DON_CHEFO Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 Жоре. Фен съм само на един пилот. Други да кажем, че подкрепям . Дали се сещаш на кой пилот съм фен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 Какво мислите за нововъведенията за следващия сезон? Ще е много интересно с нощното състезание и липсата на тракшън. Предполагам че BMW Toyota Renault Red Bull ще са още по-близко до McLaren и разбира се Ferrari ще са с 1 идея напред :Р Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 нощното състезание Упадъкът на Формула 1! Нощно състезание по улиците на Сингапур... Поне ще е към 3-4 следобяд, удбоно за нас време . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 Точно и за това ще е нощно заради зрителите в Европа ,защото те са най-заинтересовани( ако греша да ме поправи някой ) от тях като пазар. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 Извинявам се щом си се засегнал казах го на майтап.Ама е тъпо да казваш че чалгата едва ли не е табу и после ай поздрав с мазен "кИЧЕК". Специализирано обяснение за отново неразбралия....: 1. "Поздравявам" хора, които не харесвам особено. Начело с негъра. 2. Емблемата на Ферари е кон. 3. Пилотите на Макларън изтърваха и двата черни коня, които победиха. Да продължавам ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 http://www.sportni.bg/?tid=40&oid=1115566 Поне Макларън правят шоу . "Глупакът Рон подари титлата на Ферари", казва Бърни пред "Мирър". "Ако Рон се беше придържал към стратегията с две спирания в бокса, Люис щеше да завърши на позиция, която да му осигури титлата (б.р. Хамилтън завърши седми, а за титлата трябваше да е поне пети). Така вместо Люис да е шампион и всички да се радваме, титлата взе едносричният финландец. Райконен е шампион и Макларън трябва да се примирят с това, а не да се правят на още по-големи глупаци с тези протести. Лично аз се надявам Кими да почне да говори повече", казва Екълстоун. Ебаси наглия трол O_o. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Спорта може да се превърне в КРИО Ф1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 26, 2007 Author Share Posted October 26, 2007 Спорта може да се превърне в КРИО Ф1 Ми често назано аз тая година не видях никъв спорт.Всичко беше интриги,слухове,задколисни игрички и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Ми често назано аз тая година не видях никъв спорт.Всичко беше интриги,слухове,задколисни игрички и т.н. Иде реч за замръзяването на двигателите за период от 10 години.........ето това е глупост. И както каза Драгона, ако някой има слаб двигател 2 години, не значи, че на 3-тата няма да има решение на проблема, ама няма да може да го ползва . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 26, 2007 Author Share Posted October 26, 2007 Еми тъпо е ама ФИА коли и беси в тоя спорт и всички трябва да се съобразяват.Решат ли нещо всички трябва да им играят по свирката и това е гадното.Аз реално си мисля че това правило ще го отменят ама преди това трябва да станат пак големи скандали.Може да не позная ама така ми се струва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Е за това аз искам да се стигне до създаването на ънлимитид сирийз ,заедно с прителчетата зад окенана.Да се позволят рег. шасита ,сликовете ,турботата( при огран. за обема на двигателя ) ,вакуум-а под колите ,да спрат да забраняват аеродин. елементи и т.н. Ама трябва пак Тойота ,Хонда ,Ферари( Фиат ) ,БМВ да стигнат до решение да излязат от Ф1 ,както се канеха преди. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 (edited) А дано ги отменят. ИМаш ли достъп в ПЛЯМПАЛНИКА Edited October 26, 2007 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 та,някои знае ли официално кои ще са пистите за 2008 - че ми е чудно кво измислиха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 та,някои знае ли официално кои ще са пистите за 2008 - че ми е чудно кво измислиха ФИА ще ги обяви официално. Има време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Ще има нощно състезание в Сингапур. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 (edited) Вече обявиха календара.Ако намеря линка ще го пусна. http://gong.bg/view_article.php?article_id=25639 Edited October 27, 2007 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 еее,И монако бутнаха след Турция...колкото до Сингапур....доста ще чакаме ... аз имах на предвид пистите де,ама караи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Получава се един парадокс в Ф1. Уж този сезон бил един от най-интересните сезони след 1990-та година(образно казано). Тимовете имат рекорден сумарен бюджет + ТВ правата. Много скандали, много медийни изяви..................но не видяхме много изпреварвания, камо ли пък такива дето да ги опричличим на майсторски или спиращи дъха. Дори пилотите на МКЛ и Ферари освен в първата обиколка и по точно след старта са се изпреварили толкова колкото са ми пръстите на едната ръка, да не кажа и по-малко. На къде отива спорта. За какво става въпрос. След всички тия ограничения май лимитирането на оборотите беше върха. СПоред мен трябва да се направят спешни мерки защото на обикновенния фен скоро може и да му писне............Една ГП2 е с повече изпреварвания и повече изпреварвания от Ф1. Нещо спешно трябва да се направи. Аз съм за връщането на сликовете и махането на ТК, но и да се проментя безумните правила за аерото туй като практически слипстрийма ИЗЧЕЗНА.... Кажете и вие какво мислите. И какво бихте искали да видите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 (edited) абе,да върнат сликовере,ама за пилотите малко гадно,ако някои изпусне колата извън контрол...,аз лично искам да върнат ТурбоКомпресорите и там правилата с литражите ако имаш турбо или не... Иначе смешното е че колите от това време...ако бяха без ограничения щяха и 400 да дигнат ...ама с тея ограничение сяка година прецакват спорта тотално Edited October 27, 2007 by Herbye Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 27, 2007 Author Share Posted October 27, 2007 А дано ги отменят. ИМаш ли достъп в ПЛЯМПАЛНИКА Дано Аз ли да имам достъп?Да имам ако мен питаш Получава се един парадокс в Ф1. Уж този сезон бил един от най-интересните сезони след 1990-та година(образно казано). Тимовете имат рекорден сумарен бюджет + ТВ правата. Много скандали, много медийни изяви..................но не видяхме много изпреварвания, камо ли пък такива дето да ги опричличим на майсторски или спиращи дъха. Дори пилотите на МКЛ и Ферари освен в първата обиколка и по точно след старта са се изпреварили толкова колкото са ми пръстите на едната ръка, да не кажа и по-малко. На къде отива спорта. За какво става въпрос. След всички тия ограничения май лимитирането на оборотите беше върха. СПоред мен трябва да се направят спешни мерки защото на обикновенния фен скоро може и да му писне............Една ГП2 е с повече изпреварвания и повече изпреварвания от Ф1. Нещо спешно трябва да се направи. Аз съм за връщането на сликовете и махането на ТК, но и да се проментя безумните правила за аерото туй като практически слипстрийма ИЗЧЕЗНА.... Кажете и вие какво мислите. И какво бихте искали да видите. Ми определено в ГП 2 само 1 състезание има повече изпреварвания отколкото цял сезон във формула 1.Аз гледах ГП на Унгария в ГП 2 и там имаше изпреварвания където се сетиш и по невероятни начини.Иначе във формула 1 ако няма някой наказания и промени във времето това е едно от най-тъпите състезания и да има максимум 2 3 изпреварвания.Дано с промените с гумите и тракшъна се подобрят работите с изпреварванията но не се знае.Ама невярвам да стане чак толкова интригуващо като в ГП2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Да, но в ГП2 колите на всички са еднакви, това се цели да постигне и Бърни, да уеднакви колите, така че да не стане като през 2004, Шумахер да стане шампион по средата на сезона. Иска повече атрактивност и го разбирам. Все пак се надявам да се намери някакъв друг компромисен вариант =(. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Всяка насилствена унификация е вредна.Аз съм казал по-горе какво мисля.Недопустимо е това ,което правят Фиа сега.Те убиват спорта в F1.Искали и по-бедните отбори да имат шанс.Аз казвам ДА МРАТ!Това не е хоби-кар серията в Бг шампионата пистовия и планинския.Който няма пари за състезания на това ниво да ходи да развива школи за млади пилоти в картинг сериите( то и там вече стана майка си и баща си ама това е др. тема ) или във ралишампионатите на страните група N ,Super 1600.Във F1 имат място САМО НАЙ-ДОБРИТЕ и НАЙ-БОГАТИТЕ фирми в света.За тях е създаден ,за тях трябва да живее този формат.Който не му харесва баста!Ако пък го прецакат тотално ,както се и канят ,посочил съм възможна алтернатива ,вероятно има и десетки други ,вероятно и по-добри от моята идея.Пожелавам на всички ни един ИСТИНСКИ СЪСТЕЗАТЕЛЕН СЕЗОН. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Замразяването на двигателите за 10 години е голяма простотия. Ако това стане реално ще гледаме един и същи отбор да печели следващите 10 години. Този който изкара най - добър двигател следващата година реално няма да има нужда да се притеснява от конкуренцията за следващите години. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Замразяването на двигателите за 10 години е голяма простотия. Ако това стане реално ще гледаме един и същи отбор да печели следващите 10 години. Този който изкара най - добър двигател следващата година реално няма да има нужда да се притеснява от конкуренцията за следващите години. Още не е решено до колкото знам. Но май някой иска да подпише смъртната присъда на спорта. Аз лично съм против гадните ограничения и намаляване на разхдоте. Нека ги оставят да се развиват, нека ги оставят да се състезават, а не да се правят на математици.......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Персонална молба към jozo - земи си едитни началния пост на темата, че лошо ми става като го гледам.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts