Jump to content
BulForum.com

Formula 1 - Обща дискусия

Recommended Posts

Бившият пилот откровено признава, че не гледа спорт и предпочита Дискавъри, но смята, че е важно децата да спортуват. Не поддържа и връзки с никого от Формула 1, освен една спорадична:

- Кими Райконен ми звъни от време на време като се напие!

Ахахахахаха, с това Поразяващата уста просто сцепи мрака! :lol: :bowdown:

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Стефчо, посибъл конверсейшън между Кими и Еди:

- Еди, мислим че стигнахме другио град...

- По какво позна, Кими?

- МАЧКАМЕ ОРА...

- Е па не мое ли'а караш по-леко?

- Не!

- Що?

- Не карам аз, а караш ти...    

Ами то това остана...цирка и глупостите. Спорт няма, изпреварвания няма, двигатели няма, наказания за щяло и нещяло има. Добре, че не летях до Тексас на тия надути изкуствено цени, че щях да се пукна от яд да си дам парите за кеч.

Edited by DON_CHEFO

Ти сега и американската чалга ли ще застъпваш? Не бъди white trash, че ще дойда аз да те прибера. Остава и Наскар да идеш да гледаш... 

Ти сега и американската чалга ли ще застъпваш? Не бъди white trash, че ще дойда аз да те прибера. Остава и Наскар да идеш да гледаш... 

Какъв Наскар бре момче :D. Тая година имаше или нямаше Ф1 в Тексас? :D Наскар вика...аз американските форми на спорт съм ги отписал и за мен не съществуват...от-до ;)

едит: Разбирам объркването ти, но КЕЧ=WWF1 ;)

Edited by DON_CHEFO

Той заяви също така, че зависимостта на Формула 1 от работата в симулаторите е „майтап”. Гран при отборите бяха принудени да разчитат на тази технология в много голяма степен заради забраната на тестове по време на сезон. Ди Монтедземоло обаче вярва, че цената на виртуалните тренировки е твърде висока и връщане към неограничени тестове би било по-добро за екипите, както и по-евтино.

- Това е майтап. Бяхме принудени да влагаме огромни суми в тези ужасни, изкуствени машини вместо да тестваме тук (на Фиорано) и Муджело. Ако някой няма пари за тренировки, то тогава по-добре да се състезава в GP2, на картинг или да играе баскетбол. Аз искам тестове първо, за да дадем на новите пилоти възможност да карат болидите и да трупат опит. Така бихме дали и по-голям шанс на хората (да наблюдават колите), тъй като между състезателните уикенди на Формула 1 няма нищо, пълна тишина. Изпитанията са чудесна възможност и за спонсорите. А и не са толкова скъпи, отколкото да развиваме ежемесечно ужасния симулатор. Това трябва да го обсъдим в бъдеще – заяви президентът на Скудерията.

В новината изрично пише, че не е сериозно пострадал. Някой ако има нова информация - да казва преди Стефчо да е разнесъл пиците и да ни е наритал в ъгъла...

Ами в началото наистина имаше два варианта на новината.

Сега вече е ясно че състоянието му е тежко, така че подобен коментар става неуместен (въпреки неприязънта на Раптора към Шуми)

В новината изрично пише, че не е сериозно пострадал. Някой ако има нова информация - да казва преди Стефчо да е разнесъл пиците и да ни е наритал в ъгъла...

Не си познал. Най-много някоя новина да коментирам и то нещо от сорта...колко глупави решения взеха, което вече е факт и как намаляването на разходите няма да се случи щото новите задвижващи с-ми са скъпи. За "спорта" няма какво да си кажем. Защото спорта отдавна го няма. Аз не съм шоумен и кеча спря да ми харесва в 8-ми клас ;). Плюс това не ви е ясна материята :). Предвиждам все по-малка активност в тая тема(моя) защото просто няма вече какво да ме грабне. Дори Кими и Алонсо да направят 23 двойни победи. Дано Лука върне отбора в ЛМП1 или някъде където двигателя и скоростта имат значение, а не пазенето на гуми. Сполай ви. ;)

Простотията по адрес на най-великия шампион за всички времена...няма да я коментирам.

Edited by DON_CHEFO

Наистина НЕЛЕПО е може би най-правилното определение... Човекът, летял като ракета дето се вика, да си докара такава тежка травма с две дъски... Снощи чух, че и детето му видяло цялата работа - много лошо.

ЕЕК, виж новината откъде дойде, аз в началото буквално реших, че е шега. И каквато и неприязън да имам към Клюна, това са много сериозни неща, нямат нищо общо с настроенията ни на пистата. 

bakker - ти откъде изплува, че да ми даваш наклон?  

И почнаха клюките отвсякъде от разни "компетентни" лица... То не е парализа на дясната половина на тялото, слепота, оставане без глас... Не знам още какво не са си измислили...

И тия шибани кретени папараците са за разстрел не, а за бесило. Някакъв урод се престорил на свещеник, опитвайки се да стигне до него...