DON_CHEFO Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 (edited) Точно така - само ти . . Ако сложиш 50 евро на масата, дори и ще ти обясня Оделно, че само ти си знаеш и за кои отбори говориш Edited June 10, 2013 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 Чакай да ти подскажа малко: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 Не виждам снимка, освен ако не е надпис. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 Не виждам снимка, освен ако не е надпис. Бикът от логото на Lamborghini как оножда едно конче . Малко е смешно да говориш за ягодките и да споменаваш бикове . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 Аааа Ламборгини един вид. Ето, че се намери нещо да оправи скапания ми ден. Мерси. Кои бяха Ламбо? Имаха един В12 мотор във Ф1, който има по-малко успехи от мен в модерния петобой и винаги...винаги са били и ще си останат марка номер 2 на "ботуша". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 15, 2013 Author Share Posted June 15, 2013 Аааа Ламборгини един вид. Ето, че се намери нещо да оправи скапания ми ден. Мерси. Кои бяха Ламбо? Имаха един В12 мотор във Ф1, който има по-малко успехи от мен в модерния петобой и винаги...винаги са били и ще си останат марка номер 2 на "ботуша". Ще ти се! Гледайте кво ми изкочи днес у Фейса. Найс а? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Тва съм го виждал и преди :D. А иначе...не ми се иска, оно си е така. Както 2+2=4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 Рос Браун май сам ще се пържи на бавен огън на трибунала. Нещо ми намирисва работата на скрояване на шапка и опит да го изгонят. Имам едно такова предчувствие, че май ще им се размине на немската подводница, но Браун ще изгори. Ще видим. Дано не съм прав и ги изключат от конструкторския шампионат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Мерцедес са на трибунал...нищо не казвате. Няма значка. Следете внимателно новините и...абе ще разберете като му дойде времето Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Е нищо, то се и знаеше Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 След това решение на трибунала...смятам, че вече всеки може да си прави каквото си поиска. Мдаа...така наредени неща и в нашия БГ футбол няма. Да са живи и здрави, но изненадите тепърва предстоят Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Приемам заявки за следващата неделя След такава дълга пауза очаквам пълна активност... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 (edited) Екипът на Ферари остана недоволен от решението на Международния трибунал по отношение теста на Мерцедес и Пирели след Гран при на Испания. Отборът и доставчикът на гуми бяха санкционирани с официално предупреждение, а тимът от Бракли няма да участва в изпитанията за млади пилоти по-късно този сезон. Скудерията също бе част от разследването на ФИА относно изпитанията, провеждани от Пирели. Екипът от Маранело бе направил тест, но с болид от 2011 г. преди тазгодишната надпревара на Каталуния. След допълнителни запитвания от страна на федерацията и изпратените обяснения, не бяха предприети повече действия срещу Ферари. Отборът изпрати наблюдатели за изслушванията в Париж, които се проведоха вчера. Решението бе оповестено днес и то явно никак не допада на Скудерията, което личи от коментар на уебсайта на тима, чийто пълен текст публикуваме: Официално Ферари никога не са имали навика да коментират присъди. Както обаче всички знаете, „магьосникът на конете“ (Horse Whisperer – под този псевдоним на официалния сайт на Ферари се публикуват коментари по различни въпроси – б.р.) е свободен дух, който обобщава настроението на милиони фенове, особено когато определени инциденти го предизвикат. Изправяли ли сте се някога срещу трибунал по дадени обвинения? За щастие това никога не се е случвало на магьосника, но едва ли е приятно. Днес обаче научихме, че дори когато някой е виновен – и в този случай това е неоспоримо и е доказан факт – винаги има начин начин да се промъкнеш по най-добрия начин. На съдията може единствено да се подхвърли какво би трябвало да е наказанието и още повече – защо не го направим нещо лекичко, като плесване по ръката. Някак озадачаващо е (най-меко казано), че виновната страна може да се измъкне на практика без наказание за това, че е получила „несправедливо спортно предимство“. Не ми казвайте, че да тестваш три дни самостоятелно на пистата Каталуния е същото като да провеждаш проби с още девет други отбора на Силвърстоун с млади надежди зад волана, и то в район, където времето може да бъде променливо дори в разгара на лятото. И ако целият инцидент се бе случил след теста за млади пилоти, каква ще е да санкцията тогава? Щяха ли да им забранят да проведат общата си вечеря в края на годината? В определен аспект ситуацията е като да ти вкарат несъществуващ гол, той да не бъде отменен и след това съперникът ти погрешно да получи дузпа, която няма никакъв ефект върху резултата – случаи, които англичаните и германците би трябвало да помнят добре, не мислите ли? Не е нещо поправимо с дузпа в следващия мач... Начинът, по който вървят нещата във Формула 1 в момента, става скучен: допускаш грешка, състезаваш се с нелегален компонент, но след това ти казват просто да го смениш за следващия старт и било, каквото било... Всичко това напомня на „магьосника“, че ако в близко бъдеще се окаже начело на отбор от Формула 1 и започне трудно сезона, то е необходимо единствено да организира една седмица тестове в точния момент и може би да пропусне по-късна сесия, до който момент всичко ще е утихнало. Вие какво мислите? PS: О, и до онези, които плещят за прозрачност и доверие – „магьосникът“ би им напомнил, че правилата са пределно ясни: не може да правиш тестове с кола от настоящата година. С онези на поне две години е разрешено да го правиш когато и където искаш, с който пожелаеш пилот, облечен по какъвто начин ти скимне и като поканиш който искаш. В случай, че някой реши да погледне по-далече от но...това де от "първия завой" Какво ще стане ако Фиорано отвори врати за болида от 2013-та година? Дали ще ги потупат по рамото само. Трябва да пробват, при такива смехотворни наказания. Ама кво ли се изненадвам, те на Мкл им спестиха цЕл банан засаден в задния двор с много любов.... Edited June 24, 2013 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Майната им и на Мерцедес и на Ферари! Защо никой не обажда бре!??!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Майната им и на Мерцедес и на Ферари! +1Защо никой не обажда бре!??!?Няма да съм в Бг. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Сега поне си знаете оти ви юркам на тая тема. Нищо, приятно събиране(ако има) и гледане на цирка. Пържолите и бирата поне ще са по-интересни от тая кУмедия за новите фенове на "шоуто". Ако не друго поне се радвам, че на Уитмарш му е влезнал бастун в дивия до 3-тата сливица за думите му, че подкрепя с две ръце и три крака липсата на тестове, а сега като овапцаха сезона - хак да им е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 (edited) Ред Бул може да бойкотират теста за млади пилоти на Силвърстоун? 24.06.2013 | Магдалена Райчева, снимка: Любомир Асенов | 4 коментара Отборът на Ред Бул може да не участва в теста за млади пилоти на Силвърстоун, за да проведе частни тридневни изпитания по време на тестовете на британската писта, докладва британският вестник The Times. Според изданието това действие би било израз на протест от страна на тима от Милтън Кийнс заради несъгласието му с решението на Международния трибунал относно казуса с теста на Мерцедес след Гран при на Испания. Мерцедес и Пирели бяха официално предупредени, като тимът от Бракли получи забрана за участие в тридневните тестовете за млади пилоти на Силвърстоун. Те ще се проведат от 17 до 19 юли през паузата между Гран при на Германия и състезанието в Унгария. Вестникът също така добави, че от Ред Бул и Ферари са изказали недоволството си от наложената санкция на Мерцедес на Бърни Екълстоун. Отборът от Маранело вече публично изрази своето несъгласие с решението на Международния трибунал в публикация на официалния им сайт. Кристиан Хорнер пък коментира....... .......по пут***ски както обикновено Edited June 25, 2013 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Аз неделята ще пътувам към София, иначе бих дошъл Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Сега поне си знаете оти ви юркам на тая тема. Единственият, който се юрка в тая тема си ти, Стефчо. Друг не съм забелязал да се юрка... И се юркаш системно и постоянно, да ти се чуди човек. .......по пут***ски както обикновено Би ли обяснил? Като че ли пак само ти откриваш някакви фантазии... Ще е интересно да ги разберем. ====================== Румене, как можа!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 http://www.gpupdate.net/en/f1-news/296489/ecclestone-f1-could-lose-european-races/ Нека броенето започне...сега..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 Ако това стане нз рекламодателите какво ще го направят. Колкото и Европа сега да е на плусъединител все пак пазара си е пазар. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 Последни повиквания за неделя. Ако до утре вечер няма реакция пак ще пропуснем събирането. Най-рано след 15-ти юли ще има възможности... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 (edited) Ако това стане нз рекламодателите какво ще го направят. Колкото и Европа сега да е на плусъединител все пак пазара си е пазар. Много искам да стане. Та да я втаса тоя гном. Аман от него. В момента вече има отлив. Ще видим данните от тоя сезон Edited June 27, 2013 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 Не веднъж съм казал моето мнение по въпроса - ГНОМА ТРЕБЕ ДА УМРЕ!!! В прав текст. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 (edited) Звука на новия двигател за 2014 на рено. Честити ни прахосмукачки!!! http://www.renaultsport.com/Come-on-feel-the-noise,2630.html?lang=en И веднага едни други звуци, които освен, че ми настръхва козината, по някой път всяват страх в мен като ги слушам Edited June 28, 2013 by vinyl_master Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts