Jump to content
BulForum.com

Formula 1 - Обща дискусия

Recommended Posts

:bgrin: :bgrin:

Last lap of drivers on Dry Tires:

Bourdais= 1:30.370

Kubica= 1:29.870

Glock= 1:44.650

Не че нещо, ама Кубица и Бурде финишират секунди след като Глок пресича финала, сигурно за това време пистата е изсъхнала и могат да дадат 14 сек по-добри времена. :)

Всеки да си вади изводите сам.

сивите....вижте си шампиона. не знам от къде намерихте парА да му дадете.

Раптор и той може да види времената........Няма по странно позоциониране на болида от това на Глок. Няма значение с какви гуми е бил. Той е в БОРБАТА ЗА ТОЧКИ и може да се движи където реши по пистата - той реши от вън

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

1227805_orig.jpg

Като я видях за това се сетих.

Иначе емоцията от състезанието не може да се опише с думи. Мисля, че ноща на 2 ноември 2008 ще се помни дълго от всички, които се бяхме събрали. Честита победа на всички фенове на МКЛ и по-специално на Хамилтън

П.С.:

SWW33.jpg

Е*и му майката!Догодина ще бием от ферари дето сме.Аз искам да земат Фетел във Ферари.Ще се разцепа от кеф.

Няма да има друг сезон, в който Ферари сами дават титла. Влачете до като можете, че после......Само да питам феновете набор 89, които сега са първи курс студенти.....Помнят ли какво е било в първи клас.......е те от тогава МКЛ не са печелили контрукторска титла ;)

Най-после някой се сети да каже две думи относно гледането на финала от групата :ph34r:

Незабравими последни 2 обиколки! Макларън феновете бяха извадили пурата на победата, след секунди си блъскаха главите, Ферари феновете бяха на колене, викове, крясъци, адреналин! Невероятен финал!

Ако Циганинът беше изпуснал и тази година титлата (която вече му бе подарена) както миналия път, то наистина трябваше да влезе в Гинес като най-бруталния малоумник, загубил най-глупаво титла - 2 пъти. За мен Хамилтън НЕ Е шампион, подариха му купата. Отделно че по никакъв начин не заслужава да бъде след тазгодишните му магарии. Нагъл простак, който е крайно време да бъде наказван с отнемане на точки в шампионата при пилотите. Само тогава ще се възцари ред.

ШАПКИ ДОЛУ за Себастиян! Закла сивите гълъби и според мен вече договора му с Ферари е напечатан. Въпрос на време е. Уникално последно състезание за това гениално момче.

Тимо Глок - без коментар. Няма какво толкова да се гледа, никакви гуми не са виновни, отвори НАРОЧНО завоя и ги пусна.

-------------------------------------

Изводи от сезона:

Ферари да си коригират колата за догодина да не гърми пак като на Сато болида, че имено заради това подариха титлата на Циганина. Продължавам да твърдя, че с болида от 2007 тази година щяха да са по-добре (съдейки по това, което показа болид 2008). Фелипе Маса НЕ СТАВА за СШ, тъй като не може да противостои на тазгодишния и вероятно никога няма да може. Така ще е и догодина (не се заблуждавайте от последното състезание в родната му махала).

Циганинът белким порасне, но много се съмнявам. Виждам го по-нагъл от всякога догодина. Виждам как все повече ще ни къса нервите, както и на всички на пистата.

Екълстоун е КРАЙНО ВРЕМЕ да умре, за да се роди този спорт отново. 100% е намесен в действията на Глок именно той. За 2 минути друго не можаха да измислят, че да си спасят Циганчето от поредния резил. Ако продължават да осакатяват така Ф1, след 2-3 години няма да има фенове.

Тенчо и Мунчо а.к.а Dumb & Dumber за поредна година надминаха себе си в дебилизма и простотията. За толкова коментирани състезания може би папагал щеше по-малко тъпи грешки да допуска. Отделно , че се задавиха в радостните си сълзи, че любимото им цигане спечели. Пълни идиоти, да не ставам по-циничен.

----------------------------------------

Догодина Ф1 по ТВ7 - да се помолим дружно да не чуваме двамата лумпени повече.

Фелипе Маса НЕ СТАВА за СШ, тъй като не може да противостои на тазгодишния и вероятно никога няма да може.

Ъм, не че нещо, ама Фелипе Маса беше единственият, който се противопостави на Хамилтън и завърши на 1(една) точка след него :huh:

Edited by Stenli

Ъм, не че нещо, ама Фелипе Маса беше единственият, който се противопостави на Хамилтън и завърши на 1(една) точка след него :huh:

Къде това и кога? Пак ли да припомням кой е единственият изпреварил Хамилтън на пистата до вчера?

Пак ли да припомням колко пъти Хамилтън минава като покрай побит кол покрай Маса? Има-няма 4-5 пъти вече? В Турция така го мина, че мен ме хвана срам просто.

Кажи сега кога и къде Маса се е противопоставил? Някога да го е настигал? За изпреварване да не говорим...

Raptor-e, много слабо ме вълнува кой кого и колко пъти е изпреварил. Ами ако Фелипе всеки път тръгваше от първа позиция и всеки път печелеше състезанието тогава как да го изпревари?! И Кими-велики като го изпревари кво постигна с това?! Аз ще ти кажа - 22 точки след Маса и 23 след Хамилтън. За съжаление както футбола е игра на голове, а не на греди, пропуснати положения или корнери така и Формула 1 е състезание на ТОЧКИ, а не на изпреварвания, спечелени първи позиции, максимална скорост или нещо подобно.

Фактите са налице, Видене, колкото и да ти е неприятно да ги признаеш!!!JUST FACE THE TRUTH!Какво значение кой кого кога е изпреварил бе?Маса беше на една ръка разстояние от тилата,дори я докосна ама .... А Кими шампионът ДЕ беше в цялата СХЕМА???

интересно, ако Кими беше в неговата позиция ,дали нямаше да оревеш орталъка за путчинската проява на Глок, че гледам тука само я споменаваш eй така - между другото :sick

ШАПКИ ДОЛУ ЗА МАСА :excl:

Edited by sasho_1989

Фактите са налице, Видене, колкото и да ти е неприятно да ги признаеш!!!JUST FACE THE TRUTH!Какво значение кой кого кога е изпреварил бе?Маса беше на една ръка разстояние от тилата рдори я докосна ама ....

интереснор ако Кими беше в неговата позиция рдали нямаше да оревеш орталъка за путчинската проява на Глокр че гледам тука само я споменаваш ex jdud - мужду другото :sick

ШАПКИ ДОЛУ ЗА МАСА :excl:

Стенли отдавна сме се изприказвали по въпроса и за точките и за проявите - който следи и чете темата знае. Нямам намерение да се повтарям повече. Математика няма да ви уча. Състезания няма да припомням - който гледал - гледал - всичко си е там в историята. Сезона свърши - фактите са налице, всеки има право да ги интерпретира както намери за добре.

------------------------------------

Сашо омръзват ми сериозно глупостите ти. БЕ ще викаш на някой друг. Държането на този тон - също някъде другаде. Не мога да разбера откъде идва прогресивното ти изпростяване напоследък, но явлението е тревожно.

За мен няма никакво значение кой е бил участник в ситуацията - фактите са налице, мнението си съм го казал. Относно какво значение има това кой кого е изпреварил или респективно никога не е могъл - това го знаят тези, които редовно следят и разбират Ф1. Тъй като ти не си от тях - естествено че не знаеш какво значение има. Но догодина отново ще се види значението.

И на мен ми омръзна да повтарям, но съвсем скоро ще извадим всичките ви иронични подмятания за т.нар "Табуретка"и ще ви се посмеем дружно. ;) "Табуретка", която първо. че бе втори пилот до 2/3 от сезона, но която без много шум и голяма кошница и самочувствие "ала Кими" беше на една ръка разстояние от шампионската титла нали?!На една ръка :excl: Тва са сухите факти - всичко друго са свободни съчинения и интерпретации...

Edited by sasho_1989

И на мен ми омръзна да повтарям, но съвсем скоро ще извадим всичките ви иронични подмятания за т.нар "Табуретка"и ще ви се посмеем дружно. ;) "Табуретка", която първо. че бе втори пилот до 2/3 от сезона, но която без много шум и голяма кошница и самочувствие "ала Кими" беше на една ръка разстояние от шампионската титла нали?!На една ръка :excl: Тва са сухите факти - всичко друго са свободни съчинения и интерпретации...

Той и тази година беше гласен за втори пилот, но булида на Ферари, тази година беше нещо ялов и даде фира доста пъти, за разлика от МКЛ, където имаше само един изпушил булид, за целия сезон.

Горното изказване показва за пореден път как НИЩО не разбираш и НИЩО не ти е ясно в Ф1. Иди му направи персонален подарък на тоя Маса вече, стани член на фенклуба като ти е толкова мил.

Както вече казах - всичко относно състезанията е изприказвано по време на тяхното провеждане. Повече приказки - на пазара. Който иска - да чете, който не чете - се излага.

Къде това и кога? Пак ли да припомням кой е единственият изпреварил Хамилтън на пистата до вчера?

Пак ли да припомням колко пъти Хамилтън минава като покрай побит кол покрай Маса? Има-няма 4-5 пъти вече? В Турция така го мина, че мен ме хвана срам просто.

Кажи сега кога и къде Маса се е противопоставил? Някога да го е настигал? За изпреварване да не говорим...

Свали си състезанието и го гледай бре :P :lol: . Себастиан Фетел е с 10 обиколки по-лек от Фелипе Маса. Изпревари ли го? Не. Себ подигра ли се със сопола. Подигра се. Както и с Хейки на Монца. Фелипе Маса има 6 победи. Съдбата му взе 2. Тези две са Унгария и Сингапур, като втората щеше да е двойна. Фелипе е виновен единствено за Малайзия и Англия до някъде.

Много избирателно никой не се сеща какви бяха условията вчера. ПРОМЕНЛИВИ. На тия условия Фелипе беше ли машина - беше. Е всичко явно е въпрос на настройки и вече си идваме на думата.

Но нека да продължим да смятаме. До тук 20 точки, които Фелипе си бе изработил с КАРАНЕ. И никой не може да каже на черното бяло. Драйв тру в Япония за няма нищо. Та Монтоя и Сато само дето не трепеха хора и не ги наказваха.........Нямам думи. Да продължаваме ли със сметките или може и сами да се справите драги сиви..... Радвайте се. Селдващия сезон е голяма не известна. Знам само, че Ферари ще си вземат поука. И знаете ли защо? Помните 2005-та...помните после 2006 и 2007-ма ;).

Формата е ВРЕМЕННА, класата е ВЕЧНА

FORZA FERRARI - ORRA E SEMPRE

Печелим и губим заедно - Михаел Шумахер.......Гледаме към сезон 2009 с гордо вдигнати глави, завършили сезон 08 с най-добрата и най-бързата кола и като СШ за 16-ти път и 13 от как сме новия милениум

Edited by DON_CHEFO

....Формата е ВРЕМЕННА, класата е ВЕЧНА....

Весело изказване :) Надявам се знаеш че Маковете това всъщност е МББ, а ферари е фиат.

Първите правеха двигателите на Месершмид 109 от 1935 година, а вторите тогава просто ги нямаше.

Хората от ферари трябва да се стегнат и да си оправят техниката, щото иначе догодина няма да има

надпревара за гледане!

Свали си състезанието и го гледай бре :P :lol: . Себастиан Фетел е с 10 обиколки по-лек от Фелипе Маса. Изпревари ли го? Не. Себ подигра ли се със сопола. Подигра се. Както и с Хейки на Монца. Фелипе Маса има 6 победи. Съдбата му взе 2. Тези две са Унгария и Сингапур, като втората щеше да е двойна. Фелипе е виновен единствено за Малайзия и Англия до някъде.

Много избирателно никой не се сеща какви бяха условията вчера. ПРОМЕНЛИВИ. На тия условия Фелипе беше ли машина - беше. Е всичко явно е въпрос на настройки и вече си идваме на думата.

Но нека да продължим да смятаме. До тук 20 точки, които Фелипе си бе изработил с КАРАНЕ. И никой не може да каже на черното бяло. Драйв тру в Япония за няма нищо. Та Монтоя и Сато само дето не трепеха хора и не ги наказваха.........Нямам думи. Да продължаваме ли със сметките или може и сами да се справите драги сиви..... Радвайте се. Селдващия сезон е голяма не известна. Знам само, че Ферари ще си вземат поука. И знаете ли защо? Помните 2005-та...помните после 2006 и 2007-ма ;).

Формата е ВРЕМЕННА, класата е ВЕЧНА

FORZA FERRARI - ORRA E SEMPRE

Печелим и губим заедно - Михаел Шумахер.......Гледаме към сезон 2009 с гордо вдигнати глави, завършили сезон 08 с най-добрата и най-бързата кола и като СШ за 16-ти път и 13 от как сме новия милениум

Тия сметки с нелепо изгубените точки на Маса блгадорения я на Черньо я на стечения на обстоятелставата се отнасят в пълна сила и за Кими коет означава че ако всичко беше точно ся в генералното класиране първите двама пилоти щяха да бъдат на Ферари и отделно отбора шеще да земе конструкторската титла със смазваща преднина

Весело изказване :) Надявам се знаеш че Маковете това всъщност е МББ, а ферари е фиат.

Първите правеха двигателите на Месершмид 109 от 1935 година, а вторите тогава просто ги нямаше.

Хората от ферари трябва да се стегнат и да си оправят техниката, щото иначе догодина няма да има

надпревара за гледане!

Oх котьо......от кога чакам някой като теб...... :rolleyes: :lol: Надявам се знаеш, че мелезите от МКЛ когато са били още на лист хартия AAC на Ел Комендаторе е съществувала. От страх Алфа го задължават да НЕ се състезава срещу тях, а за тях........но ги побеждава. Енцо би се обърнал в гроба ако Ферари сменят дивгателя си както Мкл Таг Порше.....е не бяха така. Може би МКЛ Пежо......Пак не познах. Може би МКЛ Форд, Хонда.........Какво още ще има. Мелези нещастни. Също така няма как да знаеш, че Фиат държи Ферари, но има толкова общо с отбора във Ф1 колкото аз съм син на Бубарак Обама ;).

Мкл моля ти се били МББ. Мерцедес искат да купят МКЛ, за да не останат по-назад. Хонда, Тойота, БМВси имат отбори....само мерцедес няма.

Сребърните стрели, за които може би говориш нямат ама нищо общо с МКЛ, освен алпаката вместо боя ;).

Наща техника не я гледай. Енцо е почнал от гаражче, минал е през разрухата на втората световна и пак ИМА НАЙ-ВЕЛИКИЯ ТИМ СЪЗАДАВАН НЯКОГА. Единсвтено двигателите на Лотус и Форд са ни конкуренция.......Първите вече ги няма, а вторите(жалка картинка). Ферари са 60 години близо във Ф1. 60 години радост и тъга, а мкл - кои по дяволите бяха тия. По-младите им фенове не помнят кога за последно са били шампиони, а новоизлюпените такива видели, че Луис станал СШ и си мислят, че МЕРЦЕДЕС са шампиони. Глупости колкото искаш.

Тия сметки с нелепо изгубените точки на Маса блгадорения я на Черньо я на стечения на обстоятелставата се отнасят в пълна сила и за Кими коет означава че ако всичко беше точно ся в генералното класиране първите двама пилоти щяха да бъдат на Ферари и отделно отбора шеще да земе конструкторската титла със смазваща преднина

Аз не съм ги изброил всички. А Кими не ме интересува хич. ;)

Edited by DON_CHEFO

Е, те това ако стане ша си гледам WRC-то и няма да си късам нервите с глупости.

Edit:

Еми айде ние да пускаме слух за Фетел и Сутил, че аз искам тях да гледам като пилоти в Скудерията.Барем вземе слуха да се окаже верен :lol: :lol: :lol:

Edited by host

Току-що по спортните новини на бтв казаха, че от следващия сезон Рено и Ферари може да разменят Алонсо и Райконен :lol:

Дано, но надали ще стане. Трябва ни изявен №1 - Алонсо и някой в ролята на №2 - Фелипе...

Е пък вие мислите ли че дори и Алосно да дойде той ще е пилотът номер 1 след като тоя сезон Маса несмалко не стана шампион

Edited by Dunc

^ Е това значи Алонсо шампион и Ферари с конструкторската 100%.

Ами аз искам най-доброто за тима. След като Шуми се отказа, ми е се тая дали Алонсо, Кими, Маса, Фетел или Сутил ще печели за нас титли... Само да не е онова недоеволюирало подобие на маймуна в сививия гащеризон с червената препаска.

ЕЕ за тва моеш да бъдеш спокойно никой няма да напави такава грешка да го взема тоя абориген пък и от Макларън ша си го къткат и ша си го пазаят като писано яйце на тати Рон големия шампион :lol:

Edited by Dunc