Blitz^^ Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Вие сте айляк, ами аз ще пропусна първите 15-20 минути :Д Имам изпит от 9 до 12, а стартът е в 12. Няма да мога да го преживея, честно :Д. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Казвайте място и час, че ще ме изпуснете като кадър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Ще помоля учтиво някой от Чистачите за коментар http://www.sportal.bg/news.php?id=166186 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Казвайте място и час, че ще ме изпуснете като кадър. Весо, мястото е моето село, ако не се разберете форумно ми знаеш телефона. Ще се чуем и ще се разберем. Час точен няма, освен ако не пътувате заедно. Идеята е да дойдете ПРЕДИ старта. Естествено не в 8 сутринта. Аз ще тръгвам днес по-рано, утре спретвам външната софра и ви чакам в неделя. Ако не се уточним докъм 5 часа, ще се разбираме по телефоните. Ще помоля учтиво някой от Чистачите за коментар http://www.sportal.bg/news.php?id=166186 Саше, какво да коментират - просто трябва да наведат глави. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Лъжлив Съби Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Сега говорих с Ваньо и той каза ще идва. Говорил съм със Стоянчо, но той каза че ще ми отговори със сигурност тази вечер. Стефчо и Джозо трябва да се разберат кой ще шофира щото с 1 кола няма да стане работата, като гледам. Така че макс 7 човека, за сега, евентуално утре ще се разберем, къде да се чакаме, за да можем да пазарим и т.н. За тези неща по-горе, ще си кажа мнението в неделя като се видим face-to-face Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Сега остава да направите връзка с Весо, за да се уточните помежду си. Аз съм наясно и стягам софра за 10. Не забравяйте да донесете матриал! Да не остане някой гладен. Жаден няма как Ще звънна на Весо по телефона. Over & out. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Сега говорих с Ваньо и той каза ще идва. Говорил съм със Стоянчо, но той каза че ще ми отговори със сигурност тази вечер. Стефчо и Джозо трябва да се разберат кой ще шофира щото с 1 кола няма да стане работата, като гледам. Така че макс 7 човека, за сега, евентуално утре ще се разберем, къде да се чакаме, за да можем да пазарим и т.н.За тези неща по-горе, ще си кажа мнението в неделя като се видим face-to-face Аз също малко по-късно ще разбера дали ще съм фрий. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Az shte sym s kola taka che ima dve koli i nqma griji s prevoza da go eba. Kajete kyde v Plovdiv da se chakame. za predpichitane e okolo 8:30 v nqkoe kafe, kato naprimer deto gledahme prednata formula, i ot tam da trygnem kym Viden i da sednem da gledame pyrvata pobeda na Ferrari za sezona na sefalyk !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 (edited) 10ч. в неделя на Детски свят в Трякия. Edited April 3, 2009 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Toi Viden iska 10 da sme tam Aide da e 9:30, myrzeli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Пичове няма проблем за часа. Само искам да ми се изяснят утре по обяд едни хави и ще се свържа с феновете на "Лъжлив Съби" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Toi Viden iska 10 da sme tam Aide da e 9:30, myrzeli В неделя да станем толкова рано. 10 като се съберем, 10 и 15 да тръгнем до 11 сме там. Няма смисъл толкова рано. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 (edited) Значи неслучайно в Англия не посочиха за пилот на годината татиното,а Алонсо.Тогава се учудих ,но като се има предвид ,че британците държат невероятно много на спортсментството...... Няма да му простят на Луис лесно тази излагация! Edited April 3, 2009 by sasho_1989 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 Въпроса е до кога? Най-вероятно до следващата му победа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 Като гледам резултатие от квалификацията няма да е скоро тая победа. А и не виждам как британците могат да заобичат като свой един чужденец с целогодишен тен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 Въпроса е до кога? Най-вероятно до следващата му победа За спрея чухте ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 Чухме че има някъв спрей, ама какъв така и не разбрах Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 Чухме че има някъв спрей, ама какъв така и не разбрах Никой не все още не знае. Окаже ли се, че не е ВОДА. Сбогувайте се с МКЛ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 Стоянчо ми съобщи днес, че няма да идва, така че оставаме 6 и ви очаквам утре в 10, 10 без 15 да сте на ореченото място. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 4, 2009 Author Share Posted April 4, 2009 Аз няма да мога да дойда...Извинявам се ама имам бачкане на село ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted April 5, 2009 Share Posted April 5, 2009 @##$#!@%$@$#@!$$#@! тая Малайзия $@!#@!$!$@!$#@!!! Макларън дръпнаха с 1 точка и вече са недостижими! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
more Posted April 5, 2009 Share Posted April 5, 2009 @##$#!@%$@$#@!$$#@! тая Малайзия $@!#@!$!$@!$#@!!! Макларън дръпнаха с 1 точка и вече са недостижими! Да и при това карат с един пилот, Хайки не знам дали е завършвал в петдесет процента от състезанията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 5, 2009 Share Posted April 5, 2009 За мен това е най-интересния сезон от последните 10 години.Само като гледах изпреварванията за 5-то и 6-то място така ме обзе едно щастие, радост и удоволствие от наблюдението на гонката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 разлика в болид с КЕРС и БЕЗ КЕРС. Демонстрирана от Уебър и Луис. - ИЗКУСТВЕНА РАБОТА. Нямам какво повече да кажа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts