vinyl_master Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 В България ако имаше писта щяхме да съберем повече... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 (edited) Honda запалиха и тяхната прахосмукачка. УЖАСт!!! http://www.youtube.com/watch?v=431h20gvm3M Edited October 18, 2013 by vinyl_master Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 (edited) Една кратка справка си направих в другия форум. ГП на Япония за сезон 06-та...41 стр. ГП на Япония 2013-та 4 стр, а тука 4 коментара. Аз дори не съм и го гледал. Сузука е емблематична писта и се харесва от около 101% от феновете. Нямам какво повече да кажа, свидетеля е ваш Edited October 19, 2013 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 Ти беше казал категорично, че ще го гледаш. Виж го, хич не е лошо. Нищо, че не ти изнасят резултатите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 (edited) Така е. Бях казал, че ще го гледам. Така както гледах Спа и Монца(за тях не спах дори). Единствените две писти до края, които стават за гледане са точно Сузука и Интерлагос. Само, че от нетърпимост и яд, че съм изпуснал състезание в миналото....сега има някво равнодушие и се чудя защо продължавам да гледам нещо, което не ми харесва. Ама като гледам нещата лека по лека се подреждат . Тва с резултатите не е довод Ще видим как ще е сезон 2014, но с тия правила за силовия агрегат и горивото.......мда едит: Щом казваш, че хич не е лошо, значи ще е тотална боза с няколко "ВЕЛИКИ ДРС" изпреварвания.... Edited October 19, 2013 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 Ако щеш гледай, Стефче, само не искам да се притесняваш и да се плашункаш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 Стефчо от сега с тези коментари се опитва да намекне за следващата година. Чета за разни проблеми с двигателя на ягодките. Нещо за голям преразход на гориво. И е факт!, че все още не са го представили. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 (edited) Нищо не намеквам. Нито за догодина, нито за 5 години по-късно . Казвам, че с тия правила за силовия агрегат и като цяло правилата, мен лично не могат да ме грабнат. Голям провал или голям успех - няма да значи нищо(без значение от името на отбора). Вместо да се чете, че еди кой си производител е успял да доразвие двигателя си за еди кое си ГП, ние четем интервюта на Фетел, който сравнява кое как било. Моето момче, може да си 4-кратен, но единствения, който може да прави това сравнение се пенсионира. Не случайно през състезание на Марко и на Хорнер им се налага на два гласа да пригласят какво и що било от успехите на Фетел. Всички ги виждаме.. Големи хора сте. Няма смисъл да ви доказвам с троен интеграл, че 2+2=4. Това за двигателя го подминаваме. Дали имат проблем...е щом нетруута казва, че не бил показан, значи са го овапцали. Мислим към 2015-та тогава. Преразход майна...е имаше времена дето преразхода тук таме се компенсираше с брой цилиндри и мощност, а сега и на това таван. Ебаси майката, аз мога по-бързо да бягам на Спа. Щом това шоу ви забавлява. Гледайте го, радвайте се, сполай ви. Демокрация е все пак. Аз ви казах. СУЗУКА 41 на 4 страници. Ако това не е отлив, здраве му кажи. ГП на Индия - само 20 000 билета до момента. И изобщо какво мамка му търси циганска страна в календара на Ф1. Няма какво повече да говорим. Колкото и вода да носите от 9 планини през 10-та И един кофти въпрос...абе къде майна е двигателя на шитбул...а забравих, те не могат и за това купуват готов. 100 години ще целувате ръка на Нюи Edited October 20, 2013 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 И един кофти въпрос...абе къде майна е двигателя на шитбул...а забравих, те не могат и за това купуват готов. 100 години ще целувате ръка на Нюи Нещо неподготвен ми се струваш. От догодина с новите двигателя Ред Бул са главният отбор с двигатели Рено. Получават го безплатно, а не го купуват. Ама нищо де. През червените очила е трудно да се види нещо различно от ягодките. А дали го купуват или не е без значение. С купен двигател вече 4 поредни години станаха шампиони. Нещо което другите със собствени производства и много фабрики за гърба не успяха да направят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 (edited) Получават...а не произвеждат. Чао Мелеза ще си остане мелез ако ще и в кралски дрехи да го облечеш И да...за РБР определно много неща НЕ знам. Това си е факт Edited October 20, 2013 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 (edited) Нов доставчик на двигатели се е появил...от към звук поне е по-добър Е няма голяма разлика :puke: Edited October 21, 2013 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 Върховният съд на Индия ще разгледа жалба за отмяна на тазгодишната Гран при на Индия в петък. Тя е подадена от Амит Кумар на основание, че организаторите на надпреварата не са изплатили данъците си от провеждането на предишни събития. През 2011 г. Върховният съд на Индия постанови замразяването на 25% от приходите от билетите до решаването на въпрос, свързан с данъците, след дело за увреждане на обществените интереси, заведено от Кумар. Тезата на индиеца бе, че Формула 1 трябва да бъде определена като забава, а не като спорт и следователно печалбата от билетите да се облага с данъци. Тази година за първи път организаторите на събития и спонсорирани фестивали в Индия ще изплащат данъци върху печалбата от продадените билети. Цирковата трупа продължава със страшна сила. Провеждайте още ГП в бананови републики. Хем ми иде да му шибна един на тоя Мухар...хем за жалост е прав, че стана забава, а не спорт Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 26, 2013 Share Posted October 26, 2013 А дали пък утре няма да теглим чертата? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 Честира поредна 4-та титла на Фетел и Ред Бул . Дано догодина даже по - рано през сезона да ги поздравим за 5-тата поредна. Днес отново бяха счупени няколко рекорда . Интересно е и мнението на Хамилтън: Фетел е легенда! 4 пъти поред световен шампион и то на 26 години. Така се пише история. Малък е шансът обаче да ми се сбъдне прогнозата за класирането на отбора ягодка. Предполагах, че ще са 4-ти, но трудно ще се осъществи. Нищо де, догодина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 (edited) :rofl: Радвам се, че ви има. Жалко само, че сме пили на една маса и сърце не ми дава да ви ебавам...мъжката. Нищо де. Дано поне тия глупости да не ги говорите пред други хора. Сладури Да са му честити двете титли на Нюи...+ смяната на гумите...за да е по-сигурно. Дори вие "феновете" ще намалявате...защото феновете вече бая намаляха. Нюи: Фетел ще получи признанието, което заслужава КОгаааа...Ко?...4 титли нареди, но от тия може да направи спокойно и 40...и 440 дори Edited October 27, 2013 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 Страхотна шампионска победа на Фетел! Честити две титли на Ред Бул. Карето се заформи. Стефчо, ставаш жалък, миличък. Знам, че ти пари на задника, ама как точно ще ни ебаваш не ми е ясно. Може разбира се в 10232304 поста да си вадим някакви неща от някакъв контекст, но ФАКТИТЕ остават. Във фантастичния червен свят разбира се всичко е ОК. Догодина ги трепем! И така вече 6. Няма проблеми - все така да ни ебаваш. Тази година ще положа пак твоята кутийка редом с другите три на бара. Вече взе да ми свършва мястото... Малшанс за Лимонсио днес, както и за Уебър. И докато за пръта не ми дреме, то Лимонсио незаслужено пострада. Най-много беснея заради Кими, не беше сега момента да пише история за гумите на Пирели. Отвратителна грешка на отбора. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 Честита четвърта поредна титла на Фетел! Страхотно постижение, което няма как да не остане в историята! Фактите са си факти, а когато сектантите се опитват да ги умаловажават, стават още по-смешни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 (edited) Вие сте уникални...при това и по-големи и от мен на години. Нарочно ли го правите? След поредната смяна по средата на сезона работата беше ясна....удобно ги забравяте тия моменти...че честитки се пращат и фанфари за нещо предопределено. Edited October 27, 2013 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 Предлагам ти да спреш да се излагаш. В смисъл има време и догодина да го правиш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 Мерси...ще мина пас това раздаване . Кои викаш гуми бяха хард и кои софт...че им бъркам цветовете Има време да прогледнете. Жалко, че дядката прогледна овреме и смени таргет групата с вас...както казах и вие ще намалеете Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 Бърни и Нюй благодарили по именно на всички фенове на шоуто ... Какви изпреварвания имаше само последното цирково шоу, най-вече във втората ДРС зона, порсто останах без дъх! Такава драма не бях и сънувал! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 Мерси...ще мина пас това раздаване . Кои викаш гуми бяха хард и кои софт...че им бъркам цветовете Има време да прогледнете. Жалко, че дядката прогледна овреме и смени таргет групата с вас...както казах и вие ще намалеете Докато се обясняваш с Виден какви били цветовете на гумите, хората печелят титли и пишат история. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 Пишат, две мнения няма. Но ще ме извиняватИ, някак си неморално е да слагаш Фетел до Сена, Прост, Шумахер и Фанджо. Някак си безлично ми седи. Аз пак ще се повторя - 1 майсторска маневра ми кажи на четерикратния млад шампион от негова страна тази година, която ти е останала в главата? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 (edited) Докато се обясняваш с Виден какви били цветовете на гумите, хората печелят титли и пишат история. http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR3xLl21p_MFtAO0hsJj3qUayRvH95MC7Wpg7tIWLDqPCJZcYDluQ Такива титли може да ги печели от тук до края на кариерата си . Даже по две на сезонЬ. Ще чакаме да минат 5, 6 години и Уебър да проговори. Прост, който печели първата си титла на 30-годишна възраст – Фетел взе своята четвърта на 26 – заяви, че се радва да види поредния успех на Себастиан. Edited October 28, 2013 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 Пишат, две мнения няма. Но ще ме извиняватИ, някак си неморално е да слагаш Фетел до Сена, Прост, Шумахер и Фанджо. Някак си безлично ми седи. Аз пак ще се повторя - 1 майсторска маневра ми кажи на четерикратния млад шампион от негова страна тази година, която ти е останала в главата? ГН на Германия! Колата чу беше по-слаба от тази на Лотус и все пак успя да ги изпревари и победи! И да, гумите тогава не бяха променени! Примери мога още да ти дам.Точно този сезон Фетел показа, що за пилот е. Защо непрекъснато мрънкате, че гумите бяха сменени, а в същото време 10 състезания бяха проведени с уж удобните за Ферари, Лотус и ФИ гуми? Къде бяха тези отбори в тези 10 състезания? Фетел пак беше преди тях. Защо от тях, само Лотус успя да си запази и даже подобри темпото? Алонсо сам си каза, че от ГН на Германия са изостанали в развойната дейност. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts