Jump to content
BulForum.com

Formula 1 - Обща дискусия

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

На 27-ми септември излиза RUSH, дано да засегнат малко и премеждията в старта на кариерата на Андреас Николаус Лауда или просто: Ники Лауда, а не само битката за титлата през сезон 76. Нямам търпение да го гледам на кино.

Кими Райконен е решил да напусне отбора на Лотус след края на настоящия сезон, заради финансови причини, призна самият пилот, който ще кара за Ферари през 2014 г.

Финландецът сподели по-рано през сезона, че от Лотус са се забавили с изплащането на част от заплатата му за тази година. Тимът от Енстън обяви, че си търси спонсори и продаде 35% от акциите си на инвестиционния консорциум Инфинити Рейсинг, но все още не са преведени никакви пари към отбора. Екипът продължава да си търси финансови партньори.

Топ Мъжкаря с условията....както казах, Маруся да бяха, само да можеха да си позволят кинти - там щеше да кара това леке.

Как не взеха Нико... :@

Edited by DON_CHEFO

Топ Мъжкаря с условията....както казах, Маруся да бяха, само да можеха да си позволят кинти - там щеше да кара това леке.

Как не взеха Нико... :@

Тази глупост, дето си я написал, важи за тебе, примерно. Кими Райконен в Маруся няма да видиш. Отдлено пък не помня който и да е да е карал за без пари някога... 

И верно - защо не беше КОЙТО И ДА Е друг в отбор Ягода... Съгласно последните сезони това е стъпка надолу.  

Изморил си се нещо. Трябва ти почивка :). ГА казвах, че кинтата им бяга на Лотус...мълчанка. Нищо, че имаха много силен болид в началото на сезонЯ. Кими това не го ебе, на момчето не му е плащано и си обира крушите от потъващия кораП. Сега жълявам, че Лотус не взеха повечко победи...тогава постъпката на Мими щеше да е още по-жалкарска ;). Питай Бианки за колко кара...нЕкви пари за семки :D

едит; Мими Райконен и в МОЯ отбор ще го видя...стига да можех да го КУПЯ, а той се продава повече от плеймейтка с чисто нови цици :D

Като за "лекар с нож" :D

http://www.youtube.com/watch?v=s8p9IblVsh0

Edited by DON_CHEFO

Изморил си се нещо. Трябва ти почивка :). ГА казвах, че кинтата им бяга на Лотус...мълчанка. Нищо, че имаха много силен болид в началото на сезонЯ. Кими това не го ебе, на момчето не му е плащано и си обира крушите от потъващия кораП. Сега жълявам, че Лотус не взеха повечко победи...тогава постъпката на Мими щеше да е още по-жалкарска ;). Питай Бианки за колко кара...нЕкви пари за семки :D

едит; Мими Райконен и в МОЯ отбор ще го видя...стига да можех да го КУПЯ, а той се продава повече от плеймейтка с чисто нови цици :D

Абе издишаш нещо ми се струва напоследък. Всички знаем и сме чели отдавна, че заплатата на Кими е забавена. Ако вече обаче не е платена, нещата стават много различни. След като не могат да си позволят Кими - няма да имат Кими, много ясно. Какво ми дреме някакав никомунеизвестен баламурник за колко кара? Усещаш ли колко смешно е да го сравняваш с Кими? Що за глупост???

В твоя отбор може да кара, ако си евентуално в топ 3 на грида и можеш да си го позволиш, НЕ САМО финансово. Ама гОвори си де - не ми пречиш. Един простичък поглед показва защо Ферари се напъват да го имат отново... Ама човек трябва да мисли и да гледа извън червения цвят.  

Гати тъпото състезание ми беше. До края на сезона май няма какво да се види.

Ама как освиркват Фетел не е истина. :grin:

Марк Уебър получи повреда и трябваше да се откаже в последната обиколка, въпреки че бе на път да завърши на четвърта позиция. След като пресече старт-финалната линия пък Фернандо Алонсо спря да прибере пилота на Ред Бул и така двамата влязоха в питлейна на борда на Ферари. Това обаче противоречи на правилата на ФИА и на мерките за сигурност. Затова и двамата състезатели получиха предупреждение от Дерек Уоруик и комисарите на пистата.

Официалната обосновка на предупрежденията бе доста интересна: Алонсо е предупреден заради прекалено бавно прибиране в бокса след финала на състезанието (двама от останалите пилоти трявабше да го заобикалят), а Уебър заради пресичане на състезателната линия без разрешение на маршалите на пистата.

За пилотът на Ред Бул това е третото предупреждение за сезона и по тази причина той ще бъде наказан с връщане десет места спрямо постигнатото в квалификацията в Южна Корея. Австралиецът е вторият пилот след Пастор Малдонадо, който бе наказан по подобен начин през миналата година. За Алонсо пък това е първо предупреждение.

Видяхте ли червени носове, бутафорни костюми, лилави коси и жълти дрехи? Да не е пристигнал цирка в Сингапур. Е*и му майката и наказания и глупави обосновки и на майка им ***ката вмирисана :@ :@

Изгубих над 20 обиколки вчера поради ред простотии, включително и собствено недомислие... Ама голям бой беше. Такъв бой раздадоха от Ред Бул, че не е истина... Като в оная реклама - смазващо предимство. Топ кретенът Манчев се оля да дрънка тъпотии. Може би единственото правилно нещо, което каза бе, че Фетел може да спре, да пие едно питие, пак да тръгне и да бие. Невероятни Кими и Алонсо. Страхотно състезание и за двамата. Макларън се осраха тотално... Някой обясни ли в крайна сметка защо новият втори пилот на Ред Бул спря в стената? 

Стефчо, ако може да се вярва на младежа до Манчев, май май целият отбор на Лотус си търси работа. Така че глупостите, които дърдориш по адрес на Кими все повече цъфтят като големи глупости. ДВАДЕСЕТ и нагоре души от отбора на Лотус са си подали СV-тата в други отбори. Един вид далеч не само Кими не е получил парите си, повтарям - не ги е ПОЛУЧИЛ и може и да не ги получи без съд. И въпреки това вчера се раздаде (дали е контузен или не, не мога да знам на 100%) и взе подиум! Та така де - продължавай да говориш глупости за него. 

Впечатлен ми изглеждаш :shy: :).

едит: На мен ми останаха от този сезон Япония и Бразилия...Пакистан, Ирак, Суринам, както и последното дето мина няма кой да ги гледа ;)

Edited by DON_CHEFO

Ама ти ако искаш гледай, броят се в Шампионата... Мен друго ме ядосва - седя на беседката сам цяло лято и викам по телевизора... Кой знае какво си мислят комшиите. ПЪЛЕН РЕЗИЛ тоя сезон. Да видим дали поне ще го закрием подобващо...  

Те нека си се броят. По две, по три да ги броят...през пиленцето ми е. Аз ГП на Суринам с измислени глупости няма да гледам, пък ако ще турско да стане ;). Казват, че били освирквали победителя....пак. Еми а дано наистина нещо да стане и да се изпразнят тия писти мамка му и прасе.

И само искам да ти спомена, че за Монца и Спа не съм спал след нощна смяна да ги гледам, но Сингапур няма и да го сваля...това, че Фетел е спечелил не е причината ;)

едит: Видене, гледах филма за Сена. Имах 1 час най-накрая, след 6 месеца, който не исках да пропилея из фейса...не знам защо толкова настойчиво ме караше да го изгледам след като 99% от нещата ги бях виждал, прочел и знаел естествено. Съжалявам, че от филма си научил разни работи, а в него дори са пропуснати някои неща...и те така. В неделя би трябвало да гледаме Rush и битката за титлата за сезон 76.

Edited by DON_CHEFO

Стефано, гледали Ръш, ко стана?

Не мога...днес бях на работа до 4 сутринта наше време и след това пихме бири...в неделя ще го гледам ако ще и сам да ида до Мувико...не ме мандръса.

Ще бъде ли Перес пилот на Мкл за сезон 2014...ролейс :)...и какви неща е наговорил бившия СОБСТВЕНИК на отбор - Минарди

Edited by DON_CHEFO

Не мога...днес бях на работа до 4 сутринта наше време и след това пихме бири...в неделя ще го гледам ако ще и сам да ида до Мувико...не ме мандръса.

Ще бъде ли Перес пилот на Мкл за сезон 2014...ролейс :)...и какви неща е наговорил бившия СОБСТВЕНИК на отбор - Минарди

Тука бях бая пиян...ама наистина видяхте ли какво е казал Минарди?

Дам, и определено не еединствения, който си задава тия въпроси:

"On the same stretch, Sebastian was able to [accelerate] 50 metres before any other driver, Webber included. The thing that surprised me the most was the engine's output sound. Besides speeding up 50m before any other driver, the Renault engine of the German's car grinded like no other French engines on track, neither like Mark's. "That sound was similar to the sound made by the engine when the traction control system got into action in the past seasons," he added. The 66-year-old can understand a small advantage, but says answers are needed as to how the three-time champion could pull away from his rivals by such a large amount each and every lap.

Тази снимка мисля, че е още от Германия Канада:
BNCLW1NCIAA-lva.jpg

Edited by vinyl_master