RaptoR Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Вече си имам и оправдание да те опъна на двора на масата. Или как е правилно, на масата на двора или на двора на масата ??? За мене няма значение де, не го мисли. Ти и преди нямаше кола. Имаше Фиат, така че нищо не се е променило толкова, бичи айляк и си пий ракията Бай Галине, разбрах се с единия чистач, че те не се научиха да ползват различни скайпове та не знам кой беше, но както и да е, разбрах се с някой от чистачите да се разбера с тебе и да пътуваме заедно. Въпроса е, така и така се сменя времето дай да забием малко по-рано, че тя формулата си е формула ама трябва подготвим скари ала-бала мръвки и други подобни сериозни организационни операции, дето са силно необходими. Другото е, че не виждам ясна причина, да гледам формулата и да клатя Ваньо трезвен. Така че малко по-навреме предлагам да идем Хахахахахах, масата обаче ще е заета! Ще ви разпъна шезлонга с Ванчо Дпълнителни планове - лейтър. Скара в 7 няма кой да прави - туй е ясно. Ще измислим нещо по време на състезанието, след това - мощно скара и прочее. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 (edited) Формулата е в 9. Скарата ще е после майна. Или трябва да станем в 4...а не ми се ще В 8 ако се излезе от Плд смятам, че за 55 мин ще сме пред ТВ-то. Жалко, че не мога да взема кола аз. Ако някой има едно свободно място ще съм радостен :) Сигурно ще се сместиш някак между чистачите или Чистач и Весо... Даже спИцялно за теб ще направя една компилация от подбрани образци пънк и хеви метъл, та да не скучаеш по време на пътя... Edited March 24, 2011 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Ако някой има едно свободно място ще съм радостен :) Ами освен и аз да намина и тогава ще пътуваш с мен...само че след състезанието вероятно няма да остана много дълго и към 13-14 часа вече ще се ориентирам към връщане, понеже после трябва да стегна багажа в Пловдив и отлитам на юг (не към топлите страни за съжаление). П.П. Весо, гледайте с Ванчо да свършите работата докъм 1-2 часа следобеда, понеже ще съм взел фотоапарата и не ми се ще да изпусна мероприятието. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Дотук: 1.Стефчо 2. Ванчо 3. Чистач 1 4. Чистач 2 5. Весо 6. Румен 7. Жоро 8. Галя 9. Галин 10. Пламен При евентуален метеорологичен фал бройката за Пловдив е пълна. Дотук нямаме и вероятно няма да имаме други спънки за Откриване на открито Очаквам още заявки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 Хич не ми харесват тия недозавиващи Ферарита днес... Испания рейсинг - пълна трагедия... Тия нови гуми нещо хич не са в час ми се струва... Между другото отлично сутрешно време! Дано да е така и утре, когато се молим за 22-23 градуса, та да може неделната сутрин да е топла. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 Аз предлагам утре всекида заложи скромна сума, колкото му душа сака, за своя фаворит за СШ и после, които спечели да почерпи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 Хич не ми харесват тия недозавиващи Ферарита днес... Испания рейсинг - пълна трагедия... Тия нови гуми нещо хич не са в час ми се струва... Между другото отлично сутрешно време! Дано да е така и утре, когато се молим за 22-23 градуса, та да може неделната сутрин да е топла. Аз защо си мисля, че в Неделя го дават 17 градуса с превалявания на места. Най-меките гуми от това, което чух от разговора на Бътън и рейс инжинера е, че имат 1 бърза обиколка и после, който еВал - еВал Състезателно темпо МАЙ е добро поне в болида на Алонсо. Скоростта в една обиколка - също. Не знам само тия сивите от де изкараха такава скорост Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 Времето в региона го дават доста добро Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 Аз предлагам утре всекида заложи скромна сума, колкото му душа сака, за своя фаворит за СШ и после, които спечели да почерпи. Аз подкрепям Себастиян изцяло, като добре знаете. Знаете и че отбори фаворити нямам. Знаете и че Кубаяши е моя таен коз!!! Аз защо си мисля, че в Неделя го дават 17 градуса с превалявания на места. Най-меките гуми от това, което чух от разговора на Бътън и рейс инжинера е, че имат 1 бърза обиколка и после, който еВал - еВал Състезателно темпо МАЙ е добро поне в болида на Алонсо. Скоростта в една обиколка - също. Не знам само тия сивите от де изкараха такава скорост Неделя не е ясно какво време ще е, но нас ни интересува предимно ранната сутрин. Тоест при една добра и гореща събота, неделя в 8.30 (7.30 сегашно време) може и да не се налага да те завиваме с пончото. Това е важното. Сивите са грозно стабилни, мамицата им долна... Това е притеснително. ---------------------------------------------------------------- Да не мислите, че не съм запазил церемониалните кутии от Закриването: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 (edited) Само, че ако забеляза като излезнаха пълни нещата бяха коренно различни. Ест количеството гориво може да е различно, НО...не ми се вярва понеже 80% пълен резервоар не е хава за тест....щото с 80% пълен резервоар състезателната дистанция не се изкарва Edited March 25, 2011 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 Каквото ще да е, аз не искам да ми се разваля настроението в неделя от некви сиви келеши, недай си боже пък циганин! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 Интересни неща казват Уебър и Алонсо...дано са прави на 200% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 Така. Аз тръгвам след малко. Бройката е 10, като настоявам някой да се обади и на Стоян. Тъй като съм в скандал с М-тел заради надписани сметки има шанс да ми спрат телефона. В такъв случай държите връзка с Ванчо, той има връзка с кака си и съответно с мен Припомням на всички да носят Стока, да не рупате марули рано сабаля! Единствено Стефчо има опция да донесе торба с лафове и някоя ракия (ма не 200 грама само като за Весо ). Аз в събота ще заредя от Първомай, така че има вариант да взема стока, която да шернем после. Предупреждавам - там гарги няма. Птицеядите да се спасяват. Час на пристигане - 8.30 ново време. Ще ви чакам на беседката! /ако стане беля - ще се чуем в събота, тогава същия състав в същия час - у нас в Пловдив/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=C9DBlGpnzqY Една позитивна реклама Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 25, 2011 Author Share Posted March 25, 2011 Румбата, ще го вземем ние. Ако Стефчо иска да се тъпче зад мен и него мога да взема. Колата ми е Купе и няма повече капацитет Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 Както казах по-горе, Чефо може да пътува с мен...ама само той, понеже и моята е купе и задните 2 места са повече за украса... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 Явно дявола не е толкова черен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 26, 2011 Author Share Posted March 26, 2011 Омръзна ми да караме с 1 пилот бре. И тая година ще е пак същото, хубаво че Петров е стабилен тая година. Искам си Кубица РедБул няма какво да говорим. Както са я подкарали май няма да е много интересно в челото. Изобщо не е сбъркал Фетел, че ще кара още годинки там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 (edited) Както казах по-горе, Чефо може да пътува с мен...ама само той, понеже и моята е купе и задните 2 места са повече за украса... Еми само кажи в колко часа да съм пред ДеЦки Свят в Тракия и ще съм там . Ще ме познаеш по червената шапка и маратонки Ферари...и най-якия катинар на човешко лице майна :D РБР обърнаха всичко с главата на долу....Ферари много зле започват...още не мога да повярвам. Баси нервната кола беше Edited March 26, 2011 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 Дълъг ше бъде тоз сезон да го ева.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 26, 2011 Author Share Posted March 26, 2011 (edited) Много е нервна тая кола на Ферари. Вижда се, че е бърза но в челото само тя прави такива пируети... П.П. Тенчев, ще коментира ли тази година? Този новичкия не е зле иначе и днес много добре се сети да каже за смяната на времето. До сега не бях чувал някой от другите да предопреждава. Edited March 26, 2011 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 Утре 7:20-30 на ДеЦки Свят, за да може да сме там навреме? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 (edited) Аз и Мидекс ще сме там в 7 и 30....Майко колко ще е тежко с тая смяна на времетоооо Edited March 26, 2011 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 Аз и Мидекс ще сме там в 7 и 30....Майко колко ще е тежко с тая смяна на времетоооо Искаш да кажеш "Мидекс ще е там, а аз съм несериозен..." - предлагам да порицаем публично Чефо за мързела му и да го глобим по една бира! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 Какво още трябва да направи Барикело та да го откажат от спорта?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts