SweetDeath Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 Здравейте, Търся си човек за писане на статии на български език. Статиите ще бъдат писани по теми зададени от мен и трябва да са нормален размер около 400-500 думи всяка и не трябва да се копирани или взаимствани от някъде другаде. Ако ви интересува моля пишете ми ЛС с оферта цена на написана статия. Ще се свържа само с хората които ме заинтригуват. Приятен да на всички. Модератор: Ще се наложи да дадеш повече информация за спецификата на темите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anniss Posted April 30, 2012 Share Posted April 30, 2012 Привет , надявах се да ми отговорите на емайла ми , в който прикачих както cv така и други мой данни Здравейте, Търся си човек за писане на статии на български език. Статиите ще бъдат писани по теми зададени от мен и трябва да са нормален размер около 400-500 думи всяка и не трябва да се копирани или взаимствани от някъде другаде. Ако ви интересува моля пишете ми ЛС с оферта цена на написана статия. Ще се свържа само с хората които ме заинтригуват. Приятен да на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.