RaptoR Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 Абе ей! Другата седмица откриване трябва да се прави!!! Я дружината строй се, преброй се отсега да знам какви да ги мислим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 Пак ли дойде тоя тежък момент бее, този... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 Днес реших да проверя - надвиснал е със страшна сила над нас.... ======================= Спомени, спомени... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 Първата титла на Фетелиньо? Брой един сигурен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 Да мисля, 2010... Виж Стефчо как гледа.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 Аз не съм много сигурен, щото състезанието е много рано и ми е тегаво да ставам в неделя в 6 часа, че да хвана старта в 8. Да не говорим че формулата е тотален шит и не ми е зарибено да я гледам, както беше преди. Ще видим как ще се развият нещата, може след състезанието да дойда. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 Ти нали знаеш, че се почва предната вечер? Или си бил на някакви други откривания последните 6 години? Аз само се чудя с кака ви какво ще да правя. Вероятно ще трябва да ги пращам у тъщата с малката. Ще видим, докъм сряда ще се знае. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 Ние сме аут. За първи път, но няма как. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 При почване от предната вечер, нещата може и да се наредят някак си. Ама ще го мислим като наближи, има време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 Запрянови - разочаровате ме! Откриване и закриване знаете нямат изпускане! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 Не се знае но идната седмица може да съм в Лом, и няма как да присъствам, въпреки, че ми се иска адски много. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 Знаем, но искрено съжаляваме... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 Вижте сега, ние и само двамата с батко ви Весо можем да открием, празно няма да има. Даже може да викнем Галицин и да дискутираме въпросите около размерите, докато слушаме хора на Съветската армия.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 Ако ми кажеш Алонсо в кой отбор кара и ще те черпя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Ако ми кажеш Алонсо в кой отбор кара и ще те черпя Аз щи кажа бре - вози се в отбора на линейките... И в крайна сметка - разбра ли се нещо за него? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Не. Няма и да се разбере. Щото са станали големи фалове Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Досега по всичко личи, че излъчване на български на Формула 1 през този, а най-вероятно и през следващите сезони няма да има (цената е в пакет за сезони 2015-2017). Единствено Нова, ако се договорят, но даже не съм чел и да се опитват. Така че занапред остават РТЛ, който го има при оператора си и стриймове в интернет. Докато Бърни е начело и иска супер високите такси и платени канали ще е така. Дано Господ си го прибере по-скоро и на негово място дойде доста по-млад и трезво мислещ човек. Форум на булсат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Е те ся я втасАхме... А дали ще има записи пак по БНТ2? Поне тях да гледаме... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evropata Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Поне в програмата на БНТ2 за тази неделя няма предвиден старт от Формула 1. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Много по-високата цена която ни бе предложена, не ни позволява да купим три годишния пакет за излъчване на формула 1 през сезон 2015-2017 в програмата на F+hd,F+,TV+ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Трагедия... Ако няма РТЛ на селското Близу, не знам какво ще да правим... Отделно на Булсат явно увисваме тотално... Дайте идеи за стрийм за неделя тогава.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwannn14 Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 (edited) Россия 2 ... Самоче ще го предават time shifting т.е. до първата пауза за реклами e live и след рекламите вече е запис, но пък поне може да се види състезанието от - до. http://live.russia.tv/index/index/channel_id/2 Edited March 9, 2015 by qwannn14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Трагедия... Ако няма РТЛ на селското Близу, не знам какво ще да правим... Отделно на Булсат явно увисваме тотално... Дайте идеи за стрийм за неделя тогава.... Слагаш чинийка на 19.2 и гледкаш RTL. На Близу трябва да има RTL, но само на цифровата платформа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Значи има надежда на беседката! Един сплитер решава събитията. Но тук у дома трябва стрийм да гледаме, не виждам друга опция... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted March 11, 2015 Share Posted March 11, 2015 http://tv-novini.com/article_5718/diema-vzema-v-dvijenie-i-formula-1.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts