Grimjaur Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 Как мислите?Евреите наистина ли са били избивани през ВСВ?Аз не мисля така.Приказките за насилието над тях са не по-малки лъжи от приказките на Буш за оръжията на Ирак. Като добавка вижте този сайт - може да ви хареса. *Забележка към модовете и админите-ако постването на тема със линк се води спам,изтриите го(линка имам предвид). Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 обаждам се само в името на това, по-младите да се не вържат на тези глупости. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 23, 2004 Author Share Posted July 23, 2004 Би ли изяснил.Да не се вържат на кое? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 Били са избивани и още как. Не мога да разбера как въобще как може да се твърди противното.Има толкова много факти-филми докоменти..... най гадното е че и до днешни дни има толкова много хора които подкрепят расизма и чистата раса. Тва са такива глупости че повече няма на къде. FUCK NAZIS!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 23, 2004 Author Share Posted July 23, 2004 А опитал ли си се да надникнеш зад тази "лесна" истина.Покажи ми една снимка на Дахау,Освиенцим,Патин или някой друг лагер,веднага след превземането му от Съюзниците или руснаците.НЯМА ТАКИВА!!! Защо след като Освиенцим е превзет от руснаците 10(десет) години стои затворен без право на външни хора да влизат вътре?Според мене(и не само) за да имат време да го модифицират както на тях им изнася. Същото е и с другите.И не ми излизайте с думите:филми,документи"! Всеизвестно е,че историята се пише от победителите.А 20 000 полски офицери избити по заповед на Сталин и след това вината прехвърлена на нацистите? ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 А опитал ли си се да надникнеш зад тази "лесна" истина.Покажи ми една снимка на Дахау,Освиенцим,Патин или някой друг лагер,веднага след превземането му от Съюзниците или руснаците.НЯМА ТАКИВА!!!Защо след като Освиенцим е превзет от руснаците 10(десет) години стои затворен без право на външни хора да влизат вътре?Според мене(и не само) за да имат време да го модифицират както на тях им изнася. Същото е и с другите.И не ми излизайте с думите:филми,документи"! Всеизвестно е,че историята се пише от победителите.А 20 000 полски офицери избити по заповед на Сталин и след това вината прехвърлена на нацистите? ....... <{POST_SNAPBACK}> Само това ли ти е обосновката? Мисля,че твоята истина е лесна...Можеш ли де ме убедиш в противното? ПС Кажи ни ти какво мислиш за евреите, с какво са те по-различни от останалите хора.Например от нас, славяните? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 23, 2004 Author Share Posted July 23, 2004 Не,не ми е само това обосновката.Обосновка са ми и мистичните 6000000 евреи,уж избити,а след направено изследване се оказва,че повечето от тях са живи.И Германия все още плаща на живи евреи.Обосновка е и т.нар. учени-ревизионисти,които са се заели именно с тази задача.Обосновка е фактът,че нито един от оживелите лагерници-евреи отишли като свидетели на процеса срещу Айхман не могат да покажат ключовите сгради за които говорят в своите показания -крематориумът и газовите камери.А в показанията си казват,че са минавали всеки ден покрай тях.Дори посочват точни места и размери на сградите.Само дето в плановете на лагерите,намерени в централата на НСДАП такива сгради няма...Странно как ли са минавали всеки ден покрай тях.Пък и след това не са открити следи от такива сгради... П.С.Мнението ми за евреите хич не е добро.Примери-Световният търговски център,Окупацията на Палестина и издигането на стената,Финансирането на кампанията на Буш,и да се върнем малко назад във времето-на самия Хитлер. А иначе като биологични единици не са различни от нас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 Аз за сефте чувам че въобще може и нацистите да не са избивали евреи. Може и да си прав но на мен много много не ми се вярва. То тва си е всеизвестен ФАКТ. Ти Discovery Chanel поне малко гледал ли си? Книги не четеш ли. А що се отнася до Сталин - Той колкото висши руски военни е избил,та поляци ли няма да избие.Не случайно той се води един от най големите злодеи на 20в.А и също искам да те питам като си толкова обеден че нацистите не избиват евреи,каде са искали да изпратят българските евреи през ВСВ?На почивка?Не мисля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 Няма даже и да се опитвам да те убеждавам в противното.Вярвай си щом искаш, само се надявам някой друг да не ти повярва...Сталин си е бил чудовище,това никой не го оспорва, но това което го твърдиш просто не е така. Честно казано си мисля,че тази тема си е за затваряне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 Добре да приемем че е било така както ти казваш. Тогава защо ще са измислени всички тея историики за избиването на евреи. ПС Искам да те питам също ти откъде взимаш тая информация. За да си толкова сигурен трябва да имаш много сериозен источник. Нали не черпиш информация от вестници подобни на вестник НЛО или Жълт труд? Или пък от някви измислени сайтове на някви Шарлатани? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 За да страдат "горките" германци, всичко е една голяма конспирация срещу тях и "великия" им водач Хитлер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 23, 2004 Author Share Posted July 23, 2004 Един малък пример ще ти дам ама помисли добре върху него. Трудово-концентрационен лагер.В тези лагери са били най-големите индустриални структури.Те са движели гръбнака на войната.Ако тръгнеш да избиваш работната си ръка.докъде ще я докараш?Освен това във всеки лагер е имало и пост на "Червения кръст".Как такива "зверства" ще се извършат пред погледа на световна здравна организация и това няма да бъде отразено в нито един доклад.Помисли малко. П.С.Да,гледам Дискавъри,и чета книги.Но чета и между редовете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 23, 2004 Author Share Posted July 23, 2004 За да страдат "горките" германци, всичко е една голяма конспирация срещу тях и "великия" им водач Хитлер. Никой не казва нищо за германците и за Хитлер.Но че има конспирация -има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 Има много конспирации, само че не там ,където ги търсиш. Айде със здраве. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 Agarvaen, глупави работи говориш! Не е ли истинска идеята на Хитлер за чиста раса? Не се ли е стремил той към постигането и? По кой друг начи си представяш болен мозък като Хитлер са постигне идеята си? ---- Расизмът няма място в модерното съвременно общество, където границите между народите и между различните раси се размиват все повече и повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 23, 2004 Author Share Posted July 23, 2004 Нека.На мен ми харесва. Agarvaen, глупави работи говориш Не съди за другите по собствения си мироглед.Никой не е споменавал Хитлер.А идеята му няма да коментирам. Междувпрочем са се водили преговори с Мадагаскар за преселването на евреите там.Но Англия налага ембарго и планът пропада. Така че,недей ти да дрънкаш глупости,без да мислиш.Или поне без да си чел непредубедена литература. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 Човек кажи от къде черпиш Информация щото така никога няма да ти поовярвам!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 Нека.На мен ми харесва. Не съди за другите по собствения си мироглед.Никой не е споменавал Хитлер.А идеята му няма да коментирам. Междувпрочем са се водили преговори с Мадагаскар за преселването на евреите там.Но Англия налага ембарго и планът пропада. Така че,недей ти да дрънкаш глупости,без да мислиш.Или поне без да си чел непредубедена литература. <{POST_SNAPBACK}> Айде пак за Световната конспирация , що не вземете да четете нещо по-стойностно, а ми врели не кипели. Виждал съм мноого снимки от лагери, гробове със живи скелети, хора зад бодлива тел и т.н. Това е ИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ, а не простотиите на разни антисемитисти, че за всичко са виновни евреите. Спрете да занимавате с глупости!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 Agarvaen samo iskam da te pitam, dali izkazvash svoe sobstveno mnenie ili se obosnovavash na fakti i kakvi sa tiq fakti. Zashtoto cql svqt znae che Hitler e izbil nad 6 000 000 evrei. A v edno ot tvoite izkazvaniqta do kolkoto razbrah moje i da preuvelichavam ama iskash da mi kajesh sega che Stalin e izbil sichkite teq hora. Kato ne vqrvash idi v Germania i pitai nqkoi tamashen dali Hitler e izbival evrei, ako oniq na sreshta ne zeme da smenq cvetovete ela mi se obadi. Da si chuval za zvezdata na Davit, sichki evrei sa nosili na rukata si prevruzka s taq zvezda. Dori i Germancite sa se chudeli kude sa gi karali tiq hora na "Na vakancia". Ne mislq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 Ако не кажеш от къде черпиш сведения Бъди сигурен НИИКОЙ ама НИКОЙ няма да ти повярва на глупавата теория. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 Agarvaen, чел ли си "Моята Борба"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 Че са убивани еврей,убивани са.Само че е факт,че шефове на най-големите предприятия в Германия по онова време са били еврей и то доста богати.Тях Хитлер не ги е закачал,защо ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandro Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 mnenieto mi a evereite ne e mnogo dobro.Naistina e imalo izbivane na evrei prez WW2 ,koeto az mislq 4e e ne humanno,no 4ak cifrata da stigne do 6 miliona e tova ve4e e malko preovili4eno i e mit.Tova pak e rabota na samite evrei za da seizkarat po unepravdani(v izvesten smisal e taka)no ne trqbva da zabravqme i milionite izbiti rusnaci i germanci kakto po vreme na voinata taka i sled kraq i za6toto ima informaciq za zverstvata koito ruskite voinici sa izvar6vali sled padaneto na tretiq raih.taka 4e evreite ne sa nai neupravdanite prosto samite te iskat da se izkarat takiva.Netrqbva da zabravqme 4e i v momenta te sa ukopatorite(v palestina) i makar po dumite im da se borqt s terorizma spored men te sa istinskite teroristi Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 Незнам как ги мислите тия работи но земи малко да почетеш и ще разбереш, че на ден са били избивани по 2000 човека. Накои живи Германци казват че пещите могли да горат по 800 - 900 чавека. А те ги пълнели с по 2000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 Евреите са мръсна сган-ако не знаете Хитлер е евреин(сега му забравих истинското име,но то далеч не е Адолф Хитлер).Гадните евреи и до днес въртят света,въпреки издивателствата над тях през ВСВ.Ако сте се интересували по-задълбочено за Хитлер и пр.,ще знаете как евреите са се продавали един друг в лагерите,ръцете им са мръсни от кръвта на "сънародниците' им,въпреки че те не нямат сънародници,защото нямат родина... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.