Jump to content
BulForum.com

Купувам противогаз

Recommended Posts

Здраейте , купувам противогаз , може стари , употребявани , няма значение от състоянието .

за контакти тук на лично

Здраейте , купувам противогаз , може стари , употребявани , няма значение от състоянието .

за контакти тук на лично

Здрасти имам ето такъв

008722749-big.jpg

Противогаза е пълен комплект маска,въгленов филтър и мешка.Противогаза не е употребяван и в отлично състояние.

Цената която му търся е 15 лева . Противогаза е в Пловдив ако те интересува пиши лично да се уговорим.

Имам един неползван противогаз. До колкото си спомням беше само маска без маркуч стигащ до филтъра. Филтърът се намира на самата маска. Скоро го мернах , но не му обърнах внимание.

Намира се в Пловдив район Тракия. Цена 15 лв ,ако искаш мога да го снимам и да ти пратя снимката на мейл тия дни. На лична не ми позволява да ти пиша изглежда ти е пълна.

поздрави ... Атанас

• 2 months later...

здрасти ... преди доста време търсише противогаз и хареса предложеният от мен .. после писа, че ще идваш към Тракия и ще минеш да го вземеш ... бях го донесъл в апартамента и ми пречи постоянно. Драсни едно съобщение какво мислиш по въпроса за да знам какво да го правя, тъй като пощата ти навярно е пълна и пак няма как да ти пиша на лична.

поздрави ... Атанас

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...