Jump to content
BulForum.com

Formula 1 - Обща дискусия

Recommended Posts

Вие сте айляк, ами аз ще пропусна първите 15-20 минути :Д Имам изпит от 9 до 12, а стартът е в 12. Няма да мога да го преживея, честно :Д.

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Казвайте място и час, че ще ме изпуснете като кадър.

Весо, мястото е моето село, ако не се разберете форумно ми знаеш телефона. Ще се чуем и ще се разберем. Час точен няма, освен ако не пътувате заедно. Идеята е да дойдете ПРЕДИ старта. Естествено не в 8 сутринта. Аз ще тръгвам днес по-рано, утре спретвам външната софра и ви чакам в неделя. Ако не се уточним докъм 5 часа, ще се разбираме по телефоните.

Ще помоля учтиво някой от Чистачите за коментар :)

http://www.sportal.bg/news.php?id=166186

00166186.jpg

Саше, какво да коментират - просто трябва да наведат глави. :laughing:

Сега говорих с Ваньо и той каза ще идва. Говорил съм със Стоянчо, но той каза че ще ми отговори със сигурност тази вечер. Стефчо и Джозо трябва да се разберат кой ще шофира щото с 1 кола няма да стане работата, като гледам. Така че макс 7 човека, за сега, евентуално утре ще се разберем, къде да се чакаме, за да можем да пазарим и т.н.

За тези неща по-горе, ще си кажа мнението в неделя като се видим face-to-face :)

Сега остава да направите връзка с Весо, за да се уточните помежду си. Аз съм наясно и стягам софра за 10. Не забравяйте да донесете матриал! Да не остане някой гладен. Жаден няма как :devil

Ще звънна на Весо по телефона. Over & out.

Сега говорих с Ваньо и той каза ще идва. Говорил съм със Стоянчо, но той каза че ще ми отговори със сигурност тази вечер. Стефчо и Джозо трябва да се разберат кой ще шофира щото с 1 кола няма да стане работата, като гледам. Така че макс 7 човека, за сега, евентуално утре ще се разберем, къде да се чакаме, за да можем да пазарим и т.н.

За тези неща по-горе, ще си кажа мнението в неделя като се видим face-to-face :)

Аз също малко по-късно ще разбера дали ще съм фрий.

Az shte sym s kola taka che ima dve koli i nqma griji s prevoza da go eba. Kajete kyde v Plovdiv da se chakame. za predpichitane e okolo 8:30 v nqkoe kafe, kato naprimer deto gledahme prednata formula, i ot tam da trygnem kym Viden i da sednem da gledame pyrvata pobeda na Ferrari za sezona na sefalyk !! :)

Toi Viden iska 10 da sme tam :) Aide da e 9:30, myrzeli :)

В неделя да станем толкова рано. 10 като се съберем, 10 и 15 да тръгнем до 11 сме там. Няма смисъл толкова рано.

Значи неслучайно в Англия не посочиха за пилот на годината татиното,а Алонсо.Тогава се учудих ,но като се има предвид ,че британците държат невероятно много на спортсментството...... Няма да му простят на Луис лесно тази излагация! :rolleyes:

Edited by sasho_1989

Като гледам резултатие от квалификацията няма да е скоро тая победа. А и не виждам как британците могат да заобичат като свой един чужденец с целогодишен тен.

Стоянчо ми съобщи днес, че няма да идва, така че оставаме 6 и ви очаквам утре в 10, 10 без 15 да сте на ореченото място.

Аз няма да мога да дойда...Извинявам се ама имам бачкане на село ...

@##$#!@%$@$#@!$$#@! тая Малайзия $@!#@!$!$@!$#@!!!

Макларън дръпнаха с 1 точка и вече са недостижими! :cry

Да и при това карат с един пилот, Хайки не знам дали е завършвал в петдесет процента от състезанията.

За мен това е най-интересния сезон от последните 10 години.Само като гледах изпреварванията за 5-то и 6-то място така ме обзе едно щастие, радост и удоволствие от наблюдението на гонката.