Jump to content
BulForum.com

Formula 1 - Обща дискусия

Recommended Posts

Т.е. по принцип не си аналноподатлив ама ако дойде Василис Караса да те опне ще му оставиш на шкавчето и 20лв за кафенце да пие... Я пий едно и се отрезви.

Може да бъдеш сигурен, че на задника ми има надпис ЕКЗИТ ОНЛИ... :D :D :D. И много ясно, че Люис няма да приема на сериозно тим като РБР. Много ми е чудно защо когато ги нямаше тия ограничения и глупостите бяха ДАЛЕЧ по-малко битката беше между Ферари и Мкл с елементи на проблясъци от Уилямс-БМВ и Рено. :). А след 2004-та 2009-та беше най-ужасната за Ферари....кантари се с 05-та.

Дотук имаме 4 души, Стефчо нещо ми се скатава devil.gif

Мисля да започнем набиране на средства за газов отоплител за беседката, че да не ни притесняват студени сутрини laughing.gif

Ще дойда и аз :)

Edited by DON_CHEFO

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Времето го дават да е топло, така че викам откриването да е на село, в по-аграрна обстановка :) Така и така ще гледаме селски състезания, поне да са на правилното място. Миналата година всички във Формула 1 , доказаха че са жалки, комерсиални бездарници. Мисля и за най-слепите стана ясно, че изхода се знае предварително, според както тръгнат рекламните кампании. Както и да е. Скарата, бирата и ракията и формула да има. Все едно съм отишъл за риба. Мохабета да става :)

П.С. За неразбралите, мразя риба :) И да я ям и да я ловя :)

За съжаление няма как да присъствам. За сметка на това ще си организираме гледане на откриването във Босна. Кой иска да заповяда :lol: .

Времето го дават да е топло, така че викам откриването да е на село, в по-аграрна обстановка :) Така и така ще гледаме селски състезания, поне да са на правилното място.

[off]

Сори, ама това ме изкефи и още се смея :beer:

[end off]

За рекламните кампании не знам, но се надявам Ферари да си върнат върха. Не знам дали ще стане обаче... с този куц, испански селянин начело. Kaк можаха да го вземат :devil

За сметка на това ще си организираме гледане на откриването във Босна. Кой иска да заповяда :lol: .

Темата е за F1, не за световното по спортна стрелба :P

Edited by victory

+2 ако не мине котка път работата.

Ако идваме ще сме за бързо, че Галя е на работа, пък аз имам други задължения. На утиване мога да взема някой, ще съм на ГАЗ тогава, така че ще е тънко от към пътни :rolleyes:

Edited by jozo

Добре, минаваме на 8, като не ви разбирам каква е тая работа в неделя confused.gif

Да се помни, че предстои смяна на времето! Което ме подсеща, че на Стефчо ще му скъсам ушите, а може и други работи ако не се появи! devil.gif Няма да е зле някой да проучи нещата, защото май смяната става посред нощ (към 4 ако не се лъжа). Да не стане като предната година, когато с навити часовници станах за 20-та обиколка....tounge.gif

Въпреки облачното и дъждовно време днес отново бе към 11 градуса, което е добра новина. Следващите три дни се молим за яко припичане, за да може в неделя сутринта с по едно пончо да сме на линия. Аз нямам грижи на скарата откъм топлина.

Засега нямаме пречки и плана остава за външно откриване. Губят ми се хора нещо обаче biggrin1.gif

Добре, минаваме на 8, като не ви разбирам каква е тая работа в неделя confused.gif

Да се помни, че предстои смяна на времето! Което ме подсеща, че на Стефчо ще му скъсам ушите, а може и други работи ако не се появи! devil.gif Няма да е зле някой да проучи нещата, защото май смяната става посред нощ (към 4 ако не се лъжа). Да не стане като предната година, когато с навити часовници станах за 20-та обиколка....tounge.gif

Въпреки облачното и дъждовно време днес отново бе към 11 градуса, което е добра новина. Следващите три дни се молим за яко припичане, за да може в неделя сутринта с по едно пончо да сме на линия. Аз нямам грижи на скарата откъм топлина.

Засега нямаме пречки и плана остава за външно откриване. Губят ми се хора нещо обаче biggrin1.gif

Ще дойда...Аз на Иван бях писал нещо ;). Не искам в темата да го пиша. Ще ви кажа като се видим...само че НЯМАМ кола вече. Поне за две седмици

.......................................................................................................

http://vbox7.com/play:698cd268 - little rakia for me........_)_ - за всичкия лош късмет, а за тоя дето ме прокле...до сливиците :D

Edited by DON_CHEFO

Видене, като купиш Карфур и ме пишеш на работа само от понеделник до петък през деня, ще си говорим пак. Моят г*з е под наем, за жалост.

Пък Жоро за друг вид работа може да го вържат. Абе тя нашата сложна. И дипломната му се опъва, нервен го раздава от 3 дни, така че не е всичко цветя и рози :unsure:

П.П. Стефчо, що нямаш кола бре?

Edited by gal4enceto

Видене, като купиш Карфур и ме пишеш на работа само от понеделник до петък през деня, ще си говорим пак. Моят г*з е под наем, за жалост.

Пък Жоро за друг вид работа може да го вържат. Абе тя нашата сложна. И дипломната му се опъва, нервен го раздава от 3 дни, така че не е всичко цветя и рози :unsure:

П.П. Стефчо, що нямаш кола бре?

Ще я турбинирам. :D ...майтап да не е. Ся е момента да си намеря блъснато ГТ :blush: :(

Дипломната да му е проблема. Аз от 3 дипломни сглобявам мойта, ама сметките вече няма кой да ми ги направи...а хванат ли ме...толкова любов ме чака, че не е истина

Edited by DON_CHEFO

Както казах ние ще сме с колата. 1 човек мога да кача и втори ако е без крака може да седне зад мен :lol: За връщане обаче ще бързаме както казах и там вече незнам.

Никво тръгване доде не се опразни софрата! Иначе ще има жълти и червени картони!

Самoцитирам се :)

Аз може ли да замоля за нещо като картофена салата или варени яйца, че няма да тъпча много месо... А и финанси няма сега да пазарувам :(

Edited by gal4enceto

... Моят г*з е под наем, за жалост.

Бая наем трябва да ти плащат тогава... :lol: :lol: :lol:

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ако не ми се случи нещо от тези странните, дето ми се случват на последък, ме бройте и мен с дирижабъла....

Празните приказки ти са страст.

Вече си имам и оправдание да те опъна на двора на масата. Или как е правилно, на масата на двора или на двора на масата ??? За мене няма значение де, не го мисли.

...само че НЯМАМ кола вече. Поне за две седмици

.......................................................................................................

http://vbox7.com/play:698cd268 - little rakia for me........_)_ - за всичкия лош късмет, а за тоя дето ме прокле...до сливиците :D

Ти и преди нямаше кола. Имаше Фиат, така че нищо не се е променило толкова, бичи айляк и си пий ракията :)

Бая наем трябва да ти плащат тогава... :lol: :lol: :lol:

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ако не ми се случи нещо от тези странните, дето ми се случват на последък, ме бройте и мен с дирижабъла....

Бай Галине, разбрах се с единия чистач, че те не се научиха да ползват различни скайпове та не знам кой беше, но както и да е, разбрах се с някой от чистачите да се разбера с тебе и да пътуваме заедно. Въпроса е, така и така се сменя времето дай да забием малко по-рано, че тя формулата си е формула ама трябва подготвим скари ала-бала мръвки и други подобни сериозни организационни операции, дето са силно необходими. Другото е, че не виждам ясна причина, да гледам формулата и да клатя Ваньо трезвен. Така че малко по-навреме предлагам да идем :)

Аз дори исках да бъда с мойта кола щото исках да я пробвам извън града стъпка колкото може на гаС...но първи и втори цилиндър от вчера на обяд си имат собствено мнение и ще и се прави черЪпно-мозъчна трансплантация....и сега съм пред голяма дилема....голямааааа.

Бай Галине, разбрах се с единия чистач, че те не се научиха да ползват различни скайпове та не знам кой беше, но както и да е, разбрах се с някой от чистачите да се разбера с тебе и да пътуваме заедно. Въпроса е, така и така се сменя времето дай да забием малко по-рано, че тя формулата си е формула ама трябва подготвим скари ала-бала мръвки и други подобни сериозни организационни операции, дето са силно необходими. Другото е, че не виждам ясна причина, да гледам формулата и да клатя Ваньо трезвен. Така че малко по-навреме предлагам да идем :)

Че колко по-рано от (сегашно) 07:30 бе, Весо? Нямаш ядове иначе за скарата... знаеш, че сме пъргавелковци, ама ако единствената ти идея е да се започне по-от рано, та да се "подготвиш" да изклатиш Ваньо... де да знам, мисля, че не си струва! Един шамар зад врата, малко плюнка... и си готов... ама, то пък - Ваньо.. (мисля, че освен ако не го правиш от истинска любов, една дърта джадия, би ти доставила повече радост)

П.с. Разбирайте се и да се разбираме! Аз съм на линия, а ако е прекалено рано... най-много да ви тегля една от онези, дето си ги пазя за нахални клиенти в неделя - сутрин.

7:30 е окей дам. 7 и нещо ще съм в Пловдив. Аз по-късно видях че е 9 часа формулата.

А Ваньо е шавливо дупе, бе :) Няма да ме разочарова пък и аз ще съм фиркан , така че.. :)

Стефчо, стига с тоя Фиат и ти. Единственото хубаво в тая компания е Ферари.

Формулата е в 9. Скарата ще е после майна. Или трябва да станем в 4...а не ми се ще :D

В 8 ако се излезе от Плд смятам, че за 55 мин ще сме пред ТВ-то.

Жалко, че не мога да взема кола аз. Ако някой има едно свободно място ще съм радостен :) :)

Тоз пък. Формула без скара. И без пиене сигурно. Къде отиваш ти, може би ?

Неделя сутрин, бира, сандвичи с пържоли и смрад на снощна джибровица... Романтика. Някои от присъстващите, ветерани от партито в село Стойките, знаят :D Стефчо ще ми се лигави тука...

Аз ще гледам бре...тва е първия старт....и а дано първата победа. Да победиш на Албърт Парк е МНОГО, МНОГО специално. Особено в пътите, когато Австралия е първа писта ;)

Само Култарт, Фисикела и Ървайн са печелили там и НЕ са били СШ на края на годината ;). Суеверие майна :)

Edited by DON_CHEFO