Jump to content
BulForum.com

Formula 1 - Обща дискусия

Recommended Posts

@##$#!@%$@$#@!$$#@! тая Малайзия $@!#@!$!$@!$#@!!!

Макларън дръпнаха с 1 точка и вече са недостижими! :cry

Абе посрани сте и сега гледате в чуждата паничка. Макларън не ти излезнаха от устата, а ушким нямаше изобщо да ги коментираш.

разлика в болид с КЕРС и БЕЗ КЕРС. Демонстрирана от Уебър и Луис. - ИЗКУСТВЕНА РАБОТА. Нямам какво повече да кажа

Виж какво готино, тия двамата правиха изпреварвания. Фераритата се изпреварваха кой първи да обърка гумите.

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Адаша как нарежда само :lol: :lol: :lol:

Иначе много се ядосах на тва прекратяване вчера....Така хубаво беше тръгнало състезанието :(

Абе посрани сте и сега гледате в чуждата паничка. Макларън не ти излезнаха от устата, а ушким нямаше изобщо да ги коментираш.

Виж какво готино, тия двамата правиха изпреварвания. Фераритата се изпреварваха кой първи да обърка гумите.

Жив да не бях. Най-посрания отбор от всЕкъде тръгнали морал да ни четат. Вие от К1 излизате с клизма. Осъзнай се. КЕРС-а ви работи толкова добре колкото Марк Уебър ви позволи. Иначе Фетел за пореден път се подигра на Луис. Няма писта на която да не го е бъхтал като куче. Със по-слаба със по-силна кола - няма значка

Нервите на Алонсо също не издържаха

Edited by DON_CHEFO

Може и така да е, но феновете на посрания отбор си траят, а феновете на другия посран само плюят колкото да не се чувстват последни.

Иначе за Фетел съм съгласен - златно момче е и очаквам да бъде няколкократен СШ, да видим само кога и с кой отбор ще стане това.

Нервите на Алонсо нямаше как да издържат при този постоянен натиск, който му се оказваше. Аз лично много му се накфих колко дълго време удържа болидите зад себе си. Нямаше как Райконен да не го мине с лекота, той беше с повече от секунда по-бърз спрямо Алонсо. Даже малко срамно за Кимбърли, че толкова време се мота, ама и отпред не беше някой случаен. :)

Толкова си смешен, че само някой заспал фен на МакЛарън ще ти се зарадва.

Ферари и Макларън тоя сезон слабичко се преставят ама ти пък ще изкараш Фернандо Алонсо едва ли не толкова велик като Шабан Шаулич...пък той е просто Алонсо и толкова.

За грешката в гумите...еми стават грешки.И Браун направиха ОГРОМНА грешка със слик-а ама не си платиха за нея толкова тежко колкото можеше да е.Това вече е шанс.Факт е, че Торо Росо и Ферари без да ползват спорните елементи от аеропакетите са доста бързи.

Големи поздравления за БМВ, Хонда( Браун ) и Тойота.Тези 3 отбора ако направят още 3 такива състезания ще върнат пулса на умрялата за мен формула.Лично аз се надявам на още победи за тях, а не за Ферари или МакЛарън.

Иначе, някой намери ли снимка на Кими Райконен със сладоледа :) ?Че искам да си я имам :)

И като каза "посран" отбор, ти до сега чувал ли си за по-голяма мъжка к*рв* от световния шампион Люис Хамилтън и баща му???С тия мазания "Оня ма накара, тоя ми каза да кажа, другия така ме посъветва..."Това мъжки приказки ли са за теб?Като може пробваме да мине номера, като не мине друг да бърше после след нас...толкова жалко поведение не бях виждал от скандала с крадените документи от Ферари.Явно така ги възпитават от малки в МакЛарън, а аз този отбор го уважавах докато караше Хакинен в него.Дори ми бяха симпатични, сега ми се струват излишни с тия номерца.

http://www.blogcdn.com/www.autoblog.com/me...alaysia2009.jpg

Edited by host

........С тия мазания "Оня ма накара, тоя ми каза да кажа, другия така ме посъветва..."Това мъжки приказки ли са за теб?Като може пробваме да мине номера, като не мине друг да бърше после след нас...толкова жалко поведение не бях виждал от скандала с крадените документи от Ферари.

----

Ами ако наистина така са му казали, пускаш го и толкова.К'во друго да направи Люис.К'вото са му наредили тва е :P

Edited by nassko

А Макларън?

Ако си мислиш, че с тая вашата велика една точка сте цъфнали и вързали, объркал си се xD.

Сега за нашите нула недей да говориш, рано е да се говори сега, накрая на сезона ще видим.

Грешен отговор. Ако имате нужда от помощ да ви ги сметна?

Казах ви горе.

Вие имате 1 точка ние 0. Недостежими! Доволен? :lol:

Герой. Другите сиви се изпокриха ОТНОВО. сТрам :lol:

Никой не се е скрил :P .

Прекалено е рано да се говори още.Има време ще видим какво ще стане.Истината е, че и двата отбора в момента са трагични.Дано да се вземат в ръце, че ще ме откажат да ги гледам след още 1-2 такива състезания.

Говори в единствено число. Нас не са ни обвинили в лъжа, кражба и освен това само липсата на късмет ни лиши от точки и е двата старта

Говори в единствено число. Нас не са ни обвинили в лъжа, кражба и освен това само липсата на късмет ни лиши от точки и е двата старта

"Липса на късмет" е много добро оправдание.

Късмет, че нямаме - нямаме, ами на всичкото отгоре и само половин състезание мина... Ама така де. Нали трябва някак си МКЛ да вземат точки... дори да трябва и да го прекратят по средата. :D

Късмет, че нямаме - нямаме, ами на всичкото отгоре и само половин състезание мина... Ама така де. Нали трябва някак си МКЛ да вземат точки... дори да трябва и да го прекратят по средата. :D

Нещо май нова интрига вкарваш.След няколко състезания, специално за МКЛ само 2-3 обиколки и то само ако Люис стартира от 1-ва позиция :lol:

Нещо май нова интрига вкарваш.След няколко състезания, специално за МКЛ само 2-3 обиколки и то само ако Люис стартира от 1-ва позиция :lol:

Пали свещ към края на април ;). Тоя път може да не са 100 млн :rolleyes:

Ако си мислиш, че с тая вашата велика една точка сте цъфнали и вързали, объркал си се xD.

Сега за нашите нула недей да говориш, рано е да се говори сега, накрая на сезона ще видим.

Като е рано, ти за какво повдигаш въпрос, не мога да разбера. Истината е, че 2 поредни състезания Люис завършва в зоната на точките, а Ферари за никъв к*р не стават, просто не иската да го признаете. Друг е въпроса какво става извън състезанието и че състезанията вече не се решават на пистата, а извън нея ;)

Сега ли се решават или вие като станахте световни?Я си помисли?Кой ли го пуснаха на последен завой, кой краде технологии, кой пак лъже...заради кой промениха ВСИЧКИ правила за да закопаят отбор N1?

Сигурно съм ебахти и залюхания тип дето си ги мисля тия неща.И ся отбора Браун дето е единствения без ОГРОМНА помощ финансова от производител или някакви милярдери, той диктува зад падок-а какво ще става...ама аз съм си прост и наивен и не ги виждам тея работи...хубаво, че чета тази тема.

Сега ли се решават или вие като станахте световни?Я си помисли?Кой ли го пуснаха на последен завой, кой краде технологии, кой пак лъже...заради кой промениха ВСИЧКИ правила за да закопаят отбор N1?

Сигурно съм ебахти и залюхания тип дето си ги мисля тия неща.И ся отбора Браун дето е единствения без ОГРОМНА помощ финансова от производител или някакви милярдери, той диктува зад падок-а какво ще става...ама аз съм си прост и наивен и не ги виждам тея работи...хубаво, че чета тази тема.

Те Хонда такава финансова инДЖекция му удариха, че не е истина ;)

Гответе се за края на месеца....2007-ма уж нямаха доказателства....а сега имат. Мда, почвайте болида за другия сезон. Тоя ще е на пейката

ФЕРАРИ!

Грешен отговор.

Чефо, не отваря линка. За спрейчето ли става дума?

Edited by Blitz^^