DON_CHEFO Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 (edited) От към интересност на последното състезание, това е може би най-доброто от години насам. След всичкия лош късмет всички на подиума си го заслужиха. Феноменлен АЛО, РИК, И ХАМ!!! Старта в Германия бе посетен от близо 40 хил. На следващия ден имаше старт с камиони с посетители 100 хил. Това вече не са новини, а дадености. Колкото и да се тупат в гърдите, че спорта не е в криза...могат да ми оближат потните яйчица. Заспах аз на 10-тата обиколка след 11 часа бачкане и 3 бири. Сега го пускам да видя, че било интересно разправят. Edited July 28, 2014 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 Интересното продължава и след състезанието, Фетел - четирикратния направо погребан, се опитва да иронизира отбора си. Атаките в мерц продължават и след трилъра вчера! АЛО е пилота на грида, с такъв комбайн дава 110% винаги! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 (edited) И на набора с измислените титли не му върви. гА не ти дават да си вееш коня + липсата на дифузьорчето...ставаш таксиметров шофьор на секундата. И отново калитарията го споходи като се завъртя на последния завой. Перез се опитва да докаже, че избора на Мкл да му посочат пустинята в Сахара е бил правилен. Дано ония дето замени Доменикали да не е пионка ами да даде шанс или на Бианки, или на Хълк. Кими няма място дори на фотьойла до мен да играем на Ф1, камо ли да кара за Ферари. Мръсна финска измет. Дигнах кръвна захар чак Edited July 28, 2014 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 Вчера и днес изгледах Германия и Унгария... И двете състезания за пореден път показват безумното предимство на Мерцедес... Мисля, че едва ли е възможно да се стигне вече до обрати тоя сезон. Остава само Нико да победи... Руми, напълно съм съгласен за страхотния екшън в Унгария. Хем касапница, хем динамична надпревара до последна секунда. Фетел сгреши и съответно си плати за това - сам си е виновен. Иначе се движеше отлично и подиумът можеше да е съвсем различен. Тоя австралийски бастун ми е адски антипатичен визуално, но не може да се отрече, че е талантливо момче. Алонсо отново сътвори чудеса, както казваш с тоя трактор. Кими също се представи добре. Мангала за пореден път доказа какъв нагъл циганин е. За малко и да изхвърли съотборника си от пистата... Няма толкова долен, подъл и нагъл пилот на грида... Дотам го мразя вече, че имах греховни надежди като се запали. И на набора с измислените титли не му върви. гА не ти дават да си вееш коня + липсата на дифузьорчето...ставаш таксиметров шофьор на секундата. И отново калитарията го споходи като се завъртя на последния завой. Перез се опитва да докаже, че избора на Мкл да му посочат пустинята в Сахара е бил правилен. Дано ония дето замени Доменикали да не е пионка ами да даде шанс или на Бианки, или на Хълк. Кими няма място дори на фотьойла до мен да играем на Ф1, камо ли да кара за Ферари. Мръсна финска измет. Дигнах кръвна захар чак Стефчо, чета ги тия глупости дето ги плескаш и се чудя откъде ги съчиняваш. На Кими му засрали квала, на състезанието всички коментатори се надпреварват да го хвалят колко добре се представя, предвид очакваното, но естествено ти си на някакво друго мнение. Не ви е виновен той, че е калпава колата. Яд ме е, че си губи времето в тоя отбор - нещо, което предвидих още лани като разбрах, че отива в тоя затлачен в плитчините кораб... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 (edited) Елементарен въпрос. Това кое състезание по ред беше? Кими все го чакаме....докато Алонсо кара колкото му позволява болида...че и малко отгоре. Глупости няма тука. Няма сила, която да избърше насрания Кимев задник. Но това беше Ясно в секундата, в която му спасиха кариерата, но пък за негово съжаление отиде при най-добрия пилот след М. Шумахер Edited July 28, 2014 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 Нз що не те препечатят в Уикенд? Трактора е трактор точно заради Алонсо, в най-голяма част освен главния дизайнер на аерото. Не се прави на мотика що кара така Кими. А ако не се сещаш или не щеш да го кажеш.. Си за игнор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 Колко заблуден трябва да си след 11 провалени състезания още да се оправдава Кими. Я обясни на простите що Кими кара така? Че ми станА много интересно...изведнАж Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 Я обясни на простите що Кими кара така? Че ми станА много интересно...изведнАжМоже би защото има некадърна кола в ръцете си. Нещо характерно за ягодките в голяма част от историята им. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 Силно неуспешен опит, опитай пак. И тоя път поне сам себе си дано убедиш, че друг едва ли А с тия плодови названия....наясно си, че сериозно се излагаш, нали? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 Погледни за пример последните 30 години. С изключение на ерата Шумахер(плюс целият екип) са си посредствен отбор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 Ти си първенец . Oсвен смях, друго чувство не се поражда в мен...и съжаление в някаква степен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 Продава се колата на Барикело от 2001-ва година с чисто нов подменен двигател V10 & 836 hp. Не че е кой знае каква новина, ама в дъното на статията има едно клипче, в което показват същата тази кола в едно състезание от 2001-ва - извинявайте, ама дори и с това лошо качество на клипчето, ако някой ми каже, че му харесва да гледа тазгодишната формула, сравнена с тогавашната...значи определено е за преглед при чичо доктор. Звукът на десятката си е направо като слухов оргазъм, а и кадрите на камерата от кокпита също нямат много общо със сегашните кадри, които гледам когато случайно случа формула в неделя. Не знам защо докараха нещата дотам и кой има полза от деградацията, ако и да ме убеждават, че това са най-новите технологии.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 Ами това са - нещата въвят натам, не към Monster Trucking... Друг е въпроса на кой дали и колко му харесва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 ...нещата въвят натам, не към Monster Trucking... Точно така - "въвят", а не вървят...и не знам английските думички след това какво общо имат с двигателите, които звучат като хибрид от добре настроен швейцарски часовник и оса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 (edited) Продава се колата на Барикело от 2001-ва година с чисто нов подменен двигател V10 & 836 hp. Не че е кой знае каква новина, ама в дъното на статията има едно клипче, в което показват същата тази кола в едно състезание от 2001-ва - извинявайте, ама дори и с това лошо качество на клипчето, ако някой ми каже, че му харесва да гледа тазгодишната формула, сравнена с тогавашната...значи определено е за преглед при чичо доктор. Звукът на десятката си е направо като слухов оргазъм, а и кадрите на камерата от кокпита също нямат много общо със сегашните кадри, които гледам когато случайно случа формула в неделя. Не знам защо докараха нещата дотам и кой има полза от деградацията, ако и да ме убеждават, че това са най-новите технологии.... Ейдриан Нюи предупреди, че твърде ограничаващите правила във Формула 1 могат да доведат до там, че тя да се превърне в нещо подобно на едномарков шампионат. - Много различни фактори изиграха роля за решението ми да напусна F1, както и доста смесени емоции. Почувствах, че е време за някакво различно предизвикателство. Това със сигурност бе фактор. Но в същото време наистина смятам, че правилата са прекалено ограничаващи. По отношение на шаситата сме в опасност да се превърнем в GP1. Всички правят коли, които стават все по-еднакви. Пак стигаме до такова положение, че ако ги боядисаме бели, няма да има разлика помежду им. И особено догодина ще е така, когато дори различните носове ще изчезнат – обясни Нюи пред списание Моторспорт. Според него техническите директори са поставени в ситуация, в която просто нямат избор. Няма смисъл от коментар. Казвал съм ги тия неща от слагането на хомота на 8мака. Броя посетители и тия пред малките екрани са най-голямото доказателство, че аз и г-н Нюи сме били прави Edited July 31, 2014 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 1, 2014 Author Share Posted August 1, 2014 Няма смисъл от коментар. Казвал съм ги тия неща от слагането на хомота на 8мака. Броя посетители и тия пред малките екрани са най-голямото доказателство, че аз и г-н Нюи сме били прави Къв малък екран, цяла 42" плазма си лепнах в хола!? На крив Нюи формулата му крива. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Къв малък екран, цяла 42" плазма си лепнах в хола!? На крив Нюи формулата му крива. Ами дано това да го казваш в шеговит тон. Електротехниката ти е промила мозъка . И тя няма работа в двигателите с вътрешно горене. Единственото нещо, което се иска е обороти умножени по въртящ момент. И брой цилиндри, който да е по-голям от тия дето бабите ги карат тука . За един от най-великите дизайнери на всички времена не се говори така Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Чак сега успявам да изгледам Спа. И не мога да скрия, че съм силно доволен от резултатите. Мангал аут е топ новина във всеки старт по принцип, но и цялостният екшън беше впечатляващ. Нико все пак бе настигнат от циганското проклятие с тия конци по антената... Ферари удариха ново дъно с това увисване на Алонсо на трупчета - резил... Жалко, че Кими не стигна до подиума, но с тая каруца баш срещу Уилямс знаем, че няма шансове... Ред бул пак показаха отборна класа и заслужено спечелиха. Имат обаче още да работят по техниката и едва ли ще догонят Мерцедес тая година. ================================== В тоя ред на мисли, младежи - една беседка тая неделя за Монца? Или пак ще откараме сезона от откриване на закриване? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 (edited) Искам да се съберете и поне един път да я пуснете...то, че няма да гледате Ф1 е ясно, ама поне да пиете по една ракия както си трябва, че и аз и тва не мога ше му е*а майката Edited September 4, 2014 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 4, 2014 Author Share Posted September 4, 2014 Ние ще сме на пистата (не на Монца де), ще има Рено фест и ще сме там да повръткаме някоя друга обиколка. Та ние на беседката няма как да присъстваме. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 В тоя ред на мисли, младежи - една беседка тая неделя за Монца? Или пак ще откараме сезона от откриване на закриване? На там вървят нещата. Лошото е, че все повече оредяваме. В неделя ще карам брат ми отатък Стара планина, та изобщо няма шанс да дойдем :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 Казах ли ви аз, че без Стефчо всичко ще се разпадне.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 Няма как, започвам работа в Свищов във винпрома. Заради гадното време винарските изби се натискат и не искат да взимат хора Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Кратко описание на състезанието: Един прекрасен старт завърши по най-скапания начин през целия този сезон... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 13, 2014 Share Posted September 13, 2014 (edited) Интересна работа. Лука напусна Ферари и ще получи 27 ли бяха милиона евро обещетение. Аз съм давал предизвестие за напускане в две работи...получих едно уволнение и един среден пръст. Хем напускаш, хем ти плащат. На кой ли е станал неудобоен големия човек във Ферари след смъртта на Енцо? Иначе гледам, че състезанието на на Монца е предизвикало чутовен интерес у форОмо. Edited September 13, 2014 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts