RaptoR Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Аз имам друг въпрос - да купим ли домати за салата или има някакви домашно производство? Зарзавата е на сергиите на борсата до Плодовитово. Знаете къде е. Предполагам ще има и у дома, ама не съм сигурен, та най-добре е да се подсигурим. Значи групата е оформена. Весо нещо ми се губи! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 На Маса му изпуши двигателя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Нищо косачки в магазина колкото искаш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 (edited) Весо най-вероятно ще го взема от гарата, само да каже точно в колко часа. Edited August 31, 2012 by vinyl_master Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihonii Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Хора тука Формула 1 ли се обсъжда или е форум за чукване на срещи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Всичко свързано с формула 1 обсъждаме, а тази среща е специално за формула 1. Не знам какво невдяваш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihonii Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Няма лошо да се организирате за формулата аз съм за не ме разбирай неправилно.Просто ми е повече интересно когато се обсъжда предстоящо състезание примерно: Японец първи в пороя на "Спа" след първата тренировка. Очаква се дъжд през целия уикенд-Това ще е много интересно особенно на Спа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Събота и неделя не го дават да вали. Пърата тренировка не е от голямо значение. Последните 20 минути на втората е вече с квалификационно темпо и тогава е друга бира. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Няма лошо да се организирате за формулата аз съм за не ме разбирай неправилно.Просто ми е повече интересно когато се обсъжда предстоящо състезание примерно: Японец първи в пороя на "Спа" след първата тренировка. Очаква се дъжд през целия уикенд-Това ще е много интересно особенно на Спа. Аз я изгледах цялата...за пръв и последен път го правя. Нищо интересно нямаше. Освен многократните изпускания на първи завой(след правата Кемъл) от втори сектор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Аз я изгледах цялата...за пръв и последен път го правя. Нищо интересно нямаше. Освен многократните изпускания на първи завой(след правата Кемъл) от втори сектор. Ако не беше толкова много дъждът щеше да е по-интересно.Дано в неделя ако завали да е по-умерено, че със сегашните болиди ще гледаме процесия след КС. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Няма лошо да се организирате за формулата аз съм за не ме разбирай неправилно.Просто ми е повече интересно когато се обсъжда предстоящо състезание примерно: Японец първи в пороя на "Спа" след първата тренировка. Очаква се дъжд през целия уикенд-Това ще е много интересно особенно на Спа. Ами обсъждай предстоящото състезание, а не се занимавай да даваш акъл на другите какво да обсъждат, ок ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihonii Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Ами обсъждай предстоящото състезание, а не се занимавай да даваш акъл на другите какво да обсъждат, ок ? Нещо май се заяждаш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Нещо май се заяждаш? Приеми го като съвет... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Весо бре, човекът явно е нов, дай му време да свикне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Весо бре, човекът явно е нов, дай му време да свикне. Затова го и съветвам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihonii Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Ок аз не съм ви враг и аз обичам формула 1. Извинявам се ако съм нагрубил някой. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Ок аз не съм ви враг и аз обичам формула 1. Извинявам се ако съм нагрубил някой. Абе никой не си нагрубил бе, човек. Просто не се бъркай в работи дето не са ти работа Ако ти се идва на нашите събирания, това е друга тема, която трябва да се обсъди с останалите зверове. Но тука вече не знам от колко години се разбираме кога, къде и как ще гледаме формулата и кога с Ванката ще правим секс, че то си е част от тази тема и така ще си остане. Това е, не си засегнал никой и нищо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Видене, ти как си с идеята да дойдам пак малко по-ранко, към 11-12? Че на Весо влака идва единия в 10, другия в 13 и малко късно идва втория? Стефчо, това ще рече, че ще е като последният път, като час?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Няма проблем, знаете добре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 Видене, ти как си с идеята да дойдам пак малко по-ранко, към 11-12? Че на Весо влака идва единия в 10, другия в 13 и малко късно идва втория? Стефчо, това ще рече, че ще е като последният път, като час?! демек да не правя глупости като днеска Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 Да не ми дойдеш пиян! Не че е нещо лошо, ама нямаш право на отказ от пиене! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 Аз не пия....никога. Само близвам тук-таме Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 Алонсо начело след последната свободна тренировка Ще е много оспорвана квалификация. Заубер показват много добро темпо, нищо чудно да изпреварят Лотус. Макларън не могат нещо да намерят правилните настройки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 Алонсо начело след последната свободна тренировка Ще е много оспорвана квалификация. Заубер показват много добро темпо, нищо чудно да изпреварят Лотус. Макларън не могат нещо да намерят правилните настройки. За съжаление последните ъпдейти им проработиха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 Ох тоя Фетел голям пилот бее , хахаха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts