Jump to content
BulForum.com

Мнението на хората за евреите.

Grimjaur

Recommended Posts

Kak horata da obi4at evreite kato te samite ne se obi4at. Da ne bi Hitler v2.0 ot niakoi bunker da puska vicove za evreite :rolleyes:

Evreite sa sviknali da badat sajaliavani i ako sajalenieto utihne praviat revolucii(1917), atentati(11.09)q voini (WW2) i t.n.

Малко факти-

Едно човешко тяло изгаря напълно за 18 часа.За да се изгорят на ден 2000 трупа,германците трябва да са хвърлили целия потенциал на Рур и Судетите,за да горят само труповете(да не забравяме железниците,заводите и другите производствени мощности,а за да бъдат изгорени пещите е трябвало да работят без да спират още 300(около) години.

Газовите камери-да,имало е Циклон-Б:)но той се е ползвал за дезинфектант.Циклон-Б на практика за да убие човек трябва да бъде в концентрация 2000!!!!пъти над тази която е използвана в Берген-Белзен,Освиенцим и Патин(това са единствените лагери,където се твърди,че е имало камери).Сега не мога да си спомня името,но книгата се казва "Истината за съдбата на евреите през втората световна война".Писаното в нея е подкрепено с доста стабилни и разумни факти(отначало и аз не вярвах,но се поразрових и направих някои изчисления).Даже имаше разлепени плакати из цял Пловдив за тази книга.

Другото име на Хитлер е Шиклгрубер и той е австриец,а дядо му-евреин.

Дотолкова стигат ли ви фактите?

П.С.Да чел съм Mein Kamph,чел съм и Нищше,чел съм и Ерих Мария Ремарк,който твърди,че е оживял от Патин,чел съм и част от документацията по делото "Хес"...И знам,че това е една лъжа.Иначе нямаше хората да казват-"Стиснат като евреин" или "Еврейска работа".

Agarvaen, расизъм ли се опитваш да проповядваш във форума?! Кой ти каза, че може? Кой ти каза, че като си бял и българин, то си по презумция по-добър и по-човек от евреите например?! Само болни хора, с разклатена психика и неуверени в себе си, твърдят и са убедени, че винаги някой друг им е виновен, винаги, навсякъде и във всичко някой прави конспирации и заговори. В медицинската литература ще намериш доста материал относно на каква диагноза е симптом това натрапчиво убеждение.

Араби... Евреи... Турци... Ескимоси... Индианци... Негри... Нека да позная - и тях не ги харесваш, нали? Омразата не е съзидателна сила. На къде си тръгнал ти - си е твой проблем. В какво вярваш и в какво не, кой харесваш и кого не - ти си решаваш. Но бъди сигурен, че подобни човеконенавистни идеологии нямат място тук. Ама защо ли ти го казвам това - ти ей сега с лекота ще ме убедиш, че евреите и всякая такая сволоч не са човеци, следователно това не е човеконенавистна идеология... Има едно българско сайтче - няма да му спомена адреса, защото ти сигурно го знаеш - където "убедени" като теб са се затворили в своя си свят и си пишат подобни теми, и си вярват, и громят Световната конспирация във всичките й форми. Насочи натам подобни на този постове. Защото този форум никога няма да заприлича на техния. Не зависимо, че напоследък доста хора се стараете в тази посока...

П.С.

И моля ти се - какво е това заглавие на темата?! Какво се опитваш да внушиш още с него? Че всички хора мислят така?! Мнението на кои хора? Или освен ПРАВИЛНОТО мнение, други мнения - НЭТ!! Плитко като похват... Още Ленин (лелее - и той бил евреин, знаеш ли? И цялото ЦК на революционната партия) и Гьобелс го изтъркаха. Живееш в ХХІ век - бъди модерен, измисли други методи за манипулация...

Agarvaen, расизъм ли се опитваш да проповядваш във форума?! Кой ти каза, че може?

Араби... Евреи... Турци... Ескимоси... Индианци... Негри... Нека да позная - и тях не ги харесваш, нали?

Нищо подобно.Щом така смяташ.... няма да те оборвам.

Ако исках да проповядвам расизъм отдавна щях да съм го направил.

Close theme.

Ne sam saglasen 4e tova e rasizam ili ne6to podobno. No misla 4e e glupavo da se priema za 4ista moneta tova koeto pi6at evreite za evreite prez WW2. To zadaljitelno e preuveli4eno i ne triabva da se obiaviava za rasis vseki koito se samniava

Agarvaen, расизъм ли се опитваш да проповядваш във форума?! Кой ти каза, че може? Кой ти каза, че като си бял и българин, то си по презумция по-добър и по-човек от евреите например?! Само болни хора, с разклатена психика и неуверени в себе си, твърдят и са убедени, че винаги някой друг им е виновен, винаги, навсякъде и във всичко някой прави конспирации и заговори. В медицинската литература ще намериш доста материал относно на каква диагноза е симптом това натрапчиво убеждение.

Араби... Евреи... Турци... Ескимоси... Индианци... Негри... Нека да позная - и тях не ги харесваш, нали? Омразата не е съзидателна сила. На къде си тръгнал ти - си е твой проблем. В какво вярваш и в какво не, кой харесваш и кого не - ти си решаваш. Но бъди сигурен, че подобни човеконенавистни идеологии нямат място тук. Ама защо ли ти го казвам това - ти ей сега с лекота ще ме убедиш, че евреите и всякая такая сволоч не са човеци, следователно това не е човеконенавистна идеология... Има едно българско сайтче - няма да му спомена адреса, защото ти сигурно го знаеш - където "убедени" като теб са се затворили в своя си свят и си пишат подобни теми, и си вярват, и громят Световната конспирация във всичките й форми. Насочи натам подобни на този постове. Защото този форум никога няма да заприлича на техния. Не зависимо, че напоследък доста хора се стараете в тази посока...

Пак ще помоля модераторите да затворят темата.

И пак повтарям-ако исках да проповядвам расизъм,нихилизъм,анархизъм или каквото там ми хрумне-отдавна да съм го направил.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...