RaptoR Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 Алонсо е голям пилот, ако ги поставим Кими, Маса и Алонсо един до друг..единия някак си изпъква и това са качествата на Алосно, най-мотивирания, най-опитния и най-можещия от всички. Но това си е лично мое мнение. Въобще не съжалявам за това, което са направили Ферари. Братле, то няма нищо за съжаление, те следват определена политика. Която обаче в случая ги прави за резил пред целия свят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 Честито за Алонсо!!! В последните му два тима гръмнаха шпионски скандали, та се притеснявам и те на не са част от пакета закупен от най великия тим на всички времена и по всички земни кълбета Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 Защо да е резил, взимат най-добрия пилот в падока, къде е резила? Алонсо е световен шампион следващата година, туй е то То е срамота пилот като Алосно да седи в Рено.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 Няма лошо бе, Румене! Ай са върни се по страниците от 2007-ма примерно и гледай форумна поезия хахахаха Има ПОНЕ двама тук дето трябва черни фереджета да си вържат и да мълчат дълго време от срам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 Който си мисли, че Фернандо ще се справи лесно с Фелипе - в голяма грешка е. Единствения, който успя да го направи е Шумахер Трули беше уволнен, за да се угоди на Алонсо, Фисикела си му беше бекъп-а. Също не забравяйте, че предните два отбора бяха накои си отбори като рено и мкл. Аз не съм в такъв възторг от тоя договор. И Кими и Алонсо са ми еднакво "любими" . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 Ами Райконен поне не правеше вътрешни интриги и скандали - дори да е имало такива, не би ги раздухал. Сега ще почне цяла сапунена опера с Маса и Алонсо - точно което най-мразя. Но дано като цяло догодина има по-успешен сезон за формулата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 Чакай поне да почне сезона. Имаше и някои хубостници дето се присмиваха на Фиси, че е трябвало да остане във ФИ и да се борил за победи. Та къде бяха и ФИ в Сингапур? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 Сега, въобще не омаловажавам качествата на всички останали пилоти във формулата такава, каквато е сега, Маса е силен пилот, още повече тази контузия ше го мотивира до небето, и ще бъде трудно за останалите пилоти. Кими е алкохолик, какви скандали искаш от него, той с баща му се насират като казаци след всеки старт ...но пък все едно всички скандали идват от пилотите и заради тях се уволняват хора и се вдигат скандали..всички са кукли на конци, и конците въобще не ги дърпат пилотите.. Едно е ясно - формулата ще е интересна идната година живи и здрави с повече коли и повече пилоти, ще бъде истинска атракция. Дайте от сега да говорим да отидем на някое от близките стартове - Турция, Унгария? Една тумба да се съберем Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 (edited) Кими е алкохолик, какви скандали искаш от него, той с баща му се насират като казаци след всеки старт ... Е, де! И аз така правя, след всеки старт > матО За това толкова го харесвам Ice (cream) Man _________________________ Райконен относно бъдещето си > http://www.dnevnik.bg/sport/avto-moto/2009...mula_1/?ref=rss в. Дневник Edited October 1, 2009 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 Честито за кое бе, момко? За поредната излагация, свързана с финанси извън спорта? Стефчо му помирисвам срама от тука както си пия Туборга хахах Сега... Искаш да ми кажеш, че Алонсо не струва повече от Райконен? Иначе и племеника знае, че Ферари ще плащат на Райконен да кара за Макларън. Ама така е - който има пари - плаща. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 Който си мисли, че Фернандо ще се справи лесно с Фелипе - в голяма грешка е. Единствения, който успя да го направи е Шумахер Трули беше уволнен, за да се угоди на Алонсо, Фисикела си му беше бекъп-а. Също не забравяйте, че предните два отбора бяха накои си отбори като рено и мкл. Аз не съм в такъв възторг от тоя договор. И Кими и Алонсо са ми еднакво "любими" . ХАХАХАХАХ - седи гледай мача - този ти лаф го пинвам и ще ти го лепна в средата на следващия сезон ако ще и с лагерни колички да са. Разбира се ще ти сипна и малка 'кийка отстрани! Кими е алкохолик, какви скандали искаш от него, той с баща му се насират като казаци след всеки старт ... Румене бре, момко, ти с тях ли пиеш? Или четеш Шок и Уикенд в кенефа? Дори и да е кьор кандил пиян Кими си припомни като малък как една Национална гарнитура (пържени картофи/шопска), както ги наричаше Мрънкалника, през 1994 година достигна едни висини. Ей така - кьор кандил пияни - имам клипове и снимки от всеки хотел, в който са били, барабар с хорото, падащо в басейна. Сега... Искаш да ми кажеш, че Алонсо не струва повече от Райконен?Иначе и племеника знае, че Ферари ще плащат на Райконен да кара за Макларън. Ама така е - който има пари - плаща. Ти нали нямаше да следиш темата, готин? Алонсо ще направи на руска салата мизерника, на когото само пожелавам да се възстанови напълно физически и да няма постоянни травми от инцидента. Лично мнение - аз ако съм на него и евентуално имам претенции за прима пилот бих се оттеглил докато е удобно. A теб като те знам колко си болен на тема червено би трябвало кръв да пикаеш в момента Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 Нищо лошо не съм казал за Кими, още повече, че не е пилот, напротив, щом си във формула 1 би треало да си някакъв Това, че е алкохолик го вметнах от шеговитата странта, явно си го прочел погрешно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 Румба, алкохолик , идиот, особняк - квото щеш го наречи, нема грижи. Истината е че е ПИЧ с главно П. И затова го обичам. Яд ме е че Фетел подписа с грешния отбор. Той е следващият ПИЧ. Сега като отсвирят Рено по всички параграфи подозирам ще гледаме Ф1 Мерцедес срещу Ферари с един Алонсо. Вервайте ми ако тия оправят бараката догодина Алонсо е с трета титла и Маса ще е със странен поглед НЕ поради контузията . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 Аз това го разправям от бая време, че Алонсо ще бодне титлата с Ферари Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 ХАХАХАХАХ - седи гледай мача - този ти лаф го пинвам и ще ти го лепна в средата на следващия сезон ако ще и с лагерни колички да са. Разбира се ще ти сипна и малка 'кийка отстрани!..... Tва са факти. Маса мята Кими из пистите като лайнян вестник цялата 08-ма и 09-та ДО инцидента. Румба, алкохолик , идиот, особняк - квото щеш го наречи, нема грижи. Истината е че е ПИЧ с главно П. И затова го обичам. Яд ме е че Фетел подписа с грешния отбор. Той е следващият ПИЧ. Сега като отсвирят Рено по всички параграфи подозирам ще гледаме Ф1 Мерцедес срещу Ферари с един Алонсо. Вервайте ми ако тия оправят бараката догодина Алонсо е с трета титла и Маса ще е със странен поглед НЕ поради контузията . Да го е*а в пича. Вместо да боцка сладолед като е отпаднал и да гледа хокей - да иде да види кво става, защо, къде и как. Не на мен ги даваха тия милиони демба Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 Стефчо, мили, не ти ли омръзнаха тия да ги повтаряш? Шумахер: Участвах във взимането на решението за Алонсо от самото начало Това обяснява много неща хахахах Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 Следващата новина ще е, че Маса не може да се възстанови напълно от травмата и ще бъде заменен във отбора на Ферари от Себастиян Фетел. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 Следващата новина ще е, че Маса не може да се възстанови напълно от травмата и ще бъде заменен във отбора на Ферари от Себастиян Фетел. da vidim Стефчо, мили, не ти ли омръзнаха тия да ги повтаряш? Шумахер: Участвах във взимането на решението за Алонсо от самото начало Това обяснява много неща хахахах за да се оттърват от Кими на всяка ЦЕНА, ти ми кажи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 Ти нали нямаше да следиш темата, готин? Алонсо ще направи на руска салата мизерника, на когото само пожелавам да се възстанови напълно физически и да няма постоянни травми от инцидента. Лично мнение - аз ако съм на него и евентуално имам претенции за прима пилот бих се оттеглил докато е удобно. A теб като те знам колко си болен на тема червено би трябвало кръв да пикаеш в момента Честитих с 2 думи. Обаче явно някои хорица имат глисти на пръстите и ги сърби да ме заговорят... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 Накефи ме това момче днес И много добре са избрали стратегията 1-ви да влизат в бокса, защото който е заложил на късен пит на писти с традиционно излизане на SC винаги е бил прецакван Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 Ба тая квалификация. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 3, 2009 Author Share Posted October 3, 2009 Като гледах днес кво ста на тая квалификация утре ако няма 2 3 СК-та ще е цяло чудо.Показва се наистина, че това е пилотска писта и трябва да се внимава. Виденчо, много яко сипваш на Стефчо и Евилчо за преди 2 години.Направо ме радваш Ама те си го заслужават, защото обективен ферарист няма.Всичко се гледа на момента и няма грам логика в разсъжденията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 Аз съм за Фелипе и не съм във възторг от новината. Но на фона на яловиците на грида - няма как Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 Виденчо, много яко сипваш на Стефчо и Евилчо за преди 2 години.Направо ме радваш Ама те си го заслужават, защото обективен ферарист няма.Всичко се гледа на момента и няма грам логика в разсъжденията. Ти не се ли чувстваш как обиждаш някои хора? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 3, 2009 Author Share Posted October 3, 2009 Ти не се ли чувстваш как обиждаш някои хора? Както на всички им е през оная работа дали обиждат мен или някой друг и на мен ми е през там дали обиждам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts