jozo Posted September 27, 2008 Author Share Posted September 27, 2008 (edited) Значи останаха 2 варианта за карачи Другото Клио или едно Пунто кой ще се навие? Не се блъскайте моля Edited September 27, 2008 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 И този път местим гардероба трезви ... .............евентуално Аз тогава останах с впечатлението, че при следващо местене гардероба ще става само за подпалки на скарата... А за шафьор - освен DON_CHEFO да изкара "златния дракон" и той да е тоя път Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Гардероба ТОЧНО след като тръгнахте реших да му понаместя горната секция и ще видите резултата Трябва да го укрепя тоя път сериозно, понеже си е направо опасен. Ние му разкъртихме всички опорни плоскости отзад... Абе и мен ме е яд че се захванахме ама.... Имало глава да пати Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Добра квалификация, тоя път Кими не е в 9та глуха и типично силно представяне на Маса. Утре ще считам за неуспех всичко друго освен двойна победа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Е браво - аз покрай майстора забравих за квалификацята! Д@#%@$^#%%!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Добра квалификация, тоя път Кими не е в 9та глуха и типично силно представяне на Маса. Утре ще считам за неуспех всичко друго освен двойна победа ...и нов водач в класирането Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 А барабанче, нещо много се размечтахте, въпроса е дали ще завали, щото ако завали ще видите двойна победа, двете ферарита, ще са първи и втори отпаднал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 айде пак подаръци за негъра ебах му майката отивам да играя футбол Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Сигурно пак Маса е виновен -да видим капацитетите какво ще кажат този път Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Че на Цингата пак му провървя, а аз за н-ти път ще кажа, че без лолипоп не сме за никъде! Какво тръгнаха да се правят на високотехнологични кутки, че чак със светофари. За втори път се случва това! Деба... После ще си довърша мисълта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Мамка му и малшанса незнам вече за кой път отново изпуснато състезание бива ли пак такава глупава грешка в бокса. A за Кими вече незнам кво да кажа пиян ли се качва в тая кола кво прай- от сумати време не е зимал точки вече забрайх кога му беше последния път и много ясно се свлече и на четвътро място в класирането. И отново от всичко намаза оная маймуна грозна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 ООО АЛОНСОООО !!!!! Ебаси кефа ... бях забравил какво е да печели... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Кими Райконен е БОКЛУК Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 28, 2008 Author Share Posted September 28, 2008 Бий Ферари, бий Макларън по главата бий бий С 5-тия по сила болид в кервана от 15-ти 1-ви.Не Алонсо неможе да кара и е най-случайният шампион.Разправяйте ми ги на старата шапка тея. Маса Шампионче.Пак осра нещата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Маса Шампионче.Пак осра нещата. Само да ми обясниш вината на Маса каква е в цялата схема.Много държа да чуя...или раките са ти дошли в повече Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 28, 2008 Author Share Posted September 28, 2008 Само да ми обясниш вината на Маса каква е в цялата схема.Много държа да чуя...или раките са ти дошли в повече Че пихме "малки" ракийки пихме ама не бях чак толкова пиян да не видя че Сутил се издрънча в стената заради "прекрасното" каранане на Маса и поредното му за този сезон изпускане на завой.Вече трябва да започна да ги броя.Или ще отречеш? Откъсването на маркуча си е заради тъпата система на Ферари.Правиха се на хитри и махнаха лолипопа ся да му ядат главата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Абе jozo що не се радваш за победата на Рено, ами само злобееш за грешките на ферари. Ей на тоя въпрос държа да ми отговориш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Бий Ферари, бий Макларън по главата бий бий С 5-тия по сила болид в кервана от 15-ти 1-ви.Не Алонсо неможе да кара и е най-случайният шампион.Разправяйте ми ги на старата шапка тея. Маса Шампионче.Пак осра нещата. Тая побда няма нищо общои с карането и възможностите на Алонсо щото всичко беше стечение на обстоятелствата- така както спечели Ковалайнен в Унгария както и спечели Кубица в Канада Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Бий Ферари, бий Макларън по главата бий бий С 5-тия по сила болид в кервана от 15-ти 1-ви.Не Алонсо неможе да кара и е най-случайният шампион.Разправяйте ми ги на старата шапка тея. Маса Шампионче.Пак осра нещата. тая победа е по-късметлийска от на Бътън дори Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 Еми докато има отбори, които са толкова модерни да използват светофари и имат пилоти, които не могат да вземат точки вече 5-то поредно състезание... ще печелим с късмет . Въпреки доста некадърната кола, направи за смях великия Макларън и още по-великото Ферари... (те сами се направиха де...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 Еми докато има отбори, които са толкова модерни да използват светофари и имат пилоти, които не могат да вземат точки вече 5-то поредно състезание... ще печелим с късмет . Въпреки доста некадърната кола, направи за смях великия Макларън и още по-великото Ферари... (те сами се направиха де...) Исмам да ми кажеш как точно Алонсо е направил за "смях" Хамилтън, щото аз вече не помня Хамилтън, кога за последно друг освен Кими го е изпреварил в пряка борба за място Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 29, 2008 Author Share Posted September 29, 2008 Абе jozo що не се радваш за победата на Рено, ами само злобееш за грешките на ферари. Ей на тоя въпрос държа да ми отговориш. Ми готово обеснявам ти.Много си се израдвах аз ама не съм аз ферарист да кажа: "вижте на смазахме ви вие сте мухльовци".Дадох мнение, че табуретчо е балък и за пореден път го доказа.Тук ме нападнаха пак сума народ. Не съм съгласен, че грешките са на ферари.Единствената грешка на ферари е че махнаха лолипопа.Може да печелят в доста състезания от тази система ама се видя че като стане фал с нея загубите са много по-фатални.Другите проблеми си ги създават пилотите им.Както казах вчера като се събрахме сега Ферари сами се бият и по-точно пилотите им.Те рално нямат такива иначе до сега Макларън тая година щяха да сънуват титлитчка през крив макарон.Сега обаче ще е вземат. тая победа е по-късметлийска от на Бътън дори Хахахааха.1-път стана шампион,2-ри път шампион, 3-та шампионска отнета заради тим Макларън в Унгария 2007-ма, 1-во място от 15-ти с петият по сила булид в кервана и после ми обясняват било късмет.Малко аргументите издишат.2 3 пъти късмет ама тея успехи с късмет се не хващат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 Ми готово обеснявам ти.Много си се израдвах аз ама не съм аз ферарист да кажа: "вижте на смазахме ви вие сте мухльовци".Дадох мнение, че табуретчо е балък и за пореден път го доказа.Тук ме нападнаха пак сума народ. Не съм съгласен, че грешките са на ферари.Единствената грешка на ферари е че махнаха лолипопа.Може да печелят в доста състезания от тази система ама се видя че като стане фал с нея загубите са много по-фатални.Другите проблеми си ги създават пилотите им.Както казах вчера като се събрахме сега Ферари сами се бият и по-точно пилотите им.Те рално нямат такива иначе до сега Макларън тая година щяха да сънуват титлитчка през крив макарон.Сега обаче ще е вземат. Хахахааха.1-път стана шампион,2-ри път шампион, 3-та шампионска отнета заради тим Макларън в Унгария 2007-ма, 1-во място от 15-ти с петият по сила булид в кервана и после ми обясняват било късмет.Малко аргументите издишат.2 3 пъти късмет ама тея успехи с късмет се не хващат. Аз ако бях в болида и ШУМИ да беше зад мен - нямаше да ме мине. Сешсе защо го казвам. Защо не завърпи първи на СПА, на МОНЦА, в Испания. Все писти с хубави прави и широки Еми докато има отбори, които са толкова модерни да използват светофари и имат пилоти, които не могат да вземат точки вече 5-то поредно състезание... ще печелим с късмет . Въпреки доста некадърната кола, направи за смях великия Макларън и още по-великото Ферари... (те сами се направиха де...) Мисля, че с теб гледаме различни неща. Само кими изпревари Алонсо повече пъти тоя сезон от колкото Алонсо има за цялата си кариера Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 (edited) Кими Райконен е БОКЛУК Не обиждай боклуците бе... Кво да кажа за състезанието... 50 човека твърдят, че Алонсо и Хамилтън постигнали всичко това с борба и хъс в пълна липса на късмет... Може и да са прави. Дадох мнение, че табуретчо е балък и за пореден път го доказа.Тук ме нападнаха пак сума народ. Разбира се, че е балък. Дори тръгва на зелено! Голям балък. Небалъците като ония черен супол не спират на червено. Edited September 29, 2008 by evil_smith Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 30, 2008 Share Posted September 30, 2008 Явно са гледали друго състезание. Най-яко е да кажеш от 15-1. Звучи някак си като Спа 95. С тая разлика, че Алонсо НЕ изправари дори изостанал с обиколка пилот, камо ли пряк съперник като Хонда Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts