Dunc Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Не успях да чуя коментара на коментаторите след сблъсука на Фетел и Кубица и кви са отзивите след като отпаднаха, щото имах работа и трябваше да спра да гледам съсетзанието. Казвам го тва щото чух одве че и двамата са наказани да старират на следващото сътезание с 10 места назах а по мое мнение виновен за случилото се беше само Кубица, който така тъпо и ненужно агресивно подходи. Искам да попитам някой ще ми обясни ли кво предсталява тая система "керезл" или както там се казваще, щото за нея чух неска запърви път и нямах и идея за кво става въпрос. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 БТВ преди доста време показаха отношението си към сериозното коментиране на каквито и да е спортни прояви.Аз лично ще си остана с ТВ7.Не можах да гледам състезанието, но гледах края на квалификацията по ТВ7 и ми се стори доста адекватен, сдържан и съдържателен коментара - не просто регистриране на случилото се. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 (edited) Пари давам да видя някой от вас експерти как ще коментира Ф1. В студиото НА ЖИВО, В МОМЕНТА..... Я се осъзнайте малко Стига мръка бре. Тоя запецва повече от Любен Дилов - син. Ай да ходи на село. От 50 км му личи, че е ренар, а Тенчев - макларънист. Като тръгне да говори за тях, се едно Денис му прави минет... Edited March 30, 2009 by evil_smith Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Няма значение. Никой няма познанията на инж. Тенчев в БГ. Не случайно той е водил, води и сега Ф1. Ще ме прощавате всички до един Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Няма значение. Никой няма познанията на инж. Тенчев в БГ. Не случайно той е водил, води и сега Ф1. Ще ме прощавате всички до един Ударението пада върху онова недоразумение М. Манчев. Повтаря ми едни и същи заучени фази по 1000 пъти на състезание. Втръсва ми. Той е журналист и се предполага, че дикцията, богатия му речник и избягването на повторения са на много високо ниво при него, но не е така. Одеве казваш: "искам да ви видя как ще коментирате на живо". Ми няма как да ти коментирам - аз се занимавам с икономика, ти учиш в ТУ, не сме журналисти. Чувал ли си за Емилиян Стойков? Слушал ли си негови коментари по Евроспорт?! На този пич му свалям шапка. И Мото ГП коментираше, Супербайк, Формула Масърс, WTCC, 24 часа на Льо Ман, IRC... и е невероятно безпристрастен, отделно си коментира и зимните спортове. Незнам защо не заложат от него в БТВ с Тенчев... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 (edited) Ударението пада върху онова недоразумение М. Манчев. Повтаря ми едни и същи заучени фази по 1000 пъти на състезание. Втръсва ми. Той е журналист и се предполага, че дикцията, богатия му речник и избягването на повторения са на много високо ниво при него, но не е така.Одеве казваш: "искам да ви видя как ще коментирате на живо". Ми няма как да ти коментирам - аз се занимавам с икономика, ти учиш в ТУ, не сме журналисти. Чувал ли си за Емилиян Стойков? Слушал ли си негови коментари по Евроспорт?! На този пич му свалям шапка. И Мото ГП коментираше, Супербайк, Формула Масърс, WTCC, 24 часа на Льо Ман, IRC... и е невероятно безпристрастен, отделно си коментира и зимните спортове. Незнам защо не заложат от него в БТВ с Тенчев... Напротив знаеш. Щото ако искаха - щяха да го направят. За да не са го взели....има причина. Единствения по-добър вариант е Мъри Уокър. Също гледам се оплаквате от реклами. Питай мин-12 какво е да се гледа Ф1 по Спийд ТВ. Идваше ми да счупя ТВ-то и да подпаля къщата заради шибаните им реклами Edited March 30, 2009 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 (edited) Аз сега гледам записа от BBC еми всички са мнооого назад ___________________ A EUROSPORT наистина коменират добре нашите момчета. ___________________ Като гледам записа от BBC тия ходнички убиха всичко детско в мен...speechless Edited March 30, 2009 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Напротив знаеш. Щото ако искаха - щяха да го направят. За да не са го взели....има причина. Единствения по-добър вариант е Мъри Уокър. Също гледам се оплаквате от реклами. Питай мин-12 какво е да се гледа Ф1 по Спийд ТВ. Идваше ми да счупя ТВ-то и да подпаля къщата заради шибаните им реклами Не са го взели, щото в Бг почти всичко е "тоя е на свекъра на етървата внук по лелина линия... дай да го уредим". Другия вариант е, че може да получава по-добро заплащане в ЕС. Ами да я гледа по БТВ, за да не се оплаква... Има компютър за да пише във форумите, но неможе да го гледа онлайн от сайта. Пък да не ти казвам, че в страна като САЩ ще има поне още 2-3 телевизии които излъчват състезанието. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 30, 2009 Author Share Posted March 30, 2009 Стига мръка бре. Тоя запецва повече от Любен Дилов - син. Ай да ходи на село. От 50 км му личи, че е ренар, а Тенчев - макларънист. Като тръгне да говори за тях, се едно Денис му прави минет... Ще ме прощаваш ама точно от 50 километра личи на Манчев че е Ферарист. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 няма такова нещо. луд фен е не хамилтън и алонсо до някъде. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 31, 2009 Author Share Posted March 31, 2009 (edited) няма такова нещо. луд фен е не хамилтън и алонсо до някъде. Страшен "фен" на Алонсо и за това от няколко години не казва изпреварване на "шампиона Алонсо" или нещо подобно.Докато по ТВ7 може да са всякакви, но ако някой е шампион задължително го споменават при коментара за него.Дали Кими, Алонсо, Хамилтън. Edited March 31, 2009 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 (edited) няма такова нещо. луд фен е не хамилтън и алонсо до някъде. По-голям ферарист от Манчев няма, просто се опитва по смешен начин да се покаже като безпристрастен. Edited March 31, 2009 by shadowhand Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 Добре, че сте вие Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 Ще ме прощаваш ама точно от 50 километра личи на Манчев че е Ферарист. Няма да те прощавам, щото го слушах какви глупости пердашеше през 2006... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 Ами нямат СОБСТВЕНИ. А ония имахе ЕН на брой. Телемтрията от миналата година както видя грам НЕ им помогна. Разлика в старта. 40% по-малко приляпене, сликове....изобщо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 При всички екстри които ТВ7 предлага, 16:9, кристалната картина, ама наистина им се шашкат малко коментаторите.Oбъркаха имената на пилотите, няколко пъти дори и болидите - на Рено специално, временното класиране също.Добре, че има Live Timing, за да мога да гледам истинските времена и класирането.Но, пък от друга страна се избягват рекламите и мрънкането на Манчев по Btv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 (edited) Дисквалифицират Хамилтън и Макларън от Гран при на Австралия! http://www.clubf1.net/novina.php?n=8065 Edited April 2, 2009 by evil_smith Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 (edited) Honda работиха по новия болид много скоро след старта на миналия сезон, факт който е всеизвестен.Няма нищо странно в този им прогрес, просто е прекалено рязък - поне за мен.Аз дори няма да се изненадам ако Тойота трайно се задържи в челото през следващите няколко сезона - техническия им гръб е много сериозен. Edited April 2, 2009 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Дисквалифицират Хамилтън и Макларън от Гран при на Австралия! http://www.clubf1.net/novina.php?n=8065 YES! YES! YES! ------------------------------------------------------------------- Дружина, тази седмица имаме налице всички условия да подкараме сезона на открито! Очаквам да видя бройка на мераклиите. Изисквания - да се носи адекватно количество мръвка и алкохол (за шофьора боза, примерно) на калпак! Имаме време за коментари и организация. Време е за: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 YES! YES! YES! ------------------------------------------------------------------- Дружина, тази седмица имаме налице всички условия да подкараме сезона на открито! Очаквам да видя бройка на мераклиите. Изисквания - да се носи адекватно количество мръвка и алкохол (за шофьора боза, примерно) на калпак! Имаме време за коментари и организация. Време е за: Ей тая злоба 90% с брат ми сме сигурни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 I az 90% sym siguren da ne se cepq ot kolektiva. Samo trqbva da znam chas i mqsto, che da ne go nacepq na kolektiva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Що па да не се съберем. . Явно и тая седмица няма да се правят сметки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 2, 2009 Author Share Posted April 2, 2009 Ами и аз съм съгласен да гледаме формулата, стига да не съм шофер Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Чудно! Оформя се група! Хубаво е до утре да се оформи пълната бройка. И да знам цифрата. А вие пък да се разберете с колко коли и кой ще е нещастния шофьор/и. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Ако някой дойде да ме вземе от Свищов и после си ме върне... и аз съм навит. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts