Jump to content
BulForum.com

Formula 1 - Обща дискусия

Recommended Posts

Казват алтернатора на ТАГ се бил счупил, това което не искат да кажат обаче е кой е отговорен за:.....

От Renault потвърдиха новината, но уточниха, че остават отговорни за адаптирането и инсталацията на алтернатора, независимо кой е доставчика.

Онова лайненце Марко не виждам да е дал интервю по случая или да се жалва като вдовица за кор...бан чорба. Ае по на рЕдко

Що не се трошаха тия алтернатори във Ферари и предполагам Заубер... а сега тия в Мкл и може би ФИ.

Edited by DON_CHEFO

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Смях. Само това предизвиква злобата на ОТНОВО губещите от отбор Ягода. Внимателно, момчета, да не разтегнете нещо. Жалки сте просто, съжалявам ви... :laughing: 

Между другото ми хрумва, че на практика Германия няма бутане в тоя спорт - 11 титли! :grin: 

Глупости няма да коментирам (а има колосални малко по-нагоре), не съм от БНТ 2. Само ще се смея. 

1393956_607467189311152_1663294312_n.jpg

BV-pGrjCYAETC7P.jpg

Жалко, че Фетел кара в този цирк при тези правила. Алонсо поне намаза. Има с какво да се похвали и срещу кого е спечелил.

Кой иска да се хване на бас с мен за 100 кинта, че горната снимка и цирка с гумите ще се помнят повече от 4-те титли на Фетел?

Edited by DON_CHEFO

Може да се хванеш и на 100000, но едва ли има някой да се върже (макар че печели), понеже не мож' му ги даде. А тая глупост й се радвайте у форома на Ферари. Дефакто същия колаж може да се направи с Алонсо, като му коленичи целия некадърен екип Ягода, който му бута бракма в ръцете, с която човекът прави чудеса. 

А че Пръта е некадърник, хич не ми дреме лично на мене. И него съм го проклел и му държи добре. Да ходи да кара пазарски колички тоя нещастник! Финал да не види до края!

И между другото Фетел много ясно показа уважението си към автомобила си. Към техниката, към отбора, към всички. Не само че не е отричал, но с явни свои действия подчертава тези неща. А духащите супата нека се успокояват с колажи... 

Никак не ти е добре :). Хубаво огледай втората снимка. С Ф2004 и с Мп4-4 титлите са спечелени някъде около май месец. И далеч не е трябвало да им сменят разни работи по средата на сезонЯ.

PS: Забравих да кажа ВТОРАТА снимка. Мисълта ми беше да погледнеш ВТОРАТА снимка...забравям ама повтарям ли се. За ВТОРАТА снимка си говорихме. Има ли нещо интересно на ВТОРАТА снимка. А на теб, че не ти пука...е това вече е съвсем друг вид добре затоплена бира, която ние не пием ;)

едит: Хващам се на бас само когато печеля ;).

Edited by DON_CHEFO

едит: Хващам се на бас само когато печеля ;).

Ето затоплена бира, която ние не пием.  :laughing:

Да не говорим, че басът ти е недоказуем. В смисъл всички знаят, че е глупост, но на теб няма как да се докаже. Така и милион може да определиш за залог. Пример - хващам се на бас на милион, че има 678455677 галактики във Вселената. Докажи ми обратното. Тия номера ги прилагай на негрите в Чикаго, не на приятелите си в България.

И да - не ми пука за втората снимка! 

Не съм писал досега в тази тема, но... Нека всички плюнчещи се по Фетел и Ред Бул да прочетат думите на самия им дизайнер ето тук :

http://clubs1.bg/news/vrashtaneto-kam-gumite-s-konstruktsiya-ot-2012-g-ni-pomogna-zayavi-nyui-29135

И за да не кажете, че вадя нещата само от контекста, ще спомена, че лично съм защитавал развойната им дейност колкото и да не съм им фен, но е факт, че смяната на гумите им помогна. Точка.

Къде си я защитавал? В Хага? Колко ти платиха? 

Помогнало или не - не е важно. Защото и в двата случая Ягода е в дивия. Особено в този, в който ако изобщо може да е истина, явно трябва да се признае, че Ред Бул командват изцяло Ф1. Признайте това, червени фенчета, и ще ви влезем всички в положение. Всички теории на конспирацията може се признаят тогава.  :laughing:

Еми ей така както ти защитаваш Ред Бул по форуми... На теб платиха ли ти ? И дали отбор ягода, малина или къпина (да не говорим, че назоваването с най-разни имена различни от истинските е проява на ниска култура) е в дивия няма значение в случая, защото сега говорим за това какво направи смяната на гумите в средата на сезона, а не за представянето на Ферари, Мерцедес, Лотус и т.н. И да парите на Дитрих Матешиц в момента са най-важни за Бърни, но по-интересно е дали те ще са важни догодина или пък парите на Мерцедес ? Защото каквото искате си приказвайте ама се съмнявам шефовете в Ред Бул да си стоят мирно и кротко когато спрат успехите във Формула 1, а това вярвай ми ще стане. Защото Ферари и Макларън са в този спорт от 50+ години и ще са в него още дълго, независимо от резултатите за разлика от отбори като Бенетон, Ред Бул, Браун ГП и т.н. И да смяна в статуквото ще има, защото ето тази скука убива интереса, колкото и Бърни да го отрича. Подобни неща сме наблюдавали и ще наблюдаваме и  бъдеще, или поне докато той е на върха на пирамидата. 

Напълно съм съгласен, но пък при това положение, както казах и по-рано, трябва да се признае, че дефакто Ред Бул дърпат конците във Ф1. Което на мен лично не ми се вярва, предвид факта, че червените и сивите имат доминация в ръководството открай време.   

От къде е края на това време? Ей ама сякаш кафе си пил с Мозли, Бърни и президентчето на ФИСА - Балестър. Нямало значение промяната на правилата в средата на сезона. Дори всички хора на планетата да се плЕснат по челото пак няма да е достатъчен фейспалма ;).

Ама аз напълно го разбирам Раптора и нетруут и другите. Че те са почнали да гледат извратената Ф1 с извратени правила, която вече се нариша шоу с клоуни, а не спорт със състезатели. За това и така извратено мислят. Прощавам Ви чада :D

A да и за малко да забравя. Кими завъртя колата в Белгия след победата с Ферари и го порицаха или наказаха, не си спомням. Фетел спечели титлата и завъртя колата в Индия и го...наказаха с кинти. Точно така мили ръководители на това шоу - убийте дори маааалката страст останала.

Не съм писал досега в тази тема, но... Нека всички плюнчещи се по Фетел и Ред Бул да прочетат думите на самия им дизайнер ето тук :

http://clubs1.bg/news/vrashtaneto-kam-gumite-s-konstruktsiya-ot-2012-g-ni-pomogna-zayavi-nyui-29135

И за да не кажете, че вадя нещата само от контекста, ще спомена, че лично съм защитавал развойната им дейност колкото и да не съм им фен, но е факт, че смяната на гумите им помогна. Точка.

Че Крали Марко и Хорнерка ги даваха повече по ТВ-то да хленчат от колкото показваха състезанието. Ама гумите ги били спирали, ама това било, онова било.

Изпуснал съм квалификацията днес... Не че има изненади в първите 5 де, но гледам май Ягода са почнали работа за 2014 вече.  :laughing:

Както е тръгнало може и да не задържат и второ място при конструкторите тая година. Че и трето.

Включих се чак към 35-та обиколка днес, но виждам не съм изпуснал много. Отново размазващо предимство за Ред Бул. Оттук до края остава само старание за чупене на рекорди... Единствено съм бесен заради случката с Кими. Оттук нататък Лотус нямат право на грешки ако искат да постигнат нещо съществено. 

Ха да видим сега какво ще измислят стюардите за Лимонсио и бясното му излизане... Много показно ще е. Самото тотално безсмислено отлагане за след състезанието подсказва резултата, но как да е... 

Вие се опитвате да се ебавате...неуспешно естествено. Само ше ви напомня, че съм гледал сезони като 96, 99, 05 и 09. Не само съм гледал, но не съм пропускал състезание и квалификация, не само това ами съм си тръгвал и от купон защото трябваше да легна, за да стана после за Австралия. На море като съм бил - неделя е закон, пред телевизора. Сега не само, че не гледам...ами което е и по-лошо, не съжалявам, че пропускам състезание. Изгасва тръпката. По какво вие се захласвате...за мен е мистерия. Нещо като жонгльорите с футболна топка...сигурно правят повече трикове от Меси ама на дали ще успеят да вкарат по 50, 60 гола на сезон за Барса. Вие си знаете, гледайте си цирка, но не ми пробутвайте глупостите, че това е спорт.

Според вас Фетел по-велик пилот ли е от сър Джеки, от Лауда, от Сена, от Брабам, от Прост, от Пикет(старши ест).

Според вас Фетел по-велик пилот ли е от сър Джеки, от Лауда, от Сена, от Брабам, от Прост, от Пикет(старши ест).

След още няколко титли с Ред Бул ще стане по велик от всичките тези на взети на куп.

От другите неща не разбрах какво точно казваш. Факт е, че Фетел е 4-кратен световен шампион. Също така е факт, че твоята прогноза грам не се сбъдва в последните години. Ако ще и всяка една секунда да си гледал състезания, това не може да промени фактите такива каквито са.

Стефчо, вече да вземем да ти викаме "историка" освен... Какво като си гледал сезони като 96 и прочее? Че някои тук са ги гледали на живо тогава, не на запис като тебе. Та какво от това? Нещо променя тоталното превъзходство на Фетел и Ред Бул ли? Променя факта, че Себастиан отрано стана шампион? Че Ферари са зле? Какво точно променя от ФАКТИТЕ? Нищо ми се струва....

Себастиан Фетел е още млад и далеч от края на кариерата си, за да го сравняваме с когото и да било от историческите личности. Дотук се знае едно - порасва, развива се отлично и върви право нагоре. Нататък ще видим. Ще видим и колко точно рекорда ще строши. 

На запис? :-D. Сигурен ли си. Ами наблегни на годините посочени и ще разбереш защо ги споменавам. ;-). Открий приликите един вид.

Едит: простотията казана от нетруута няма да я коментираме

Edited by DON_CHEFO

Аз, че имам сезоните от 91 до две хиляди и не помня коя - факт. Само, че и по онова време съм гледал покрай баща ми. С разпадащото се Ферари Шумахер направи чудеса.

Стефчо, от са абиш, бре :)

И аз това се питам ама такива велики глупости не мога да ги оставя така. :-D