Jump to content
BulForum.com

Formula 1 - Обща дискусия

Recommended Posts

+2, но само за самото състезание, че после аз ще имам ангажименти, годеницата е на работа.

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Няколко месеца не бях слушал Манчев, сега гледам тренировките и 15 минути се наслушах на глупости...Това хибридите голяма работа ей.... :D

Виджай Маля: "звука на формула 1 го няма, върнете звука обратно". Точка по въпроса

Това е няква трагикомедия. Болид минава на правата, коментатора мълчи, но болид не се чува. Ф3 звучи по-добре

Edited by DON_CHEFO

chewingonrustybmw.piranhas.org

Утре вечер се прибирам и ще уточним кога ще е началото... За съжаление по технически причини вероятно кег няма да има - ще пием от бутилки....  :laughing:

Гледах тренировките, плаче ми се. Пилота може да приказва по телефон и няма да има проблем с чуваемоста. Това е некав ФАРС!!! Чух и Маля, замалко да проплаче и той...ужасТ..

Има светлина за РБ10, като скорост, радващо е, че са уволнили една торба програмисти :D. Състоянието на Лотус е без коментар. Много проблеми с новата с-ма brake-by-wire (спирачна система, която управлява задните спирачки и се управлява от ел. контролер, т.е. усилието на крака към спирачния педал не влиае, което си е опасно) имаха GRO и HULK - въртене на пета имаше без да знаеш от къде ти е дошло :D

И все пак, мили мои, кег ще има. Какво ми коства това обаче, ще ви разказвам като се видим. Аз ще се завърна утре вечер.

В първата тренировка HAM имаше проблем с хидравликата и паркира на пистата, връщайки се той влзена през парадния вход на писата в Мелбърн и се получи адски комичната ситуация :)

Аз вече знам как да влезна без билет на коя да е писта :)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6D3hwjtlQHU

В първата тренировка HAM имаше проблем с хидравликата и паркира на пистата, връщайки се той влзена през парадния вход на писата в Мелбърн и се получи адски комичната ситуация :)

Хахахахахаха, това беше култово, баси майтапа! Да вземат да им сложат някакви ID-та на врата, че утре както няокой си кара, може в един момент да реши да отскочи до местния супермаркет и след това горилите да не го пуснат обратно.  :lol:

Ванчо, ще ти напудря аз ушенцата на тебе! Мангал шампион не искам да си и помислям отново! Ако трябва ние със Стефчо ще го застреляме.  :laughing:  :laughing:  :laughing:

В този ред на мисли новото Шуменско е МНОГО добро! 

Ванчо, ще ти напудря аз ушенцата на тебе! Мангал шампион не искам да си и помислям отново! Ако трябва ние със Стефчо ще го застреляме.  :laughing:  :laughing:  :laughing:

В този ред на мисли новото Шуменско е МНОГО добро! 

Вече почвам да си мисля, че имаш проблем с бирата...

Че к'во му е :D

Не разбирам въпроса? Какво му е на Мангала ли? Ами глупав въпрос ако е това...

=================

До всички, които се обадиха и най-вече тези, които не ми се обаждат - ще да почнем по някое време довечера. Вероятно след 10 часа. Бири, покрив, бири, скари, бири, покрив, бири и т.н.

Ние ще дойдем сутринта по някое време тогава, че майка ми има РД и сме на гости. Само за състезанието и след това ще чезваме, само да се видим, да не се забравим. :D

Edited by jozo