Leper_Messiah Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 (edited) Ринг ТВ го показват това, защото е един вид кодирано. Нормално го гледат само абонатите на ITV. А сега спряхa RTL и ТФ1. Има нещо гнило изведнъж да спрат всички телевизии, които дават Ф1! Не мислите ли? Edited April 3, 2005 by Leper_Messiah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rado-crx Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Az si pomislih sa6toto i rabotata mai dosta namirisva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Не бъркате чистата идиотия на някой по трасето (арабите, РТЛ/РингТВ, Евроком) с злоумисъл. Според мене това си е гаф. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Не бъркате чистата идиотия на някой по трасето (арабите, РТЛ/РингТВ, Евроком) с злоумисъл. Според мене това си е гаф. <{POST_SNAPBACK}> Не е никакъв гаф. Гаранцията ти давам. Тва са номерата на Евроком и ITV Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rado-crx Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 (edited) Ako be6e gaf to pone po rtl 6tqha da davat ne6to drugo,a kakto se vijda po ring kolkoto moje de,predavane na sastezanieto ima GAVRQT SE S NAS I TVA E Edited April 3, 2005 by rado-crx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 3, 2005 Author Share Posted April 3, 2005 (edited) Честита поредна победа на лубимия ми тим Ерата на Ферари се свърши вече!!! Да се повторя за кой ли път Ферари тръгнаха аслани и ще се варнат от Бахреин п****** Дон_Чефо ето ти кръщението на новия "ФИАТ" Ф2005 взеха цели 0 повтарям цели НУЛА точки Хахахахаха!! Сега следващото което ще сигурно ще прочета тея дни е 'Нека да изчакеме Сан марино и там ще видите другите'!!Аз мисля че пък сега започва пак ерата Рено в формулата след 10 години прекъсване!!Както знаем от историята "Фиат" нямаха титла 20 години до идването на пилето в тима!!Ся Дон_Чефо аз ще ти предложа да изчакаме още 20 години до "Фиат" Ф2024 и тогава вече можете пак да вземете титла Едит:А на ЕК аз не мога ли да им тегля п.... майни!!Те пак правтя номера за да кажат после "Хайде сега ще ви вдигнем цената на кабелната и ще може да гледате формула 1" Нарочно ги правят тея номера както някои път правят номера с интернета и си изклучват телефоните съпорта!!Всичката работа за пари !! Edited April 3, 2005 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Jozo 4estita treta pobeda na RENAULT F1.Bravo na lubimia mi tim McLaren kakto i na Toiota.Ne znam pombnite li kogato 2002 godin Ralf Schumacher kaza 4e F2002 e krastava jaba.E, F2002 ne be6e no F2005 e 100% takava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Jozo 4estita treta pobeda na RENAULT F1.Bravo na lubimia mi tim McLaren kakto i na Toiota.Ne znam pombnite li kogato 2002 godin Ralf Schumacher kaza 4e F2002 e krastava jaba.E, F2002 ne be6e no F2005 e 100% takava <{POST_SNAPBACK}> Айде-е-е-е, отидоха червените кранти! Голям кеф. Така не съм се чувствал от '99, когато Хакинен спечели титлата...... Иначе Рено са страшни. Добри пилоти имат, най-добрата кола....изобщо.....шампиони са тая година ако не стане някое чудо. Вече Алонсо го признавам като пилот, а по-добрите от Шумахер вече стават 3ма!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K_Pax Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Така рено наистин са много бъзрзи но МакЛарън също не остават по-назад!Ако ви е направило впечатление най-бързите обиколки в последните 2 състезания са на МакЛарън,които са съжаление не могат да се справят на Квалификациите!А темпото им е доста добро но като нямат шанс и застават зад Уилямс и БАР и с тия правила...кофти Сега бих искал да чуя коментарите на Дон Чефи и Смит!Да ми кажат и те наща за състезанието на "истината" и за мнго бързото ф2005 което беше бързо 12 обиколки а така всеки може да е бързи Ред бул да си напомпят двигателите и те ще са толкова бързи че и отгоре ама аре...Нека чуем "разбирачите" и "истинските " фенова Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Така рено наистин са много бъзрзи но МакЛарън също не остават по-назад!Ако ви е направило впечатление най-бързите обиколки в последните 2 състезания са на МакЛарън,които са съжаление не могат да се справят на Квалификациите!А темпото им е доста добро но като нямат шанс и застават зад Уилямс и БАР и с тия правила...кофтиСега бих искал да чуя коментарите на Дон Чефи и Смит!Да ми кажат и те наща за състезанието на "истината" и за мнго бързото ф2005 което беше бързо 12 обиколки а така всеки може да е бързи Ред бул да си напомпят двигателите и те ще са толкова бързи че и отгоре ама аре...Нека чуем "разбирачите" и "истинските " фенова <{POST_SNAPBACK}> az taka i ne razbrah poneje nqmah vazmojnost da gledam sastezanieto-ot kakvo otpadna 6umaher?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 3, 2005 Author Share Posted April 3, 2005 (edited) az taka i ne razbrah poneje nqmah vazmojnost da gledam sastezanieto-ot kakvo otpadna 6umaher?? <{POST_SNAPBACK}> Май получи някакъв технически проблем и не можа да вземе един от завоите или пък не успя да спре и аз несъм сигурен точно!! Важното е че направи едно много ефектно кръгче с колата И след това почна да кара бавно и се прибра в бокса Edited April 3, 2005 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agop4o Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 ne se praznete bez da si svalite ga6tite neka da minat o6te 3 sastezanijai ako e taka situacijatazna4i tazi godina moje da ima drug 6ampion a za 6umi ne se pritesnjavajte toj njama koj da go stigne ima veliki ima i velikani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K_Pax Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 ne se praznete bez da si svalite ga6tite neka da minat o6te 3 sastezanijai ako e taka situacijatazna4i tazi godina moje da ima drug 6ampion a za 6umi ne se pritesnjavajte toj njama koj da go stigne ima veliki ima i velikani Това влиза в топ 3 най-големи простотии казвани някога!!Браво Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Аре бе фераристчета.Що млакнахте.Дон чефо, евил смит, къде сте??Пак ле ша чакаме до Сан Марино или колата просто е навартяля само 1500км.А?? ДА ЗНАЕТЕ-ФЕРАРИ СДУХАТ ЛИ СЕ ПОСЛЕ 20 ГОДИНИ ТИТЛА НЕ МОГАТ СИ ХВАНАТ.ЕДИН ПЪТ СЕ СЛУЧИ, СЕГА ЩЕ СЕ СЛУЧИ ЗА ВТОРИ ПЪТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Аре бе фераристчета.Що млакнахте.Дон чефо, евил смит, къде сте??Пак ле ша чакаме до Сан Марино или колата просто е навартяля само 1500км.А??ДА ЗНАЕТЕ-ФЕРАРИ СДУХАТ ЛИ СЕ ПОСЛЕ 20 ГОДИНИ ТИТЛА НЕ МОГАТ СИ ХВАНАТ.ЕДИН ПЪТ СЕ СЛУЧИ, СЕГА ЩЕ СЕ СЛУЧИ ЗА ВТОРИ ПЪТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Спокойно, те и преди 2 години нямаха победа в първите състезания, но после вижте какво стана Ще видим следващите състезания какво ще стане ако нямат технически проблеми - дали болида ще им е достатъчно бърз за да стигнат / минат Renault F1. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 3, 2005 Author Share Posted April 3, 2005 (edited) Спокойно, те и преди 2 години нямаха победа в първите състезания, но после вижте какво стана Ще видим следващите състезания какво ще стане ако нямат технически проблеми - дали болида ще им е достатъчно бърз за да стигнат / минат Renault F1. <{POST_SNAPBACK}> Само че сега ситуацията е много по-различна от преди 2 години!! Тогава "ФИАТ" нямаха победи отначалото на сезона защото просто имаше радикални промени в самата квалификация и провеждане на самото състезание!!Сега каква е промяната?? Просто от това че един двигател трябва да се ползва в един състезателен уикенд сега трябва да се ползва в 2!!Факт е че сега наи-добрата кола е тази на Рено и никой няма да ме обеди в обратното защото Рено печелят победи и записват наи-добри времена а "Фиат" даже не взимат и точки! Пък и Рено показа потенциал още и маналата година и единственото което им куцаше беше двигателя.Сега след идването на Дюдю в тима двигателя им стана по мощен и много надежден!! За уточнение на тези които не знаят кой е Бернар Дюдю ще кажа че той е човека които правеше шампионските двигатели на Рено през далечните 95 96 ... до 97 коагто Рено напусна формулата!! Edited April 3, 2005 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Vie gledahte li dneska6noto sustezanie,toest na 03.04.2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 3, 2005 Author Share Posted April 3, 2005 Vie gledahte li dneska6noto sustezanie,toest na 03.04.2005 <{POST_SNAPBACK}> То ще е малко офтопик ама аиде!Ако имаш предвид това с гафовете и липсата на РТЛ и ТФ1 не трябваше да сме го гледали!!Ама аз какъвто съм Фен на Формулата се бях плиоснал пред ТВто на Канал Ринг и се дзверих под надписите да мога да гледам състезанието!!Малко беше трудно ама се пак се виждаше криво ляво Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 само Ferrari и тва е бе. ше се опраят и пак ше ви мачкаме Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Дано Ферари не са това, което бяха, защото ще стане егати скуката пак. Go go Renault F1/Williams и Montoya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 а дали ще можем да го гледаме това хубавото състезание другия път по някоя телевизия щото така и не разбрахбе кво стана на вчерашното с този RTL .Пък и май някой се притесни и изтри цялата тема че май стана неудобна а ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 (edited) Az neznam no utre 6a otida v CENTRALNIA OFIS NA EK i 6a im digna takav skandal 4e i az nz. BESEN SAM.Kat iskat RTV da pe4elqt da go napravqt po drug na4in.Na kakva osnova spirat i malkata radost v jivota ni.Ako nqkoi iska utre da me podkrepi v razpraviata s "lubeznite" EK da pi6e na PM za da se ugovorim. Edit:imah predvid za6to ni spirat TF1 i RTL kat nii si pla6tame za tqh.za rtv mi dreme na *** Edited April 4, 2005 by MazataBG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Ако и за другото състезание се повтори тая цигания на Евроком ще трябва да предприемем нещо много сериозно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
magare Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Абе къде е другата тема за Формулата, Евроком, RTL/TF1 и etc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferraristka Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 (edited) Абе къде е другата тема за Формулата, Евроком, RTL/TF1 и etc. <{POST_SNAPBACK}> И аз специално влязох и се регистрирах тук днес заради тази тема....Я погледнете в нашия форум и вижте какво сме изписали по въпроса,там няма кой да ни изтрие постовете. Edited April 4, 2005 by ferraristka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts