Jump to content
BulForum.com

Formula 1 - Обща дискусия

Recommended Posts

Не успях да чуя коментара на коментаторите след сблъсука на Фетел и Кубица и кви са отзивите след като отпаднаха, щото имах работа и трябваше да спра да гледам съсетзанието. Казвам го тва щото чух одве че и двамата са наказани да старират на следващото сътезание с 10 места назах а по мое мнение виновен за случилото се беше само Кубица, който така тъпо и ненужно агресивно подходи. Искам да попитам някой ще ми обясни ли кво предсталява тая система "керезл" или както там се казваще, щото за нея чух неска запърви път и нямах и идея за кво става въпрос.

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

БТВ преди доста време показаха отношението си към сериозното коментиране на каквито и да е спортни прояви.Аз лично ще си остана с ТВ7.Не можах да гледам състезанието, но гледах края на квалификацията по ТВ7 и ми се стори доста адекватен, сдържан и съдържателен коментара - не просто регистриране на случилото се.

Пари давам да видя някой от вас експерти как ще коментира Ф1. В студиото НА ЖИВО, В МОМЕНТА.....

Я се осъзнайте малко

Стига мръка бре. Тоя запецва повече от Любен Дилов - син. Ай да ходи на село. От 50 км му личи, че е ренар, а Тенчев - макларънист. Като тръгне да говори за тях, се едно Денис му прави минет...

Edited by evil_smith

Няма значение. Никой няма познанията на инж. Тенчев в БГ. Не случайно той е водил, води и сега Ф1. Ще ме прощавате всички до един :lol:

Ударението пада върху онова недоразумение М. Манчев. Повтаря ми едни и същи заучени фази по 1000 пъти на състезание. Втръсва ми. Той е журналист и се предполага, че дикцията, богатия му речник и избягването на повторения са на много високо ниво при него, но не е така.

Одеве казваш: "искам да ви видя как ще коментирате на живо". Ми няма как да ти коментирам - аз се занимавам с икономика, ти учиш в ТУ, не сме журналисти.

Чувал ли си за Емилиян Стойков? Слушал ли си негови коментари по Евроспорт?! На този пич му свалям шапка. И Мото ГП коментираше, Супербайк, Формула Масърс, WTCC, 24 часа на Льо Ман, IRC... и е невероятно безпристрастен, отделно си коментира и зимните спортове. Незнам защо не заложат от него в БТВ с Тенчев...

Ударението пада върху онова недоразумение М. Манчев. Повтаря ми едни и същи заучени фази по 1000 пъти на състезание. Втръсва ми. Той е журналист и се предполага, че дикцията, богатия му речник и избягването на повторения са на много високо ниво при него, но не е така.

Одеве казваш: "искам да ви видя как ще коментирате на живо". Ми няма как да ти коментирам - аз се занимавам с икономика, ти учиш в ТУ, не сме журналисти.

Чувал ли си за Емилиян Стойков? Слушал ли си негови коментари по Евроспорт?! На този пич му свалям шапка. И Мото ГП коментираше, Супербайк, Формула Масърс, WTCC, 24 часа на Льо Ман, IRC... и е невероятно безпристрастен, отделно си коментира и зимните спортове. Незнам защо не заложат от него в БТВ с Тенчев...

Напротив знаеш. Щото ако искаха - щяха да го направят. За да не са го взели....има причина. Единствения по-добър вариант е Мъри Уокър.

Също гледам се оплаквате от реклами. Питай мин-12 какво е да се гледа Ф1 по Спийд ТВ. Идваше ми да счупя ТВ-то и да подпаля къщата заради шибаните им реклами

Edited by DON_CHEFO

Аз сега гледам записа от BBC еми всички са мнооого назад :D

A EUROSPORT наистина коменират добре нашите момчета.

Като гледам записа от BBC тия ходнички убиха всичко детско в мен...speechless

Edited by host

Напротив знаеш. Щото ако искаха - щяха да го направят. За да не са го взели....има причина. Единствения по-добър вариант е Мъри Уокър.

Също гледам се оплаквате от реклами. Питай мин-12 какво е да се гледа Ф1 по Спийд ТВ. Идваше ми да счупя ТВ-то и да подпаля къщата заради шибаните им реклами

Не са го взели, щото в Бг почти всичко е "тоя е на свекъра на етървата внук по лелина линия... дай да го уредим". Другия вариант е, че може да получава по-добро заплащане в ЕС.

Ами да я гледа по БТВ, за да не се оплаква... Има компютър за да пише във форумите, но неможе да го гледа онлайн от сайта. Пък да не ти казвам, че в страна като САЩ ще има поне още 2-3 телевизии които излъчват състезанието.

Стига мръка бре. Тоя запецва повече от Любен Дилов - син. Ай да ходи на село. От 50 км му личи, че е ренар, а Тенчев - макларънист. Като тръгне да говори за тях, се едно Денис му прави минет...

Ще ме прощаваш ама точно от 50 километра личи на Манчев че е Ферарист. ;)

няма такова нещо. луд фен е не хамилтън и алонсо до някъде.

Страшен "фен" на Алонсо и за това от няколко години не казва изпреварване на "шампиона Алонсо" или нещо подобно.Докато по ТВ7 може да са всякакви, но ако някой е шампион задължително го споменават при коментара за него.Дали Кими, Алонсо, Хамилтън.

Edited by jozo

няма такова нещо. луд фен е не хамилтън и алонсо до някъде.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

По-голям ферарист от Манчев няма, просто се опитва по смешен начин да се покаже като безпристрастен.

Edited by shadowhand

Ще ме прощаваш ама точно от 50 километра личи на Манчев че е Ферарист. ;)

Няма да те прощавам, щото го слушах какви глупости пердашеше през 2006...

Ами нямат СОБСТВЕНИ. А ония имахе ЕН на брой.

Телемтрията от миналата година както видя грам НЕ им помогна. Разлика в старта. 40% по-малко приляпене, сликове....изобщо :rolleyes:

При всички екстри които ТВ7 предлага, 16:9, кристалната картина, ама наистина им се шашкат малко коментаторите.Oбъркаха имената на пилотите, няколко пъти дори и болидите - на Рено специално, временното класиране също.Добре, че има Live Timing, за да мога да гледам истинските времена и класирането.Но, пък от друга страна се избягват рекламите и мрънкането на Манчев по Btv. :P

Honda работиха по новия болид много скоро след старта на миналия сезон, факт който е всеизвестен.Няма нищо странно в този им прогрес, просто е прекалено рязък - поне за мен.Аз дори няма да се изненадам ако Тойота трайно се задържи в челото през следващите няколко сезона - техническия им гръб е много сериозен.

Edited by host

Дисквалифицират Хамилтън и Макларън от Гран при на Австралия!

http://www.clubf1.net/novina.php?n=8065

YES! YES! YES!

post-12-1236068663.gif

-------------------------------------------------------------------

Дружина, тази седмица имаме налице всички условия да подкараме сезона на открито! Очаквам да видя бройка на мераклиите. Изисквания - да се носи адекватно количество мръвка и алкохол (за шофьора боза, примерно) на калпак! Имаме време за коментари и организация. Време е за:

sufra.gif

YES! YES! YES!

post-12-1236068663.gif

-------------------------------------------------------------------

Дружина, тази седмица имаме налице всички условия да подкараме сезона на открито! Очаквам да видя бройка на мераклиите. Изисквания - да се носи адекватно количество мръвка и алкохол (за шофьора боза, примерно) на калпак! Имаме време за коментари и организация. Време е за:

sufra.gif

Ей тая злоба :lol:

90% с брат ми сме сигурни sufra.gif

Ами и аз съм съгласен да гледаме формулата, стига да не съм шофер :D

Чудно! Оформя се група! :devil

Хубаво е до утре да се оформи пълната бройка. И да знам цифрата. А вие пък да се разберете с колко коли и кой ще е нещастния шофьор/и.