Jump to content
BulForum.com

Formula 1 - Обща дискусия

Recommended Posts

Циганина е ПОЛ ХЕМБРИ! Пирели има още 1 година, след това закриваме формулата!!! Щото няма друга себеуважаваща фирма производител на гуми, която би отнесла такъв отрицателен натиск! Всички сме хапи след това. Шоуто свървша.

Спортният директор на Пирели Пол Хембри снощи предложи Алонсо да отиде да пита Себастиан Фетел как използва гумит. Днес се извини на испанеца преди състезанието.

Наздраве! :)

Edited by vinyl_master

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Баси, щом единствения италиански производител на гуми Пирели не може да угоди на Ферари, представям си какво ще стане, ако във формулата пристигне френски, американски, японски или, недай Боже, немски производител. :lol:

Много интересно мхммм :) Много люто обдухване правят с помоща на шибаните карти на моторите. Позволява им да натискат педала 20м според ХАМ и 50м според Минарди в и след завоите. И те така...

А в същото време:

Champion Indycar driver Dario Franchitti is hospitalized after horrific crash that also left thirteen spectators injured:

http://www.youtube.com/watch?v=AuykIXUMJtw

http://www.youtube.com/watch?v=9LkSrE7mONw

В дъното е отново Такума Сато... 

Edited by vinyl_master

Спрете да наричате Алонсо циганин.

Защо?

===================

Стефчо гледам пак се върти сам на шиша....  :laughing:

Гледах състезанието на запис на следващия ден, тъй като едни 3 литра Тъламор и една текила Ел Химадор ми попречиха дори да си помисля за сутрешно гледане. За пореден път се убеждавам колко е добре да не се гледа Ф1 с български коментар. Английският канал имаше перфектна атмосфера и отлично присъствие (и по-важно - отсъствие) на коментаторите. Истински приятно за гледане.

Победата на Себастиан бе безцеремонна. Отново всички в малкия джоб... Страхотно състезание за Лотус. Иска ми се да видя Кими поне още веднъж пръв. И пак Алонсо на ниво, спаси се дори от тъпия Градинар, който за малко да го отнесе. На практика тоя малоумник можеше да връчи титлата на Фетел още тази неделя.  

За кое бре, Стефчо, какво сънуваш пак? Ще продължава разбира се, няма да се занимаваме само с древногръцките трагедии на отбор Ягода... А тоя път имаше сериозно ШОУ, предвид как Хълкъмър Хомулка удържа двама световни зад себе си. 

Съжалявам, но вас ви кефи ШОУТО, а мен състезанието. Състезание няма след като скопиха 8-маците и тотално вече преебаха нещата от началото на 09-та. С тия пък гуми...то не е шоу. То е цирк...зле режисиран при това ;). Съжалявам, че големи хора като вас го харесват. Опитвам се да ви разбера...ама не мога. В момента предпочитам да  гледам как Мика изпреварва Шумахер на Спа преди 13 години, 4 обиколки преди края и взима победата, от колкото отворен ДРС, поза партер и 100% гарантирано изпреварване....+ делта обиколки.

Най-интересното ми е къде бяхте вие, глорихънтъри когато Уебър(Клийн) и Култавия караха за шитбул. Така, че не ми казвайте какво и как в тоя спорт ;). Аз преди да се родя съм бил ФЕРАРИСТ и като такъв ще ме закопаят ако ще Хамилтън да е пръв пилот на отбора, а Рон Пенис неговия шеф ;). Това е разликата между мен и вас. Защото Фетел ще смени отбора. Ферари ще го имат един ден. Няма как просто. Тогава ще ви видя.

Edited by DON_CHEFO

Аз преди да се родя съм бил ФЕРАРИСТ

Бравос! С такова постижение не могат а се похвалят дори най-заклетите сектанти от сектата на Муун. :lol:

Защо?

От тук научавам,че Алонсо бил циганин... :mellow:

Не знам,не съм се интересувал-прегледах набързо Уикипедия и не видях да е отразено.Но дори това да е вярно в някаква степен човека заслужава такова уважение с постиженията и качествата си,че просто е неприемливо да го слагаме в един кюп с индивиди,които навяват асоциации на нашите си паразити.А ако по-някаква причини не го харесвате или мислите да му су присмивате помнете ,че НИКОГА не сте сядали в болид от Ф1 и никога не  сте изкарвали едно цяло състезание.

Най-интересното ми е къде бяхте вие, глорихънтъри когато Уебър(Клийн) и Култавия караха за шитбул. Така, че не ми казвайте какво и как в тоя спорт ;). Аз преди да се родя съм бил ФЕРАРИСТ и като такъв ще ме закопаят ако ще Хамилтън да е пръв пилот на отбора, а Рон Пенис неговия шеф ;). Това е разликата между мен и вас. Защото Фетел ще смени отбора. Ферари ще го имат един ден. Няма как просто. Тогава ще ви видя.

Шоуто и състезанието са едно и също нещо. Като едното без другото няма как да върви, Стефчо. Аз не съм нито инженер, нито разработчик, че да се интересувам от бутала и цилиндри. Както и почти цялата публика. 

Между другото аз преди да се родя съм бил скален орел....

Откога между другото стана гадател, че не помня? Отпреди са родиш ли пак? :laughing:  

Бравос! С такова постижение не могат а се похвалят дори най-заклетите сектанти от сектата на Муун. :lol:

Стефчо няма стигане.... 

От тук научавам,че Алонсо бил циганин... :mellow:

А кой е казвал, че той буквално е циганин от ромския етнос? Ти верно ли буквално приемаш думата? Ами че аз на Хамилтън ВИНАГИ ще му викам мангал и циганин, но това не значи, че той е. 

А кой е казвал, че той буквално е циганин от ромския етнос? Ти верно ли буквално приемаш думата? Ами че аз на Хамилтън ВИНАГИ ще му викам мангал и циганин, но това не значи, че той е. 

Аз на Хамилтън му викам шоколадчето  :grin:

Не е уместно да се говори така както аналогично често викаме п....аст на този или онзи   :))

Edited by galaxi

“‘These super-softs won’t even do a lap around here before overheating,’ complained Alonso to Pirelli’s Paul Hembery early in the Korea weekend. Hembery countered that he agreed: they wouldn’t. But he then asked the Ferrari driver if he knew who had asked that Pirelli bring the super-soft as the option tyre rather than the soft. Fernando did not. ‘Your boss,’ Hembery was able to inform him.”

:lol:

Пак пълно надмощие на Ред Бул, които е крайно време или да го направят тоя смотан КЕРС, или да го махнат от колата да не пречи... :laughing:

Хълкъмър Хомулка пак направи чудеса.... Явно си пооправиха колата тия хора...

Лимонсио потъна... Да видим утре дали пак ще смогне да върши чудеса... 

Макларън са най-голямата дупка, откак аз ги гледам, а май и от 15 и повече години насам. И не виждам да се измъкнат до края на сезона...

Утре ще е интересен старт, но дали ще мога да стана преди девет е малко вероятно...  

Бой, бой, бой и още малко бой. Брилянтно изпълнение на Ред Бул, въпреки безумно тъпия старт... Себастиан изпълни програмата като по часовник... Дългият сарък да се сърди сам на себе си. Много ме кефи каква омраза и злоба му хвърчи от дзъркелите и как на Себастиан му е точно през х*я и го гледа с насмешка... Класика просто... И на стълбицата за снимката го прегърнал, ама с ръката свита... Тъп австралийски пън - марррршшшш да те няма! 

Днес каквото хубаво можа да се случи - се случи. Мангала аут, Градинаря с драйвтру... Само ме е яд за тъпото наказание на Торото, ама какво да се прави... 

Лимонсио пак направи чудеса, а Заубер явно са измислили нещо много хитро по колата си, от което Хълкъмър се възползва на макс. 

Свалих го и аз сега да го гледаме. Има бая сийдъри, че го свалих с 9 МБ/с. :online2long:

20 000...ГП на Раждив Ганди. Дано не продадат повече билети..и на другото и на по-другото и т.н, ГП, дано тази бройка намалява. Шампионския рев  за гуми - честито. Връчиха им 2 титли. Живи и здрави КЕ се ГЛЕДАМЕ следващия сезон...евентуално. ;)