76sEQnqKesM Трябва да си го гледам отново, макар че много тежко ми действа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 2, 2018 Share Posted April 2, 2018 Как пък не! Аре стига глупости. Има един филм дето трябва да гледаш много внимателно и той винкели не съдържа. Просто мисъл, смесена със смисъл, баш от най-големия. Ако го бяха слушали тогава, поне двама още щяха да са живи, а кой знае - може би и той. Между другото, Стефче, батьовата, преди една сума години, когато аз казвах,че промените дори да ни дразнят са ужким в името на сигурността на пилотите, не беше ли баш ти човека, дето джафкаше срещу тях? Не си ли говорехме, че който го е страх от мечки не трябва да ходи в гората? Нещо си поомекнАл ми се струва. Не знам дали има филм на такава тематика, който да не съм гледал. Плюс тонове предавания качени в тубата, плюс всички сезони качени в "рибния магазин" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 2, 2018 Share Posted April 2, 2018 Знам, че си фен, но по обективни причини единствено не си гледал на живо състезания със Сена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 2, 2018 Share Posted April 2, 2018 Не знам дали има филм на такава тематика, който да не съм гледал. Плюс тонове предавания качени в тубата, плюс всички сезони качени в "рибния магазин" Аз това за филма го казвам на канадския мисир, не на тебе, миличък. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 2, 2018 Share Posted April 2, 2018 Катастрофата и последвалата гибел на Бианки, Уилсън, Съртиис младши, де Вилота... Предрешиха хало-то. Спорта никога няма да е 100 безопасен. През 80те е бил в пъти по-опасен от сега, но тогава е нямало тъпанари тип Верстапен. В момента приоритет е живота на пилота, особено когато 17 годишни стигат до Ф1. Деймън Хил, за сравнение може да видите кога дебютира. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts