Jump to content
BulForum.com

Formula 1 - Обща дискусия

Recommended Posts

Абе ей! Другата седмица откриване трябва да се прави!!! Я дружината строй се, преброй се отсега да знам какви да ги мислим.  :grin:

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Аз не съм много сигурен, щото състезанието е много рано и ми е тегаво да ставам в неделя в 6 часа, че да хвана старта в 8. Да не говорим че формулата е тотален шит и не ми е зарибено да я гледам, както беше преди. Ще видим как ще се развият нещата, може след състезанието да дойда.

Ти нали знаеш, че се почва предната вечер? Или си бил на някакви други откривания последните 6 години?

Аз само се чудя с кака ви какво ще да правя. Вероятно ще трябва да ги пращам у тъщата с малката. Ще видим, докъм сряда ще се знае. 

Не се знае но идната седмица може да съм в Лом, и няма как да присъствам, въпреки, че ми се иска адски много.

Вижте сега, ние и само двамата с батко ви Весо можем да открием, празно няма да има. Даже може да викнем Галицин и да дискутираме въпросите около размерите, докато слушаме хора на Съветската армия....  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Ако ми кажеш Алонсо в кой отбор кара и ще те черпя :D

Аз щи кажа бре - вози се в отбора на линейките...

И в крайна сметка - разбра ли се нещо за него?

Досега по всичко личи, че излъчване на български на Формула 1 през този, а най-вероятно и през следващите сезони няма да има (цената е в пакет за сезони 2015-2017). Единствено Нова, ако се договорят, но даже не съм чел и да се опитват. Така че занапред остават РТЛ, който го има при оператора си и стриймове в интернет. Докато Бърни е начело и иска супер високите такси и платени канали ще е така. Дано Господ си го прибере по-скоро и на негово място дойде доста по-млад и трезво мислещ човек.

Форум на булсат

Много по-високата цена която ни бе предложена, не ни позволява да купим три годишния пакет за излъчване на формула 1 през сезон 2015-2017 в програмата на F+hd,F+,TV+

Трагедия... Ако няма РТЛ на селското Близу, не знам какво ще да правим... 

Отделно на Булсат явно увисваме тотално... 

Дайте идеи за стрийм за неделя тогава.... 

Россия 2 ... Самоче ще го предават time shifting т.е. до първата пауза за реклами e live и след рекламите вече е запис, но пък поне може да се види състезанието от - до.

http://live.russia.tv/index/index/channel_id/2

Edited by qwannn14

Трагедия... Ако няма РТЛ на селското Близу, не знам какво ще да правим... 

Отделно на Булсат явно увисваме тотално... 

Дайте идеи за стрийм за неделя тогава.... 

Слагаш чинийка на 19.2 и гледкаш RTL.

На Близу трябва да има RTL, но само на цифровата платформа.

Значи има надежда на беседката! Един сплитер решава събитията. 

Но тук у дома трябва стрийм да гледаме, не виждам друга опция...