James_Bond007 Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 Абе до някъде са прави, все пак не дадоха да на малкия от Торо Росо да прави тестове. Прав си. Правилата са си правила и са за всички. Но защо не го забранят от ФИА, ами даден отбор трябва да прави мръсно.. Как после ще има единство? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 Прав си. Правилата са си правила и са за всички. Но защо не го забранят от ФИА, ами даден отбор трябва да прави мръсно.. Как после ще има единство? Не ФИА не им трябва отборите да са единни, щото ако бяха сега вече щеше да има алтернативен шампионат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 Не ФИА не им трябва отборите да са единни, щото ако бяха сега вече щеше да има алтернативен шампионат Аз исках да кажа точно това, че самите отбори не мислят за себе си и своето добро, а ФИА е на принципа "Разделяй и владей"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 http://formula1.sportal.bg/news.php?id=7229 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
more Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Аз мисля, че жена му е вдигнала скандал а това с врата са скалъпени оправдания. Иначе жалко за повечето хора щеше да е интересно да го видят отново и нямаше да има голямо значение как ще се представи, освен за ултра екстремистите които не са толкова много (освен в БГ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 А според мен продажбите на билети за състезанията са се покачили с огромен процент. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 И на Виден му олекна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Виден малко преиграва. Дълбоко в себе си той обича Михаел с цялата любов на която е способен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Аз мисля, че жена му е вдигнала скандал а това с врата са скалъпени оправдания. Не би ме учудило, но не ми се вярва ТОЛКОВА ниско да е паднал Клюна... След тази травма е нормално да има болки във врата, а знаем че това много пречи на пистата. Виден малко преиграва. Дълбоко в себе си той обича Михаел с цялата любов на която е способен Уби коча с лопатата Готви се живот и здраве за Това важи и за останалите. Стоян е поканен със сериозен аванс и ако отсъства отново ще има наказания. Възможно е и Иво да ни гостува ако е на линия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 40 е 2 пъти повече от 20. Лека катастрофа с мотор няма, особено ако е с CBR 1000RR. Жалко, че няма да кара. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Не би ме учудило, но не ми се вярва ТОЛКОВА ниско да е паднал Клюна... След тази травма е нормално да има болки във врата, а знаем че това много пречи на пистата. Уби коча с лопатата Готви се живот и здраве за Това важи и за останалите. Стоян е поканен със сериозен аванс и ако отсъства отново ще има наказания. Възможно е и Иво да ни гостува ако е на линия. Аз съм готов бе. Другата неделя сме на линия. Искам пред всички да си признаеш обаче, колко много обичаш Шуми и да си с негова фанелка, шапка и т.н. Щото каквото и да говорим тва е човека дето направи Ферари голям отбор. Да, Рос Браун и Жан Тод имат огромни заслуги, спор няма, както и техническия отдел, но той беше човека на пистата, дето правеше цялата тая система да работи Силно се надявам Кими да е излезнал от летаргията, както обикновенно прави по средата на сезона, и да почне да се представя както се полага на един шампион. Ако е така, накрая на сезона може да има доста изненади Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 12, 2009 Author Share Posted August 12, 2009 Ние сме готови за скарата, все пак на мен следващото състезание няма да ми е много интересно като ги няма Рено. Виденчо, имаш ли електрожен да нося една кукичка, ако ме разбираш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Отавна е оправен този "проблем", Жоре, споко Вие си пазете куката за спомен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Аз не знам дали няма да съм на работа. Много ми се ще да дойда иначе. Баси тъпото Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 Ще има ли пленум в неделя да го еВа или няма да има, че имам тука една оферта още, дето не ме кефи особено, ама ако няма организация ще трябва да се прежаля. Тъпо ми е да гледам формулата сам. Няма с кой да споделя псувните Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 18, 2009 Author Share Posted August 18, 2009 Виден, каза да се готвим. Не е казал сега друго, така че ние лично с жената се готвим за неделя.Ако няма събиране здраве да е Иначе с транспорта аз имам лек проблем, че правя сега "фейслифт" на Меги и е при бояджията.Дано до края на седмицата да ми я направи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 Дайте ми още малко време, има вероятност да стане провал за неделята Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 Ти така ще направиш ся. Каквото такова. Гледай по-навреме да кажеш какво ше е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Аз викам майната му на всичко - дайте ми бройка, момци! И тоя път който не носи мръвка и пиене го връщаме от вратата!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Д-р Хаус, трима пациенти за планова операция в неделя към обед Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Ще ви приема момчета, секретарката ви записва Носете тютюн за наргилето, защото аз ще забравя 100%. Мисля на това събиране да се извърши церемониалното "счупване на гипса" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 И мене брой. Жоро и Галя мога да ги взема от Пловдив ако нямат превоз. То и да имат, файда да разкарваме толкова коли. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Като гледам ще става интересно. Да взема и аз да дойда ако има една малка ракийка свободна? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Таман ще допълниш колата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Идеални сте - броя до 6 дотука. Да не забравяме и Стоян! Мислете кой ще го качи и него. До петък е добре да определим и час. Състезанието почва в 15.00 - тръбата ще свири сбор в 13.00 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts