jozo Posted May 21, 2011 Author Share Posted May 21, 2011 Кисел си нещо...Няма да се плашункаш. Един ден след като Ферари естествено ги няма МОЖЕ...повтарям може и Рено да имат НЯКАКВА част от славата на Ферари. Не се трепят да сядат в кокпит на черните мелези, а в червения. Гледам не са ти ясни много нещата около ФИАТ и Ферари...е сигурно и за това ги плещиш тия глупости. И сега нека всички хейтъри задружно кажат, че ФИАТ ще фалират. Хахахах. Оправи ми се деня с тия небивалици :D Tъкмо на сбирката на класа ще пия по-малко A забравих...За Рено или за Инфините говориш? хахаххахааха...мелезииииииииииииииииииииии Ми те Рено никога не са се напъвали да имат славата на Ферари. Обаче да каже някой, че не са отбор при положение, че с двигатели Рено има сумати титли и 2 чисти титли на отбора Рено е смешно. Знаем ги хейтърските лафове и че това не ви харесва ама фактите са си факти. Знам че фераристите са върти опашки и слепци и няма да го признаят ама не ми и пука. И на теб не ти са ясни много неща, много неща ги извъртате както ви е удобно и пишете глупости и явни простотии дори да не сте прави. Но нали Фиат трябва да са най-великите неможем да паднем на гръб. А Фиат ще фалират когато фалира Италия както Рено ще Фалира когато фалира Франция.... А тея небивалици са същите както изглеждат на нас вашите небивалици на които им вярвате, като тая че Ферари са бързи тая година и се борят за титли едва ли не - Да бе да Инфинити? Кви са тея, няма отбор с това име. Има РедБул Рейсинг Рено, ама явно и това незнаеш а казваш, че на мен много неща не са ми ясни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 21, 2011 Share Posted May 21, 2011 Е та какво друго коментираме? Пак започваш да се опитваш да изкривяваш фактите до ръба на безумното - нищо, нали ти казах, че е крайно забавно. А тая приказка за тридневната слава е смешна просто, много смешна. Може да не са баберици, не е важно това. Важното е че ако продължават така след още няколко сезона ще се превърнат при отборите в това, което е Барикело при пилотите. С най-много присъствие и стартове и т.н. и последна дупка на кавала. Последното изречение може и да грабне приза за комичен лаф на сезон 2011 Днес се чуха приказки за предсрочно отсвирване на Градинаря (най-после някой е взел да мисли във Ферари). И веднага се почнаха спекулации с Хамилтън. Ако тоя мангал се озове при Ферари се приготви да ги псувам непрекъснато - заради него, не за друго. А Лимона се натиска за пари, не за друго. Няма кой нормален човек да му даде повече отколкото му дават Ферари. Ти гледай сеир като дойде някой сериозен втори пилот. Защото сега е сам и всички за него работят. Доообре. Има един сериозен пилот - Фетел. Добре му дойде битката за титлата лани. Е все още не му се е налагало да гони...но и това ще стане . Другото не го коментирам. Щото не мога да спра да се хиля. Един ден на Лучко наистина ще му писне :D Ми те Рено никога не са се напъвали да имат славата на Ферари. Обаче да каже някой, че не са отбор при положение, че с двигатели Рено има сумати титли и 2 чисти титли на отбора Рено е смешно. Знаем ги хейтърските лафове и че това не ви харесва ама фактите са си факти. Знам че фераристите са върти опашки и слепци и няма да го признаят ама не ми и пука. И на теб не ти са ясни много неща, много неща ги извъртате както ви е удобно и пишете глупости и явни простотии дори да не сте прави. Но нали Фиат трябва да са най-великите неможем да паднем на гръб. А Фиат ще фалират когато фалира Италия както Рено ще Фалира когато фалира Франция.... А тея небивалици са същите както изглеждат на нас вашите небивалици на които им вярвате, като тая че Ферари са бързи тая година и се борят за титли едва ли не - Да бе да Инфинити? Кви са тея, няма отбор с това име. Има РедБул Рейсинг Рено, ама явно и това незнаеш а казваш, че на мен много неща не са ми ясни. As part of the global marketing agreement with Red Bull Racing, covering the 2011 and 2012 Formula 1 seasons, Infiniti has high profile branding and a strong marketing activation plan that allows great visibility to the partnership on many different occasions Хихихихи,...знаех си, че така ще стане Също така НЯМА и отбор Рено...след като толкова държиш на пълните имена на отборите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 21, 2011 Author Share Posted May 21, 2011 As part of the global marketing agreement with Red Bull Racing, covering the 2011 and 2012 Formula 1 seasons, Infiniti has high profile branding and a strong marketing activation plan that allows great visibility to the partnership on many different occasions Хихихихи,...знаех си, че така ще стане Също така НЯМА и отбор Рено...след като толкова държиш на пълните имена на отборите И кво? хахахахаха В това изречение нищо не се казва само се заплесква на някой очичките. Кое точно са направили Инфинити освен, че са дали пари? Има отбор Рено. Ако не вярваш влез в официалният сайт да видим как се водят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 21, 2011 Share Posted May 21, 2011 И кво? хахахахаха В това изречение нищо не се казва само се заплесква на някой очичките. Кое точно са направили Инфинити освен, че са дали пари? Има отбор Рено. Ако не вярваш влез в официалният сайт да видим как се водят. http://www.formula1.com/teams_and_drivers/teams/ Ти ми кажи :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 21, 2011 Author Share Posted May 21, 2011 (edited) http://www.formula1...._drivers/teams/ Ти ми кажи :D Явно някой има проблем със зрението, 04. Renault 42 Превод - На френски Рено се изписва Renault, да няма пак неразбрали и видиш ли не е вярно Edited May 21, 2011 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 21, 2011 Share Posted May 21, 2011 (edited) Full Team Name: Lotus Renault GP Ддз майна. 1996 After success as an engine supplier, Renault decide to withdraw from the sport again, although the company begins negotiations to buy-out an existing team. 1985 The team withdraw from the sport as a manufacturer, but still supply engines to Lotus. 1986 Renault withdraw fully from Formula One racing. Едно е да правиш САМО двигатели, а друго е да имаш и шаси....Щото примерно...то и РБР и Лотус имат еднакви мотори ама....а де. И Ферари и Стр имат еднакви мотори....както и Мкл и Форс Индия...да го еба нa чомпик не вървят еднакво. Не знам що. В тоя ред на мисли аз като не знаещ дали шаситата на Нюи и компания са давали предимство или двигателите на Рено :D :D Edited May 21, 2011 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 21, 2011 Author Share Posted May 21, 2011 (edited) Full Team Name: Lotus Renault GP Ддз майна. 1996 After success as an engine supplier, Renault decide to withdraw from the sport again, although the company begins negotiations to buy-out an existing team. 1985 The team withdraw from the sport as a manufacturer, but still supply engines to Lotus. 1986 Renault withdraw fully from Formula One racing. Едно е да правиш САМО двигатели, а друго е да имаш и шаси....Щото примерно...то и РБР и Лотус имат еднакви мотори ама....а де. И Ферари и Стр имат еднакви мотори....както и Мкл и Форс Индия...да го еба нa чомпик не вървят еднакво. Не знам що. В тоя ред на мисли аз като не знаещ дали шаситата на Нюи и компания са давали предимство или двигателите на Рено :D :D Само дето нямат право да ползват "FullName" тази година, за това са само Рено. За догодина ще видим, какво ще се осъдят с Team Lotus и тогава може да са с друго име. Двигателя на Рено :D :D :D На Рено не им трябва повече да правят шаси. Направиха си реклама хората във Формула 1, продадоха отбора, имат си подържащи формули, бизнеса им върви, нека Ферари се натискат да се доказват, че са най-великите. Както и от теб дадено може да решат след време пак да купят някой и пак ще спечелят защото го могат Edited May 21, 2011 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 21, 2011 Share Posted May 21, 2011 (edited) Само дето нямат право да ползват "FullName" тази година, за това са само Рено. За догодина ще видим, какво ще се осъдят с Team Lotus и тогава може да са с друго име. Двигателя на Рено :D :D :D Като знаем колко куц е мотора на Рено....Нюи ще да е великан :D Да си се съдят там...квото щат да правят и двата отбора са много "интересни" Edited May 21, 2011 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 21, 2011 Author Share Posted May 21, 2011 (edited) Като знаем колко куц е мотора на Рено....Нюи ще да е великан :D Да си се съдят там...квото щат да правят и двата отбора са много "интересни" От къде пък знаеш? Печели концепцията? 1-то без другото не става нали се сещаш? Както твоята кола е много бърза ама като нямаш мотор и тя седи на 1 място дори и от Ферари или от Фиат да е правена. Да се съдят, не ми пука особено, те Рено продадоха тима гушнаха парите. Edited May 21, 2011 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 21, 2011 Share Posted May 21, 2011 Само дето нямат право да ползват "FullName" тази година, за това са само Рено. За догодина ще видим, какво ще се осъдят с Team Lotus и тогава може да са с друго име. Двигателя на Рено :D :D :D На Рено не им трябва повече да правят шаси. Направиха си реклама хората във Формула 1, продадоха отбора, имат си подържащи формули, бизнеса им върви, нека Ферари се натискат да се доказват, че са най-великите. Както и от теб дадено може да решат след време пак да купят някой и пак ще спечелят защото го могат Мда...и отново си биха камшиците. Абе то има и WRC i IRC i планинско в БГ има...ама хората като че ли познават повече Льоб от колкото Жорката Танев или Крум Дончев От къде пък знаеш? Печели концепцията? 1-то без другото не става нали се сещаш? Както твоята кола е много бърза ама като нямаш мотор и тя седи на 1 място дори и от Ферари или от Фиат да е правена. Да се съдят, не ми пука особено, те Рено продадоха тима гушнаха парите. Мерил съм го на Дино Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 21, 2011 Author Share Posted May 21, 2011 Мда...и отново си биха камшиците. Абе то има и WRC i IRC i планинско в БГ има...ама хората като че ли познават повече Льоб от колкото Жорката Танев или Крум Дончев Мерил съм го на Дино И какво като си го мерил? Пак е щампион пък Ферари от времето на Кими имат геврек Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 21, 2011 Share Posted May 21, 2011 (edited) И какво като си го мерил? Пак е щампион пък Ферари от времето на Кими имат геврек Еми може би щото не съм фен на двигател нито на пилот ами на ТИМ...за тва не се радвам като бебе на нянка за победа на някъв си ....двигател в чуждо шаси. Ако утре СТР станат шампиони да не мислиш, че ще правя цигански колела от възторг....сейм шит мен РБР са шампиони не заради въждесъщото Рено дето го водят с около 30 коня(беше) по-малко, а заради гениалната аеродинамика на болида им. Edited May 21, 2011 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 21, 2011 Author Share Posted May 21, 2011 (edited) Еми може би щото не съм фен на двигател нито на пилот ами на ТИМ...за тва не се радвам като бебе на нянка за победа на някъв си ....двигател в чуждо шаси. Ако утре СТР станат шампиони да не мислиш, че ще правя цигански колела от възторг....сейм шит мен РБР са шампиони не заради въждесъщото Рено дето го водят с около 30 коня(беше) по-малко, а заради гениалната аеродинамика на болида им. Рено имат титли и като ТИМ. Аз не се радвам на РедБул щото са с Рено, а защото се вижда, че в момента са най-добрите. Аз не си затварям очите и да кажа като вас "Рено се борят за СЩ", щото вие така правите и твърдите, че Ферари не са бавни въпреки, че всички виждат обратното Както казах РедБул имат аеродинамика ама без мотора нямаше как да бият само с бутане. Edited May 21, 2011 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 21, 2011 Share Posted May 21, 2011 (edited) Рено имат титли и като ТИМ. Аз не се радвам на РедБул щото са с Рено, а защото се вижда, че в момента са най-добрите. Аз не си затварям очите и да кажа като вас "Рено се борят за СЩ", щото вие така правите и твърдите, че Ферари не са бавни въпреки, че всички виждат обратното Както казах РедБул имат аеродинамика ама без мотороа нямаше как да бият само с бутане. тамън 2 на брой...но ги имат - прав си First Season: 1977 World Championships: 2 Със сегашния си пакет и с Косуърт биха побеждавали ...но за това можем да благодарим на Грийн Пийс и на ФИА за това, че поставиха байпас на сърцето на Формула 1 и го обезличиха до такава степен, че аеродинамиците мислят кви ли не глупости, за да спечелят някоя стотна Edited May 21, 2011 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 21, 2011 Author Share Posted May 21, 2011 (edited) тамън 2 на брой...но ги имат - прав си First Season: 1977 World Championships: 2 Уж правиш разлика между ТИМ и двигатели, а ми говориш, че 77 са имали тим. хахахахахахахаха Да не говорим, че тогава са участвали в последните 5 състезания не в целият сезон. А и да са направили първият турбо мотор познат някога. Edited May 21, 2011 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 21, 2011 Share Posted May 21, 2011 (edited) Уж правиш разлика между ТИМ и двигатели, а ми говориш, че 77 са имали тим. хахахахахахахаха Да не говорим, че тогава са участвали в последните 5 състезания не в целият сезон. А и да са направили първият турбо мотор познат някога. И колата им е отпаднала заради гръмнало турбо Глей ся кво са писали бая по-умни от мен хора: 1977 Renault make their debut at the British Grand Prix, entering a single car driven by Jean Pierre Jabouille. The team enter another four Grands Prix that season, but score no points. 1985 The team withdraw from the sport as a manufacturer, but still supply engines to Lotus. Демба макя му...още малко и ще им изчета историята :D Всичко, което знам за Рено...го прочетох сега хихиих Гаранция, че ти знаеш повече неща за Ферари от колкото аз за Рено Edited May 21, 2011 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 21, 2011 Author Share Posted May 21, 2011 (edited) И колата им е отпаднала заради гръмнало турбо Глей ся кво са писали бая по-умни от мен хора: 1977 Renault make their debut at the British Grand Prix, entering a single car driven by Jean Pierre Jabouille. The team enter another four Grands Prix that season, but score no points. 1985 The team withdraw from the sport as a manufacturer, but still supply engines to Lotus. Демба макя му...още малко и ще им изчета историята :D Да ама е първородител на сегашните турбо мотори (мисля правиш разлика между турбо и компресор щото има някой дето не я правят). Еми хората идват печелят и после си тръгват. Ферари седят и 20 години чакат титла П.П. Аз отивам да се къпя тъй, че до после на масата Edited May 21, 2011 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 21, 2011 Share Posted May 21, 2011 Да ама е първородител на сегашните турбо мотори (мисля правиш разлика между турбо и компресор щото има някой дето не я правят). Еми хората идват печелят и после си тръгват. Ферари седят и 20 години чакат титла П.П. Аз отивам да се къпя тъй, че до после на масата мен ще ме вземат :D Ама и аз ше ходя да се курвя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 22, 2011 Share Posted May 22, 2011 Отличен старт на Лимона! Браво! Не че и Уебър не му помогна Стефче, пукна се гума. Не видях защо, но съм бясен, че е точно на Камуи! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 22, 2011 Share Posted May 22, 2011 (edited) Отличен старт на Лимона! Браво! Не че и Уебър не му помогна Стефче, пукна се гума. Не видях защо, но съм бясен, че е точно на Камуи! Боли ме уя за Камуй....а сега след 10 обиколки вече ще се научите ли, че има разлика между скоростта в Квала и скоростта в Състезанието? Или да продължа да ви го НАТЯКВАМ. Щото Алонсо беше на секунда назад...а 10 обиколки дори няма и опит за изпреварване Твоя любимец трябва да научи правилото за смяна на посоките Edited May 22, 2011 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 22, 2011 Share Posted May 22, 2011 Ще му го припомня следващия път А ти не разбра ли, че никой не го боли за скоростта, а за крайния резултат? Градинаря пак стана крайпътен знак... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 22, 2011 Share Posted May 22, 2011 (edited) Ще му го припомня следващия път А ти не разбра ли, че никой не го боли за скоростта, а за крайния резултат? Градинаря пак стана крайпътен знак... има си правила...и дори шареното не му помогна когато ГО ПРЕСКАЧАХА на мен нещата са ми ясни...на теб не са...или да ти цитирам мнението от вчера? Айде кажи ми къде отиде тая 1 секунда аванс на Фетел Edited May 22, 2011 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 22, 2011 Share Posted May 22, 2011 Стефчо, не ме занимавай с глупости - виж как Алонсо бави колоната Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 22, 2011 Share Posted May 22, 2011 (edited) Само Алонсо няма право да си ползва ДРС-а Я пак? И кога ще се чупи Керса на РБР...това е въпроса? Пак те питам...къде е секундата на РБ? Знам, че няма как да ми отговориш...просто си правя кефа Edited May 22, 2011 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 22, 2011 Share Posted May 22, 2011 Стефчо, тая тъпа секунда да ти набия отзад бе, моето момче. Какво ни боли нас за тая секунда? Ти се моли и хвърляй боб сега Циганина да не минава Алонсо. А тоя дето го прескачат се нарича Маса както винаги. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts