DON_CHEFO Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Не е изключено. Варианти много. Алонсо-Маса, Алонсо-Кими, Кими-Маса и Алонсо пенсионер. Не си го слагам на сЪрце. Като ги обявят официално, тогава ще разберем. Алонсо-Хълк също не е изключено. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Ферари без Алонсо ще е сериозен смях.... По-зле от Макларън тая година... Няма как да стане тая. Ако пък се дръпне Сантандер, за които Алонсо е условие - довиждане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Искам само да си спокоен и да НЕ оставаш без пълни кегове . Кой ще е смешен и кой не...ще го решат на едно друго ниво, но не и на пистата. Щото ако ставаше дума за пистата - сега Ферари и Мкл да са на "3 обиколки" пред пълнежа, но не би.....Фиаското от глупостите от тоя сезон няма да бъдат никога забравени. Да сме живи и здрави и след 10 и повече години и пак ще си говорим на тая тема Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Няма никакви проблеми. И знаеш, че винаги съм спокоен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 След Белгия - нищо...преди Монца - нищо, освен нЕкви колела...смятай какъв е интереса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 7, 2013 Share Posted September 7, 2013 Гледах тренировките. Положението е на кантар . В бокса на Ферари редом до Лучко е гост Флавио Само той ще ги вкара в ред, Доменикали не ме радва хич Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 7, 2013 Share Posted September 7, 2013 Младежи, отново имаме старт, аз съм наличен в неделя. Стегнете си задниците, особено тия, които хванаха кифли тая година и сякаш ги отвлякоха извънземни. Монца е, весело ще е. Скарата не е палена от месеци. Пълна срамотия! Няма как трябва да се работи, че да има винце за зимата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 7, 2013 Share Posted September 7, 2013 Страхотична квалификация! Бруталното предимство на Ред Бул ще коментирам по-късно... Мъка ми е за Лимонсио... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 7, 2013 Share Posted September 7, 2013 (edited) Лимонисио му еба майката жан ерик верн с пушилката, иначе бе втори в квала, няма как да го изкривя това, както и бързата обиколка на хам бе ебана от ди реста/сутил... Ще е интере утре. Яд ме хваща, утре приятеля, от който си вземах колата лети за Милано, поканен е на Монца (без билети) той хал хабер си няма от F1. Ako знаех седмица преди това - ОТИВАХ!!! Парадокса е, че ще го карам до летището утре Edited September 7, 2013 by vinyl_master Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 7, 2013 Share Posted September 7, 2013 Лимонисио му еба майката жан ерик верн с пушилката, иначе бе втори в квала, няма как да го изкривя това, както и бързата обиколка на хам бе ебана от ди реста/сутил... Ще е интере утре. Яд ме хваща, утре приятеля, от който си вземах колата лети за Милано, поканен е на Монца (без билети) той хал хабер си няма от F1. Ako знаех седмица преди това - ОТИВАХ!!! Парадокса е, че ще го карам до летището утре Лимонсио излезе с пилотна кола днес, Градинар гиби.. Отчаяние нек'си се види в подобни постъпки... Но пък нека не забравяме, че Ред Бул са подкупили цялата схема! Включително частта с увяхването на Мангала. Трудно ще му е на Стефчо да се обяснява сега... А ти го търкулни на Ихтиман в дерето и отивай Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 7, 2013 Share Posted September 7, 2013 (edited) А ти го търкулни на Ихтман в дерето и отивай Боврдовата карта му е принтанх аз, само взимам лична карта и съм там . Хехе, ще ми се ама не става до го ева...наистина яд ме хваща. Ама пичове, хайде да се организираме за следващата година. билетите с WIZZ не са скъпи ако ги буукнем малко по-рано. А за Монца ще си изберем пакет, има бая ъвейлъбъл. Навити? Edited September 7, 2013 by vinyl_master Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 7, 2013 Share Posted September 7, 2013 (edited) Няма какво да се обяснявам. Сега ставам, но ако Алонсо е казал дори една, едничка обидна дума по отбор Ферари, лично аз бих му скъсал договора и го пращам да си кара колелото със все испанския му отбор . Финито Edited September 7, 2013 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 Ама пичове, хайде да се организираме за следващата година. билетите с WIZZ не са скъпи ако ги буукнем малко по-рано. А за Монца ще си изберем пакет, има бая ъвейлъбъл. Навити? Ти нормален ли си? Аз не беседката не мога да ги събера цяло лято, той за самолетни билети ми говори... ЪпсурТ!!! Няма какво да се обяснявам. Сега ставам, но ако Алонсо е казал дори една, едничка обидна дума по отбор Ферари, лично аз бих му скъсал договора и го пращам да си кара колелото със все испанския му отбор . Финито Няма, наистина. А Алонсо по цял да ден да ги обижда - все ще е прав. Но не го прави човекът, да не се излагат. И както си ми отворен повече от Ферари, много ми се ще да ви видя да си карате с Трошан и Пастора, примерно - вечно в дъното на грида.... Тогава да те видя тебе как ще се гърчиш... Ако всичките фанатици сте такива неблагодарници, именно финито е думата... Добре, че нищо не зависи от вас, освен пиенето... =================== Руми, може би първа положителна постъпка на Мангала вчера - признал си е, че е "карал като идиот" в интервюто след квалификацията. Още предната му обиколката трябваше да реши нещата, а не в последния момент на последния завой... Голям щамар му откършиха, Погледни статистически каква серия си провали... Но признава, че сам си е виновен... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 (edited) Ти нормален ли си? Аз не беседката не мога да ги събера цяло лято, той за самолетни билети ми говори... ЪпсурТ!!! Няма, наистина. А Алонсо по цял да ден да ги обижда - все ще е прав. Но не го прави човекът, да не се излагат. И както си ми отворен повече от Ферари, много ми се ще да ви видя да си карате с Трошан и Пастора, примерно - вечно в дъното на грида.... Тогава да те видя тебе как ще се гърчиш... Ако всичките фанатици сте такива неблагодарници, именно финито е думата... Добре, че нищо не зависи от вас, освен пиенето... =================== Руми, може би първа положителна постъпка на Мангала вчера - признал си е, че е "карал като идиот" в интервюто след квалификацията. Още предната му обиколката трябваше да реши нещата, а не в последния момент на последния завой... Голям щамар му откършиха, Погледни статистически каква серия си провали... Но признава, че сам си е виновен... Елате в Тексас A за другото. Да ти припомня ли как Професора за много по-малко беше изритан от Скудерията. Не кой да е, а самия Ален Прост. В момента мога да се съглася, че Алонсо е НАЙ-ДОБРИЯ пилот на грида, но Формула 1 не е в най-добрите си години, а спорта като цяло е засмукал такава яка тиня, че се налага на Хорнер да обяснява защо титлите на Фетел не са правопропорционални на славата му. Капиш? Когато се бориш за най-добра делта и да влезеш в 3те градуса, в които гумите ти работят...не ми говори ти за слава и успехи(Шумахер за малко да спечели състезание само на 5-та скорост, завърши втори тогава). Беше квото беше. Сега ако ще всички състезания да бъдат спечелени от РБР или от Ферари, или от Маруся...няма да се впечатля, но което е по-важното слагам 100 долара, че няма да съм единствен, а ще са огромна маса от ФЕНОВЕ, а не "фенове". Един такъв самозабравил се, в друг форум не искал моля ти се да слага Фетел в едно изречение с Менсъл....бе бегий от тука, че дигнАх кръвна захар и ще трябва да надувам бири да се успокоя. XMD, да това си ти Edited September 8, 2013 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 Кой те направи спец, че и имаш правото да даваш класификации/квалификации на разни хора? Може ли да ми покажеш дипломата ти по Формула1 от университета "На майка си в дивия" и "Имам право на лично мнение и не ми пука за теб"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 Кой те направи спец, че и имаш правото да даваш класификации/квалификации на разни хора? Може ли да ми покажеш дипломата ти по Формула1 от университета "На майка си в дивия" и "Имам право на лично мнение и не ми пука за теб"? 19-те години зяпане на "ония дето се въртят в кръг", а ти като научиш какво е слип ъгъл и инталационна обиколка ела пак да си поговорим на тая тема . Едно е да имаш мнение, друго е да кажеш, че "Армин ван незнамсикой" е на едно ниво с Моцарт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 Това Е мнение. И най-вероятно знам. Но повдигаш толкова тъпи коментари, че няма на къде повече. Спори с някой, когото все още те слуша. Като другия сектант. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 Най-вероятно... . Нека аз да си знам повечко неща за Ф1, а ти за мускулните групи . И другия път не казвай, че няма такова нещо като циритам: "инсталационна обиколка". В спам темата го написа, няма да ти търся мнението, имам състезание за гледане. Никой не държа да ме слуша. Еле па такива дето са гледали 10 състезания Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 Гледайте си формулата... Че от догодина ще е още по-интересно. Ще звучи като дачия на газ, ще има супер пилоти като грожан... Добре, че порше къп го дават преди формулата, та да погледа човек малко състезание. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 29-та обиколка, коментара на състезателния инженер на Уебър...Ванчо, да имаш да кажеш нещо? Нищо ли - ок. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 ? Какъв е точно коментара? Щото май само ти пак си мислиш няк'ви работи... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 (edited) Иване запри са, гледай си колл'етата. Явно и видимо F1 не ти е сила. Времето отмина да се трупат постове, пък и тука няма кой да впечатляваш с опитите за тролене, еле пък на тема F1. Та, ляв мигач, изпреварваш "СПРЯЛИТЕ" и всичкото "шкарто" сме щастливи. Просто ша ва замола, ако няма какво да кажете на ТЕМА F1, просто преодолейте егото си и пропуснете да пишете малоумщини. Благодаря. За състезанието: това ако за Вас е състезание на МОНЦА, аз ще съм първия българин стъпил на МАРС. Най-истинската писта е толкова обезличена, че няма накъде. Бърни да реже вените и да се приклучва.... Edited September 8, 2013 by vinyl_master Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 Ми какво да кажем за F1 тая помия... 18г нов полупиян руснак в бокса на отбор от F1. 4 пъти ура. Тест за РедБул с гуми за 2014, при положение, че още доставчика не е потвърдил договора за сезон 2014... още от същото. За хората НЕ разбиращи от автмобили... като ти сменят някоя от скоростите в скоростната кутия... получаваш нова кутия... щото така или иначе си бил направил тая лом ... ама според Бърни тва е нормално и не трябва да те наказват, че си изкормил трансмисията. Та... това нещо приличащо на едно друго нещо... само да си пожелаем още титили на Бътън... ей майна не му научих името... на Фетел. Щото той е Бърнипомазан и друго не може да си пожелаваме. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 Ми какво да кажем за F1 тая помия... 18г нов полупиян руснак в бокса на отбор от F1. 4 пъти ура. Тест за РедБул с гуми за 2014, при положение, че още доставчика не е потвърдил договора за сезон 2014... още от същото. За хората НЕ разбиращи от автмобили... като ти сменят някоя от скоростите в скоростната кутия... получаваш нова кутия... щото така или иначе си бил направил тая лом ... ама според Бърни тва е нормално и не трябва да те наказват, че си изкормил трансмисията. Та... това нещо приличащо на едно друго нещо... само да си пожелаем още титили на Бътън... ей майна не му научих името... на Фетел. Щото той е Бърнипомазан и друго не може да си пожелаваме. Ти не думай ся, не било ясно дали след смяната на ЕДНАКВИТЕ гуми РБ нямат конкуренция... За сефте чувам смяна на ЗЪБНИ КОЛЕЛА в кутиийте, плюс тия 1000 км за гуми, който не се знаят въобще кви са...УЖАСт... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 (edited) Сега ако ще всички състезания да бъдат спечелени от РБР или от Ферари, или от Маруся...няма да се впечатля, но което е по-важното слагам 100 долара, че няма да съм единствен, а ще са огромна маса от ФЕНОВЕ, а не "фенове". Един такъв самозабравил се, в друг форум не искал моля ти се да слага Фетел в едно изречение с Менсъл....бе бегий от тука, че дигнАх кръвна захар и ще трябва да надувам бири да се успокоя. XMD, да това си ти Първо поясни каква според теб е разликата между ФЕНОВЕ и "фенове" И с кое съм се самозабравил? Това, че гледаш Ф1 от 90 и някоя не те прави най-знаещия. И да от няколко години се интересувам от Ф1, но също като теб съм изгледал старите сезони. http://f1tv.fx1.nl/ Ето ги тука, ако искаш си припомни шампионския сезон на Менсъл и кажи каква е разликата между колата на Менсъл и конкуренцията му и тази на Фетел през 2011 и най-близките до него Макларън.(има и една много хубава статия на Тенчев за двете коли) Едва ли имаш нужда от жокер! 2012 Фетел през по-голямата част от сезона не беше с най-добрата кола, но успя да вземе титлата. За 2010 какво ще кажеш? Пирели ги нямаше тогава да се оправдаваш с тях. Славата на Фетел не е пропорционална на успехите му, защото не кара за Ферари или Макларън. И все пак е трикратен СШ, най-веротно ще стане четирикратен тая година.И тепърва ще трупа още успехи Това ще се помни винаги! И е по-успешен и доказал се пилот от Менсъл или Жак Вилньов(за последния не очаквах, че ще го приравниш с Фетел) Пий си бирата, бичи айляк и не се нерви толкова. Всеки има право на мнение! Ти не думай ся, не било ясно дали след смяната на ЕДНАКВИТЕ гуми РБ нямат конкуренция... За сефте чувам смяна на ЗЪБНИ КОЛЕЛА в кутиийте, плюс тия 1000 км за гуми, който не се знаят въобще кви са...УЖАСт... А чувал ли си за СМЯНА НА ДВИГАТЕЛ и отсъствие на наказание(Фелипе Маса)? Edited September 8, 2013 by XMD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts