Jump to content
BulForum.com

Formula 1 - Обща дискусия

Recommended Posts

С това превъсходство пак ще се почне като по времето на Шумахер. Едно общо име има от тогава и сега ...

send from nokia 5110 using foot fingers

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Нико имаше достатъчно възможности да изпревари църньо. Сега, че не прояви характер си е негов проблем и за това няма да е СШ, за такъв трябва да си леко нахален. Да го беше изхакал манго единия път пък да става каквото ще, тогава Хамилтън за напред щеше да има едно наум.

Тва с изхакването не е добра идея поради...един тир с причини. Съмнява ме и тима да позволи случка ала телчарник в Турция 2010 ;)

едит: Пита се в уравнението какъв хОй държат Бътън, Фетел и Кими. На Кими може да му се прости...щото да падаш от Алонсо не е много сложно, но да падаш от титаните Магнусен и Рикиардо....си е интересно

Edited by DON_CHEFO

Уравнението е силно елементарно, Стефчо - техника. Различни коли, различни резултати. Мисля, че вече и слепите виждат, че това е определящото, а не силата на пилота.  

сЮриозно? За разлика от гумите, колите далеч не са еднакви поради ред причини. На теб точно не мисля, че е нужно да обяснявам. Не се прави на плеснат с парцал.

Хайде, хайде! Когато говорих, че на Уебер колата е кенеф и няма нищо общо с на Фетел, говорихте, че колите им били еднакви и всичко било щото Марк не можел да кара...дрън-дрън! И сега твърдя, че УЕБ и по завършения и по-стойностен пилот от изкуствения Фетел. Ако още две състезания Рикардо завършва пред 4 кратния, да си връща купите и да сменя спорта...

НИКОГА не съм казвал подобно нещо лично аз, не помня и някой друг да го е казал. Мисля само Стефчо има подобни залитания, но и той не би казал подобна глупост.

GP2 да бъде новата Ф1. Бърни е просто титан. Цирковата трупа в действие. Усети дъртия, че може да му изтънее джЕба след толкова недоволство, че и опити за съдебни дела от страна на австралийските организатори щото те хората си казаха, че не са си платили за тая пародия :D.

Много добър клип и хитро са го направили в Мерцедес. Подобно решение не съм срещал някъде, много добро!

Той иска GP2 да бъде новата F1 щот има по-добър звук и сходни времена, но видиш ли с 1/10 от бюджета на F1 баси ужаса :D

Той иска GP2 да бъде новата F1 щот има по-добър звук и сходни времена, но видиш ли с 1/10 от бюджета на F1 баси ужаса :D

Проблема е решен. За да няма сърдити. Шаси - Далара. Двигател.....така и така са косачки, спокойно може да е някой на ТАТА. Гуми...Ван Лий. Те ти Ф1 за 100 000 бона на СЕЗОН. :D

Как така тук няма радостни възгласи и купон, за така дългото чакане на напускането на Доменикали от Ферари?  :wtf:  :grin:

Жалко за само за потвърждението на наказанието на РедБул, трябваше и допълнително да ги накажат, че много взеха да си позволяват.

Нещо май забравяш каква формула излъчват...какъвто продукта - такъв и интереса. Аз лично не бях писал в другия форум с месеци. Гледам, че и страниците със състезанията трудно стигат цифрата 10....ясна е ситуацията.

Относно смяната...еми дано е прелюдия към Браун иначе...........

Мен, честно казано, ме съмнява проблемите на Ферари да изчезнат като с магическа пръчка след уволнението на Доменикали. Яката са забатачили рабоата. Толкова зле не са се представяли от доста години. Щом стигнаха до там, че бездарника Маса ги бие в състезание, нещата хич не са розови

Виж сега, лошо управление на човешкия ресурс е невероятно нещо... проблемите не могат да изчезна за ден... обаче трябва да се изкореняват с постоянство и неумолимост. Доменикали доказа за толкова време, че е бездарен като шеф. След провала , след решението за реконструкция на въздушния тунел, не изгони 1/2 инженери... след следващия безумно слаб сезон, не разкара 1/2 инженери... и сега Кими и Алонсо му направих преврат, просто защото не могат да си позволят да търпят такива подигравки толкова време (честно казано съм изненадан как Алонсо не му спретна една вътрешна интрига мнооооооооого по-рано). 

Интересно е обаче кой ще новият. Щото сегашния е един вид "временно изпълняващ длъжността"... та да видим... 

https://www.youtube.com/watch?v=Us2uA7IQDD0

272.gif272.gif272.gif

Шофьора, пилота или там какво ще се нарича, човека който ще върти волана, ще може да те чуе ако му пръднеш, и обратното...

Бърни Екълстоун може би е избегнал 1,2 милиарда британски лири, е заключението на предаването на BBC One Панорама след разследване делата на управляващия търговските права на Формула 1.

Миналата седмица срещу 83-годишния англичанин започна процес по обвинение в даване на подкуп. Той се яви в Мюнхен, където бе дадено начало на изслушванията за продажбата на F1 акциите от периода 2005-2006 г. Публицистичното предаване на BBC обаче разследва делата на Екълстоун още от 1995 г., прехвърлянето на компаниите на името на тогавашната му съпруга Славица и последвалите сделки.

Според програмата британските данъчни служби (HMRC – HM Revenue and Customs) са разследвали в продължение на 9 години Екълстоун. През 2008 г. те са предложили споразумение, което Бърни приел и направил еднократно плащане към тях на стойност 10 милиона паунда вместо потенциалните 1,2 млрд. британски лири. Англичанинът се измъкнал от законовите данъци и такси при продажба на правата благодарение на факта, че прехвърли правата на Славица.

В същото време според адвокати подобно уреждане управлението на семейния тръст означава, че Екълстоун не може да получава плащания от там. Панорама обаче се позовава на непубликувани разпити на една от сътрудничките в легалния му екип – Фредерик Флурной, разпитана от немската прокуратура и твърди, че всъщност Бърни получава по около 100 милиона долара на година. Това било уредено в споразумението при развода на англичанина и Славица. Флурной обяснява също така, че 10 милиона паунда – колкото е платил Екълстоун на британските данъчни власти – е приходът на тръста от лихви за около 6 седмици.

Самият Екълстоун е заявил, че е дал повече от 50 милиона паунда за данъци през 2013 г. Той допълва, че се гордее с британската си националност и с факта, че може да допринася за страната си, плащайки там дължимите средства.

Почетен британски поданик. Да го ожали човек.

50 големи милки в данъци...а аз се радвах като бебе на нянка на първата хилядарка. Да се е*а в мишката :D

Edited by DON_CHEFO