GOGO Posted April 4, 2003 Share Posted April 4, 2003 Може да звучи смешно (а сигурно и е), но ми са се преиграли тия стари игргри дето едно време ги имаше за PSX. А именно: Gex 3D - Enter the Gecko (не съм сигурен за подзаглавието) Crash Bandicoot - които части се намерят и нещо друго в тая насока Ясно ми е че може и тия неща въобще да ги няма за РС, но аз 'се пак да питам. Не очаквам добри резултати, но все пак пишете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted April 4, 2003 Share Posted April 4, 2003 Може да звучи смешно (а сигурно и е), но ми са се преиграли тия стари игргри дето едно време ги имаше за PSX. А именно: Gex 3D - Enter the Gecko (не съм сигурен за подзаглавието) Crash Bandicoot - които части се намерят и нещо друго в тая насока Ясно ми е че може и тия неща въобще да ги няма за РС, но аз 'се пак да питам. Не очаквам добри резултати, но все пак пишете. Az go imam toq Gex samo 4e za PSX i ne e prepora4itelno da se igrae 6toto e golqm kvadrat Ina4e nqma problemi da se pusne na COMPa 6toto ima dosta dobri emuta za PSX ve4e Kolkoto do drugata igra ima 1,2,3 misla 4e be6e 4ast pak za PSX ma gi istrih 6toto nqmah mqsto na harda Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted April 4, 2003 Author Share Posted April 4, 2003 Качи Gex-a ако ти се занимава, моля ти се. За другит ще видим кой ще откликне. А за това че е квадрат, не се притеснявай, ще го преглътна (за известно време). Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted April 4, 2003 Share Posted April 4, 2003 Качи Gex-a ако ти се занимава, моля ти се. За другит ще видим кой ще откликне.А за това че е квадрат, не се притеснявай, ще го преглътна (за известно време). Dobre ama na posedak uplodvam s 1kb/s neznam 6to taka ne6to e kofti vraskata tuka kato se po opravi malko 6te zema da go pusna ma ne otgovoraqm koga 6te si ka4i 6toto az sam sam bronz i stava po bavno Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 4, 2003 Share Posted April 4, 2003 Basi az kato fan na staroto idvam da fida koi drug igrae Alley Cat ili max. Alone in the Dark i te ma pitat za igri det izleznali fchera..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted April 5, 2003 Author Share Posted April 5, 2003 Дойде ми една интересна идея. Помните ли Apocalypse за PSX? Дето беше със един 3D модел на Брус Уилис и 4те конника на апокалипсиса. Все ми се е щяло да си го имам. Едно време един приятел го имаше за PSX, и идеята (Jump & Run) много ми беше харесала. Беше бърза и интересна. Сетих се, щото ей сега довърших Rayman 3, и на последния цар има много скачане и dodge-ване. VeNoM_2431, ако можеш и това да качиш, ще си идеален, ако не, някой друг? Ако пък не, здраве да е, още една игра която ми се е щяло да играя и не е станало. К Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted April 5, 2003 Share Posted April 5, 2003 Дойде ми една интересна идея. Помните ли Apocalypse за PSX? Дето беше със един 3D модел на Брус Уилис и 4те конника на апокалипсиса. Все ми се е щяло да си го имам. Едно време един приятел го имаше за PSX, и идеята (Jump & Run) много ми беше харесала. Беше бърза и интересна. Сетих се, щото ей сега довърших Rayman 3, и на последния цар има много скачане и dodge-ване. VeNoM_2431, ако можеш и това да качиш, ще си идеален, ако не, някой друг? Ако пък не, здраве да е, още една игра която ми се е щяло да играя и не е станало. К Hmmm az teq igra nesam q 4uval qvno 6toto nesam golqm fen na PSX sq vi6 ko 6a napraim 6a zema da po4na da q tarsa ma ni6to ne obe6tavam ako q namera napravo ti davam link da si q svali6 6toto namen nemi se zanimava da ka4vam cqlo CD no vse pak ne e mnogo sigrurno dali 6a namera taka 4e zemi po4ni i ti da tarsi6 is po golemite BG hostove ili drugi Hostove kadeto ima igri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted April 5, 2003 Author Share Posted April 5, 2003 Ами то аз за това все се моля на хората, щото аз знам само Warez.re и FTL. А и free.evro.net. Ще проверя там и ще разпитам, ама нямам големи надежди. Ти нямаш проблем. Ко я намериш да линкче, аз ще си я сваля, ти и без това достатъчно ми уедисваш. Мерси. К Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.