Godfather Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 Бившият пилот откровено признава, че не гледа спорт и предпочита Дискавъри, но смята, че е важно децата да спортуват. Не поддържа и връзки с никого от Формула 1, освен една спорадична: - Кими Райконен ми звъни от време на време като се напие! Ахахахахаха, с това Поразяващата уста просто сцепи мрака! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 ХАХАХАХАХАХ това накрая не съм го видял... Явно само Кими го отразява тоя лузър... Представям си какви са разговорите хахахаха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 Класици сте . Нямам думи просто. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 Нищо, нема'се плашункаш - поне диференциал имаш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 Стефчо, посибъл конверсейшън между Кими и Еди: - Еди, мислим че стигнахме другио град... - По какво позна, Кими? - МАЧКАМЕ ОРА... - Е па не мое ли'а караш по-леко? - Не! - Що? - Не карам аз, а караш ти... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 (edited) Ами то това остана...цирка и глупостите. Спорт няма, изпреварвания няма, двигатели няма, наказания за щяло и нещяло има. Добре, че не летях до Тексас на тия надути изкуствено цени, че щях да се пукна от яд да си дам парите за кеч. Edited December 20, 2013 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 Ти сега и американската чалга ли ще застъпваш? Не бъди white trash, че ще дойда аз да те прибера. Остава и Наскар да идеш да гледаш... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 (edited) Ти сега и американската чалга ли ще застъпваш? Не бъди white trash, че ще дойда аз да те прибера. Остава и Наскар да идеш да гледаш... Какъв Наскар бре момче . Тая година имаше или нямаше Ф1 в Тексас? Наскар вика...аз американските форми на спорт съм ги отписал и за мен не съществуват...от-до едит: Разбирам объркването ти, но КЕЧ=WWF1 Edited December 20, 2013 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 аз американските форми на спорт съм ги отписал и за мен не съществуват...от-до Ето така те харесвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Най-скъпата циркова трупа в света. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 Той заяви също така, че зависимостта на Формула 1 от работата в симулаторите е „майтап”. Гран при отборите бяха принудени да разчитат на тази технология в много голяма степен заради забраната на тестове по време на сезон. Ди Монтедземоло обаче вярва, че цената на виртуалните тренировки е твърде висока и връщане към неограничени тестове би било по-добро за екипите, както и по-евтино. - Това е майтап. Бяхме принудени да влагаме огромни суми в тези ужасни, изкуствени машини вместо да тестваме тук (на Фиорано) и Муджело. Ако някой няма пари за тренировки, то тогава по-добре да се състезава в GP2, на картинг или да играе баскетбол. Аз искам тестове първо, за да дадем на новите пилоти възможност да карат болидите и да трупат опит. Така бихме дали и по-голям шанс на хората (да наблюдават колите), тъй като между състезателните уикенди на Формула 1 няма нищо, пълна тишина. Изпитанията са чудесна възможност и за спонсорите. А и не са толкова скъпи, отколкото да развиваме ежемесечно ужасния симулатор. Това трябва да го обсъдим в бъдеще – заяви президентът на Скудерията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Явно Клюна и ски не може да кара... Имам чувството, че не разбира кога трябва да спре тоя човек... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Не знам кое точно е смешно при условие, че така като гледам няма да уживее. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Положението му наистина е доста сериозно, ама чак да те стресне така, че точно ти да сложиш "у", направо не ми се вярва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 В новината изрично пише, че не е сериозно пострадал. Някой ако има нова информация - да казва преди Стефчо да е разнесъл пиците и да ни е наритал в ъгъла... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Да. В кома е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Това е лошо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakker Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Редактирай си поста с новината, дребно човече! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Бая едър си е. Ти да не си някакъв нисък и да имаш комплекс? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EEK! Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Ами в началото наистина имаше два варианта на новината. Сега вече е ясно че състоянието му е тежко, така че подобен коментар става неуместен (въпреки неприязънта на Раптора към Шуми) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 (edited) В новината изрично пише, че не е сериозно пострадал. Някой ако има нова информация - да казва преди Стефчо да е разнесъл пиците и да ни е наритал в ъгъла... Не си познал. Най-много някоя новина да коментирам и то нещо от сорта...колко глупави решения взеха, което вече е факт и как намаляването на разходите няма да се случи щото новите задвижващи с-ми са скъпи. За "спорта" няма какво да си кажем. Защото спорта отдавна го няма. Аз не съм шоумен и кеча спря да ми харесва в 8-ми клас . Плюс това не ви е ясна материята . Предвиждам все по-малка активност в тая тема(моя) защото просто няма вече какво да ме грабне. Дори Кими и Алонсо да направят 23 двойни победи. Дано Лука върне отбора в ЛМП1 или някъде където двигателя и скоростта имат значение, а не пазенето на гуми. Сполай ви. Простотията по адрес на най-великия шампион за всички времена...няма да я коментирам. Edited December 31, 2013 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 Лоша работа с Шумахер. При толкова години в супер рискови ситуации и накрая някакво нелепо ски спускане. Дано да се оправи! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 Наистина НЕЛЕПО е може би най-правилното определение... Човекът, летял като ракета дето се вика, да си докара такава тежка травма с две дъски... Снощи чух, че и детето му видяло цялата работа - много лошо. ЕЕК, виж новината откъде дойде, аз в началото буквално реших, че е шега. И каквато и неприязън да имам към Клюна, това са много сериозни неща, нямат нищо общо с настроенията ни на пистата. bakker - ти откъде изплува, че да ми даваш наклон? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 И почнаха клюките отвсякъде от разни "компетентни" лица... То не е парализа на дясната половина на тялото, слепота, оставане без глас... Не знам още какво не са си измислили... И тия шибани кретени папараците са за разстрел не, а за бесило. Някакъв урод се престорил на свещеник, опитвайки се да стигне до него... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts