jozo Posted June 20, 2009 Author Share Posted June 20, 2009 Аз съм в Асеновград с колегите от Рено форума...Разбрахме се още преди няколко дни и немога да им откажа сега. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 21, 2009 Share Posted June 21, 2009 Левииииисссссс. Браво джингиби. Хахахахха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 21, 2009 Share Posted June 21, 2009 "при равни други условия" няма такъв смях...това нещо като запазена марка ли го има?И може да си го ръси къде му падне.Няма такива умрели лисици като БТВ...днес гледах по тв7 цялото състезание (само за малко ставах), мен ли ми се стори или няма реклами при тях? И евалата за двубоя на Фернандо.Такова напъване и зор искам да гледам.Състезанието ми хареса като цяло, но има какво да се желае. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 21, 2009 Share Posted June 21, 2009 (edited) "при равни други условия" няма такъв смях...това нещо като запазена марка ли го има?И може да си го ръси къде му падне.Няма такива умрели лисици като БТВ...днес гледах по тв7 цялото състезание (само за малко ставах), мен ли ми се стори или няма реклами при тях? И евалата за двубоя на Фернандо.Такова напъване и зор искам да гледам.Състезанието ми хареса като цяло, но има какво да се желае. Много си е прав Момчил. Днешните пикливи болиди са толкова податливи, че дори 1 градус разлика в "тУМПУЛАТА" може да е решаваща. Да си видял скоро болид различен от първо до 3-то място да е правил НБО. Тва е един от малкото примери на роботизираната и много безинтересна Ф1. Ако температурите пък бяха по-високи....Бътън щеше да е далеч напред. Виж, че е имал 10 ДЕСЕТ градуса по-ниска работна температура в гумите си, заради мекия си стил на каране. И това е сравнение между него и Рубенс, а те карат една и съща кола. Хареса ми много и представянето на мкл и левис. Приказката и за тях продължава Кими...... не знам майна. Какво ли не прави, как ли не кара и все НИЩО. Edited June 21, 2009 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 21, 2009 Share Posted June 21, 2009 ""Момчиле стива ве..." и Голф 3 отзадЕ Не, аз не оспорвам професионализма му...ама начина на поднасяне на мнението му е ужасен.Този му израз "при равни други условия" вече не издава стил на изказа, а направо говорен паразит.Преекспонира го. Рубенс да вземе да се обръсне.Ши спИчели.Сигурен съм Аз лично си доглеждам сезона на Ф1 като подготовка за новия шампионат на 8-те отбора и сие - крайно много се надявам да го направят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 21, 2009 Share Posted June 21, 2009 http://www.shell.com/home/content/motorspo...;promo=f1banner - след третия опит го докарах на 148 милисекунди средно. без да шмекерувам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 Хареса ми много и представянето на мкл и левис. Приказката и за тях продължава Жалко за Хейки... Той милият така се увлече да спира за да пуска Циганина все едно титлата зависи от това, че оня шпек отзад не можа да си оправи траекторията и го цапна Кими...... не знам майна. Какво ли не прави, как ли не кара и все НИЩО. Аз също не разбрах какво се случи след този страхотен старт... Маса си изкара гонката добре и с много добра стратегия взе максимума. Кими освен че Трули му скапа излизането от бокса както беше и тежък, друг проблем не видях да е имал. Недоволен съм... Браво на Себастиян! Превръща се вече в тотален фаворит за нашта група Стефчо, ако знаеш каква скара изтърва... EDIT: Ето какво е казал Кими относно състезанието: I was unable to push as much as I could have done because I was always in traffic. Obviously, my grid position, given my fuel load, penalised me in terms of strategy. After the first run of pit stops, I found myself right behind Trulli and from then on, my race was pretty much over. I tried to pass him getting very close sometimes, but it wasn’t really on as overtaking is still very difficult. Това последното хич не ми звучи добре... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 Жалко за Хейки... Той милият така се увлече да спира за да пуска Циганина все едно титлата зависи от това, че оня шпек отзад не можа да си оправи траекторията и го цапна Оня "шпек" нямаше как да не го цапне, защото Хейки 3 пъти си промени траекторията ( поне ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 Нищо чудно да ги изтървам скарите. Криза е все пак Мъка ми беше като гледам как Маса сваля на 6-та на първи завой и си представям какво е било на Stowe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 http://sportal.bg/news.php?id=181978 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Конгреси нещо за тоя старт, че предния нямаше как да дойда, деба. Телефона ми го знаете, ако има нещо дрънкайте. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Мдааа. Тоя път би трябвало и аз да съм на линия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Конгреси нещо за тоя старт, че предния нямаше как да дойда, деба. Телефона ми го знаете, ако има нещо дрънкайте. Готови сме! Весо, теб съм ти нащракал черни точки. Последните два пъти никой го не вдига тоя телефон, че не се и обаждаш да кажеш наред ли е всичко с тебе. Ако всичо е наред в неделя сме на беседката и всички да се готвят с мръвки и питиета! Миналия път момчетата много добре се представиха. Между другото в Първомай има страхотна мръвка ако сте мераклии. Може да пазаруваме от там като дойдете разбира се по-рано. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 9, 2009 Author Share Posted July 9, 2009 (edited) Тая неделя и ние (Жоро и Галченцето) ще сме на линия.Дано не се обърка нещо де П.П. Ако ни искате де.Ако ли не ще зяпаме у нас. Edited July 9, 2009 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Пишете още трима в сметката Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Ще трябва сериозна маса!!! Хахахах Така - дотук сме 7, очаквам да чуя, тоест да видя тук новини от Стефчо и колегите модератори! Заминавам за Банкя и утре по някое време ще се върна. Ще направя всичко възможно да поглеждам редовно за информация. Да припомня - състезанието започва в 15.00 наше време! Което идва да рече, че групата трябва да дойде към 13.00, особено тези, които имат желание да пазаруват от хубавото прясно свинско от Първомай. Любителите на пилешко предупреждавам, че там много такава мръвка няма (само пържолки и шишове) Галя да си покрие надлежно достойнствата, да не стане така че да заяпате в тях, вместо в състезанието (това важи особено за някои) Като гледам потенциалната цифра, то направо Форумна среща може да се оформи! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 11, 2009 Author Share Posted July 11, 2009 (edited) Тайфата, какво става?Колко хора оставаме за последно? Аз се разбрах със Стефчо и в 13:00 живот и здраве сме на уреченото място(на селото имам предвид).Да вземем само пиене, а мръвките от Първомай? Edited July 11, 2009 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 (edited) Малко снимки от вчера : ТУК Да обръснем шарпея Edited July 13, 2009 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Малко снимки от вчера : ТУКДа обръснем шарпея Снимката на gal4enceto и KILLERINCHO ще си я разпечатам и ще я сложа в рамка . За не знам кой под ред път пропуснах да дойда . Вероятно следващия месец ще успея. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Аз специално искам да видя, че си си принтирал снимката и си я сложил в рамка Иначе на събирането беше много забавно, без заяждане и т.н. негативни емоции. Освен едно падане, но малко ме е срам и ще си замълча. Дано да има още пъти, в които ще се събираме. Другият път чакаме и netrootbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Не знам, ама аз НЕ пих и пак нямам много спомен от Ф1. Уебър наистина е спукал гумата на Левис на влизането, а не на излизането от първи завой Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Не знам, ама аз НЕ пих и пак нямам много спомен от Ф1. Уебър наистина е спукал гумата на Левис на влизането, а не на излизането от първи завой Като гледам кви мръвки,харгилета бири мири сте навъртяли и аз не бих си спомнял много от състезанието Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Не знам, ама аз НЕ пих и пак нямам много спомен от Ф1. Уебър наистина е спукал гумата на Левис на влизането, а не на излизането от първи завой Evala na Weber v takyv sluchai. Tva e moq idol Harlem koi go ebe za systezanieto Veselo da stava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Като гледам кви мръвки,харгилета бири мири сте навъртяли и аз не бих си спомнял много от състезанието Нали трябва да има нещо за повод и за фон на цялата тази идилия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Organizaciq nqkakva za toq start ? Aide che sym haresal edin vrat v maslo tuka deto stava mnogo losh na BBQ-to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts