DON_CHEFO Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Бе той и Бътън взе победа за Хонда ама тва прави ли го най-добрият пилот от всички на света?Така че стига плямпа глупости Бътън не спечели на 21....Тва дори и Алонсо не го прави . Фетел е бъдещото ...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 15, 2008 Author Share Posted September 15, 2008 Бътън не спечели на 21....Тва дори и Алонсо не го прави . Фетел е бъдещото ...... Да но това което твърдиш е с реалната представа че си затваряш очите.А именно че Пикет взе 2-ро място заради обстоятелствата както е взе Бътън тогава а не щото е много добър. Фетел определено е бъдещето.Да ама обаче Алонсо си е още най-младият С.Ш. във Формула 1.Победил едит от смятаният за най-велик Шумахер в пряка битка.Фетел е адски добър и талантлив ама както казах за С.Ш. има много хляб да се яде.С много възхваляване и от високо се пада в последствие ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Стига сте се разправяли за глупости ами гледайте тука: Стефчо и Ванчо са класика Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 (edited) Алооо модератора Бътън също е много добър пилот или забравихте дебюта му на ... а де 20 години ли беше. Ей забравям. И после кво. За какъв чеп избра Хонда. Какво го накара да иде там. Айде Сато го разбираме ама Бътън прегоря заради слаб отбор. А сега вече е късно. И Брусно сена и Грожан и Още един пилот от ГП иска място във Ф1.........сешсе. Младоста идва От тия снимки поне си личи кой е ФЕРАРИСТ :) Edited September 15, 2008 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Кое е голямото момче от последната снимка, за да знам да не се заяждам с него Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 2мата от последната снимка са Чистача. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Кое е голямото момче от последната снимка, за да знам да не се заяждам с него Stenli то по тая логика с никой от снимките не трябва да се заяждаш Имай предвид че и двамата братя са МКЛ фенове, но това не пречи на масата да е Чефо - най-върлият фен на Ферари, както и Жоро от група Рено (всъщност той май е соло понеже други фенове не съм видял тука ) Момци мен пак ме няма на снимките . Другия път Стоян трябва да дойде - той е поне отговорен фотограф хахаха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 На психара погледа му е все едно гледам малко момченце блюбило се за първи път Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Чистач, то не е само до изпреварвания, дори Шумахер е имал състезания, в които изпреварванията са били невъзможни, я защото се е закучил тоя пред него, я заради дъжд, я заради състезание в Монако, тогава просто трябва да биеш с тактика. При Шуми може и да е било така, но при Масата е във всяко състезание. Масата изпреварва само спрял пилот на МКЛ или Ферари, това е истината. Рапторе не е вярно, че те няма, аз лично направих твоя снимка, докато оправяше скарата, просто явно не си я видял, провери пак. П.П. Някой питаше кои са момчетата от последната снимка, това аз и брат ми. Фенове сме на МКЛ и по-специално на Люис, което не ни пречи да стоим на една маса с фенове на други отбори и пилоти, все пак това не е футбол. Само още не знаем Ванчо за кой вика Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 При Шуми може и да е било така, но при Масата е във всяко състезание. Масата изпреварва само спрял пилот на МКЛ или Ферари, това е истината. Рапторе не е вярно, че те няма, аз лично направих твоя снимка, докато оправяше скарата, просто явно не си я видял, провери пак. П.П. Някой питаше кои са момчетата от последната снимка, това аз и брат ми. Фенове сме на МКЛ и по-специално на Люис, което не ни пречи да стоим на една маса с фенове на други отбори и пилоти, все пак това не е футбол. Само още не знаем Ванчо за кой вика Ми питайте го за кой вика. Май за Сейфти кара Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Сговорна дружина и фена на сейфти кара! Наближава ново интересно състезание. Викам да се съберем отново, дори да е на закрито. Скарата ако трябва под навеса ще я направя Netroot ако е на линия може и той да ни посети... На него 50 км са му като ходене до центъра Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Netroot ако е на линия може и той да ни посети... На него 50 км са му като ходене до центъра Бъркаш малко. 50 километра ми са по - близко отколкото до центъра. Един пример да ти дам. Сега като се прибера ще бъде от 26-ти Септември до 2-ри Ноември. За този период ще навъртя близо 3000 километра . 2000 километра ми е пътя към България и обратно. Имам минимум 2 ходения до София ~ 500 километра и отделно че всеки ден въртя поне по 100... Аз тази седмица съм на линия. В Събота ще съм малко по болници, но в неделя ще съм свободен. Няма обаче да мога да пия дори грам алкохол. А всъщност може и да мога, но едва ли. Някакъв ориентир поне да знам в коя посока е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Ако ще идваш, ще пътуваме заедно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Ако ще идваш, ще пътуваме заедно... Смятам да дойда. Не знам никакви подробности все още. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 (всъщност той май е соло понеже други фенове не съм видял тука )Тук грешиш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Тук грешиш A аз си мислих, че Жорето е последния жив фен на Рено Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 (edited) 1 млн евро хвърлени на вятъря, защото наказание като ДРАЙВ ТРУ не може да се обжалва =>, че апела на МКЛ беше отхвърлен - логично. Не знам защо се напъваха след като дори правило има по тоя случай ако не се бъркам. Времето в Сингапур се очаква да е факано, както и за останалите 3 старта. Дано НЕ познаят. Сингапур ще е поредната писта тип МОНАКО. Мамицата му на ТИЛКЕ. Edited September 24, 2008 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Стефчо, ще ти сипна от моите малки ракийки за успокоение Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Сговорна дружина и фена на сейфти кара! Наближава ново интересно състезание. Викам да се съберем отново, дори да е на закрито. Скарата ако трябва под навеса ще я направя Netroot ако е на линия може и той да ни посети... На него 50 км са му като ходене до центъра ТВа за Сингапур ли? То като е нощно там, тука трябва да е дневно . Предполагам, че съм на линия. Ама като гледаме там и Ферари няма късмет да ГЕ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 26, 2008 Author Share Posted September 26, 2008 И аз предполагм съм на линия ама предпочитам тоя път да не съм шоФер та и аз да опитам малките ракийки най-накрая Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Взети са пресни "МАЛКИ" ракийки днес - към 30 литра, заедно с 30 литра вино. На линия ще имаме едно 10 литра "МАЛКИ" ракийки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Смятаме в Неделя към 12 да сме при теб... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 И този път местим гардероба трезви ... .............евентуално Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 27, 2008 Author Share Posted September 27, 2008 И този път местим гардероба трезви ... .............евентуално Пак ли ще се наложи. Поне вече имаме опит с трошенето Иначе отвън ли сме пак та този път да се заредя с няколко ката дебели дрехи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 С нетруут съм се разбрал 11:00 на ДеЦки свят. Той ще е с кола. Сега тряа да видим кой ще е 2рия шаФор... АЗ НЯМА ДА СЪМ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts