Ballantines Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 Здравейте,преди 4-5 часа бях на курс,и от компа си качих файловете които правихме там,ама като се пребрах в нас ми дава тези файлове в зелено(смисъл зелен шрифт),нито може да ми копира файловете,нито да ми ги отвори,прочетох в интернет че файловете са кодирани,или криптирани,искам да попитам дали е възможно по някакъв начин да ги отворя тези файлове,или да си ги кача в компютъра,и друго да кажа вече няма да ходя на курс,ако мислите да ми кажете да отида и да попитам с какво са се кодирали файловете,благодаря предварително за помоща,и се извинявам ако темата не в правилният раздел. Разбрах че програмата с която са криптирани се казва Winguard pro,званнах да учителят,който ми водеше курса и ми каза,но не може да ми помогне с нищо,ще се радвам ако може да ми помогнете,файловете са ми много важни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 23, 2012 Share Posted March 23, 2012 Разбрах че програмата с която са криптирани се казва Winguard pro,званнах да учителят,който ми водеше курса и ми каза,но не може да ми помогне с нищо,ще се радвам ако може да ми помогнете,файловете са ми много важни. Глупости. Няма такова нещо. Кодирани са през NTFS-a. Вижда се от Properties -> Attributes -> Advanced. Кодировката лесно ще се разкара ако отидеш на машината на която си я включил (или бъзикайки те някой го е направил) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.