Killerincho Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Стани рано да ти е мирна главата. В крайна сметка по-рано е по-добре. Не се събираме да гледаме формулата само, а и да се видим как сме що сме Така че не виждам за какво да губим ценно време Като се напия по обяд да имам време да изтрезнея че ще карам Тва за напиването е шегичка де. Предполагам е шегичка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Алонсо е голям дебил. С Ник май са ходили в едно училище Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 След като видях тайминга и резулата на Бадоер... това е пълна повърня.Как може да е последен?По-добре да се беше блъснал(излязъл от пистата) от старание да е по-бърз. 10 години не е карал. Точно за това ме е яд, че Шуми падна през Февруари..... . ГАранция, че нямаше да изостава толкова. Въпреки, че наистина Бадоер в момента свиква с колата . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Чефо остави Лука, кажи какво ще го правим този дебил догодина? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 (edited) Чефо остави Лука, кажи какво ще го правим този дебил догодина? Не мога да го оставя защото 3-тото място в шампионата не е хич сигурно. Кофти ми е. Не очаквам чудеса от него, но дано влезне много бързо във оптимална форма. Иначе Алонсо не мога да го мисля. Шефовете да се оправят с него. Но мисля, че Фелипе Маса ще му вгорчи живота. Алонсо ако има силен съперник до себе си - няма да е страшен. А щом Маса сдъвка и изплю Кими, ще се справи и с него. Edited August 21, 2009 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 А щом Маса сдъвка и изплю Кими, ще се справи и с него. ХАХАХАХАХХАХ - уби ме с камъни - ХАХАХАХХАХАХ Вица на годината! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 ХАХАХАХАХХАХ - уби ме с камъни - ХАХАХАХХАХАХ Вица на годината! Напротив. То за това има толкова силни слухове, че дори заплатата ще му плащат - само и само да го разкарат от Скудерията. Последния слух е, че му предлагат договор за рали шампионата с ФИАТ, но и за по-малко пари. Ще видим. Ай да ви бия на един rFactor na бързо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 (edited) Лука Бадоер е срам за италианския мотоспорт.Как е възможно да не може да отлепи от 19-20 място!?!??Как?Да го бяха пуснали без гориво, та поне да защити честа на марката.И не ми говорете за програми, можеше да му дадат поне 3 тура да се види, че и той е класа. Наистина много искам утре Бадоер да покаже, че има място в Скудерията - а не, че е "лелката на опашката" на F1. Арогантността на Алонсо ме втрещи...(не ми се слуша за Шумахер и за други, те не се блъснаха днес).Толкова нагло удряне, и такова пренебрежително премазване на предното крило на Хайфелд не съм мислел, че ще видя.Дори Флавио Бриаторе остана безмълвен. Абсолютно съм сериозне, не мисля, че с такова поведение може да се очаква някой да те уважава в падок-а.Па дори и да си карал на изпарения 0.800 от секундата по-бързо от всички.Респект за обиколката, но другото е ужасно. ____________________________ Не, бях малко краен за Бадоер.Той наистина (айде да не кажем основно) подпомогна много Шумахер в борбата му за всичките титли с Ферари като се утрепа от каране и настройки на шасито, двигателя и прочие.По принцип съм фен на такива хора, които просто си вършат работата и не оревават света с личните си мнения (такъв е примерно Кими и него го харесвах още като беше в Мкл).Надявах се сега като му дадат шанс (все пак за точки за констр. титла трябва да се бори) да покаже, че е един наистина качествен пилот.Че не е просто "тестер във Ферари", а пък сега на пистата виждаме една наистина неприятна и за него, и за отбора картинка. Edited August 21, 2009 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Само да вметна, че Лука е един от хората с най-много принос за Ферари и е с пожизнен договор. Днес номера с горивото го прави само дебила, за да може в новините да кажат: "Алонсо спечели свободните тренировки" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Само да вметна, че Лука е един от хората с най-много принос за Ферари и е с пожизнен договор. Днес номера с горивото го прави само дебила, за да може в новините да кажат: "Алонсо спечели свободните тренировки" Точно. Лука и Шуми са единствените, на които е предложен такъв договор. Шумахер си го заработи още в края на Сузука 2006-та Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 Как можа да се контузи най-добрия.....Бадоер просто е бавен. Грожан и той дебютант, ама друго си е да караш в ГП2 от колкото 10 години да не си карал в състезание :(. До края на сезона трябва да сме с един болид. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 (edited) Какво става за утре, момчета? Аз уж не съм на работа, да видим... Килър, звънни един телефон, нещо смс да видим какво ще се разберем Дано се получи готина полу-форумна среща. Edited August 22, 2009 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 Аз вече свърших тая работа. Даже и другата работа свърших и вече каквото сабя покаже Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 23, 2009 Share Posted August 23, 2009 Хубава среща се получи, този път повече се гледаше екрана на телевизора, аз разбрах единствено, че Барикело спечели, честито да му е. Благодарим на бат' Весо за превоза и доброто озвучение, страхотен фон за пътя. Абе, дано има поводи, време и парички, за да се събираме пак. То второто и третото да има, ние поводи ще си измислим Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 23, 2009 Share Posted August 23, 2009 (edited) Райконен за пореден път показа, че е класа.Не виждам ни едно реално предимство на Алонсо пред него в каквото и да е отношение. Като цяло обаче състезанието не ми хареса - както обикновено. Edited August 23, 2009 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 23, 2009 Author Share Posted August 23, 2009 Райконен за пореден път показа, че е класа.Не виждам ни едно реално предимство на Алонсо пред него в каквото и да е отношение. Като цяло обаче състезанието не ми хареса - както обикновено. Ти ако беше видял аз тото трябваше да пусна Честито на Рубенс.Заслужи си победата, а тва че Макларън си търсят гумите из бокса си е тяхен проблем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 23, 2009 Share Posted August 23, 2009 (edited) Речи де?Щото вече почва да става мода да ми се отговаря без нищо да се казва. Нали за това е темата.Освен договора със Сантандер, освен другите му рекламни договори...на пистата кои са му доводите?Разбран човек съм като ми се говори с неща подлежащи на проверка и са факти. _________________________________ Не искам да се заяждам, не искам да обиждам Алонсо или теб...,но...ти не каза нищо."Щом оня преценил и другия преценил". Ок, щом няма смисъл повече няма да повдигам въпроса. Edited August 23, 2009 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 23, 2009 Author Share Posted August 23, 2009 (edited) Като за начало все едно споря с радио София, за това не исках да отговарям. Та на въпроса.Щом Ферари виждат, че Алонсо е пилота за тях, щом цял свят вижда, че той довежда отбора на Рено да върви и да има някакви успехи.Пък и Кими колкото и да е добър и уникален пилот доста често има фатални изцепки, значи и ние трябва да се съгласим, че Алонсо е правилният избор и е по-добър. П.П. Аз не съм казал, че няма смисъл да се повдига въпроса.Просто ми е ясно, че всеки ще си отстоява своето и до консенсус няма да стигнем.Тук всеки винаги знае повече от другия и за това останахме 3-ма 4-ма да си пишем само. Edited August 23, 2009 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Кими за първи път направи старт. Не го проспа, което е чудо. Браво за подиума. И дано Шуми или Маса час по-скоро седнат в кокпита Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Чакаме си новото момче http://www.dnevnik.bg/sport/avto-moto/2009...r_sled_belgiia/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Чакаме си новото момче http://www.dnevnik.bg/sport/avto-moto/2009...r_sled_belgiia/ Ако пилот различен от Шумахер се качи да кара, то автоматично значи, че до края на сезона нито Шумахер, нито някой друг различен от Бадоер или Маса няма да има право да кара. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Що ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Що ? В един отбор нямат право да карат повече от 4 човека за един сезон. Кими, Маса, Бадоер.....ако седне да речем Жене, то това ще са 4-мата, които 110% ще изкарат сезона, искат или не. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 (edited) Не вярвам след тази победа на Спа да има журналист - бил той и италианец -, който да плюе по Кими.Страхотно състезание, добра стратегия и му отива малко по-дългата коса :D Аз лично предпочитам Маса да си ходи и да гледам Фиси в другия болид. ______________________ Това горе трябва да е "Бадоер да си ходи, пък Маса да почива до края на сезона". Edited August 30, 2009 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 (edited) Нищо няма да кажа, само ще се усмихна мазно :]. Форс Индия откъде я взеха тя скорост не знам... в началото на сезона вървяха по 2 секунди на обиколка зад лидера, с'я Фисикела 20 обиколки беше на около секунда от Кими. Евала, отсрамихме се! :Д Дано да има поне още една победа до края на сезона. Edited August 30, 2009 by Blitz^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts