Jump to content
BulForum.com

Продавам или разменям лаптоп

Recommended Posts

Здравейте колеги , искам да бартеросам лаптопа си 15-ска за някакъв по-малък , просто за да мога да го нося навсякъде с мен , може да е 10тка , 11ска , 13ска макс 14ска , марката не ме интересува .

Така относно моя - прилично запазен е защото през цялото време е стоял на бюрото ми , не е носен никъде , но понеже ми е първи и вече е на 2 години и половина , а не знаех как правилно да използвам батерията , тя не работи , но всичко друго му е наред . Няма изгорели пиксели по екрана , видеокартата е GeForce 9600 gt 512 mb , RAM-та е 4 GB , процесора двуядрен - Intel Core 2 Duo P8600 @2.40GHz 2.40GHz , harddisk-a е 320 GB , лаптопа си има и дистанционно, което се прибира в корпуса на лаптопа , CD-Roma чете blu-ray дискове ,мисля, че може и да записва , но не съм пробвал.Също така има и рийдър за пръстов отпечатък. Общо взето до ден днешен няма игра , която да не може да подкара . Цвят - матрицата е черна на ситни сиви ициви , а клавиатурата и пада са сиви . Операционната система е windows 7 , a на диск имам и оригинална Vista , с която го купих .

Заради правилата слагам цена от 950 лв.Предпочитам бартер !

Снимкa :

notebook-pavilion.jpg

Връзка с мен - на лично .

Guest Rumbata

Имам това:

Fujitsu-Siemens Lifebook S7110 Notebook

Display - 14.1"

cpu - Mobile DualCore Intel T2400, 1833 MHz / 2MB L2 cache

Motherboard - FUJITSU SIEMENS LIFEBOOK S7110

Memory - 2 GB DDR2 800 (up to 4 GB)

Video - 945GM Express 224 MB

Audio - Realtek ALC262

HDD - SAMSUNG HM120JI 120 GB, 5400 RPM, SATA-II

Optical Drive - MATSHITA UJDA770 DVD/CDRW

Network Adapter - Atheros AR5006EG Wireless

батерия - 1.5-2ч. - made in Japan

на лаптопа отдолу пише - made in Germany

Машинката е перфектна отвсякъде.

Имаш ли интерес за бартер?

• 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...