Jump to content
BulForum.com

Formula 1 - Обща дискусия

Recommended Posts

Добре че поне някой се обади да каже нещо  :laughing:

Странна квалификация днес... Като изключим обичайните висини в кретенизма, които Манчев задминава всеки път, имаме нов модерен термин, който се повтаря от папагалите за щяло и нещяло - ДЕЛАМИНИРАНЕ!!! Къде са я научили тая дума, от кого са я чули - не знам. Знам обаче, че както днес работя предимно с лозарски ножици, ако са ми насреща и ми кажат нещо за ДЕЛАМИНИРАНЕ, то за секунди бих им деламинирал лицата с нея... 

Тоя шмугъл Розберг не знам как сътвори тия чудеса, но му се радвам. Фак Циганина! Не бях го казвал скоро, а трябва да се казва редовно. Странно за мен Ферари, които очаквах да са отпред, някак си проспаха третата част... Но пък вече знаем, че старта не е решаващ, както беше преди. Какво се случи с Лотус също не знам... Утре ще да видим кой какво ще покаже.

А, най-красивото щях да забравя... Не знам тоя австралийския сарък за какво го наказват, но се радвам. Прекрасен последен сезон му се оформя - все така да е. И на Льо Ман така да я кара, макар че грам не ми дреме по принцип какво става там. Доволен съм, че вече официално над 50% от клетвите ми след Турция го настигат.  

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Странна квалификация днес... Като изключим обичайните висини в кретенизма, които Манчев задминава всеки път, имаме нов модерен термин, който се повтаря от папагалите за щяло и нещяло - ДЕЛАМИНИРАНЕ!!! Къде са я научили тая дума, от кого са я чули - не знам. Знам обаче, че както днес работя предимно с лозарски ножици, ако са ми насреща и ми кажат нещо за ДЕЛАМИНИРАНЕ, то за секунди бих им деламинирал лицата с нея... 

чете някакви английски сайтове тоя гол охлюв и си ги говори без да мисли. всяка втора дума му е английска за която има отличен превод на български. то не беше "лимитиране", не бяха "контракти".

другия емил по гп2 не остана по-назад. за някакъв холандец Frins каза: "още не е уточнено как трябва да се произнася името му, колегите от англия го четат Фрайнс макар че на холандски е Фринс" :throw:  щом е холандец ще го четеш на холандски бе очилат смотаняк, какво значение има че някой английски китайски или ескимоски лаик го четял по друг начин.

иначе ме радват като започнат да нареждат отбора на кейтъръм. нещо са ги нарочили и не им дават почивка в нито една сесия, а днес ван дер гарде като каза по радиото че механиците са забравили някакъв предмет в кокпита, манчев направо получи оргазъм :laughing:

ВИНАГИ ще сме по-добри от малоумници като Манчев, всички анадолци да го полазят и да му парят ушите като им усети кайсиите!

А за Мангала знаем че е наказан, недей така, не ядем доматите с коловете.  :laughing:

Е да, ама аз не знаех. Не съм гледал нито един квал от началото, а състезанията все на запис...по обясними причини. И тука ще е така.

Впрочем без Австралия де :)

Жесток старт и жесток Себастиан!!! 

ЕДИТ: Фетел и Кими на подиума днес и жа са нАпиям от радост!!! :)

ЕДИТ 2: Тия от Макларън се изпотрепаха хахахахах

Вебер унищожи деня на Хамилтън.

12 обиколки с лом гуми, евала.

Ако от бокса бе бяха прибрали Кимион малко по-рано - както той им каза по радиото - можеше да има интрига.

Браво на банкерчето Грижан.

Edited by host

Страхотен край, макар че можеше и да се претрепе Циганина с австралийския тъпак (дано го накажат пак за шоуто), за да бъде ПЕРФЕКТЕН край... Уебър днес показа дефакто кой е ревльото... :laughing:

Това момче Перез много взе да си вярва нещо ми се струва... 

Искам ей такива перфектни подиуми до края - Кими и Фетел на първите две места и никакви мангали! 

От мен НАЗДРАВЕ!!!

Стефчо, да не гледа тоя старт, че има много да псува. То на мен ми е ясно, че италианци читави коли не правят.....

Добро състезание стана. Можеше определено да има повече интрига. И Кими и Фетел се представиха добре. 10 точки разлика между двамата, чудничко. :grin:

Тоя тиквеник Перез наистина много дразни. Направо ми скъса нервите.....

Изключвам незгодите на ферари, днес нямаха ден, въпреки това АЛО изпревари без дрс двата шикана на МКЛ. Държа да отбележа, че това е най-доброто състезание на Перез. Не знам от какво се оплавката в по-голямата част от времето беше по-добър от Бутона, който не спря да реве от радиото. Това беше просто един прав, здрав и корав в лицето на Уитмарш, които си позволи да го критикува, че бил доста мек -  е вземи си...Перез е пич, това, че тъпата им кола е каруца е друг проблем.

Изключвам незгодите на ферари, днес нямаха ден, въпреки това АЛО изпревари без дрс двата шикана на МКЛ. Държа да отбележа, че това е най-доброто състезание на Перез. Не знам от какво се оплавката в по-голямата част от времето беше по-добър от Бутона, който не спря да реве от радиото. Това беше просто един прав, здрав и корав в лицето на Уитмарш, които си позволи да го критикува, че бил доста мек -  е вземи си...Перез е пич, това, че тъпата им кола е каруца е друг проблем.

+1

Оу, да... 'жеймЗ Бутон и неговото вайкане бяха абсурдно жалки. Ся очакваме микс в Ютюб с неговите жалби с подобаващ музикален фон.

Стефчо, да не гледа тоя старт, че има много да псува. То на мен ми е ясно, че италианци читави коли не правят.....

Добро състезание стана. Можеше определено да има повече интрига. И Кими и Фетел се представиха добре. 10 точки разлика между двамата, чудничко. :grin:

Тоя тиквеник Перез наистина много дразни. Направо ми скъса нервите.....

Само до Ф1 ми е в момента да ти кажа. Прочетох набързо, че са имали малшанс и туй то. Пуши ми главата на мен ше я е*а и ....ай да не продължавам :)

Накакъв малшанс, Стефчо - технически проблеми. Гаф с ДРС-а, крилото запецна, та 2-3 техника го натискаха ръчно, че да се прибере :)

To Перез да се бореше само с Бътън така с мед да го намажеш. И Грожан и Кими до колкото си спомням му сърбаха попарата, ако прегледам отново ще открия и други...

Edited by jozo

Цитати от фен на Шумахер преди всичко: "Преди ставах преди държавен изпит, за да гледам Ф1, а сега това не би се случило"

Фен на Уилямс(наборче на Виден, да не кажете, че е пубер дето гледа от 2 сезона и се чуди коя гума е хард и коя медиум): "Това няма нищо общо със спорта, които започнах да гледам, заради който ставах в 6 сутринта, сега не съм гледал нито 1 квалификация и нито 1 състезание на живо...не е голяма загуба"

Фен на Хонда и Бътън: "Не мога изкуствено да се насилвам да харесвам такъв род състезания и такъв род "изпреварвания" без значение дали Бътън е замесен или не, без значение дали печели или не"(отново набор на Виден).

Фен на Шумахер и Фетел и основно на спорта: "Това е една зле режисирана пародия с много нарочно оставени дупки в правилата и е бледа сянка на спорта, който съм гледал по времето на Сена, Прост и Менсъл и Шумахер до около 2000-02.

От имено на всички фенове гледали поне 5 състезания преди повече от 6, 7 години: Цитирам по памет: "Това е цирк" И все по-малко от тях гледат.

Доказателство на горните думи. Имам естествено понеже съм кофти пич. Пирели СМЕНИХА смесите за ГП на Бахрейн...Защо ли? Клеха се, че няма да има промяна на смесите на гумите въприки путкинското хленчене на РБР....Познайте какво ще се случи с гумите хард преди ГП на Барселона...точна така - ще са различни. Нека да следим мача и да видим в колко от останалите кръгове този тип гуми ще бъде ползван.

Дори аз, смело заявявайки, че съм един от най-върлите фенове на спорта в тоя форум съм ставал кога ли не, когато бях на студентска бригада в Атланта, за да гледам сезон 2006....сега дори не си правя труда и от интернет да сваля състезанието. Понеже за мен това е подигравка с истинските фенове на тоя не мога да го нарека вече спорт, а пародия.

Излезнаха данните за миналия сезон. Има зрителски отлив. Надявам се тоя сезон отлива да е още по-голям. Пистите още по-празни, а хората купуващи си платени канали, за да гледат - още по-малко. И дано, макар че няма да стане, дано тогава ФЕНЪТ, а не глорихънтъра да бъде чут. Аз казах. :)

Днес стават 19 години от смъртта на Аертон Сена. Поклон пред най-великия!

Любопитно ми е кои отбори освен Мкл са дриснали и не искат връщането на тестовете? Залагам на малките отбори, в това число и Уилямс

Мисля и Шевролет...  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Не е шега работа човек. 100% има много умни хора тука, ама днеска единия на име Гъз(Gus) :D не бил чувал и за Тиесто ебаси, а моторните спортове(нормалните), не техните глупости, са ядрена физика от 30-ти век...нямам думи

Edited by DON_CHEFO

Ние сме си в Пловдив, аз съм на работа в 15 ч.