RaptoR Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Possible danger in the box Нека минат тия дни, ще дам инфо по въпроса Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Е то не е казано да е у вас ама все пак да направим нещо те така и така не останаха стартове. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Закриването ще го направим у нас. За неделя дайте предложение за място. Гледам онова събиране на голяма софра не беше лошо, коя беше кръчмата? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Розенхоф-а. Ако всички сме доволни - мога пак да запазя? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Аз съм под върпос...Кофтито е, че в неделя ще разбера отговора Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Розенхоф-а. Ако всички сме доволни - мога пак да запазя? Мене ми хареса там, остава и пак да има звук и сме айляк. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Как бе! Аз вуду олтар съм ти поръчал да правиш заклинания! Да не чувам такива приказки! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Забележката ми към кръчмата беше, че имаше лошо качество на картината на LCD'тата - не е болка за умиране, иначе пишете ме! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 И на мен ми хареса там. Храната беше много добре. Само че тази седмица няма да съм в България . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Аре казвайте кой ще идва и кой няма да идва да знае Ваньо да запазва. Ама по-сериозно малко, че ебахти сложните събирания правим напоследък. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Винаги са сложни! Аз съм там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 +2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Аз съм под въпрос. Но предполагам, че едно местенце няма да е голям проблем ако разбера, че ще съм свободен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Аз съм под въпрос. Но предполагам, че едно местенце няма да е голям проблем ако разбера, че ще съм свободен Тебе с шутове ще те докараме ако трябва! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Аз съм под въпрос. Но предполагам, че едно местенце няма да е голям проблем ако разбера, че ще съм свободен Ще седнеш у Ваньо, няма да е проблем. Добре де, утре му звънкам да пази. Или той ако прочете тука да пази. Или някой да му звънне де да знам и аз вече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Приемам, че ми е звъннато. Но не очаквайте нещо да се случи. Ши си постарая, но нищо не обещавам! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Имайте късмет да се прибера утре рано и да няма организация... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 6, 2010 Author Share Posted November 6, 2010 Ние се резервираме за закриването на сезона. Утре няма да можем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Ние се резервираме за закриването на сезона. Утре няма да можем. Кога е това закриване? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 След седмица Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Маса и Бътън са много добри. Не знам защо подкрепят толкова Алонсо и Хамилтън. Мисля, че трябва да ги уволнят. Даже си мисля, че трябва да направят Формула Маса. Това ще е единствения вариант Маса да се представя ... що годе добре! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Набора ги изби...Много добре се получи...Моля се на Тангра и на другите богове настройките на Алонсо да са наистина за суха писта защото утре го дават сухо...Дано завърши пред двата РБ и Хамилтън Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Дано не завърши Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Тва ви остана...Бътън се върна там където му е мястото....до К2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts