RaptoR Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Защото това е ПЪЛНА ГЛУПОСТ. Ай да се махне де! (дано). Защо не им стиска, а? Отговаряйте си сами на тоя въпрос. А за дифузьорите - какво да направим, че гениалните хора не са във Ферари? Ми да са го измислили те, като са толкова отворени! И да бяха взели предимство те! Кой ги спря? Кой им попречи? Преподобна Стойна от Старо Железаре??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 :фейспалмадемайорка: :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 (edited) Защото това е ПЪЛНА ГЛУПОСТ. Ай да се махне де! (дано). Защо не им стиска, а? Отговаряйте си сами на тоя въпрос. А за дифузьорите - какво да направим, че гениалните хора не са във Ферари? Ми да са го измислили те, като са толкова отворени! И да бяха взели предимство те! Кой ги спря? Кой им попречи? Преподобна Стойна от Старо Железаре??? Айде, чел, гледал недогледал. Данеби НЮЙ да го измисли този дифюзьор? Жан Клод Мигот - RE40 колата на Рено точно преди 30 години. 1983. Дори има и малко по-ранни затачки на обдухване от Уилямс Когато Ред Бул имат репутацията на 50 годишен отбор като Ферари или Уилямс, тогава може да говориш, кой за какво му стиска. Edited July 30, 2013 by vinyl_master Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Ми що ревете тогава бре, Румене? Какъв ви е точно проблема? Къде видя аз да казвам КОЙ го е измислил, а? Стефче, тия фейспалмове ще станат фейсуолове, ако отбор Ягода си позволи да напусне Ф1. Защото ще умре МОМЕНТАЛНО. Сантандер ще ги отсвири МОМЕНТАЛНО и дотам. И ще ги гледаш как се връткат на Имола и дотам. Ама икономическата ти грамотност е силно слаба, а аз сега слизам от Балкана и както обичаш ти да казваш - има гугъл, образовай се Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Да, да, и доскоро имаше разминавания в map'а на моторите на Ред Бул и то точно се издаваше от звука. Има почти месец до кръгът на СПА. Дайте прогнози и развитие на отборите, най-вече към феновете на скай спорт Ми що ревете тогава бре, Румене? Какъв ви е точно проблема? Къде видя аз да казвам КОЙ го е измислил, а? Стефче, тия фейспалмове ще станат фейсуолове, ако отбор Ягода си позволи да напусне Ф1. Защото ще умре МОМЕНТАЛНО. Сантандер ще ги отсвири МОМЕНТАЛНО и дотам. И ще ги гледаш как се връткат на Имола и дотам. Ама икономическата ти грамотност е силно слаба, а аз сега слизам от Балкана и както обичаш ти да казваш - има гугъл, образовай се Сега сме сезон 2013, не 2011 или 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 (edited) Ама мислиш ли, че от Ферари сами се спряха да не си отидат. F1 мениджмънта направи всичко възможно за да остане в спорта. Защо ли? Веднага ти казвам защо, защото през последните няколко години стана ясно, кой отбор колко пари взема на края на годината, въпреки това, че Ферари не са печелели през последнте години се оказа, че взимат доста повече пари от всички останали, защо ли...защото най-много пари докарват за тоя спорт. Ферари е синоним на Формула 1, има само още едно име, което е синоним на формула 1 и това е MSC. Може сам да си направиш допитването до хората. Edited July 30, 2013 by vinyl_master Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Може сам да си направиш допитването до хората.Мхм, и колкото хора попиташ толкова синонима ще ти кажат. Всеки ще ти посочи любимците си като синоним. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 И пак влизаме в пълно противоречие! От една страна - ръководството и Гнома са срещу Ферари и ги съсипват и затова са като куци магарета по пистите. От друга - Ферари крепят Ф1 и им се молят на килимче да седят там! Смях! Чеверме! Виж, Руми, как не мислиш нормално. Това, че Ферари са взели повече пари от останалите - какво му пука на ръководството на Ф1? Да не им даряват част от тях? А може би? А? В момента, в който се дръпнат от пистата - ще ги забравят за един сезон и ще влезнат по музеите на Ф1. То е просто бе, Руми, ако можеше, щяха да са го направили - ама свински черва разплитал ли си? Клюна понеже толкова много пари донесъл, любезно го помолиха да си ходи, защото бяха превърнали Ф1 в one man show и не съществуваше човек, който в събота да не знае какво ще стане в неделя. Ай сиктир. Тотална боза. Аз отивам да пия ледена бира на покрива. Наздраве. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 (edited) Мхм, и колкото хора попиташ толкова синонима ще ти кажат. Всеки ще ти посочи любимците си като синоним. Мхм, идеята е там, че се питат точно хора, които си нямат хал хабер за това. Паралел с Armin Van Buuren давам. Няма члагаджия, който не го е знае. Не че го слуша, но го знае. И пак влизаме в пълно противоречие! От една страна - ръководството и Гнома са срещу Ферари и ги съсипват и затова са като куци магарета по пистите. От друга - Ферари крепят Ф1 и им се молят на килимче да седят там! Смях! Чеверме! Виж, Руми, как не мислиш нормално. Това, че Ферари са взели повече пари от останалите - какво му пука на ръководството на Ф1? Да не им даряват част от тях? А може би? А? В момента, в който се дръпнат от пистата - ще ги забравят за един сезон и ще влезнат по музеите на Ф1. То е просто бе, Руми, ако можеше, щяха да са го направили - ама свински черва разплитал ли си? Клюна понеже толкова много пари донесъл, любезно го помолиха да си ходи, защото бяха превърнали Ф1 в one man show и не съществуваше човек, който в събота да не знае какво ще стане в неделя. Ай сиктир. Тотална боза. Аз отивам да пия ледена бира на покрива. Наздраве. Естествено, че парите идват от F1 като приходи, но идват там благодарение на реклама и пари, който пряко идват от отборите. Даваш най-много-Взимаш най-много. Сега ако имат подкрепата, както преди 5-6 години имаха от МКЛ, Уийлямс и кой още друг за паралелен шампионат сам ще видиш как бързо бързо старата Ф1 с v6 прахосмучкачки и пестене на гориво и гуми отива в небитието. И самите фенове ще предпочетат мъжкарския моторен спорт, който може да им се предложи, с bad ass двигатели и каране на предела с 330 км. и 22 хил. оборота А нека не забравяме, че въпреки изказването на Мозли, повечето пилоти подкрепиха скудерията, като Фернандо Алонсо заяви, че Формула 1 без Ферари е невъзможна, а световния шампион Люис Хамилтън не може да си представи спорта без легендарния тим. Отборът на Ферари дебютира в далечната 1950 година за голямата награда на Монако, като от тогава има 209 победи от 781 старта, шестнадесет конструктурски и петнадесет пилотски титли, и благодарение на традиционното си присъствие в спорта получава по-голям дял от парите за телевизионни права. Отсъствието на скудерията пък се очаква да отблъсне милионите фенове на отбора, което може да бъде фатално за спорта. BTW Наздраве ако си напокрива. Аз щях ти званя утре, щото съм посока Първомай и ако си беше в имението щях да на мина Edited July 30, 2013 by vinyl_master Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Тъкмо се върнах, Руми, в петък пак нататък отивам. Винаги си добре дошъл. Мамка му и прасе, омръзна ми като се кача горе да си слушам музика и да пуша на спокойствие да ловя 15 други работи! То не са филми, телевизии, Скайп разговори.... Писна ми. Руми, в тоя спорт, а и в който и да било друг винаги в сърцето ми са били ХОРАТА. Винаги съм се дразнел от безумните неща, правени за пари и комерсиализацията като цяло, но такава е действителността. И футбол вече не гледам - там са най-много парите и са най-нагли. Специално във Ф1 съм ви казвал 100 пъти, че отбор не ме влече. Харесвам пилоти. Обичам Кими, защото е велик мъжкар, харесвам много Фетел. Не знам къде сте били 1994-та, когато загина Сена, но аз го видях с очите си. Тъкмо бях харесал Ф1 като спорт и гледах с интерес, слушах по-големите какво коментират и се учех да разбирам. Никога няма да забравя този черен ден, за пръв път плаках за спортист. Дотогава се гордеехме с всички, които харесвахме и всички те бяха живи (говоря за спорта изобщо). Особено пък с нашите родни велики светила. Когато Сена загина, трудно е да опиша как го изстрадах. И спрях да гледам Ф1. Нямаше просто за какво, всичко връщаше тая сцена в главата ми. Стефчо се върти на шиша и до днес и не иска да изгледа филма за Аертон и да разбере някои много важни неща ИЗВЪН пистата, които никой друг И досега не е правил. Подозирам, че го е страх да ги научи и разбере, защото може да му светне нещо... Някак си е нередно да се сърдим на Клюна, че бе доволен тогава, но това са нормални неща в живота. Логично е да си щастлив, че единствената ти конкуренция я няма. Освен ако не си малко по-особен човек и не намерят австрийско знаме до теб в кокпита, след като си загинал. Малко ХОРА правят подобни неща. След това ми бе писнало да слушам през годините за пилета, кокошки и яйца... И с удоволствие НЕ гледах - то нямаше какво да се види. Нямам нищо против мощната техника и прочее, но както казах и преди - да знаеш в събота какво ще стане в неделя е меко казано скучно. Пълна хегемония на най-мощен (по различни причини) отбор с един от най-добрите пилоти. Когото после видяхме какво става, когато отборът му не е хегемон и приключи кариерата си, наритан от младежи ... Нещо, което много лесно можеше сам да не допуска, но негова си работа. Ама никой не му се е разсърдил, никой не го е осъждал, че избра това да направи. Сега ревете защо спъвали колите и ги правели косачки... Ще рече човек, че сте карали V10 и сте разочаровани, че са ви дали тротинетки. Странно, младежи, как така ви е лесно да сте сеирджии до момента, в който някой не пострада. Да не смее сега Коста да ми каже някоя глупост от сорта, че те могат и с Трабант да се утрепят. Когато стане инцидент, аз лично настръхвам. Който е бил до мен, когато Градинаря пострада, знае какво имам предвид. Ненавиждам го това леке, но като се блъсна в оная стена безжизнен, всичко ми се обърна и си спомних пак 1994-та... Защото може да си ги псуваме и прочее, но никой не трябва да страда така. Изстинах и след катастрофата на Кубица. Прималя ми просто... Винаги се връщам в онзи черен ден... И не трябва - не трябва по никакъв начин да виждаме НИКОЙ от тези момчета осакатен или мъртъв. Мангал ли ще е, Градинар ли ще е, какъвто ще да е. Така че всякакви решения на тема сигурност ИМАТ смисъл. Кой и как спекулира с останалото е друга тема. С нови мотори ВСИЧКИ, забележете, ВСИЧКИ отбори ще трябва да се нагаждат към тях. Както е сега с гумите. Престанете да измисляте глупави оправдания за Ферари, че са направили пак неконкурентен автомобил. Смешно е, просто и вие ставате смешни и се въртите на чевермето. ШЕСТА вече година са зле. Никой нищо не казва, освен очевадните факти, а Стефчо ШЕСТА година поред измисля оправдания. Все друг им е виновен! Как един път, ей така в името на спорта, не се каза - осрахме се, сбъркахме, грешката е на Ферари. Човешко е, случва се. Дори и в дълги периоди, а пък вижте Макларън тая година! Вместо това, само реване и претенции - и това ако не е самонанизване на шиша на чевермето, здраве му кажи. Поне задръжте малко претенциите, когато отборът ви е насран до уши. Не може да казвате на хората редом с кого да споменават или не Ферари, Стефчо, славната история не е всичко. Защото сега и други градят славна история и тя също ще остане в аналите на Ф1. И не е важно дали на нас това ни харесва. И престанете да търсите под вола теле! За гумите ставате за смях, дифузьорът също ви пречел (щото Ферари го пропуснали), носът бил мек ( ами да направят от Ферари по-мек!), Гнома бил крив ( да извадим ли пак оная снимка, дето неволно държи Клюна за чатала?). НЕ! Ферари са си криви! НЕ МОГАТ да се справят с обстановката и да направят адекватна кола. А имат ТОП пилот, верно е един, но е ТОП. Дали ще го признаете - няма значение, всички го виждат. Дали е световен проблем - не, случва се на всички. Дали има световна конспирация срещу Ферари - НЕ, смях в залата. Освен ако разбира се не е намесена баба Прошкоца с чувала с картофите и леката картечница... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Off/ Ебаси и поста - това и дедото не може да го напише! Off2/ Тука определено сте полудели!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 /оффффффф Да не сменяте караула пред пещерата, та не спиш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 (edited) Освен бирата... Дали няма ганджичка на около? :-D Не отговаряш защо промениха еднаквите гуми с други еднакви. Разбирам те де. И аз нямаше да искам да говоря по въпроса ;-). Никой от вас не иска като гледам Edited July 31, 2013 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 (edited) Значи, по темата сигурност: За да си сигурен в колата, без значение каква е тя и с какъв мотор, по-добре не се качвай, еле пък да е спортна в най-големия шампионат на планетата от 50'та година насам. Ако не изпиташ респект от звяра под капаците при натискането на газта, какъв е смисала? Ако феновете не се задоволяват от скорости и талант, за къф чеп е този спорт. Всички помним Кубица как си чупи крака зверски с 250км/ч, всички помним и инцидента с рали колата. И в двата случея Кубица е знаел с какво се е заемал. За тях това е страст, не просто работа. Като спомена и за пружината на Маса, която е много ясен пример, че колкото и да осъкатяваш колите от към мощност и кво ли още не, винаги ще се намери нещо, което ще ти смачка главата. Не ме разбирай погрешно, аз не искам да виждам катастрофи и инциденти, обаче искам да гледам спорт, хъс и талант за надпревара. Не искам да се пести гориво, не искам да се пестят и гумите и да се кара с мин. 30 % под възможностите на колата и пилотските умения. Само забележи през последните 3 години каква е разликата от пол позишън с най-бърза обиколка - това са мин. 3-4 секунди. Факта, че променят двигателите с единственото нещо да намалят замърсяването и разхода на гориво, но на практика ефект от тази работа няма да има. Колите ще горят пак толкова да не кажем повече. Виж ако ги направят V8/10 с ревизиран нов двигател и вдигнат обема на двигателя може да има по-малък разход. Ама не, просто това е задно салто в света на най-големия форум за мотоспорт. Друго се шушка в падока: Мишелин могат да кандидатстват за доставчик на обувки за прахосмукачките през '14 Една страхотна инфографика илюстрираща, как гнома с новите оакани писти генерира повече пара. И забележете, най-големите рекламодатели, гледането на F1 през платени канали.... такасата на МОНАКО..PR на МАКС! Бърни затова иска да спре и Монца от календара, щото не вади пари, ама не е познал. Вече се моля на германските прокурори да му покажат, че слънцето не грее само заради него. Money talks, which is why circuit like Monaco (despite not being safe) is still around. Edited July 31, 2013 by vinyl_master Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 (edited) За да се случи трябва нова промяна в правилника(за гумите имам предвид) Edited July 31, 2013 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 (edited) Тъкмо се върнах, Руми, в петък пак нататък отивам. Винаги си добре дошъл. Мамка му и прасе, омръзна ми като се кача горе да си слушам музика и да пуша на спокойствие да ловя 15 други работи! То не са филми, телевизии, Скайп ........... Губят ти се много неща, а аз нямам време. Ще гледам RUSH. Филм за Сена няма да гледам, не ми трябва. А аз като цял най-мразя да споря с безотборници. Като толкова ви влечат личности...шаха е спорта. We win together, we lose together. Няма I WIN и I LOSE. Може би при Фетел. Както вече споменаха и фенове на други отбори. Фетел е ТРИкратен СШ, уникален пилот, но славата му НЕ е пропорционална на успехите еле па след Малайзия. За сравнение има и други трикратни и т.н шампиони. И то защото печели в ТИЯ времена. Еле па първата и третата си титла. И на оксагон(ако има такава дума) да си изкривиш душата, пак няма да ти се получат нещата. Аз ти казах и пак питам. И преди и сега гумите са еднакви. Защо смениха еднаквите гуми от началото на сезона, а отборите имат инфо за тях от първи септември 2012 ако не се лъжа? Защо спестиха наказание на Мерцедес, което ти си заслужиха ама юнашката. И само ако искаш да знаеш в началото на сезона Ферарито си беше достатъчно бързо. Толкова колкото трябва на един топ пилот да стане шампион. Сопрете се малко. Цитати ви се дават, клипове ви се дават, а Мартин Брандъл(кой ли пък е той и защо по дяволите да го слушаме) каза, че 3, 4 градуса разлика в температурата може и довежда до срив даден отбор и на преден план излиза друг. Случката става точно когато Бътън тръгна с меката смес. Това е нелепица. Не може единствено и само работата с гумите да определя кой болид да е бърз, проумей го. Ако ти не си чувал, то аз и много народ все още помнят за специалните мотори за Спа и Монца, за почти 1000-та коня на Хондата, за уж най-мощния мотор на БМВ, за покачването на мощността, за "безстепенната" СК на Уилямс и в паралел с това имаш работа с гумите. Едните бяха добре на жеги, другите на студено(Божа работа). Ф2004 не беше бързо заради работата си с гумите. Ама писна ми на кура вече. Много смело се изказваш по адрес на Ферари, но единствения, който нарече Бърни, изкуфял дъртак беше маркиза. И въпреки това на неговия отбор се изплащат и ще се изплащат най-големите премии...без значение дали е шампион или не. Без значение дали ти харесва или не. А това, че големите отбори изкуствено бяха спънати в името на шоуто дори и слепците го разбраха. Кое му беше предвидимото преди и кое е непредвидимото сега. Че сцеплението свършва за половин обиколка като изрязано с нож, че чуваш как състезателните инженери карат пилотите си да карат бавно. Ама айде моля ти се. Големи хора сте. Как Румен ме разбира от половин буква, а вие не. И когато той...защото аз вече цитат няма да дам изкара нещо и се попита нещо и....мълчанка. Еми няма да стане. Защо Алонсо го наричат ревльо, а глезеника на шитбул цвили по радиото, че нямало място. Или и на него му е леко къса паметта. Edited July 31, 2013 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Значи, по темата сигурност: За да си сигурен в колата, без значение каква е тя и с какъв мотор, по-добре не се качвай, еле пък да е спортна в най-големия шампионат на планетата от 50'та година насам. Ако не изпиташ респект от звяра под капаците при натискането на газта, какъв е смисала? Ако феновете не се задоволяват от скорости и талант, за къф чеп е този спорт. Всички помним Кубица как си чупи крака зверски с 250км/ч, всички помним и инцидента с рали колата. И в двата случея Кубица е знаел с какво се е заемал. За тях това е страст, не просто работа. Винаги стигаме до този извод когато си говорим за F1 с жена ми в последно време. ...а да не говорим, че само един самолет с един презокеански полет замърсява многократно повече, отколкото всичките формули за цял уикенд. Като толкова ви влечат личности...шаха е спорта. Чефо, няма как да не симпатизираме на личности - личностите се местят от отбор в отбор и си остават професионалисти (по-добри или по-лоши), а отборите ги подкрепят само феновете и сектантите, без значение кои пилоти се изреждат в отбора. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Нито един пилот не е станал велик ВЪПРЕКИ отбора си. Можеш да победиш съотборника си, но като дойде време да ти слагат ново предно крило и се окаже, че нямаш защото то вече е дадено на съотборника ти нищо, че по принцип е било твое и когато ти крещят в слушаките "мейнтейн дъ гап" и после 1221 "432908" и т.н кодове и когато единия пилот не спази заповед....разбираш, че и всичката скорост на света да събереш...шефа все още е над теб и може да ти го набие със или без смазка, зависи дали си пада по хардкор неща или не . Всяка прилика с отбора на шитбул е съвсем случайна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Отварям една малка скоба за допълненеие на поста ми по-горе. Както споменаваш филма за Сена, който съм гледал сигурно Сена се обръща в гроба, като вижда, че 2/3 от пилотите днес си плащат местото в болида, няма такъв спорт. Това в името на сигурноста ли става, ако се замислим е точно обратното. Представи си, че някак си дам 1 чанта с пари където трябва и стана пилот, какво чудо ще сътворя и колко ще съм опасен. Също така уважавам пилотите като Бътън и Розберг, но няма как тези хора да се запомнят с нещо с пребиваването си във формула 1. Единия ще е благодарен на не по-малко гениалния конструктор Браун за колата, която му даде и по точно - двойнияр дифузьор. Искрено се надявам, тъй като има спецулации, че Браун ще се върне където му мястото във Ферари, а и вече си има заместник. Оставям на страна всички болиди, но пилотите с талант и хъс от общите 22 на грида се броят на пръстите ми на едната ръка. Нещо, което не мога да кажа за преди 15 и повече години. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Значи какво излезе, дъртият дава някой милион отгоре на червените и затова те преглъщат всички подмолни действия срещу тях Пичове, разберете, че онези времена няма да се върнат. Или изберете друг спорт където говори само един отбор и един пилот, или започнете да гледате обективно и да следите спорта с желание и удоволствие. Щото в момента само се оплитате в самозаблуждения и карате хората да ви се смеят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Не знам за вас...вече отдавна не следя интригите във F1 както вас, но като цяло формулата ми е много постна - заради постоянните ограничения и промени, заради тия, дето си плащат за да карат и изобщо заради целия комерсиализъм, дето се наложи в нея. Не че парите винаги не са играли роля в големите състезания, но по ми беше кеф когато Прост и Сена се надбягваха един друг и на Сена му беше през оная работа дали (quote Чефо) "...като дойде време да ти слагат ново предно крило и се окаже, че нямаш защото то вече е дадено на съотборника ти нищо, че по принцип е било твое и когато ти крещят в слушаките "мейнтейн дъ гап" и после 1221 "432908" и т.н кодове и когато единия пилот не спази заповед....разбираш, че и всичката скорост на света да събереш...шефа все още е над теб и може да ти го набие със или без смазка...". Сещаш се какво имам предвид... @Герасиме, аз съм си избрал вече (за да не ставам смешен, разбира се) - зяпам я когато имам време, слушам звука на двигателите, които от другата година няма и да слушам и общо взето го карам по инерция от едно време, а жена ми тотално спря да гледа. А едно време не пропускахме квалификации и старт - нито една. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 (edited) @Герасиме, аз съм си избрал вече (за да не ставам смешен, разбира се) - зяпам я когато имам време, слушам звука на двигателите, които от другата година няма и да слушам и общо взето го карам по инерция от едно време, а жена ми тотално спря да гледа. А едно време не пропускахме квалификации и старт - нито една. Това беше за феновете на червените каруци, за носталгията им по ерата Шумахер. Edited July 31, 2013 by Gerasim Panteleev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 (edited) Значи какво излезе, дъртият дава някой милион отгоре на червените и затова те преглъщат всички подмолни действия срещу тях Пичове, разберете, че онези времена няма да се върнат. Или изберете друг спорт където говори само един отбор и един пилот, или започнете да гледате обективно и да следите спорта с желание и удоволствие. Щото в момента само се оплитате в самозаблуждения и карате хората да ви се смеят. Аз едно хващам, това че ние сме критични към ситуацияа ни прави смешни, а теб като вече промит мозък какъв те прави? Виждам че се задоволяваш от това, което е сега, и знаем, че няма да се върне, но ще дойде друго, само време се иска. ПП. Аз се стремя да бъда обективен не заставам зад отбор ясно и точно, както и зад пилот, но поняга трудно може да кажеш на черното бяло! Edited July 31, 2013 by vinyl_master Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Аз едно хващам, това че ние сме критични към ситуацияа ни прави смешни, а теб като вече промит мозък какъв те прави? Виждам че се задоволяваш от това, което е сега, и знаем, че няма да се върне, но ще дойде друго, само време се иска. Хората, които са недоволни от ситуацията спират да гледат. Не си измислят комични оправдания и не се сърдят на целия свят. И да, някой ден вероятно червените пак ще станат най-силни. И тогава ще забравите всички щуротии за двигателите, гумите и всичко останало. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 (edited) Хората, които са недоволни от ситуацията спират да гледат. Не си измислят комични оправдания и не се сърдят на целия свят. И да, някой ден вероятно червените пак ще станат най-силни. И тогава ще забравите всички щуротии за двигателите, гумите и всичко останало. Формула 1 не е само страст за пилотите и отборите, същото е за феновете й. А не както каза Стефчо за глорихънтарите. На теб ако ти е лесно да се откажеш от подобна страст толкова лесно означава че си толкова и фен. Никой не се сърди на целя свят, сърдим се на белокосата столетница. И кое е комичното, цитирай и опровергай с диалог аргументирано. Кое, как и защо не е така!? Хвърляне на такива безпочвени думички няма да докажат нищо, още повече, че сме смешни. Edited July 31, 2013 by vinyl_master Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts