Psihara^^ Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Защо в ъгъл? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 не знам...таки ми изкочи от пръстите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Защо в ъгъл? Защото го е страх да не го изненадаш . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Нали ще сме в Пловдив бе ей. На крушево ще е студено и е далече. Нема да мога от другия край на България да ида до там и да съм навреме за старта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Спокойно! Ще кълнем Циганина пред пловдивската плазма. Продължавам да очаквам бройката присъстващи! Не се мотайте! Трябва да се напазарува и т.н. В момента очаквам кег бира. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Аз съм в играта. Щом сме в Пловдив там съм. Макар че ще пристигна в последния момента и няма да имам време за пазаруване. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Който няма време за пазаруване носи ракия и пари - елементарно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Пари ок ама ракия няма да разнасям из половин България, вервай ми Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Аз и брат ми сме сигурни за неделя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Пари ок ама ракия няма да разнасям из половин България, вервай ми Който не носи ракия, носи 2 пъти повече пари Виждам изключително интересни намаления от 30% на свинския врат в Пикадили Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 12, 2010 Author Share Posted November 12, 2010 +2 Аз имам малко работа сутринта и ще дойдем сигурно за началото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Дотук ги докарвам около 7 ако не се лъжа. Румен да не ми се скатава! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 (edited) И аз съм в игрЪтЪ Edited November 12, 2010 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Ти си най-важния в игрЪтЪ. Както съм ти казал - на хайкаръ Циганин днес ме дразни в тренировките... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 И кога трябва да сме на линия...аз понеже съм беден студент - ще мия чинии хахах (ебавам се) :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Не се скатавам, просто изчзаквах, но колкото и да ми се иска да затворим сезона подобаващо, няма да мога да пресъствам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Защо ------------------------------ Значи твърдо ще сме у дома при това положение. Групово идващите да се организират какво и откъде ще пазаруват. Днес в късните часове и аз ще съм на пазар, така че бих могъл да взема разни неща по желание на групата. След това ви правя един куверт от 20 лева и готово . С бира сме заредени - снощи вече й се наслаждавах. Да му мислят пиющите спиртни напитки как ще се спасяват. Очаквам коментари. Нека определим и начален час на събирането! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Уважаеми г-да мързеливци! В момента е 22.15 и едва смогвам да си налея първата бира за днес. Изпотрепах се да обикалям Пикадили и Метро и да влача стока. Имаме 3 килограма вратни пържоли с кост, утре Галински ще донесе още 2кг врат без кост. За съжаление количествата в Пикадили са отнесени. Дотук съм раздал към 60 кожи за мръвка и безалкохолно. Салати не съм купувал. Бидейки зверски уморен след малко отивам да начуквам и мариновам Стоката. Тъй като ми минава през главата да удвоя куверта само заради болката в копитцата ми, налагам следната схема на действие: 1. Утре към 13.00 очаквам да пристигне първата група тиквеници а.к.а белачите на картофи 2. Пиющите спирт да предвидят закупуване и обработка на зарзават, ако държат да има салати (могат да си купят и готови). ----------------------------------------- Като цяло от 13.00 нататък всички са добре дошли. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 От мене бонус, шише ракия (блага) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 13, 2010 Author Share Posted November 13, 2010 (edited) Ако има желаеши за Ракия да свиркат. Имам количества, мога да донеса, аз съм от бирената партия. Относно мръвките казвайте какво да правим. Пари ли да нося или да пращам жената на магазина? Аз до към 13 13:30 съм селянин така, че ще се изсипен към 14 и нещо... П.П. В нашия магазин имам около 50 кила картофи. Ако ще пържем свиркайте да взема. Edited November 13, 2010 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Бира и картофи при мен има. За това грижи няма. Няма единствено салати за ракията. Мръвката както вече казах е уредена. 23,15 - започвам да начуквам Стокатъа и да я подреждам на етажи с кромид и подправки Ако някой пътьом открие евтин кашкавал може да вземе, за да го топим под камъка и да си поливаме пържолите с него! КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ ПРАВИ ЦИГАНИНА ВТОРИ?!?!?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Бира и картофи при мен има. За това грижи няма. Няма единствено салати за ракията. Мръвката както вече казах е уредена. 23,15 - започвам да начуквам Стокатъа и да я подреждам на етажи с кромид и подправки Ако някой пътьом открие евтин кашкавал може да вземе, за да го топим под камъка и да си поливаме пържолите с него! КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ ПРАВИ ЦИГАНИНА ВТОРИ?!?!?!? От сектата ще ме анатемосат, но...жалко, че не спечели квала - Левис (колкото повече откраднати точки от двата Ред Була...толкова по-добре). Видя се, че пистата им пасва...Алонсо е с двигател каран в Монца...това + предпазливост може да оправдае резултата... Фетел, Уебър и Алонсо тръгват от чистата страна, а това на писта като тази дето се ползва един път в годината + пясъка....е много добре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Ако има желаеши за Ракия да свиркат. Имам количества, мога да донеса, аз съм от бирената партия. Относно мръвките казвайте какво да правим. Пари ли да нося или да пращам жената на магазина? Аз до към 13 13:30 съм селянин така, че ще се изсипен към 14 и нещо... П.П. В нашия магазин имам около 50 кила картофи. Ако ще пържем свиркайте да взема. Ще пратиш жена ти до магазина да мъкне тежките торби, ама друг път! Аз съм за това всеки да си носи по нещо и да си го направим заедно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 (edited) Всеки е свободен да си взема, каквато си поиска мръвка,никой няма да му се разсърди. Аз поне не помня да не сме успяли да си издем яденето. За салатите от нас имате 2кг руска, а също и бутилка гроздова "На вуйчо". Утре Хамилтън шампион и на следващото събиране бира за всеки!!! Edited November 14, 2010 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 (edited) Без бира ще си останем значи...при това условие... Аз също ще гледам да домъкна едно бенефисно шише ракия Edited November 13, 2010 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts