Jump to content
BulForum.com

Formula 1 - Обща дискусия

Recommended Posts

Интересна работа. Лука напусна Ферари и ще получи 27 ли бяха милиона евро обещетение. Аз съм давал предизвестие за напускане в две работи...получих едно уволнение и един среден пръст. Хем напускаш, хем ти плащат. На кой ли е станал неудобоен големия човек във Ферари след смъртта на Енцо?

Напусна или го изритаха за некадърност? Нормално е обещетението за длъжността която заемаше. Даже в повечето компании е доста по - голямо.

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Да наречеш маркиза...некадърник е много извратено. Може да е виновен за разтурването на печелившия екип, но некадърник не се задържа две десетилетия на чело на Ферари или на която и да е световноизвестна марка. Ако човек от неговия ранг е некадърен...то ние къде сме?

В изявлението се казва, че се оттегля, а не, че е уволнен. Сега...какво точно е станало нали се сещаш, че ние няма как да знаем.

Където и да чета новината, на всякъде се казва, че е принуден да си подаде оставката. По друг начин казано: уволнен е.

http://www.dailymail.co.uk/sport/formulaone/article-2751214/Luca-di-Montezemolo-leave-Ferrari-23m-pay-giants-motor-sport-plunge-turmoil-Monza-humiliation.html

Много е ясно, Ванка. Никой, който напуска доброволно, по собствено решение, не получава обезщетение. Щом имаме обезщетение, имаме НЕдоброволно напускане. Хайде няма да го наричаме с грозни думи като изгонване, нека ползваме "предсрочно прекратяване на отношения". За подобни действия вече се дължи обезщетение. Аз този ход не го виждам да спаси Ферари.  

Интересен, но отвратителен като резултат Сингапур...

Отново аванта за Мангала. ОТВРАТ!!! Как може такива глупости с колата на Нико?!?!  :angry1

Ама да ти кажа нищо не си пропуснал. И от другата година се очакват още по-радикални кухи правила, които ще ограничат зрителския интерес до минимум.

И не напразно големите шефове на отбори си тръгват мирно и спокойно.

Рос Браун, Маркиза, Нюй, Уитмарш...всичко е помен от формула 1

Догодина директно от картинга идва Верстапен джуниор...какво да приказваме повече...

Трагедия... Ако тия предложения се приемат, не ми се мисли. 

Тоя гном няма ли да умре вече?!?!? Или ще трябва да чакаме да се срине спорта тотално, че да се принуди да го продаде...

По този въпрос не може да има никакъв спор - дребния дърт мошеник обезличава напълно спорта и не знам какво още трябва да се случи за да им просветне на всички останали.

Ей така от няма на къде от днес за утре забраниха радио съобщенията, който помагат на пилота. Това се случи последния старт. В сегашната формула и целия плейстешън и не знам си колко гигабайта телемтретия за едно състезания е немислимо пилота да не получава такава информация от екипа си. Разбирам ако бяха преди 30-40 години където имаше двигатели, предни крила и най-вече пилоти - ОК. Но на фона на цялата сложнотия и електроника...

Онзи ден Тенчев сподели, признвам си не знаех, че сегашната скоростна кутия в колите струва от 85 до 100 хил. паунда. И честно, тази кутия за да попадне в масово производство ще минат поне 10-15 години, и от този ред на мисли целите силови единици както ги водят, скоро няма да видят белия свят във вида и близък до вида си, които е сега във Ф1. Уж по-евтина работа, ама както говорихме и преди, явно  не е така.

Някакъв коментар относно испанският циганин? Нещо май не му харесва да е в посредствен отбор и да чака пак 20+ години нещо да се случи.

Забравяте, че всички шефове на отбори си слагат подписите под тия правила. И те също са за ебане, освен Маркиза, който имаше топки да се опълчи. Дали блъфира преди няколко години с алтернативния шампионат или не....но изпуснаха влака. Аз също тоя сезон освен Австралия не съм гледал нищо на живо. А като ги гледам на компа обикновено доста често ползвам стрелката за надясно да прескачам с по 10 секунди тая процесия. То ми писна да слушам как горивото е ОК, гумите да се пестят, че болида отпред е с друга стратегия и да се чака и за 2, 3 обиколки да имало Хаматайм и други такива олигофрении. Всичко умря с идването на 8-мака....бавно и методично...по-точно с еднаквите гуми преди 9 години.

Някакъв коментар относно испанският циганин? Нещо май не му харесва да е в посредствен отбор и да чака пак 20+ години нещо да се случи.

Какво имаш предвид?

От върл ферарист станах на съчувстващ на всички пилоти за цирка в който ги карат да играят. Тук вече няма никакъв спорт, а само реклами, тв права и пари. Всеки си плаща да се промотира най-добре през сезона, правилата се менят за да се накара човека пред екрана да си купи нов икономичен хибрид. Внушава се на човека пред екрана, че колата може да върви и с двуцилиндров мегатурбо двигател, нищо, че я изкара 100К, я не - ще ви продадем нова кола. И гледам, гледам... Още не съм изтървал старт вече не помня колко години. Но правя обратното на това, което гномчето се опитва да ми внуши :)

Добре, че по SkySports F1 дават стари състезания - ще гледам и ще се радвам докато не ни врътнат и на сд канала кранчето.

Edited by AlBundy

• 2 weeks later...

Честито да им е на Ферари, със здраве да си го ползват. Догодина добре ще им се посмеем с Кими и Фетел. :grin:

Що все се напъват да отричат слухове идея си нямам. Работата ясна вече, Алонсо се връща в Макларън, Фетел ще се гушкат с Кими, Рикардо ще води напред биковете. :popcorn:

Най-после този главоч се махна! От седмица се надявах слуховете да са верни :)

Е написах го коментара :)

Честито да им е на Ферари, със здраве да си го ползват. Догодина добре ще им се посмеем с Кими и Фетел. :grin:

Що все се напъват да отричат слухове идея си нямам. Работата ясна вече, Алонсо се връща в Макларън, Фетел ще се гушкат с Кими, Рикардо ще води напред биковете. :popcorn:

Кими такъв ще му го подаде, че Рикардо ще му се стори мед и масло като преглъща.

(Много сходен стил на каране имат с Кими 2мата, т.е. болида ще им удобен еднакво - или неудобен в случая на Ферари)

Edited by host