RaptoR Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Кими е цървулан, Пак голяма глупост каза. Ако Кими беше "цървулан" като някои други, щеше да иде където и да е за пари. Кими има СВОИ ТВЪРДИ УСЛОВИЯ и грам не му пука кой "велик" отбор му е насреща. Това е част от нещата, които го правят истински мъжкар и пич, а не подвижна излагация като някои други... Много други, всъщност... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 (edited) Излагаш се. Себастиен Ожие пропусна първия си „мачбол“ в Германия, където повреда не му позволи да се бори за победа. Спечелването на титлата обаче изглежда пълна формалност, защото френският пилот на Фолксваген води в класирането със 184 срещу 109 точки (втори е Тиери Нювил) след девет от 13 състезания през този сезон. През 2010 и 2011 г. той кара за Ситроен, където бе съотборник на Себастиен Льоб. Там Ожие успя да се докосне и до Кими Райконен, който благодарение на спонсорството на Ред Бул също се състезаваше с кола на французите. И докато младият французин успя да постигне седем победи за този период от време, то световният шампион във Формула 1 постигна едва едно пето място като свой най-добър резултат. Въпреки че тогава двамата са съотборници, Ожие много рядко успява да говори с финландеца. „Бяхме съотборници една година, но през цялото това време рядко имах възможността да говоря с него“, спомня си Ожие пред германският Die Welt. „Той живее в свои собствен свят, винаги е заобиколен от група близки приятели, който го „скриват“ от останалия свят. Никога не съм имал проблеми с него, но ми направи силно впечатление, че той никога не ме попита за съвет относно рали спорта или колата. Разбира се аз съм по-млад от него, но по отношение на нашата категория имам много по-сериозен опит от него. За него обаче това явно не бе важно. Винаги след задължителните срещи с екипа той просто изчезваше.“ Edited September 4, 2013 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Да бе, сигурно, щом па баш ти казваш... Какво общо има това дето си го турил с това, което съм казал? Какво ми дреме какво е казал някакъв калъф, който нито познавам, нито ще познавам? Тоя калъф колко победи има във Ф1, че да ме интересува какво говори за Кими, чиито обувки не може да лъсне? Какво ми дреме, че Кими не говорел с него? Какво ми интересува какво прави в личния си живот извън пистата Кими, след като НЕ Е моя или чиято и да е работа? Още тъпи въпроси искаш ли във връзка с тая глупост? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 (edited) Това, че не знаеш кои е Ожие не значи, че и ние не знаем. Не само от Ожие ами и от Крум Дончев ще иска съвети щом става дума за РАЛИ. А, че Кими го интересуват парите си е факт от време оно. Болида е без значение. Кими може да си навре условията в задника щото един ВЕЛИК отбор го прати в хисторито както го направиха с Мони Бонбони...а това не е за хвалба хич. И докато единия поне му помогнаха да си спечели титлата, то другия отиде да кара с тексаските селяни по овалите. На Мимчока за малко да не му стигнат шаситата....такъв сериозен краш тестер беше във WRC. Edited September 4, 2013 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 (edited) Кими има СВОИ ТВЪРДИ УСЛОВИЯ.. Кажи едно? Ама различно от пара и фризер на делта? Стига вече с тия мъжкарски простотии. Има условия, има курнишони за консервиране и много други работи... и те така. Нали знаеш който много иска, кво прави накрая и най-вече къв цвят е направеното. Никой няма да се съобразява с неговите малоумни условия, тва да не е багминтон.... Добре, че обича водката и черпи сладолед, иначе никакви други асосициации не ми изкачат в съзнанието когато чуя името "Райконен." http://www.youtube.com/watch?v=4-zEnO_KwDg Edited September 4, 2013 by vinyl_master Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Всъщност е безсмислено да си губя времето с вас днес... Абсолютно безсмислено... Стефчо, "великият" отбор да припомня ли пак как монщно бе изчукан от Кими или ще си го спомниш сам? И как може би най-голямата тъпотия и най-голямото щастие за Кими бе малоумната постъпка шуробаджанашки да оставим Градинаря и да загубим добрия пилот? Всъщност не ми отговаряй, няма нужда. Няма да се занимавам с неопределената ти математика днес. Румене, аз не съм Кими, нито мениджъра му. Ако знаех кой какви условия поставя на масата при преговори, щях да имам едни други приходи. Иначе ясен факт е, че Кими е от много малкото, да не кажа единственият, който спокойно може да стане и да си излезе без да му пука кой е насреща. Защото не ляга на никой и е пич. Толкоз. Сляп да си, тъп да си - ще го осъзнаеш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 (edited) Парите нямат значение...имали-дали. Важното беше ЛЕКЕТО да се махне. Маса си го биеше като брЪшнян чувал до катастрофата Хората искаха да го разкарат на всяка цена, а чинно се съгласи. Ако толкова му се караше....и т.н и т.н Edited September 4, 2013 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Фантазии на болен човек.... Няма проблеми... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Иначе ясен факт е, че Кими е от много малкото, да не кажа единственият, който спокойно може да стане и да си излезе без да му пука кой е насреща... Много ти е къса паметта, бре момко. Да не би твоята формула да започва от 2009-10 на сам??? Алонсо как си тръгна от МКЛ, че даже се постара да влезне в историята . Преди година ХАМ без грам да му пука за отбора, който го отгледа - станА и си заминА. Общо взето ВСЕКИ става и си заминава от отбора където е, стига новият му отбор да е по-преспективен от стария. Но са малко тези, който правят обратното. За справка на последното се върни в ерата на твоя идол и забележи, кой къде отива и кви топки има. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Ти нищо не си разбрал от това, което казах... Голяма конска слепота ви гони, ей! Имах предвид следното: Кими е в отбор Х, искат го отбор У, Кими има свои условия, определено несвързани с какъвто и да е отбор, отбор У не ги приема или му поставя такива, каквито ТОЙ не харесва, Кими става и си излиза. Сега по-ясно ли е? АЛонсо знаем защо си тръгна от Макларън, нека не го излагаме сега. Хамилтън е тъпак и ще си плати някой ден за вечните си тъпотии. ФАКТ е обаче, че направи нещо хитро. И доста долно, естествено. Като цяло не ме занимавай с отпадъци, особено пък с тоя... Имам си тук студен наливен Туборг, едни мариновани, после пекани на скара ушенца, накиснати с оцетче и червено пиперче, та ми е през кайсиите, честно.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 И си вярваш на нещата за Кими....дори отбори като Минарди и Маруся са по-големи от него...айде моля. Това е ОТБОРЕН СПОРТ, а не шах. Ще ти изпреваря въпроса и ще ти кажа, че дори Шумахер не е по-голям от Ферари или Сена от Мкл. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Hk1GnB331WQ&feature=player_embedded Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Екипът на Заубер е уведомил третия си пилот Робин Фрийнс, че няма да се нуждае от услугите му през следващия сезон във Формула 1. Опцията в договора му за продължаване срока на контракта изтича този месец и в Хинвил са решили, че няма да задържат 22-годишния холандец. - Не знам какво ще стане сега. Знам само, че си седя вкъщи, докато всички останали са на Монца – коментира пред autosport.com пилотът, който няма да участва и в GP2 този уикенд. – Не виня Заубер, тъй като те искат да оцелеят. Разбирам ги. Отборът има, разбира се, страхотна история по отношение даването на шанс на млади пилоти. Финансовата им ситуация обаче, за която вече знаят всички, е нещо извън моето влияние. Фрийнс допълни, че е свободен агент и понастоящем няма план как да продължи кариерата си. Той спечели последователно три различни шампионата – Формула BMW, еврокупата Формула Рено и Формула Рено 3.5. По-рано през 2013-та обаче бе освободен от Хилмер Моторспорт, с които се състезаваше в GP2, като тогава разочаровано написа в Туитър, че явно титлите и успехите не са достатъчни. - Тази година ми се струпаха доста удари. Изнервящо е, но не мога да направя нищо по въпроса. Помогнах на Хилмер да постигнат първата си GP2 победа, но останалата част от сезона е ужасна. Най-важното в момента е, че съм свободен и мога да правя каквото поискам. Надявам се някой да ми даде възможност да покажа какво мога – допълни Робин. Ситуацията в Заубер все още не е съвсем ясна по отношение на средствата, които отборът трябваше да получи от руски инвеститори. Смята се, че трансферът е свързан с мястото на Сергей Сироткин, който бе на посещение в Хинвил и му бе взета мярка за седалка в края на август. Баща му – Олег Сироткин, оглавяващ националния руски институт за авиационни технологии – обясни преди пътуването на пилота от Формула Рено 3.5, че контрактът със Заубер трябва да бъде приключен след визитата на момчето в базата. 17 годишен пикльо, който признавам си не съм чувал и ИМА, повтарям има шанс да седне в болид от Ф1 без 1 км тест(освен предсезонните) ама те и те са толкова много, че ум да ти зайде. И какво ли инфо може да даде едно тийнче без никакъв опит. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Алонсо е купил Еускалтел. Не мога да повярвам. Този не е просто добър пилот. Само не знам дали Сантандер ще му помагат или ще го направи със собствени средства. Пффф, голяма работа е тоя пич. Ако можеха и другите да се учат от него... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Ало кара доста колело и взима участия в доста напревари. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Да, но в случая спасява националния отбор на Испания. Можеше и някой от тяхните милиардерчета да го направи, но не би. От много време съм забелязал, че истински великите спортисти са велики ЗАД сцената на спорта, а не на самата нея. Дали ще е детска школа за футбол, дарения за борбата с болестите в ранна детска възраст, и колко ли още не примери... Спортист има нова дефиниция в днешно време. Особено тези спортисти, които са започнали от 0. Но това е дълга и сложна тема за разговор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Абе Фетел е номер 1 и кой не скача е червен.... Aлонсо има доста парички вече и може да си го позволи, виж късмета не му е силна страна, иначе сега щеше да седи заедно с Прост . Но пък и модерната Ф1 така или иначе има друг цел, която не са състезанията и те така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Кой ти говори за Ф1?! Ти бавен ли си?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Само в едно нещо гледам да съм бавен...освен в напиването . Бичи айляк - знам какво е направил Алонсо. Всяка свободна минута използвам да прочета някоя новина около Ф1. НО...въпреки всичко за мен Алонсо ще си остане пилота от Ф1, а не рицаря спасител Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Това не е новина около Ф1. Това се опитах да обясня... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 НО...въпреки всичко за мен Алонсо ще си остане пилота от Ф1, а не рицаря спасител Той в момента е рицарят спасител, който спасява отбор Ферари... На 1000%. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Младежи, отново имаме старт, аз съм наличен в неделя. Стегнете си задниците, особено тия, които хванаха кифли тая година и сякаш ги отвлякоха извънземни. Монца е, весело ще е. Скарата не е палена от месеци. Пълна срамотия! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 На работа съм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Той в момента е рицарят спасител, който спасява отбор Ферари... На 1000%. Никой не го е вързал на сила....договори се разтрогват. Не спират и слуховете, че Кими има апетити да се връща...брех да му се невиди и гадните жабари, как може така да ги сакат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Трябва да е много слабоумен да има идеи да си ходи. Остава да се моли някой във Ферари да му направи свясна кола, някога... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts